Orijinalini görmek için tıklayınız : YC clio rs VE clio rs
Okan gel kurtar beni :D
Şaka maka ne zaman geliceksin şimdi buralara bu barzo Alicana verelim küsküyü beraber :D
merak etme sen kışlık odunlarla beraber geliorum pimaş borularımda var ekistradan :D
Alicanrs
21-10-2011, 14:29
Sığıntı değilim olm ben :D
Adam gelsin o benim gibi yapmaz videoları çeker :D
selçuk hastaym sana :D acındırma lan ağlıcam evde:D okan ı sal üstüme sal :D taktikleriniz aynı :D 10 da 1 :D
Ö.öztüRk
21-10-2011, 14:30
:) denemeler fena olmuş 2 aracada kocaman maşallah
selçuk hastaym sana :D acındırma lan ağlıcam evde:D okan ı sal üstüme sal :D taktikleriniz aynı :D 10 da 1 :D
olm benim koymadığım video yok bu alemde denemelerimin hepsi videolar ile sabittir :D bende çekerim sende çekersin nasılsa hepsi çıkar piyasaya korkma :D
Alicanrs
21-10-2011, 14:33
olm benim koymadığım video yok bu alemde denemelerimin hepsi videolar ile sabittir :D bende çekerim sende çekersin nasılsa hepsi çıkar piyasaya korkma :D
benim korkum yok m.etme :D selçuk gelmesin ama mızıkçılık yapıo :D
Cliosportve
21-10-2011, 14:34
Okan benim yaptığım hatayı yapmaz kanka
Adam 5-6 kez bastıysa hepsini çakar buraya :D
Okan taktikli derler buna :D
benim korkum yok m.etme :D selçuk gelmesin ama mızıkçılık yapıo :D
valla okadar çok rs olduki kimle bastığımızı bilemicez okadar rs çıkarsak :D ben yanıma yanaşana al 2 ye derim basarım kornamı sıkarım valla :D sonra izlerken ayırırız :D
kelalper
21-10-2011, 14:40
Selçuk arada Megane lafı geçince dedim arada bunlar bize de sarar şimdi uyariim dedim :D
Cliosportve
21-10-2011, 14:45
Selçuk arada Megane lafı geçince dedim arada bunlar bize de sarar şimdi uyariim dedim :D
Başka bir konuda meganelar var
Seni oralara davet ediyorum Alper abi :D
Konu 1
http://www.techturkey.com/forum/videolar/99079-full-salcali-basmalar-ve-ylt-yky-bf-saa-vs-vs.html
Konu 2
http://www.techturkey.com/forum/videolar/98690-oylesine-3-4-shifting-white-meggy-rs-ve-clio-rs.html
Bırak artık Clio Rs çileri :D
kelalper
21-10-2011, 14:48
yok siz takılın. kavga etmeden paşa paşa tartışın arada kontrol edicem bak :D
Cliosportve
21-10-2011, 14:51
yok siz takılın. kavga etmeden paşa paşa tartışın arada kontrol edicem bak :D
Hahaha peki abi
Başımızdan eksik olma sapıtırız yoksa burda :D
mehmetRS
21-10-2011, 15:06
Hahaha peki abi
Başımızdan eksik olma sapıtırız yoksa burda :D
la ne oldu VE rs'e? videoları önce izlemedim, hani kafa kafadır felan diye, sonra alttaki yorumları okuyunca bir izledimkiiiii sorma gitsin.
la ne oldu VE rs'e? videoları önce izlemedim, hani kafa kafadır felan diye, sonra alttaki yorumları okuyunca bir izledimkiiiii sorma gitsin.
