Orijinalini görmek için tıklayınız : açtığımız konunun başlığını daha sonra DEĞİSTİREMİYORMUYUZ ?
MaNiSaLı
20-10-2011, 13:37
benmi bulamadım yoksa ?
konuların oraya gelip üstüne tıkladınmı değişiyor sanırım
konu açana kadar bi yöneticiye sorsaydın keşke.
olcay_bora
20-10-2011, 13:43
bende değiştiremiorum bazıları degiştirio çözemedim
Değiştiremiyorsun çok büyük bir problemmi?
Bence değiştirilebilir olması güzel bir şey ama bu forumda yok malesef.
ilk 5dk düzeliyor sonrasında düzeltemiyorz diye biliyorum ben
düzeltilebilse elbette güzel olur satılık konusunda arac konusunda veya yanlıs acılan baslıklarda sıkıntı olabiliyor
Bence değiştirilebilir olması güzel bir şey ama bu forumda yok malesef.
aynen,katılıyorum.. daha sonradan duzenlemeler ıcınde ıyı olurdu..
SekoLive
20-10-2011, 14:18
eğer birgün mod olursan(k) ozaman değiştirebiliyorsn yoksa moderatore bildir simgesine tıklayıp msj atıyorsun uygun görürlerse genelde yardımcı oluyorlar.
MaNiSaLı
21-10-2011, 00:25
Değiştiremiyorsun çok büyük bir problemmi?
değilmi sence ??
konu açan kişi yanlış bir harf yazsa , yadaaaa satılık konusunda arkadaşında dediği gibi Sattığı malzemede satılan falan olsa ??
her seferinde size ÖM la mı bildirecek ??
MaNiSaLı
21-10-2011, 00:27
eğer birgün mod olursan(k) ozaman değiştirebiliyorsn yoksa moderatore bildir simgesine tıklayıp msj atıyorsun uygun görürlerse genelde yardımcı oluyorlar.
hımmm iyiymiş ... bundan sonra ihtiyaç halinde öyle yaparım ... ;)
(k) noluyo onu anlamadım ?
MaNiSaLı
21-10-2011, 00:28
ilk 5dk düzeliyor sonrasında düzeltemiyorz diye biliyorum ben
düzeltilebilse elbette güzel olur satılık konusunda arac konusunda veya yanlıs acılan baslıklarda sıkıntı olabiliyor
anladım tşkrrler Ömer ...
Hayır Değiştiremiyorsunuz . Yöneticilerden herhangibirine rica ederseniz pm ile gerekli değişiklikleri müsait oldukça yapıyoruz zaten.
İyi forumlar .
Dip not : Bu konunun başlığı gibi Büyük yazmak internette karşındakine BAĞIRMAK anlamına gelir bilginiz olsun ... insanların tepkisi ondandır alıngan olmayın ...
MaNiSaLı
21-10-2011, 00:53
Hayır Değiştiremiyorsunuz . Yöneticilerden herhangibirine rica ederseniz pm ile gerekli değişiklikleri müsait oldukça yapıyoruz zaten.
İyi forumlar .
Dip not : Bu konunun başlığı gibi Büyük yazmak internette karşındakine BAĞIRMAK anlamına gelir bilginiz olsun ... insanların tepkisi ondandır alıngan olmayın ...
anladım sağolun...
konu silinebilir... anlaşılmıştır... işte bu gibi yanlışları değştirmek adına sormuştumda neyse !
tekrar size tşkkürler