Orijinalini görmek için tıklayınız : MK1 Golf
RottingChrist
20-10-2011, 10:21
Arkadaşlar,
bir arkadaşımla karar verdik bir golf alıp biraz german birazda rat style toplamayı düşünüyoruz. kafamızda bir kaç görsel fikir oluştu ama araç seçimi konusunda yardımınızı rica ediyorum. parça bulunurluğu için hangi motoru seçmemiz lazım? çıkma parça vs. sıkıntısı var mı? (istanbul) belki çevrenizde terk edilmiş bir araç vardır bu işe uygun. benim atladığım ama dikkat edilmesi gereken birşeyler varsa paylaşmanızı rica ediyorum. şimdiden teşekkürler,
EmrahErdogan
20-10-2011, 10:33
Volkswagen Golf 1.3 1978 Model 1.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 55225064 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bakima-ihtiyaci-vardir-55225064/detay/)
adam 600 lıraya arabayı verıyor :)
SekoLive
20-10-2011, 10:41
yaklasık 20dk dır senin için forumu araştıryıorm abi :D bi kolayı hakettim sanrım :p
istediğin bilgiler bu konuda cok konusuldu okuyup fikr alabilrsn
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/44513-golf-mk1-hakkinda-bildikleriniz.html
slowmotion
20-10-2011, 10:59
ben mk1 dizel kullanıyordum, bence dizel almalısınız. gerçekten az yakıyor
EmrahErdogan
20-10-2011, 12:06
ben mk1 dizel kullanıyordum, bence dizel almalısınız. gerçekten az yakıyor
bu aracların motoru ne durumdadır 80-82 model aldım mı ne gıbı masraf acar yada motorda masraf actıgı zaman çok adamın belını buke rmı :)
Turbo dizelleri performans açısından hallice oluyormuş. Komple ön takım 100 tl dediler. Dolu üst kapak 100 tl dediler. 18'inde 2250'ye bitane bulmuştum. Dün satılmış. : )
EmrahErdogan
20-10-2011, 12:24
valla benımde aklıma yatmaya basladı bu arac :)
Volkswagen Golf 1.3 1978 Model 1.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 55225064 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bakima-ihtiyaci-vardir-55225064/detay/)
adam 600 lıraya arabayı verıyor :)
bu araç Golf değil.
konuyu açan arkadaşların bütçesi ne kadar_?yedek parçası İstanbuldaysanız Aksaraydan her türlü bulunuyormuş. Kasası temiz baakalısınız bence ortalama 5000e çok güzel temiz araçlar war. Benzinlisi yerine turbo dizel alın hem keyifli hem az yakar hemde torku çok güzel. KESİNLİKLE ÇÜRÜK ARAÇLARA AKMAYIN, çok uğraştıtır, dersenizki uğraşmak istiyoruz zten siz bilirsiniz.Çok çok basit ama kaliteli araçlardır, yedek parça fiyatları çok uygundur. Sormak istedğiniz özel bir soru olursa cevaplarım, almak istedğiiz bir araç varsa İstanbuldaki çoğu araçla ilgili bilgim vardır yardımcı olabilirm.
saygılar
RottingChrist
20-10-2011, 12:33
teşekkürler serkan,
hep içimde bir german sevdası vardı, kullanım tarzım da biraz kirli çıkı. bu sebeple böyle bir heves sardı. biraz bilgi edinmek lazım. önümüz kış ufak ufak uğraşırsak yaza kadar güzel birşeyler çıkar diye tahmin ediyoruz. tekrar tşk.
yaklasık 20dk dır senin için forumu araştıryıorm abi :D bi kolayı hakettim sanrım :p
istediğin bilgiler bu konuda cok konusuldu okuyup fikr alabilrsn
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/44513-golf-mk1-hakkinda-bildikleriniz.html
bu araç Golf değil.
Nedir peki araç? Durumu hakkında bilginiz var mı?