merak etme öcü alınacak :D
mehmetRS
21-10-2011, 15:09
merak etme öcü alınacak :D
SS le mi alınacak :)
stock power team altında kalmaz bunun :D katil SS gelio :D
mehmetRS
21-10-2011, 15:13
SS'i de geçerse peki? hani hakaten meraktan soruyorum
Cliosportve
21-10-2011, 15:14
:D İşte ozaman mokoko mu derler :D
Ama biz Stock power ve Barzo power team olarak inanıyoruz :D
inandık davamıza SS hazırlanıyor :D:D
chip ve polishe karşı tüm stock ruhumuzla savaşacaz :D
Cliosportve
21-10-2011, 15:18
inandık davamıza SS hazırlanıyor :D:D
chip ve polishe karşı tüm stock ruhumuzla savaşacaz :D
Şimdi ne zaman gelceksin Okan ona göre bende birşeyler yapıyım :D
ayarlayın çalı çırpı ne varsa odunla birlikte geliorum yakacam hertarafı :D:D
mehmetRS
21-10-2011, 15:19
okan senin araban selcuğunkine göre daha stock ise, seni daha fazla ayıracak demektir:) yani bu iş, hani ben selcukla kafa kafaya gidiyorum yada selcuğu bir boy geciyorum bunuda gecerim veya kafa kafaya yürürüm olayı değil bence:)
biz makarasına takılıoz ztn geçersede geçer geçilirsede geçilir yani dünyanın sonu değil ama öyle kolay lokma değiliz :D kafamızda var bişiler :D
mehmetRS
21-10-2011, 15:21
biz makarasına takılıoz ztn geçersede geçer dünyanın sonu değil ama öyle kolay lokma değiliz :D kafamızda var bişiler :D
bende makarasına takılıyorum yahu:)
gecsede gecilsede dünya sonu değil derken? demek akıllarda gecilme ihtimali yer etmiş.. hmm :D
bende makarasına takılıyorum yahu:)
gecsede gecilsede dünya sonu değil derken? demek akıllarda gecilme ihtimali yer etmiş.. hmm :D
biz maça direk yenmek için çıkarız beraberlik bile bizim için yenilgidir yiğeen :D
Alicanrs
21-10-2011, 15:27
klavye rollinginde selçuk 1 okan 2 :D
klavye rollinginde selçuk 1 okan 2 :D
biz klavyede değil roll de konuşuruz yiğen eski icraatlarımı bilirsin :D:D bahanede istemem öncekiler gibi eksozum yoktu enjekötürm işemiodu falan :D
birkan01
21-10-2011, 15:32
Arkadaslar kusura bakmayin muhabbete uzak kalmisim tabiki deneriz turbo is le tekrar maksat muhabbet olsun bole iyi arkadaslar oldukca hergece cikariz sikinti yok ayrica yasin abi araban hayirli ugurlu olsun masallah allah bidaha bole sikintilar gostrmesin sirada bnde varim haberin olsun deneme icin:p
Alicanrs
21-10-2011, 15:32
biz klavyede değil roll de konuşuruz yiğen eski icraatlarımı bilirsin :D:D bahanede istemem öncekiler gibi eksozum yoktu enjekötürm işemiodu falan :D
ben seni çok çağırdım nie gelmiosun ? bu gecede olur bak hala basa basa diorm üstüne selçukla yan yanasın inanma bu kdr en fazla 1 2 boy alıcan oda yetmez sora typera yaptğın gibi 160 da kesme delikanlı gibi 240 250ye kdr gel okancım:D:D
