PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tek Vatan Tek Bayrak Tek Millet konvoyu - İstanbul

sinan999
19-10-2011, 22:59
Ayrı ayrı konular acılmıs burada tek bı konu altında organıze olalım SESSİZ KALMAYALIM ! TEPKIMIZI GOSTERELIM ARKADASLAR!!

u.kurt
19-10-2011, 23:08
Yapılacak herhangibir organizasyonda tepkimizi bir kez daha göstereceğiz !

sinan999
19-10-2011, 23:25
23.10.2011 pazar günü saat 12.00 edirnekapı sehıtler mezarlıgında bulusuyoruz!

CinAli_06
19-10-2011, 23:47
nacizane önerim, bildiğim kadarıyla birçok kişi izmitte bir pist açılışı varmış orada olacaklarmış ordaki grupta organize edilip topluca bi konvoy yapılablir izmite kadar.

sinan999
19-10-2011, 23:52
edırnekapı mezarlıgında bulusma ayarlandı konusu var zaten. ama dedıgın mantıklı izmite gıdecek olan arkadaslarımız konvoy halınde gıdebılırler

onursumer
20-10-2011, 10:03
bağrağımla izmite gitmeyi düşünyüroum bende orda çok büyük bir kalabalık olucaz zaten

ice
20-10-2011, 10:06
İzmit'e gelecek arkadaslar bayraklarını alsınlar yanlarına tepkimizi koyalım ortaya.Basın da orda olacak sesimiz daha çok duyulur...

yan53
20-10-2011, 10:15
izmite gidenler kaçta nerde bulusulacak oyle toplu halde turk bayraklarıyla gıdelım .zaten bız gıdıcektık kalbalık gıdelım burdan tepkı amaclı gerekırse ızmıt otobanı kapatalım daha dıkkat cekıcı olsun dıe

civelek
20-10-2011, 10:39
izmite gidenler kaçta nerde bulusulacak oyle toplu halde turk bayraklarıyla gıdelım .zaten bız gıdıcektık kalbalık gıdelım burdan tepkı amaclı gerekırse ızmıt otobanı kapatalım daha dıkkat cekıcı olsun dıe

en güzeli bu olur bencede herkez polisten bağlanmaktan bahsediyodu korkuyodu ztn bu şekilde hem güzel olur hemde güzel ses getirir.

redlinemst
20-10-2011, 10:52
Evet arkadaşlar izmite gidicek olan grup ayarlansa bir an önce iyi olur. Yer ve zaman belirlenip hep beraber hareket edilirse daha iyi olur......

a.colak
20-10-2011, 12:10
izmit için konvoy olacakmı kaçta nerde toplanılacak bilgisi olan var mı? ona göre gidiim şehitliğe

mehmetRS
20-10-2011, 12:14
istanbulda durum nasıl olacak? bir yerde bulusulacakmı yoksa direk şehitliğe mi gidilecek? konvoy yapılacakmı istanbulda da?

Melih-Ö
20-10-2011, 12:16
Geçen sefer Cevizlibağda buluşulup gidilmişti. Pazar günü çalışıyorum lanet olsunki:@

a.colak
20-10-2011, 12:16
istanbulda durum nasıl olacak? bir yerde bulusulacakmı yoksa direk şehitliğe mi gidilecek? konvoy yapılacakmı istanbulda da?

valla bende tüm konulara baktım sitede net bi cevap yok bu sorulara.

mehmetRS
20-10-2011, 12:18
valla bende tüm konulara baktım sitede net bi cevap yok bu sorulara.

aynen, istanbul konusunda net birşey yazılmamıs hiç

SekoLive
20-10-2011, 12:20
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/98874-tek-turkiye-techturkey-konvoylari-yapilsin-5.html

burda var arkadaşlar bi organize

a.colak
20-10-2011, 12:27
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/98874-tek-turkiye-techturkey-konvoylari-yapilsin-5.html

