Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalıntı Motor
Arkadaşlar, arkadaşımın motoru çalınmıştır görenler haber verirse seviniriz.
Arkadaşımın mesajı
"2008 model siyah ER6n im dün gece ataşehir akasya bloklarındakı evin garajından çalınmış bu sabah kaskımı montumu alıp aşağıya inmemle farkettim... plaka: 34 yp 2384
şase numarası: ER650AEA01521 görenlerin benimle irtibata gecmesını yada nereye gotururler nerde parçalarlar bi fikri olan varsa bilgi vermesini rica ediyorum... Buda son fotorafı umarım hala fotoraftakı gibi tek parçadır ... (Soldaki motor)
TEL: 0532 710 88 58 "
http://img687.imageshack.us/img687/84/28452410150707042685615.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/687/28452410150707042685615.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
yusufcan_k
19-10-2011, 19:09
ankarada olsaydı 3 5 tane kansız var bi şekilde bulurduk hatta s*ke s*ke alırdık ama istanbul icin yapabileceğim birşey yok abi inşallah en kısa zamanda sağ salim bulunurr
vay anasını ya çok sinir bozucu :ofk:
çok geçmiş olsun umarım bulursunuz sapasağlam..
kaskosu varmıydı motorun?
CinAli_06
20-10-2011, 02:29
Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah bulursun.
kütahyada olsa hemen bulunur kucuk yer ama istanbulda inş bulursunuz allah yardımcınız olsun..
mgnPower
20-10-2011, 07:49
iste bende bu yuzden cok sevdigim motora bir turlu kavusamiyorum. Kansiz herifler bunlar yaa. Gecmis olsun insallah en kisa surede sag salim bulursunuz.
yiğit205
20-10-2011, 07:51
gecmıs olsun uzucu bır durum..serefsız kansızlar...
boranaydogmus
20-10-2011, 10:53
Geçmiş olsun. Umarım kısa sürede kavuşursunuz motorunuza. Artık garajdan da mı çalıyorlar yaw? Şerefsizlere bak!
VoodooRush
20-10-2011, 11:27
vay anasını ya çok sinir bozucu :ofk:
çok geçmiş olsun umarım bulursunuz sapasağlam..
kaskosu varmıydı motorun?
Motora kasko yapmıyor şirketler bildiğim kadarıyla.
Yapılıyor, arkadaşım 2 tane 600F pert etti ikisininde parasını aldı kaskodan
Çok geçmiş olsun siz emek vererek alıyosunuz serefsizin birisi kaldırıp goturuyo insallah tek parca sağlam bir sekilde bulursunuz.
kaskosu varmıdır yokmudur bilmem ama
motora kasko yapılıyor arkadaşlar.
bu arada geçmiş olsun.çolugundan çocugundan çıkar inşAllah.
dikkat ceken bi motor umarım kısa sürede bulunur
bora1311
20-10-2011, 11:56
cok gecmis olsun, umarim en kısa surede bulunur...
Musti PoweR
20-10-2011, 14:50
arkadasın dediği doğru , yapan cok nadir firmalar var cok para istiolar.
onn_dear
20-10-2011, 16:20
yine bir pkk.li o.ç nun işidir, arkadaşımın mersinde scooter ı çalındı, polise gittik tutanak filan bulursak haber veririz dendi. Gittik gundi mahallelerine araştırdık tanıdık adam soktuk vs bulduk adamları, evet biz aldık dediler, 500 TL para istediler motoru geri vermek için! Düşünün memleketinde elin iti motorunu çalıyor buluyorsun adam pişkin pişkin para istiyor düşünün halimizi...
Hala haber yok arkadaşlar :S
daha önce burdada yazılmıştı birkaç kişidende duymuştum fındıklı mahallesinde motor hırsızlarının olduğu aracın çalındığı yerde ataşehir olunca fındıklı mahallesine bakmakta fayda var.
Ataşehirde kiloyla rütbeli emniyet amiri oturuyor,sokaklarda caddelerde asayiş sürekli devriye atıyor,yaya olarak bile gbt denetimine denk gelmek mümkün..Böyle bir yerde nasıl cesaret edip çalmışlar koskoca motorsikleti bu şerefsizler akıl almıyor.
Çok geçmiş olsun..
geçmiş olsun inşallah biran önce sağlam bir şekilde bulunur
Geçmiş olsun,Umarım bulunur...
Cok gecmıs olsun. Güvenlıklı siteden motor calınmasını bırakın adamlar lojmandan çalmış ya...
İnşallah bulunur motosıklet. Ruhsatı falan koltugun altındaysa çalanlar sahibine ulaşıp para isteyip motoru geri verebilirler kontagı patlak halde. Yada çalıp hemen parçalamıyorlar. Liman tarzı herkesın gıremedıgı bır yerden mumlayıp denıze bırakıyolar 1-2 ay sonra makıneyı cekıp temızleyıp parcalıyıp satıyorlar. ( daha evvel basımıza geldıgı ıcın biliyorum )
İnşallah bulunur
cabriolet
20-10-2011, 22:52
bu işin en temizi düz ayak ve büyük asansörü olan bi apartmana taşınıp benim gibi motoru eve çıkarmak :)
2 ay önce bizim e90 320d çalınmıştı bulundu ama pert bi halde bulundu.. arkadaşınızın motoru inşallah kaza falan yapmadan bulunur..
RottingChrist
21-10-2011, 08:52
geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda sağlam şekilde bulunur. aldığım ilk motorlu araç 150 cc lik bir scooter idi. kapalı garajım yoktu mecburen site açık otoparkına bırakıyordum. sabaha kadar uyku tutmuyordu gitti gidecek diye. sabah yerinde durduğunu görünce seviniyordum. sen çalış biriktir al. kopuğun teki alsın götürsün.
Cok teşekkür ederiz arkadaşlar, cidden insan başına gelince cok daha iyi anlıyo. Benimde başımdan böyle bir şey geçmişti geçmişte.