bu arada ben turbo ies lede denemek istiyorum :D:D
ben seni çok çağırdım nie gelmiosun ? bu gecede olur bak hala basa basa diorm üstüne selçukla yan yanasın inanma bu kdr en fazla 1 2 boy alıcan oda yetmez sora typera yaptğın gibi 160 da kesme delikanlı gibi 240 250ye kdr gel okancım:D:D
240-250 mi :D çok erkencisin evlat kesiciye kadar gitmessek rollinge çıkmayalım bile :D:D
Alicanrs
21-10-2011, 15:34
240-250 mi :D çok erkencisin evlat kesiciye kadar gitmessek rollinge çıkmayalım bile :D:D
ehehehe olur bak :D selçuk gelmesin bak küçük emrah gibi ağlıo emzik alcam :D
mehmetRS
21-10-2011, 15:35
ss kesiciye 320 de mi giriyor? :D
ss kesiciye 320 de mi giriyor? :D
256kmh :D :D
Alicanrs
21-10-2011, 15:37
256kmh :D :D
pehh denemeye gerek yok :D
pehh denemeye gerek yok :D
olm bende chip yok üzgünüm :D 7000 dd üstü görmüo görseee :D
mehmetRS
21-10-2011, 15:42
barzo sistem lpg beyni taktır sadece, o zaman devir konusunda kesilme sıkıntın olmaz:)
Cliosportve
21-10-2011, 15:43
ehehehe olur bak :D selçuk gelmesin bak küçük emrah gibi ağlıo emzik alcam :D
Küçük Emrah diyor ya
İyice makaraya vurdun
Videolarım nerde :D
Küçük Emrah diyor ya
İyice makaraya vurdun
Videolarım nerde :D
rahat ol olm sen ya sakin ol halledecezzz :D:D
Alicanrs
21-10-2011, 15:46
böle büyük konuşuyorsunuz ya bitiyorum size :) sonuç hüsran olunca çeneye vuruyorsunuz mekanik bu geçmekte var geçilmekte ;) okan bakarsın geri geçer benim araba kendini geçersin sevinirsin ahaha widebandımda yok göremiyorum :D
Cliosportve
21-10-2011, 15:46
rahat ol olm sen ya sakin ol halledecezzz :D:D
Neyse büyük gün şimdi ne zaman
Ona göre bi ayarlama yapalım hep beraber
böle büyük konuşuyorsunuz ya bitiyorum size :) sonuç hüsran olunca çeneye vuruyorsunuz mekanik bu geçmekte var geçilmekte ;) okan bakarsın geri geçer benim araba kendini geçersin sevinirsin ahaha widebandımda yok göremiyorum :D
alican senle şu şekilde rolling yapacam kafa kuşş şekilde :D:D
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/313513_114598745310442_100002809519188_58935_20241 44440_n.jpg
Neyse büyük gün şimdi ne zaman
Ona göre bi ayarlama yapalım hep beraber
aytuğ abiyle dün konuştuk ayarlıcaz en yakın zamanda :)
Alicanrs
21-10-2011, 15:49
bu gece olabilirdi =)
bu hafta olmayabilir şehit konvoyu org. işleri falan var biz düzenlicez ama bellide olmaz sen her an hazırlıklı ol :D
Alicanrs
21-10-2011, 15:51
bu hafta olmayabilir şehit konvoyu org. işleri falan var biz düzenlicez ama bellide olmaz sen her an hazırlıklı ol :D
her an diyince olmuo yavrum petrol sahibi deilm 5 gündür çıkıyoruz :D bu gece gelirsen deneyelim yada yarın gece.
