Orijinalini görmek için tıklayınız : site satış
bu siteyi alam mı :D
site satış - Forum Ana Sayfa (http://www.tuningturkey.com/showthread.php?p=922139&posted=1#post922139)
satmıyorum demış ama :D
:D :D :D Aynenn :D
varrr varr baya bi albenesi varrr :D iş yapar
parana yazık. techturkey varken başka site açanların durumu ortada. kimse girmiyor artık o foruma...
parana yazık. techturkey varken başka site açanların durumu ortada. kimse girmiyor artık o foruma...
ben arasıra giriyom geçmiş konuların üstünden geçiyom :D
ben arasıra giriyom geçmiş konuların üstünden geçiyom :D
yok ben diğer forumdan bahsetmiştim :)
yılların modifiyem.com'u bile bitiklerde hocam.. techturkey adı gibi Tek oldu sanal alemde.. ne act kaldı ne başkası.. ;)
Oooo.. Ertan abi.. :D :D
12000 mesajım var o sitede hauuaha :D
ertan abi eskisi gibi çalışmıyo :D
ertan abi eskisi gibi çalışmıyo :D
Sen yine al abi son bi fiyat :D
Yalnız birşey söyliyim.. Eskiden..Yani baya eskiden orası aşırı canlıydı.. Bu siteden de bi sürü online kişi vardı.. Çokta sağlam makara dönerdi.. Ama eskisi gibi değil.. Boş yere para yatırmaya gerek yok bence. :)
Sen yine al abi son bi fiyat :D
Yalnız birşey söyliyim.. Eskiden..Yani baya eskiden orası aşırı canlıydı.. Bu siteden de bi sürü online kişi vardı.. Çokta sağlam makara dönerdi.. Ama eskisi gibi değil.. Boş yere para yatırmaya gerek yok bence. :)
hatunlar var diye girmiştim o siteye :D şimdi eski tadı yok ,yeni hatunda yok :D
bu ertan da çok önceden rover varmıydı mor renk ?
Aynen kankacım.. O araba :)
roveri bilmem de elinde çok saglam bi hatun arşivi var abiinin :D
bari bugun geyik yapmayın . ayıptır !