RottingChrist
20-10-2011, 12:37
tşk. araç durumuna göre max. 5000 tl. verebiliriz. boya, jant lastik vs. toplam 10.000 yi aşmayacak şekilde bir düşüncemiz var.
bu araç Golf değil.
konuyu açan arkadaşların bütçesi ne kadar_?yedek parçası İstanbuldaysanız Aksaraydan her türlü bulunuyormuş. Kasası temiz baakalısınız bence ortalama 5000e çok güzel temiz araçlar war. Benzinlisi yerine turbo dizel alın hem keyifli hem az yakar hemde torku çok güzel. KESİNLİKLE ÇÜRÜK ARAÇLARA AKMAYIN, çok uğraştıtır, dersenizki uğraşmak istiyoruz zten siz bilirsiniz.Çok çok basit ama kaliteli araçlardır, yedek parça fiyatları çok uygundur. Sormak istedğiniz özel bir soru olursa cevaplarım, almak istedğiiz bir araç varsa İstanbuldaki çoğu araçla ilgili bilgim vardır yardımcı olabilirm.
saygılar
kadirhamamciogl
20-10-2011, 12:48
Volkswagen Golf 1.4 1982 Model 3.250 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 60566400 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1982-golf-lpg-60566400/detay)
bu arac benımdı cok cok acıl bı durum ıcın babama satmıstım oda sıfır araba alırken pejo servısıne vermıstı... Pejo servısınden 1900 karsılıgı ford otosana satıldı...
-ben bu araacı 1500 tl'ye almıstım
-Yeni Muayene
-Sıfır tüp
-Taban curuklerı
-Motor Bakımı
-On Takım
-Elektrık Tesısatı
-Komple Eksoz
-Sadece boyası kalmıstı Ama dedıgım gıbı hastalık gelınce ınsanın gozu bırseyı gormuyor :/ sadece ben 5000 lıra masraf ettım bu araca bakılabılır...
Nedir peki araç? Durumu hakkında bilginiz var mı?
araç 78 model POLO ilk polo kasası
tşk. araç durumuna göre max. 5000 tl. verebiliriz. boya, jant lastik vs. toplam 10.000 yi aşmayacak şekilde bir düşüncemiz var.
10.000liraya Türkiye için gösterişli araçlardan biri olur, bütçeniz bu araç için gayet iyi, tek sorun işçilik. İşini 5 lirayada yapan var 25 lirayada.
bence acele etmeyin 5000e kasası temiz motoru iyi durumda araçlar var.1 hafta önce olsaydı 4500liraya tek kapı çok güzel td Golf vardı Samsun'da.
RottingChrist
20-10-2011, 13:05
evet bizi de düşündüren işçilik olayı. motor tamamen stock olacak ve araç komple boyanarak renk değişecek. bu yüzden boya durumu çok önemli değil. aracın jant lastik harici dışı için oem parça ve aksesuarlar kullanılacak. far, stop aynalar vs. sıfır almayı düşünüyoruz. asıl aracın iç kısmı bizi düşündürüyor. el işçiliği yoğun olan bir proje olacak gibi gözüküyor.
araç 78 model POLO ilk polo kasası
10.000liraya Türkiye için gösterişli araçlardan biri olur, bütçeniz bu araç için gayet iyi, tek sorun işçilik. İşini 5 lirayada yapan var 25 lirayada.
bence acele etmeyin 5000e kasası temiz motoru iyi durumda araçlar var.1 hafta önce olsaydı 4500liraya tek kapı çok güzel td Golf vardı Samsun'da.
hayırlısı olsun abi iyi tercih bence merakla bekliyorum.
RottingChrist
20-10-2011, 14:32
tşk. fol bulabilirsek yumurtayı yatıracağız hayırlısıyla. japonu germana çevirmeye gönlüm el vermedi inşallah buna kısmet olur.
hayırlısı olsun abi iyi tercih bence merakla bekliyorum.