olm bu gece çıkacağın benzinini bana sakla ben gelince kullan nolcak :D
Alicanrs
21-10-2011, 15:53
olm bu gece çıkacağın benzinini bana sakla ben gelince kullan nolcak :D
rs'ler sarmıyor artık :D başka araçlarla denemeyelim dimi selçukla sen varsın bi tek camiada:D
rs'ler sarmıyor artık :D başka araçlarla denemeyelim dimi selçukla sen varsın bi tek camiada:D
olm bende gelirsem sadece senle denemeye gelmem zaten orda bi ton araba oluo :D
Alicanrs
21-10-2011, 15:55
olm bende gelirsem sadece senle denemeye gelmem zaten orda bi ton araba oluo :D
bu gece olucak işte gel hemde deneriz bizde aradan çıkmış olursun :D
olm moralini bozmak istemem bak beni gaza getirme :D
Alicanrs
21-10-2011, 15:58
olm moralini bozmak istemem bak beni gaza getirme :D
bekliyorum :) konu çip oldu gece gel gel :D
bekliyorum :) konu çip oldu gece gel gel :D
du bakalım :D
Alicanrs
21-10-2011, 16:01
du bakalım :D
nazlanma gel güzelce deneyelim araç yorgun selçuk çok zorladı :D geçersen yandık zaten ahaha tüm taktikleri kullanırsın tünel erken basma 160ta kesme vs :D:D:D
nazlanma gel güzelce deneyelim araç yorgun selçuk çok zorladı :D geçersen yandık zaten ahaha tüm taktikleri kullanırsın tünel erken basma 160ta kesme vs :D:D:D
olm ben senmiyim kendi yaptığın şeyleri bana ne sölüon :D bilmesen bu kadar şeyide sayamassın gerçi ya çakalll :D 1. kornada basardın bi aralar bizede öle yapmayasın :D
Alicanrs
21-10-2011, 16:04
olm ben senmiyim kendi yaptığın şeyleri bana ne sölüon :D bilmesen bu kadar şeyide sayamassın gerçi ya çakalll :D 1. kornada basardın bi aralar bizede öle yapmayasın :D
lan ne adamsın millete sor sölesin :D:D neyse bu gece harbi gel deneriz bi kaç araçlada sıkarsın :D
UR RS(filtre,egzoz,yazılım) & DBS TYPER(headers,filtre,egzoz,ayarsız k pro) :D - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=fg-9UKTgm0M)
şu videoya ozamanlar ne gülmüştüm yaaa :D:D
neyse tamam ayarlayabilirsek ordayım bu gece :D
Alicanrs
21-10-2011, 16:06
azuzahuazhaz o zamanlar sizin yc yi 7 boy geçtiğiniz gibiydi enjektör vs hadi hadi n azlanma yakıtını koy gel :D 105 oktanda olr:D
azuzahuazhaz o zamanlar sizin yc yi 7 boy geçtiğiniz gibiydi enjektör vs hadi hadi n azlanma yakıtını koy gel :D 105 oktanda olr:D
barzo 95 oktanla gelecem sana :D
Alicanrs
21-10-2011, 16:11
barzo 95 oktanla gelecem sana :D
tamam akşam haberleşiriz selçuk haber verir bana
konuları 8 ci sayfada okumayı bıraktım. ama beni ne kadar tanırsınız bilmem ama alican vitesi hakikaten iyi atıyo ve işin ana gerceğide şanzımana inecek şuanda parası durumu vakti yok;)
saygılar:)
Okumaktan en keyif aldığım konular rs konuları ne ararsan var hırs tutku intikam :D :D :D
Ek.Civic_Spoon
21-10-2011, 17:32
17. sayfa ve hala kavga yok bu güzel bişey Rs çiler kardeş oldu artık :D
bu arada okan gelmeye adam arıyo her an damlayabilir :D:D
SEÇKİN172
21-10-2011, 17:39
Alican kanka sen o akşam seçkinin elinde kamera gördüm ışıklarını felan yazmışsın ya kanka orda yazdıklarında ciddimiydin yoksa makaramı yaptın kanka :)
Cliosportve
21-10-2011, 17:41
Alican kanka sen o akşam seçkinin elinde kamera gördüm ışıklarını felan yazmışsın ya kanka orda yazdıklarında ciddimiydin yoksa makaramı yaptın kanka :)
Evet Meşhur yancım Seçkin geldi
Sende kamera varmıiş göya çekmişsin
Birde araba içinde sürekli sende vardın kardeşim
Bu eksik videolar için neler diyceksin
Biz bu adama 2 kere tutunduk onuda inkar ediyor
SEÇKİN172
21-10-2011, 17:51
şimdi şöyle söylim ben bu konuda ylan konuşmucam alicanı severim kankamdır
selçuk abiyide severim ama şimdi şöyle bişe var selçuk abininde şanzuman korkusu var 1 vites iyi deil. alican maşşah harbiden hızlı hakkını kimseye yedirmem 2 ve geçmiştir o akşam 3 boy dogrudur. bir kaç videoda bir kaç denemede alicana
gerçekden iyi yürüdük geçmioruz o akşam yanlış anlaşılmasın selçuk abiyi savunmuyorum alican çok hızlı ama sunu söylimde ama selçuk abinin orda çok hataları vardı abi gaz kesiyosun o yüzden çok farkta oldu :) sarhoşmuydun abi
valla VE rs de iyi gidiyo maşşalh iki aracada şimdi kimse bişe deimez alican sulçuk abide tekrar denicek zaten uzun uzun basın çıksın herşey ortaya bide o akşam felaket trafik vardı tünellerde oldu ama inanın trafikten dolayı alican zaten geçiyo ve rs i ama selçugun elinde olan bişe deil trafik çok varr...
