Orijinalini görmek için tıklayınız : PAZAR günü İZMİTE gelecekler !
redlinemst
20-10-2011, 17:38
Arkadaşlar herkes birşeyin telaşında,çabasında bu çok güzel birşey ve gerektiği gibi. Ancak karışıklık çok fazla İzmite gelicem deyip sonra Edirnekapı ziyaretine gidicem diyen birçok kişi var.
İzmite gidende aynı amaçla bayraklarla ve konvoy halinde olsun , Edirnekapıya gidende aynı...
Ben ve arkadaşlarım İzmite kendimizi ayarladık ve şimdi kimler pazar günü İzmit yolunu tutcaksa bu başlık altında söylesinki ona göre bir yer belirleyip hep beraber gidebilelim.
Karşıdan(Avrupa yakası) gelecek olanlar artık kendileri ayarlar umarım,Köprü giriş-çıkışları en mantıklı yerlerden. Hiç olmadı herkes parça parça gelsede sonuçta bu tarafta gene toplu halde gidilcek.
Neyi,hangi şıkka oy verirseniz genede 15-20 dakka önceden orda olmak lazım.Onun için özellikle karşıdan gelecek arkadaşlarıda düşünüp oy kullanalım.
Seyirci girişi 09:00
Buluşma Alanı : Mehmetçik Vakfı Opet Benzinlik (Kurtköy) Bilmeyenler için : http://www.tubiba.com/mehmetcik-vakfi-kurtkoy-dinlenme-tesisi/nerede.html
Buluşma Tarihi ve Saati : 23/10/2011 - 09:00
Facebook Linki :http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=277460115619530
Aracimi bayraga sarip kismetse bende izmit e gidicem. Eger ortak noktadan hareket organize edilirse belirlenen noktaya gelirim:icon_tup:
konvoy şekline bayraklı 4lü yanık gidilse elbette güzel olur inş org güzel yapılır tepkimizi ortaya koyabiliriz.
Day Walker
20-10-2011, 19:12
Toplanma yeri olarak genelde İst. çıkışı Mehmetçik Opet olur.
Bende gelmek istiyorum ama arabasýnda 1 kiþilik yeri olan var mi? Pendikte oturuyorum
avrupa yakası var mı bi yer şehitlik çıkışı mı olcak
berkay_aydin
20-10-2011, 20:15
Buluşma noktası belirlenirse bizde katılırız..
redlinemst
20-10-2011, 20:17
Tamam arkadaşlar mehmetçik vakfı olsun buluşma yeri bu konudan devam edelim gelicek olanlar...... Mehmetik Vakf Kurtky Dinlenme Tesisi Nerede? (http://www.tubiba.com/mehmetcik-vakfi-kurtkoy-dinlenme-tesisi/nerede.html)
burdada tam olarak yeri var bilmeyenler için
berkay_aydin
20-10-2011, 20:18
Saat kaçta peki ? saati uymazsa katılamayabiliriz :(
konvoy şekline bayraklı 4lü yanık gidilse elbette güzel olur inş org güzel yapılır tepkimizi ortaya koyabiliriz.
iyi fikir saatte belirtelim..
bende varım izmite bayraklarla gidelim. buluşma yeri ve saati kesinleşsin iyi olur
redlinemst
20-10-2011, 20:21
Evet arkadaşlar saat kaçta olsun ? Çoğunluk neye uyarsa o rakamı yazalım sabah 10:00 uygunmudur ? Geçmidir erkenmidir karar verelim hep beraber
redlinemst
20-10-2011, 20:25
avrupa yakası ??
Ben anadolu tarafındayım. Karşıdaki arkadaşlarıda istersen sen organize et buraya gelin burdan hep beraber gidelim.
Yani hep beraberce gidelim.
Musti PoweR
20-10-2011, 20:29
avrupa yakası ??
avrupa yakasıda bi yerde buluşup anadolu yakasındaki yere gidilebilir ;)
topkapı yada güzergahta başka biyer olabilir fikri olan arkadaş varmıdır?