12 de şehitlikte toplanıp ordan izmite hareket edersek geç olur sanırım istanbul çıkışı köprü trafiği konvoyu toparlama derken çok geç kalırız ya şehitlikte kalınır yada cumartesi şehitlik pazar izmit yapmak lazım

mehmetRS
20-10-2011, 12:27

teşekkürler organizasyonun merkezi oradaymış

sinan999
20-10-2011, 13:59
aynen pazar gunu saat 12.00 edırnekapıdayız

FiReWaLL
20-10-2011, 14:37
İzmite giden bazı arkadaşlar Mehmetçik opette buluşacaklar isterseniz orda organize olunabilir ?

saat 8 gibi ordan hareket edilecek die konuşuluyodu

GokhanRS
20-10-2011, 15:35
yanınızdayım mutlaka gelirim. tam net yazın ilk başlığa kesinleştiyse. hazırlığımızı yapalım bizlerde

sinan999
20-10-2011, 17:38
Net olarak belirlendi pazar gunu saat 12.00 edirnekapi sehitler mezarliginda konusuda var zaten

redlinemst
20-10-2011, 17:57
İzmite gelicek arkadaşlar bu konudan devam edersek daha iyi olur http://www.techturkey.com/forum/sohbet/99010-pazar-gunu-izmite-gelecekler.html

By_Carizma
21-10-2011, 20:38
arkadaşlar honda cem gibi biyerde toplanıp konvoy halinde gitsek ?

Dağhan
21-10-2011, 21:22
E-5 atakoyden topkapi istikametine azimsanmayacak sayida aracla konvoy var bir alakamiz yok herhalde degilmi?

EmrahErdogan
21-10-2011, 21:44
Pazar gunu saat 12 de edırnekapı sehıtlıgı ...

freelife
21-10-2011, 21:46
pazar günü kalabalık olacağı kesin bende ayarlıyabilirsem orda olacağım...

braver
21-10-2011, 21:48
Su an e-5 çift şeritli olarak kapatıldı acayip derecede şehit konvoyu var helal olsun halkımıza

EmrahErdogan
21-10-2011, 21:50
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/98934-23102011-edirnekapi-sehitligine-gidiyoruz.html

FiReWaLL
22-10-2011, 07:59
Su an e-5 çift şeritli olarak kapatıldı acayip derecede şehit konvoyu var helal olsun halkımıza

avcılarda Semt pazarından yaklaşık 60 araba ile hareke edip edirnekapı e-5 de 1 şerit hariç yolu trağe kapadık , yolda katılanlar ile yaklaşık 100 yakın araba olduk konvoyumuzda . eyleme yoldan gelen geçen bütün halk destek oldu TÜM TÜRKİYE BİRLİK İÇİNDE ...

daha sonra Şehit Er Eyüp Çolakoğlu'nun Evine gidip Annesinden helallik alındı ...

SekoLive
22-10-2011, 08:04
firewall nezaman oldu bu olay? dün gecemi

FiReWaLL
22-10-2011, 08:09
evet , saat 9,15 de avcılardan hareket edildi 11 civarı edirnekapıdaydık , 10 ile 20 km\h ile gittik yol boyu 12 gibide avcılarda şehidimizin evinin önündeydik .

SekoLive
22-10-2011, 08:15
dün gece nişantaşından geçen ekipde varmıydın? yine en az 50-60 arac vardı? 11- 11.30 civarıydı sanrm

FiReWaLL
22-10-2011, 08:18
yok ordan biz avcılara şehit evine döndük .

E-5 Karayolu Üzerinde 'Konvoylu' Terör Protestosu (http://www.haberciniz.biz/e-5-karayolu-uzerinde-konvoylu-teror-protestosu-1178225h.htm)

OnurAvci
22-10-2011, 08:24
dün gece nişantaşından geçen ekipde varmıydın? yine en az 50-60 arac vardı? 11- 11.30 civarıydı sanrm

Ben vardım o ekipte üstad.