Alicanrs
21-10-2011, 17:51
17 sayfa oldu hala bıdı bıdı :D:D sus az be tmm 1 boy oldu selçuk .. mami makinen gelirse söler kaç boy :) yalan değil diorm ki sana 7 denemenin 1 tanesinde tutundun tutundun dediğim arkamdaydın 1 boydu 150 de kestin sora bu kdr dahasını arama arıosan bu gün senle yine sıkarız:) okan intikamını alır yada:p:p
Alicanrs
21-10-2011, 17:54
17. sayfa ve hala kavga yok bu güzel bişey Rs çiler kardeş oldu artık :D
bu arada okan gelmeye adam arıyo her an damlayabilir :D:D
yok be makara yapıorz nie kavga çıksın böle güzel ilerliyor =) okan gelicek gelicek :)
SEÇKİN172
21-10-2011, 18:00
bence hiç kavga çıkmasına gerek yok 2 3 saat sonra yüz yüze bakıoruz :)
en hızlıda benim ayrıca:) ss fln getir kanka bizim bi turbo toros var onla denicez alicanada gider alicanla polishli bisikletle denicez ?
Cliosportve
21-10-2011, 18:01
şimdi şöyle söylim ben bu konuda ylan konuşmucam alicanı severim kankamdır
selçuk abiyide severim ama şimdi şöyle bişe var selçuk abininde şanzuman korkusu var 1 vites iyi deil. alican maşşah harbiden hızlı hakkını kimseye yedirmem 2 ve geçmiştir o akşam 3 boy dogrudur. bir kaç videoda bir kaç denemede alicana
gerçekden iyi yürüdük geçmioruz o akşam yanlış anlaşılmasın selçuk abiyi savunmuyorum alican çok hızlı ama sunu söylimde ama selçuk abinin orda çok hataları vardı abi gaz kesiyosun o yüzden çok farkta oldu :) sarhoşmuydun abi
valla VE rs de iyi gidiyo maşşalh iki aracada şimdi kimse bişe deimez alican sulçuk abide tekrar denicek zaten uzun uzun basın çıksın herşey ortaya bide o akşam felaket trafik vardı tünellerde oldu ama inanın trafikten dolayı alican zaten geçiyo ve rs i ama selçugun elinde olan bişe deil trafik çok varr...
