Orijinalini görmek için tıklayınız : E46 M3 TT 60-130 mph 4.23 s
4.23 s 60-130 mph E46 M3 TT - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=penQeAX9IPo)
onursoytam
19-10-2011, 23:03
maşallah mert abicim :)
oturduum yerde tork u yemiş gibiyim :D
Maşallah m3tt nin vidosunu görebilmek güzel.
VoodooRush
19-10-2011, 23:24
Nası güzel bi tork o öyle ya :)
maşallahh mert abıı allah nazardan saklasın :) ne zaman bındırıcen bu arabaya benıı :D
yusufcan_k
19-10-2011, 23:25
Maşallah m3tt nin vidosunu görebilmek güzel.
diğer videolarıda mevcut :) youtube da ararsan yeterince 5 koştugu zamanlar vs
Abi maşallah. Denemeler hep tek vites mi ?
ya sende mılletı kandırıyon bırader. olur mu hıc oyle sure sımdı bı ıp alıosun bı tane de tpaç fırlatıosun onu sure cıkıo.
ya sende mılletı kandırıyon bırader. olur mu hıc oyle sure sımdı bı ıp alıosun bı tane de tpaç fırlatıosun onu sure cıkıo.
flaş belleğe dua indirip muska diye takan ulvi gelecek şimdi :D
JDMazda_GTR
20-10-2011, 00:11
muhteşem....
maşallah mert abi,başarılarının devamını dilerim
Maşallah kazasız belasız...
MAŞALLAH... Bildiğin yardırıyor abi ya, emeklerine saygı duymamak terbiyesizlik olur .. Rabb'im kazadan beladan uzak tutsun inşallah.
32. saniyede heycanlanmayan var mı ?
halilcakir
20-10-2011, 00:32
hahahahahahahahaahahaha :D
hatta olmadi elektrik icin vucutta uygun bir yere takip elimize alip kosuyoruz
Abi maşallah. Denemeler hep tek vites mi ?
kısmetse yeni sezonda yeni testler iki vites olur, inşallah.
kısa difransiyel avanatajlı. teste çok güçlü devirlerde başlatıyor.
race logic firmasını aradım, vbox u imal eden firma.
bir adet ip, racelogic marka istedim.
bir adet tpaç, racelogic marka istedim :rolleyes:
bunlar ile 60-130 istersen eksi süreler elde edersin dediler, mesela eksi 4,22. -4,22 :)
kickboxer
20-10-2011, 01:05
yahu daha ne olsun koymussun işte videoyu göstergede sanrım az cok bellı oluyo kadran videosu istiyolardi bi ara maşallah inşallah daha iyi daha hızlı olur
tdipower
20-10-2011, 01:11
maşallah harika :)
TYPERHAKAN
20-10-2011, 07:09
MAŞAALLAH,ayrı bir dünya emeklerin karşılığı fazlasıyla alınmış,RABBİM bizede nasib eder İNŞAALLAH,dünya ya örnek bir araç bmw olarak.pat pat ses eksozdan mı geliyor.
yusufcan_k
20-10-2011, 08:59
MAŞAALLAH,ayrı bir dünya emeklerin karşılığı fazlasıyla alınmış,RABBİM bizede nasib eder İNŞAALLAH,dünya ya örnek bir araç bmw olarak.pat pat ses eksozdan mı geliyor.
abi aynısını bende sordum boostcut varmış 2.4 bara cıkınca 2.3 den fırlıyomuş :) o yüzden oluyomuş mert abi sağolsun aydınlattı beni :rolleyes:
2.4 bara boost cut koydum. basınç 2.4 bara gelince boost cut yapıyor.
inanmayanlara KAPAK olsun o halde..