Musti PoweR
20-10-2011, 20:41
topkapı yada güzergahta başka biyer olabilir fikri olan arkadaş varmıdır?
e5 üzeri merter mc olabilir , yada karşısı.
cevizlibağ honda , shell benzin istasyonu olabilir.
pesimist206
20-10-2011, 20:41
avrupa yakasından 10 15 araba yola cıkmayı dusunuyoruz zaten AYYILDIZLI BAYRAKLARIMIZLA yolda ıllakı denk gelınır ama bır bulusma noktası belırlenırse topluluga uyabılırız.
redlinemst
20-10-2011, 20:43
evet arkadaşlar haydinn pazara kadar ayarlıyalım herşeyi
Boost Up
20-10-2011, 20:43
1 yada 2. köprü çıkışı yapsanıza, Beşiktaşta-Mecidiyeköyde oturan insan kalkıp Cevizlibağa gelmesin bence.
berkay_aydin
20-10-2011, 20:45
karşıda toplanılırsa bence daha iyi olur..
Mehmetcik tesisilerinde buluşulsun işte birdaha burda buluşup hep beraber gitmenin bence anlamı yok.. Topkapı olursa bizim ters yöne gitmemiz gerekiyor :)
redlinemst
20-10-2011, 20:46
avrupa yakasından 10 15 araba yola cıkmayı dusunuyoruz zaten AYYILDIZLI BAYRAKLARIMIZLA yolda ıllakı denk gelınır ama bır bulusma noktası belırlenırse topluluga uyabılırız.
Pazara kadar biyer belirleyelim arkadaşlar ki ilk mesaja yazayım ve saatide ayarlıyalım
Misal anadolu yakasında oturanlar 10da buluşcaksa siz en geç 9 da buluşun ve yola çıkın derim.
redlinemst
20-10-2011, 20:48
1 yada 2. köprü çıkışı yapsanıza, Beşiktaşta-Mecidiyeköyde oturan insan kalkıp Cevizlibağa gelmesin bence.
Bencede.......
BurakCengizhanoğlu
20-10-2011, 20:48
Bence 10 geç olur.9 gibi mehmetçikte buluşabiliriz.
Mutlaka buluşalım konvoy şeklinde gidelim ayrı gayrı olmasın.
Boost Up
20-10-2011, 20:49
Ben sabah daha erken gitmeyi düşünüyorum valla:)
redlinemst
20-10-2011, 20:49
karşıda toplanılırsa bence daha iyi olur..
Mehmetcik tesisilerinde buluşulsun işte birdaha burda buluşup hep beraber gitmenin bence anlamı yok.. Topkapı olursa bizim ters yöne gitmemiz gerekiyor :)
Anadolu yakasında olanlar zaten direk Mehmetçik vakfına gelcekler,Avrupa yakasında olanlar o tarafta buluşup mehmetçik vakfına gelcekler yanlış anladın heralde :)
köprü girişi yada çıkışı en mantıklısı avrupa yakasındakiler için ama önemli olan toplanma saati verilmesi lazım ki kopma olmasın
berkay_aydin
20-10-2011, 20:54
Anadolu yakasında olanlar zaten direk Mehmetçik vakfına gelcekler,Avrupa yakasında olanlar o tarafta buluşup mehmetçik vakfına gelcekler yanlış anladın heralde :)
Yok abi :) doğru anladım.. Mecidiyeköy'den tekrar topkapı'ya gidene kadar Karşıya geçeriz..
köprü girişi yada çıkışı en mantıklısı avrupa yakasındakiler için ama önemli olan toplanma saati verilmesi lazım ki kopma olmasın
Bunu demek istiyorum :)
redlinemst
20-10-2011, 20:56
Yok abi :) doğru anladım.. Mecidiyeköy'den tekrar topkapı'ya gidene kadar Karşıya geçeriz..
Bunu demek istiyorum :)
Ben seni anadoluda sandım ondan yazdım k.bakma :) Köprü giriş-çıkışları en mantıklısı bencede
berkay_aydin
20-10-2011, 21:00
otopark sıkıntısı olmaması için erken çıkabiliriz :)
redlinemst
20-10-2011, 21:20
Faceden de Etkinlik oluşturdum ama umarım doğru düzgün yapabilmişimdir.
Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/event.php?eid=277460115619530&context=create#!/event.php?eid=277460115619530)
benzinlikte buluşmak için saat 9 iyidir dahada geçe kalmamak lazım avrupa yakası toplanıcak mı bir yerde ?
benzinlikte buluşmak için saat 9 iyidir dahada geçe kalmamak lazım avrupa yakası toplanıcak mı bir yerde ?
avrupa yakasından ne katılımla ilgili nede izmite konvoyla ilgili bi haber yok saat falan belli değil sanırım gitmek isteye anadolu yakasına direk gidecek
FiReWaLL
21-10-2011, 07:21
(Demokena) Erdem , (Sero) Serhat ve ben serhatın RS ile mehmetçikte olcaz , büyük ihtimal 4-5 araba daha oalcak yanımızda orda görüşmek üzere .
redlinemst
21-10-2011, 09:54
Avrupa yakasından gelecek olan arkadaşlar toplanamıcak heralde,eğer öyle olursa direk buraya mehmetçik vakfına gelin derim 9 da burda olmaya çalışalım.