Videoları gerisi kayıp yani yok gördüün gibi
2 kere tutunduk o videolar yok
Birde makara konusu olduk
Adam gibi bastık suçlu biz olduk Seçkin
bikaç kişiden haber bekliyorum az buz yol değil toplamda 500km ye yakın yol yapacam rolle çıkacam bide ordan dönecem falan biraz meşakatli bir iş o yüzden yancım mutlaka olması gerek şartları zorluyoruz bakalım :)
Alicanrs
21-10-2011, 18:03
off selçuk walla çok darladın olm tutunduğun filan yok 1 tane video var onu alıcam rahat ol 150 de gaz kesiosn tırsıp ordada arka tamponumdasın uzun gitsek yine 4 5 olcak hala darlıosn :) gönlün olsn yavru
Cliosportve
21-10-2011, 18:04
Yok olm öyle birşey bas baya basıyoruz yav ne 150 km si
Hayal mi görüyorsun
Ben 2 kere tutundum diyorum
Yanımda Seçkin vardı yazmış işte :D
Alicanrs
21-10-2011, 18:06
Yok olm öyle birşey bas baya basıyoruz yav ne 150 km si
Hayal mi görüyorsun
Ben 2 kere tutundum diyorum
Yanımda Seçkin vardı yazmış işte :D
yaa tamam ztn 8 kere bastık 2 sinde önümdeydin hala yok tutundum yok tutundum ulan hulkla bile 50 kere bassan bi *** olur 1 -2 kere tutunursun :D sende o misal çok zırladın hee:D kabullen artk :)
Cliosportve
21-10-2011, 18:10
yaa tamam ztn 8 kere bastık 2 sinde önümdeydin hala yok tutundum yok tutundum ulan hulkla bile 50 kere bassan bi *** olur 1 -2 kere tutunursun :D sende o misal çok zırladın hee:D kabullen artk :)
Yav doğru olan şeyi yazıyorum
Videoların tamamı yok
Sen halan tamam geçtin falan diyorsun
7 boy diyorsun
Resimlerime ok çıkartıp YC beni nasıl pff geçti diyorsun
Yok küçük Emrah diyorsun
Bazı şeyleri kabullendirme yapmaya çalışıyorsun
Ben doğrusunu yazıyorum
Sıkılıp darılma bana
Mami abiyi tanımam etmem o gün tanıştım adam hepsini yollıycam dedi videoları
bir kere kafaya kitlenmiş bende video olmaması büyük hata oldu
Ama şöyle söyliyim 1-2 haftaya güzel bir bakımdan geçircem
Bi kaç ekstra yapıcam arabaya
Ondan sonra haber vercem bu sefer ekipmanım olcak
Yanımda mutlaka kameraya çeken birisi olcak
Alicanrs
21-10-2011, 18:12
Videoların tamamı yok
7 boy diyorsun
Yok küçük Emrah diyorsun
Ben doğrusunu yazıyorum
Sıkılıp darılma bana
yavru kim olursa olsn güçlü araç olsada 8 10 denemeden 1 i veya 2 si 1 boy olur 2.3 tutunur 4-5 te aynı fark olucak bunu kabullen şartlandırma kendini bi video var görürsün 4 e atıorm gaz kesiosn ..
Cliosportve
21-10-2011, 18:16
yavru kim olursa olsn güçlü araç olsada 8 10 denemeden 1 i veya 2 si 1 boy olur 2.3 tutunur 4-5 te aynı fark olucak bunu kabullen şartlandırma kendini bi video var görürsün 4 e atıorm gaz kesiosn ..