SekoLive
22-10-2011, 08:26
Ben vardım o ekipte üstad.

durum çok vahimdi üstad... nişantaşında alakalı alaksız herkes söleniyordu kesicilier egsoz patlatmalar tek şeritli yolda sağa sola kaldırıma doğru kırmalar yüksek ses ybancı yerli pop müzikler... ben asker sandım önce sonrasında çözdük olayı... dışardan bakınca hiç mi hiç hoş durmuyordu... sanki milli takım tur atlamıs gibi bi konvoy olmstu... üzüldüm bu manzaraya.

OnurAvci
22-10-2011, 09:44
durum çok vahimdi üstad... nişantaşında alakalı alaksız herkes söleniyordu kesicilier egsoz patlatmalar tek şeritli yolda sağa sola kaldırıma doğru kırmalar yüksek ses ybancı yerli pop müzikler... ben asker sandım önce sonrasında çözdük olayı... dışardan bakınca hiç mi hiç hoş durmuyordu... sanki milli takım tur atlamıs gibi bi konvoy olmstu... üzüldüm bu manzaraya.

Aynen çok saçma sapan bişi yaptılar şehitliğe gidene kadar iyiydi. Sonrasında herkes şekil yapmaya çıkmış gibiydi ordan zaten tünel'den kaçtım ben... Eğlenmeye çıkmış gibiydiler abi, gazlayanlar yok el frenleri yok vs. saçma sapan görüntülerdi. Şehitlikten sonra inan pişman oldum devam ettiğime...

SekoLive
22-10-2011, 09:49
bu işlerin içinde arabaları takip eden birisi olarak bende çok üzüldüm o duruma tünele geçtiğinizde bidaha tur atarsınz diye kamera açıp bekledm ama tünele geçmişsnz... ve bu şehit konvoyu bi parti ilemi düzenlendi? bir partinin işaretleri ve bayrakları vardı.. bazı araçlarda. şehitleri bile parti sahibi yapmışız nasıl iştir çözemedm... benim bildiğim şehidin tek bayrağı vardır oda ayyıldızlı , kırmızı beyaz türk bayrağımız. bu konda herkesin hassas olmasını kimseye hiç bi partiye izin verilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

OnurAvci
22-10-2011, 09:52
Parti mi bilmiyorum. Benim amacım şehitlerimiz için görevlerimizden birini yerine getirmekti ama herkes bi hava atma sevdasında çıkmış. En başında şehitlikte ayrılmadığıma pişman oldum denebilir. Utandım valla yalan yok... Nişantaşı, etiler tarafına gitme amacını da hiç anlayamadım zaten... Dedim herhalde askeriye dolmabahçe tarafına gidecekler, sonra baktım saçma sapan yerlere çıktık.

OnurAvci
22-10-2011, 09:54
bu işlerin içinde arabaları takip eden birisi olarak bende çok üzüldüm o duruma tünele geçtiğinizde bidaha tur atarsınz diye kamera açıp bekledm ama tünele geçmişsnz... ve bu şehit konvoyu bi parti ilemi düzenlendi? bir partinin işaretleri ve bayrakları vardı.. bazı araçlarda. şehitleri bile parti sahibi yapmışız nasıl iştir çözemedm... benim bildiğim şehidin tek bayrağı vardır oda ayyıldızlı , kırmızı beyaz türk bayrağımız. bu konda herkesin hassas olmasını kimseye hiç bi partiye izin verilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Herkes ordan taksim tarafına çıktı sanırım tekrardan bilmiyorum ben şehitlikten sonra herhalde dolmabahce tarafına falan geçilir sandım o yola gidilince bi baktım nişantaşı, etiler serseri mayın gibi geziyoruz ordan ben soldan tünele kaçtım dolmabahce tarafından onlar sağdan gittiler sanırım akaretlerden taksime çıkıcaklardı. Hoş görüntüler değildi hiç...

