Orijinalini görmek için tıklayınız : Soğuk Hava Deposu aranmakta
Arkadaşlar sürmekte olan bir davamız vardı ve sonuçlandı.Hukuki olarak dükkandaki kiracıyı çıkarma hakkımız oldu.Ancak fiili olarak şimdilik mümkün değil.Çünkü kiracı et işiyle uğraşıyor ve elinde de tavuk etleri var.Bu etler de çabuk bozulabilecek türdenmiş.Bizim de bu etleri haczedecek hâlimiz yok.O yüzden bu etleri koydurtabileceğimiz bir soğuk hava deposu arıyoruz.
Bakırköy-Bahçelievler-Merter-Yenibosna-Zeytinburnu civarlarında arıyoruz.
Siteden bu tip işle uğraşan ya da tanıdığı/haberi olan var mı?
:icon_tup:
EmrahErdogan
20-10-2011, 16:18
Çevrenızden tanıdık bır kasap yada devamlı alısverıs yaptıgınız bır et dukkanı varsa onlarla konusablırsınız dıye dusunuyorum ıns kısa surede cozersınız
Maalesef öyle bir imkanım yok.Zaten bulamadığım için buraya da sorma gereği duydum.
haramıdere / gok-bora. ( torıum'un yanı )
Anadolu yakasi isine yararmi bi konusabilirim ama miktar olarak ne kadar bide
Haramidere uzak kalıyor.Bakırköy İcra Müdürlüğü'nin yetki alanı çerçevesinde bir yer lazım ki bize makul olan yerleri de yazdım zaten ilk mesajda.
Yardimci olabilirim belki diye belirteyim dedim bende okudum mesajinizi
Topkapı arsal buzhanesi isinizi görür...
Abi o da bahsettiğim alan dışında kalıyor sanırım..
Bahsettigim yer Topkapı'da.Merter'e gelmeden vatan caddesi hizasında diyeyim edirnekapi sehitliginin arkasında kalıyor.Erol abi var orda yetklili.Er-ay'dan Cuneyt yönlendirdi dersen yardımcı olur...
Tamam Cüneyt abi.İlgilendiğin için teşekkür ederim.Rica etsem oranın telefon numarasını biliyorsa pm ile yollar mısın?