Hayır videolar eksik anlatamıyorum
Ben tutundugum veya yakın gittiğim videolarda ortada yok
İki durumda beni rahatsız ediyor
Sende olsan senide rahatsız eder
Kim olsa dert yanar
O gün bütün videolar çekildi Mami abi hepsini çekti
Çekilen videolar yok
Nasıl iştir bu anlamıyorum
Ben zaten geçiyorum demiyorum
Geçiyorsun geçtiğin halde diğer videolar yok ama
Hepsini istiyorum videoların
Boşa mı bastık okadar
Alicanrs
21-10-2011, 18:17
Hayır videolar eksik anlatamıyorum
Ben tutundugum veya yakın gittiğim videolarda ortada yok
İki durumda beni rahatsız ediyor
Sende olsan senide rahatsız eder
Kim olsa dert yanar
O gün bütün videolar çekildi Mami abi hepsini çekti
Çekilen videolar yok
Nasıl iştir bu anlamıyorum
Ben zaten geçiyorum demiyorum
Geçiyorsun geçtiğin halde diğer videolar yok ama
Hepsini istiyorum videoların
Boşa mı bastık okadar
bunu 3 yaşında ufaklığa anlatsam walla anlar adam benim için msne girdi normalde girmez bana attığı 2 video onlarda 70mb uzun sürdü gel laptopla verim dedi dur 1 tane daha gelio yüklicem bak bakalm sora zırlama kanka .. ygz olan videoları bile alamadım anladın mı .. şimdi senin dediğin video bu stadın yanı 4 e atıorm 1 boyken bırakıosn
Cliosportve
21-10-2011, 18:20
Canım benim
Tamam senin kabul etmediğin şey sorun bu zaten
Diğer videoların olmadıgını iyi biliyorsun
İkimizde biliyoruz
Ben önüm doluysa bırakmışımdır
Trafik çok vardı korkuyordum sürekli kaza mevzularından
Hafifim cokta guzel cekim yaparim:)
Videoların tamamı yok
7 boy diyorsun
Yok küçük Emrah diyorsun
Ben doğrusunu yazıyorum
Sıkılıp darılma bana
Alicanrs
21-10-2011, 18:22
yaa hala iddian atarın giderin varsa bak ss le bu gece denicez gel selçuk inadına gece 4 te çıkıcam senle uzun uzun basıcaz sora ağzını açıp tek kelime etmiceksin kabulmü ?
Cliosportve
21-10-2011, 18:26
Hafifim cokta guzel cekim yaparim:)
:)
Her ihtiyacım olduğumda yanımda olcaksan evet diyorum :D
:)
Her ihtiyacım olduğumda yanımda olcaksan evet diyorum :D
Tek sorun arabasiz olmam ve aramizda biraz mesafe olmasi:)
Cliosportve
21-10-2011, 18:31
yaa hala iddian atarın giderin varsa bak ss le bu gece denicez gel selçuk inadına gece 4 te çıkıcam senle uzun uzun basıcaz sora ağzını açıp tek kelime etmiceksin kabulmü ?
Ben videolar diyorum sen basarız diyorsun
Neyse :)
Basarız gene
Tek sorun arabasiz olmam ve aramizda biraz mesafe olmasi:)
Sen metrobüse bin kanka Bakırköy durağında in
Gerisini bana bırak :)
Alicanrs
21-10-2011, 18:34
tmm işte madem bana tutunuosun yenisini çekelim diorm ama 160 200 de kesmek yok ;)
Cliosportve
21-10-2011, 18:37
Yok yok merak etme yol müsait olursa sonuna kadar çeviririz
Final round yaparız
Sen metrobüse bin kanka Bakırköy durağında in
Gerisini bana bırak :)
Plani yap bana haber ver yavrum :)
Yok yok merak etme yol müsait olursa sonuna kadar çeviririz
Final round yaparız
el ele mesut bahtiyar kesiciye girersiniz gari:)
Cliosportve
21-10-2011, 18:53
Plani yap bana haber ver yavrum :)
el ele mesut bahtiyar kesiciye girersiniz gari:)
1 hafta içinde haber edicem sana :)
1 hafta içinde haber edicem sana :)
Peki yavrum. alican corap giymiyormus rolle cikarken hafif olsun dir:D bende ac karnina .icip binecegm :hehe:
Alicanrs
21-10-2011, 19:03
Mami 1 045 mov | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/mami-1-045-mov/4919149)
selçuk zırladğın video buydu gliba ;) 8 de 1 oda 160 kesiosn arkama nie girmedin burda.. 4-5 i görsek aynısı olucak biliosn bu kdr uzatmana grk yoktu :) stadın ora bahsettiğin video ;) hata olştu gliba duır yüklenio
şu arabasız zamanımda jokeylik yapılır.