OnurAvci
22-10-2011, 09:55
İnşallah yarın böyle saçma görüntüler yaşanmaz... :(

ENGean
22-10-2011, 10:10
taxime cıkıyolardı onurum, bızde iyiki sehıtlıkten sonra ayrılmışız.cok ateslı arkdslar wardı zaten.

OnurAvci
22-10-2011, 10:11
taxime cıkıyolardı onurum, bızde iyiki sehıtlıkten sonra ayrılmışız.cok ateslı arkdslar wardı zaten.

Millet arabasını göstermeye çıkmış oraya Engin'im...

exca
22-10-2011, 10:20
dün akşam fordclubtr ile birlikte taksime konvoy yaptık ama dolapderede tacizler oldu arkamızdan molotof atıldı arkadaşlar bu şerefsizler içimizde ne olacak böyle içimiz yanıyor...

OnurAvci
22-10-2011, 10:25
dün akşam fordclubtr ile birlikte taksime konvoy yaptık ama dolapderede tacizler oldu arkamızdan molotof atıldı arkadaşlar bu şerefsizler içimizde ne olacak böyle içimiz yanıyor...

Yok artık ya... Zarar gören oldu mu sizden?

exca
22-10-2011, 10:27

dün akşam kağıthane tünel girişinde toplandık taksimde ne yazık ki o ekiple karşılaştık , ilk etapda birleştik sonra bahsettiğin üzücü görüntüler yaşandı çok ayıptı ,çoluk çocuktu yol verdik sonra 20-30 araç şehitliğe gidildi ,fatiha'lar okundu bu şekile program sonra erdi valilikten izinli konvoy bizdik 20-30 km ile konvoyu tamamladık , heyecanlı gençler mcde buluşmuşlar ....

exca
22-10-2011, 10:31
Yok artık ya... Zarar gören oldu mu sizden?

bnm işyerim orada, açıkçası geçmek istemedim taksim harbiye müzesinin önünde bayrağımızı açtıktan sonra yine aynı istikametten geri dönecektik , kasımpaşaya inerken polis bizi durdurdu valilikten izinli grup siz misiniz diye sordular olayların çıktığını söyledi bizi oraya göndermedi sonrasında u dönüşü yapıp grubumuzu toplamaya çalışırken diğer "düğün konvoyu" (!) geldi neyse artık onlara diyecek bir şey yok , çok şükür zarar gören yok...

OnurAvci
22-10-2011, 10:34
bnm işyerim orada, açıkçası geçmek istemedim taksim harbiye müzesinin önünde bayrağımızı açtıktan sonra yine aynı istikametten geri dönecektik , kasımpaşaya inerken polis bizi durdurdu valilikten izinli grup siz misiniz diye sordular olayların çıktığını söyledi bizi oraya göndermedi sonrasında u dönüşü yapıp grubumuzu toplamaya çalışırken diğer "düğün konvoyu" (!) geldi neyse artık onlara diyecek bir şey yok , çok şükür zarar gören yok...

Hepsi arkadaşımdır fordclub'ın. Sevindim sizlere birşey olmamasına.

exca
22-10-2011, 10:44
ama asıl konu şuydu , dolapdere'de yani istanbul'un göbeğinde 10-15 yaşındaki çocuklar o an ellerinde molotof olsaydı bize atacaklardı ....

OnurAvci
22-10-2011, 10:46
ama asıl konu şuydu , dolapdere'de yani istanbul'un göbeğinde 10-15 yaşındaki çocuklar o an ellerinde molotof olsaydı bize atacaklardı ....

Her zaman çocukları öne sürerler bilinen birşey bu... Çocuk yaşta olduklarından alacakları cezayı göz önüne alıyorlar. Evlatlarını böyle bir pisliğin içine atabilen şerefsiz, haysiyetsiz, insanlıktan nasibini almamış kişiler bunlar... Allah sonumuzu hayır etsin inşallah...