Allah utandırmasin
ecz_murat
20-10-2011, 09:19
taktire şayan....
flaş belleğe dua indirip muska diye takan ulvi yok piyasada :D
idda edenler vardı güzel m cvp olmuş amma velakin ! nie patırdıo o pro Drag ların süresi var abi biliyon dimi
salih_560
20-10-2011, 09:37
hey maşallah tekerine taş değmesin mert abi Kapağı sıkalım da hava kaçırmasın .... ;)
idda edenler vardı güzel m cvp olmuş amma velakin ! nie patırdıo o pro Drag ların süresi var abi biliyon dimi
Doktor, boost cut 2,4 bara koymuşum. 2,4 bara geldikçe pat pat.
Volkan Tanju Bey sağolsun uyardı, bobinleri değiştir dedi. Teşekkürler. Ancak bobinlerde sorun yok. Boost cut olayı.
6500 devir sonrası basınç 2,1 bara iniyor boost cut devre dışı kalıyor.
Allah kaza bela vermesin maşallah suphanallah
Birgün bende böyle hızlanmak istiyorum inşallah
gurlekyasin
20-10-2011, 09:42
maaaaaaaaaşaaaaallllllahhhhhhhhh
Üstad Maşallah. Kazasız belasız.
by serçe
20-10-2011, 10:09
maşallah kazasız belasız ....
Güzel dilekler için teşekkürler.
Testlerin tamamında test amacı vardı, heyecan yüksekti. Hiçbir zaman çekim yapalım diye yola çıkmadık. Her seferinde parça/sistem test ettik.
Yeni turbo, yeni manifold, yeni XYZ...Heyecan yüksekti ve çekim umrumda olmadı.
Her test bir önceki testten farklı olduğu için, malzeme ve sistem açısından, aklım testte oldu.
Bu çekimi basit bir fotoğraf makinesi ile yaptık, roll bara taktık.
Araçta Chasecam var idi, arızalandı, tamire amerikaya gitti, yolda geliyor.
Video çekimi her araca her zaman yapılır, yeter ki kamera olsun.
Bugün ister ferrari, ister tır, isterseniz traktörü çekebilirsiniz. Çekim yapmak kolay.
Amma hızlı ve dayanıklı ve istikrarlı araba kolay yapılmıyor.
Duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum, her test günü heyecanla geçiyor, bazı günler 8 saat yolda geçiriyoruz, sök tak, lastik değiştir, buji değilştir, kopan çıkan hortum tak, software üzerinde değişiklik yap, kayıtlara bak, tekrar softwarede değişiklik yap, yolu kontrol et, patinaj oldu araca hakim ol, aracı yolda tutmak zor, gürültü var....kısacası çekim o anda önem taşımıyor.
Allah'a şükür her testte 4.2-4.3 saniye koşan bir M3 yaptık. Yeni sezonda Allah kısmet ederse test edilecek konular var. Amaç video çekimi olmayacak.
Amaç: "nasıl daha hızlı ve dayanıklı ve her bastığında aynı süreyi veren M3 yaparım"
Gönlümden geçen noktaya geldiğim zaman kaliteli çekim yaparız inşallah.
Doktor, boost cut 2,4 bara koymuşum. 2,4 bara geldikçe pat pat.
Volkan Tanju Bey sağolsun uyardı, bobinleri değiştir dedi. Teşekkürler. Ancak bobinlerde sorun yok. Boost cut olayı.
6500 devir sonrası basınç 2,1 bara iniyor boost cut devre dışı kalıyor.
Thanks video dolu bir gün yahu :D
Güzel dilekler için teşekkürler.
Testlerin tamamında test amacı vardı, heyecan yüksekti. Hiçbir zaman çekim yapalım diye yola çıkmadık. Her seferinde parça/sistem test ettik.
Yeni turbo, yeni manifold, yeni XYZ...Heyecan yüksekti ve çekim umrumda olmadı.
Her test bir önceki testten farklı olduğu için, malzeme ve sistem açısından, aklım testte oldu.
Bu çekimi basit bir fotoğraf makinesi ile yaptık, roll bara taktık.