İlk sayfaya yazdım herşeyi unuttuğum,gözden kaçırdığım birşey varsa uyarın lütfen.
SekoLive
21-10-2011, 10:05
beyler 9da nereden cıkcaksnz tam kestiremedm ama şahsi fikrim 9da en geç mehmetcikden cıkılmalıdır soncda 100-200 le gitmicez yavas sakin gidicez buda piste ulaşma saatimizi geciktiricekdir. 9da topkapıda bulusalm derseniz çıkmanız 9.30-9.45i bulur ha şu geldi ha bu gelecek derken iş uzar...
redlinemst
21-10-2011, 10:08
beyler 9da nereden cıkcaksnz tam kestiremedm ama şahsi fikrim 9da en geç mehmetcikden cıkılmalıdır soncda 100-200 le gitmicez yavas sakin gidicez buda piste ulaşma saatimizi geciktiricekdir. 9da topkapıda bulusalm derseniz çıkmanız 9.30-9.45i bulur ha şu geldi ha bu gelecek derken iş uzar...
9 da Mehmetçik vakfında olacak herkes 9 orda herkesin toplanma vaktidir yani.
Karşıdan gelenler en geç 1 saat erken çıkarlarsa yetişebilirler sanırım.
ilk seans 9da başlıyor zaten 9da yola çıkmak garip degil mi
redlinemst
21-10-2011, 14:26
Uyumasınmı millet :) Çok erken yazıncada çoğu kişi gelemicek,birçok arkadaşımızda karşıdan geliyor.
İlk seansıda izlemeyelim fazla bişe kaybetmeyiz.
org zaten 8bucukta baslıyor valla biz 8 de pendikten cıkmıs olamyı düşünüyoruz en geç 8 bucukta körfezde oluruz o saat biraz geç gibi 8bucuk olsa daha iyi olur en geç 9da körfezde olunur.
ilk seans 09:00 da başlıyor doğrudur izleyici gişe açılış saatide 9:00 dır .
Ama şölede birşey var acele etmeye gerek yok öğlen gelinsede seans seans olduğundan sorun olmaz izlenebilir
ilk seans 09:00 da başlıyor doğrudur izleyici gişe açılış saatide 9:00 dır .
Ama şölede birşey var acele etmeye gerek yok öğlen gelinsede seans seans olduğundan sorun olmaz izlenebilir
O kadar özledimki böyle bir organizasyonu, sırf bu yüzden erkenden geliyorum (8) hatta hiçbişey olmasa bile kilim serip oturayım yerde yeter bana :D
redlinemst
21-10-2011, 14:51
org zaten 8bucukta baslıyor valla biz 8 de pendikten cıkmıs olamyı düşünüyoruz en geç 8 bucukta körfezde oluruz o saat biraz geç gibi 8bucuk olsa daha iyi olur en geç 9da körfezde olunur.
Tamamda sen pendiktesin,ben pendikteyim ama başka insanlarda var gelecek olan.
İnsanların bi pazarı var zaten çok erken kalkmasınlarki gene erken.Zaten sabah köprü trafiğiydi falandı filandı herkesin sizin dediğiniz saatlerde burda olması pek mümkün değil.
Ha herkes derse biz geliriz o saatlerde bana hava hoş ben saati geri çekeyim hemen. :)
SekoLive
21-10-2011, 14:55
kafa karıstı erken mi gelsek geçmi bilemedm....
redlinemst
21-10-2011, 14:56
Kafa karışcak bişey yok karşıdan gelecek arkadaşlarıda düşünelim.
Ama karşı tarafın(Avrupa) çoğunluğu veya hepsi derseki biz dahada erken gelebiliriz geri çekeriz o zaman saati.
O kadar özledimki böyle bir organizasyonu, sırf bu yüzden erkenden geliyorum (8) hatta hiçbişey olmasa bile kilim serip oturayım yerde yeter bana :D
Bizde sizleri çok özledik Zort paşam :D
SekoLive
21-10-2011, 15:02
Kafa karışcak bişey yok karşıdan gelecek arkadaşlarıda düşünelim.