WRX_STI
22-10-2011, 11:21
evet , saat 9,15 de avcılardan hareket edildi 11 civarı edirnekapıdaydık , 10 ile 20 km\h ile gittik yol boyu 12 gibide avcılarda şehidimizin evinin önündeydik .

Bende tesadüf bakırköye gidiyordum bi baktım konvoyun içindeyim
Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin, ailerine ve Türk halkınada sabırlar versin

FiReWaLL
22-10-2011, 13:08
Bende tesadüf bakırköye gidiyordum bi baktım konvoyun içindeyim
Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin, ailerine ve Türk halkınada sabırlar versin

e-5 havalimanının orda beklerken yanımdaydın gördüm . tek accent sendin yanılmıyosam gruptaki

WRX_STI
22-10-2011, 13:22
e-5 havalimanının orda beklerken yanımdaydın gördüm . tek accent sendin yanılmıyosam gruptaki
Doğrudur başka accent göremedim bende.Sendeki araç neydi ben genelde bi leon arkasındaydım

FiReWaLL
22-10-2011, 14:01
Doğrudur başka accent göremedim bende.Sendeki araç neydi ben genelde bi leon arkasındaydım

bende şirketin araba vardı inci akü logolu connect

Muharrem C.80
22-10-2011, 23:05
Birkaç konvoy gördüm buakşamda gördüm yanlız birşey dikkatimi çekti. Nekadar gaza gelmiş adam varsa konvoy yapıyordu yani şöyle yaklaşıp bayrakları görünce anladım ne olduğunu uzaktan resmen draglara yahut yarışlara gidiliyormuş görüntüsü vardı. Son ses müzikler açık çatarapatara egzostlar, filitreler falan. hoppa sol şerit sonra gene sağ pati çekerek kalkmalar ve birçoğu daha. Daha fazla pist organizasyonu yapılırsa bu tür kutsal meseleler şov haline dönüşmez kanaatindeyim..

_Burak_
23-10-2011, 07:47
teyp bile açılmaması gereken yerde gazlayanlar dahi oluyorsa
iş amacına hizmet etmekten çıkmıştır
ki akşam haberlerde gördüm gerçekten durum içler acısı konvoylarda :S

can_gnr
23-10-2011, 11:22
2 kez şehitlik buluşması ve konvoyu organize ettim, neden 3.sü olmuyor diye soruyorlar sürekli...

Tek nedeni bu işte, it köpek gibi gazlayanlar şehidine bile saygısı olmayan köpekler yüzünden...

2 şehitlik bulusmasında da binlerce insan geldi, istisnalar dısında gazlamalar vs olmadı, polis tamamıyla tüm kadrosuyla destek verdi ama bir 3. düsünmüyorum artık.

Abi haklısın iki organizasyonada katıldım 2. sinde honda cem de arabama vurmuslardı..

Melih-Ö
23-10-2011, 11:26
Dün saat 20.30 gibi merter migrostan avcılara şehidimizin evine doğru konvoy yaptık. Tabikide kendini bilmeyen çok oldu. Bu hep oluyor önüne geçemiyorsun. Herkes kendini ispatlama bişeyler yapma peşinde yaptığımız şeyin farkında bile değiller ne diyim bilmiyorum yani.

tool
23-10-2011, 11:37
Dün saat 20.30 gibi merter migrostan avcılara şehidimizin evine doğru konvoy yaptık. Tabikide kendini bilmeyen çok oldu. Bu hep oluyor önüne geçemiyorsun. Herkes kendini ispatlama bişeyler yapma peşinde yaptığımız şeyin farkında bile değiller ne diyim bilmiyorum yani.

barzolarin sifrelerini cozmek lazim ;)

Ranthor
27-10-2011, 09:00
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/99676-tek-vatan-tek-bayrak-tek-millet-konvoylari-resimleri.html#post2721885