Araçta Chasecam var idi, arızalandı, tamire amerikaya gitti, yolda geliyor.
Video çekimi her araca her zaman yapılır, yeter ki kamera olsun.
Bugün ister ferrari, ister tır, isterseniz traktörü çekebilirsiniz. Çekim yapmak kolay.
Amma hızlı ve dayanıklı ve istikrarlı araba kolay yapılmıyor.
Duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum, her test günü heyecanla geçiyor, bazı günler 8 saat yolda geçiriyoruz, sök tak, lastik değiştir, buji değilştir, kopan çıkan hortum tak, software üzerinde değişiklik yap, kayıtlara bak, tekrar softwarede değişiklik yap, yolu kontrol et, patinaj oldu araca hakim ol, aracı yolda tutmak zor, gürültü var....kısacası çekim o anda önem taşımıyor.
Allah'a şükür her testte 4.2-4.3 saniye koşan bir M3 yaptık. Yeni sezonda Allah kısmet ederse test edilecek konular var. Amaç video çekimi olmayacak.
Amaç: "nasıl daha hızlı ve dayanıklı ve her bastığında aynı süreyi veren M3 yaparım"
Gönlümden geçen noktaya geldiğim zaman kaliteli çekim yaparız inşallah.
şımarayım hızlı at pok misali :D bide videoda yamuluo ya Cem e söle çekmesin abi çok zevkli oluo hauhauhauhauhauhauha
şımarayım hızlı at pok misali :D bide videoda yamuluo ya Cem e söle çekmesin abi çok zevkli oluo hauhauhauhauhauhauha
Türkiye'de benim M3leri ayağını gazdan çekmeden kullanabilecek iki isim bilirim:
A- Sertan Kaymakçı
B- Volkan Tanju
Her ikisi de RWD konusunda ülkemizde en iyi pilotlar. Onlar 0-300 dip gaz gider.
arabasızadam
20-10-2011, 11:27
Çok tehlikeli olmuş maşallah.
BMK TypeR
20-10-2011, 11:34
Maşallah gurur verici, dahada iyi süreler çıkarırsın inşallah,
Cliosportve
20-10-2011, 11:56
Maşallah canavar gibi bi ses var :)
Maşallah, Allah daha iyi neticeleri nasip etsin.
yusufbatırel
20-10-2011, 14:30
masallah yanliz biz bole degilde sole 0 300 gibi bi video hazirlansaniz 8 saat yollardaymissiniz firsat olur belki gozumuz gonlumuz acilsin
Maşallah..Allah utandırmasın.. :) Ben koltuktan otururken geri gidicektim bi an :D
cetinkaya55
20-10-2011, 14:52
MAŞALLAH,burcu burcu emek kokuyor,ne kadar? öğünseniz azdır...kazasız,belasız....
Türkiye'de benim M3leri ayağını gazdan çekmeden kullanabilecek iki isim bilirim:
A- Sertan Kaymakçı
B- Volkan Tanju
Her ikisi de RWD konusunda ülkemizde en iyi pilotlar. Onlar 0-300 dip gaz gider.
ismail Çam ı unutmuşssun :D
ismail abi 300le yetinmediği için olabilir mi :)
İsmail RWD çok iyi. Onu da listeye eklemek lazım, Doktor:)
Eyup Duygun
20-10-2011, 16:25
Öncelikle araca kocaman maşallah,inanmayanlara güzel yanıt.
Bir de videoda ortadaki alet arac patinaja düsünce kırmızya dönyüor cok az süre ama dogru mudur ?
Eger patinaj süresi o kadar ise onuda yapmadıgını varsayarsak bu süre ne kadar iyileşir suan setup ile ?
Kahraman castle
20-10-2011, 16:36
kesinlikle uzun uğraşlar ve testlerinizin sonucunda ulaşmış olduğunuz başarının meyvesini yiyiyorsunuz.allah gönlünüze göre versin.