Ama karşı tarafın(Avrupa) çoğunluğu veya hepsi derseki biz dahada erken gelebiliriz geri çekeriz o zaman saati.
bi anket açtırsana en azından öyle bi karar verelim okuyup yorm yazmayanlar vardır. en azından oy kullanılsın 8-9 gibi iki saat koyarsan güzel olur
nitrO_Oxide
21-10-2011, 15:10
9 iyidir ;)
by_hayali
21-10-2011, 15:11
9 iyidir ;)
heee iyi :)
sabah imamla çıkarız anca gideriz biz :D zaten akının kahvaltı faslı 3 saat sürer :D
programda pazar günü görev var ama değişiklik olursa bende gelirim allahın izni ile
by_hayali
21-10-2011, 15:16
programda pazar günü görev var ama değişiklik olursa bende gelirim allahın izni ile
haberleşelim kanka ;)
nitrO_Oxide
21-10-2011, 15:16
heee iyi :)
sabah imamla çıkarız anca gideriz biz :D zaten akının kahvaltı faslı 3 saat sürer :D
Kahvaltı iptal olur heralde moruk :) Neysem cumartesi aksamdan yine son kez plan yaparız ;)
by_hayali
21-10-2011, 15:18
Kahvaltı iptal olur heralde moruk :) Neysem cumartesi aksamdan yine son kez plan yaparız ;)
bu akşamda geçebilirim ararım seni duruma göre konuşuruz ;)
S.Özeren
21-10-2011, 15:32
bizim arkadaşlarla napcağımız belli değil şehitliğede gidebiliriz izmitede gelebiliriz ama saat 9 bile bana erken daha geç çıkarız sanırım 1. seans varsın kaçsın :)
haberleşelim kanka ;)
mutlaka haberdar ederim agam inşallah program duzenlenır tekrarda :icon_tup:
berkay_aydin
21-10-2011, 15:52
bence en geç 8:30 iyidir geç kalırsak sıkıntı çekeriz
Ahmet Durmus
21-10-2011, 16:41
Arkadaslar ben kgs'mi kaybettim ogsye de basvurmustum ama yetismedi anadolu yakasindan gidecek var mi benzine ortak arayan falan ;)
SekoLive
21-10-2011, 16:43
Arkadaslar ben kgs'mi kaybettim ogsye de basvurmustum ama yetismedi anadolu yakasindan gidecek var mi benzine ortak arayan falan ;)
ahmet uTkU arkadaşımıza msj atarmısın oda gidicekdi yanına arkadaş arıyordu ortak olacak bi görüş lpgli aracı var :)
valla şirketin arabası aks kestiği için arabasız kaldım ama sırf bugün için yarın araba kiralayacağım :)
mustu nıye kıralıyn dunya kadar adam var:D bın gıt
redlinemst
21-10-2011, 17:01
valla şirketin arabası aks kestiği için arabasız kaldım ama sırf bugün için yarın araba kiralayacağım :)
Karşıdan gelen tanıdık biri yokmu abi onla gel
toyotasupra
21-10-2011, 17:36
allah bende geliyorum halo king le :D
mustu nıye kıralıyn dunya kadar adam var:D bın gıt
Karşıdan gelen tanıdık biri yokmu abi onla gel
Ya sağolsun zaten bütün kardeşlerim arabam olmadığında o konuda yardımcı oluyorlar Allah rağzı olsun daa ben kimseye yük olmak istemiyorum :)
berkay_aydin
21-10-2011, 18:50
Başka bir forum saat 7 de aynı yerde buluşuyor ??
Konvoyun ortalama hizi kac km olucak maluk kamyonla gelcez cliogt nin :D ( crazydog )
link pm alabilirmiyim acaba ?
redlinemst
21-10-2011, 19:53
O başka forum hocam naparlarsa yapabilirler,bizde 9 da çıkıcaz :)
bende aynısını düşünüyorum abi o yüzden erken gitmek iyidir :D :D
9 da mehmetçikteyim yeri bilmesemde 9 a kadar bulurum sanırım yada yolda birileri elbet denk gelir
redlinemst
21-10-2011, 20:04
9 da mehmetçikteyim yeri bilmesemde 9 a kadar bulurum sanırım yada yolda birileri elbet denk gelir
İllaki bulursunuz ancak 9da çıkmaya çalışcaz 9dan önce gelirseniz daha iyi olur
İllaki bulursunuz ancak 9da çıkmaya çalışcaz 9dan önce gelirseniz daha iyi olur
daha önce gitmediğim için kahvaltıyıda hesaplayarak erken çıkıcam bi aksilik olmaz umarım
redlinemst
21-10-2011, 20:12
daha önce gitmediğim için kahvaltıyıda hesaplayarak erken çıkıcam bi aksilik olmaz umarım
Siz nerde ikamet ediyorsunuz ? Size yakın arkadaşlar varsa onlarla birlikte gelin bence buluşup.
halkalıdan çıkıcam yola e5 i takip edip gelcem
ykavcioglu
21-10-2011, 20:26
kafa karıstı erken mi gelsek geçmi bilemedm....
sticerı getirrrr reis:D en son 210 la gidiyorduk bu sefer ağır giderik
bayrak alsın herkes yanına:)
Konwoya kismetse bende katilicam ancak konwoy hizi cok olmaz heralde cunku ben aracima biraz buyuk bi bayrak asicam. Konwoydan kopmayalim derken aynalari kopartmayalim.
redlinemst
21-10-2011, 21:24
Konwoya kismetse bende katilicam ancak konwoy hizi cok olmaz heralde cunku ben aracima biraz buyuk bi bayrak asicam. Konwoydan kopmayalim derken aynalari kopartmayalim.
Yavaş yavaş gidilcek zaten :)
Yavaş yavaş gidilcek zaten :)
Eywallah. Ayrica o isin sakasiydi. Tum samimiyetimle soyluyorum diil aynalar kaput ucsa icim ciz etmez feda olsun.
redlinemst
21-10-2011, 21:34
Eywallah. Ayrica o isin sakasiydi. Tum samimiyetimle soyluyorum diil aynalar kaput ucsa icim ciz etmez feda olsun.
:) Helal olsun....
valla benim bayrakta arabadan büyük nasıl sarıcam üstüne onu düşünüyorum şu an yarın bi prova yapmam lazım
avrupa yakası arabası olmayan pm atsın
BurakCengizhanoğlu
22-10-2011, 13:19
Kaçta çıkılcak mehmetçikten 9 da mı ?
FiReWaLL
22-10-2011, 13:20
yarışlar 9 da başlıyo bide konvoy olcak 9 geç olmazmı çıkış için ?
Boost Up
22-10-2011, 13:55
Kaçta çıkılcak mehmetçikten 9 da mı ?
İstediğimiz saatte:D
E5 üzerinde Tuzla'dan beni alabilecek olan varsa ses etsin.
BurakCengizhanoğlu
22-10-2011, 16:52
İstediğimiz saatte:D
Biz kaçta buluşalım?
Ankaradan gelicek arkadaşlar ne düşünüyor.Eğer bir planları varsa iştirak etmek isterim.
ProTuner
22-10-2011, 17:08
Biz kaçta buluşalım?
:heyoo::heyoo::evil:
BurakCengizhanoğlu
22-10-2011, 19:35
:heyoo::heyoo::evil:
:Deli::Deli::Deli::Deli: ee
asmisinsan
22-10-2011, 20:42
1 köprü çıkısından geceçek aracında boş yer olan varsa salça olayım:D
redlinemst
22-10-2011, 21:12
Arkadaşlar ben mehmetçik vakfına yakınım 8:30 gibi orda olcaz. 09:00-09:15 gibide en geç ordan çıkıcaz ve körfezin yolunu tutcaz.
Karşıdan boş gelecek arkadaş varmı ?
Bizde saat 8 de avcılardan yola çıkmayı planlıyoruz fakat e5ten mi gelelim yoksa otobandan mı.
Yol tarifinde olucak var mı nasıl gideriz acaba konvoya yetişemezsek hangi yolu izliycez .
redlinemst
22-10-2011, 22:57
Bizde saat 8 de avcılardan yola çıkmayı planlıyoruz fakat e5ten mi gelelim yoksa otobandan mı.
Yol tarifinde olucak var mı nasıl gideriz acaba konvoya yetişemezsek hangi yolu izliycez .
Otobandan gelirseniz daha iyi olur
bizim apaçi teamin hepsi sabah 7 gibi yola çıkıyor benim arabam 8 gibi gelecek 8:30 -9:00 gibi bende mecidiyeköyden çıkarım yola :)
Ahmet Durmus
23-10-2011, 07:27
arkadslar gec cikicak olan var mi ?
vay arkadaş ve ben hala istanbuldayımmmm :(
ykavcioglu
23-10-2011, 09:30
vay arkadaş ve ben hala istanbuldayımmmm :(
bende gitmedim, ağvaya gidecem:D