50-52kg bişeyim.
irtibat no ...... :D:D:D:D
SEÇKİN172
21-10-2011, 19:16
son video açılmıyo alican ..hata oldu hherhalde.
PPR engineering
21-10-2011, 19:27
vay a.k ne uzattınız o akşam siteden bi kaç arkadaş bizde ordaydık bütün denemeleri seyrettik..yapmayın ALLAH aşkına bu kadar selçuk bırak hırsı arabayı hızlandır olm gerek yok daha yazıp cizmeye bence yavrum.alican sende emrah fotosu yok nasıl gecildim filan o ne ya öle valla anlamadım sizi.ben açık açık olanı yazıyım en ufak koruma yapmıyorum araçta benimde emeğim olmuş olabilir selçukta cok yakın arkadaşım..alican bir cok denemede temiz geçti daha sonra stad yoluna girdiler 2 serit sonuna doğru bir seride düşüyodu bastılar selçuk 1 boy geri düştü bir sonraki vites çok az daha geriledi yol bitti sonra olay bu şekilde oldu yazmıyım yazmıyım dedim yazdırdınız bana.
Alicanrs
21-10-2011, 19:29
tamam stadın o video şuanki yüklense koyucam dediğin gibi 3 bitio 1 boy ki tünel var yine orda .. 4 e atıorm az bişi gitmeden tam açıcam bırakıo selçuk videoda belli olr tartışmaya grk yok ztn :)
Cliosportve
21-10-2011, 19:31
Yav ne hırsı ben çekilen videoların hepsini istemekle hata mı ediyorum yapmayın Allah aşkına :)
Alicanın beni geçtiğini defalarca kabul ediyorum
Yani hep geçiyor diye 1-2 video mu koyulcak
Günün özeti buydu der gibi :D
Yav ne hırsı ben çekilen videoların hepsini istemekle hata mı ediyorum yapmayın Allah aşkına :)
Alicanın beni geçtiğini defalarca kabul ediyorum
Yani hep geçiyor diye 1-2 video mu koyulcak
Günün özeti buydu der gibi :D
alayınızı aduuuketlicem şimdi hee:):):):)
nerden düştük şu hp lere arkadaş:p
sayfa sayfa oku oku bitmiyo:)
Cliosportve
21-10-2011, 19:39
alayınızı aduuuketlicem şimdi hee:):):):)
Zenginde yürüyor araban diye hava atma :D
Benimki fakirde yürüyor eksozttanda kara duman atıyor :D:D
Zenginde yürüyor araban diye hava atma :D
Benimki fakirde yürüyor eksozttanda kara duman atıyor :D:D
yoksa araban dizel mi:) çipledin dimi kandırıkçı;) :)
typer zengini hiç sevmez
Cliosportve
21-10-2011, 19:42
yoksa araban dizel mi:) çipledin dimi kandırıkçı;) :)
typer zengini hiç sevmez
Bu akşam gene aynı yerde 11-12 gibi buluşcaz
SS geliyormuş aradım az evvel benim hesabı alıcakmış
Sende gel madem :D
Çok kızdırırsa alevleri salarsın üzerine SS in :D
SEÇKİN172
21-10-2011, 19:43
bu akşam gene aynı yerde 11-12 gibi buluşcaz
ss geliyormuş aradım az evvel benim hesabı alıcakmış
sende gel madem :d
çok kızdırırsa alevleri salarsın üzerine ss in :d
zy clio rs de gelebilir ......:)
Bu akşam gene aynı yerde 11-12 gibi buluşcaz
SS geliyormuş aradım az evvel benim hesabı alıcakmış
Sende gel madem :D
Çok kızdırırsa alevleri salarsın üzerine SS in :D
benim bu kadar olumsuz şartta yürümem doğru ve sağlıklı değil. 5 de 6500 de kesiyo ve her vites vtec altı kalıyorm. yoksa sıkıntı yok cıkardım. ara boru son susturucumu değişim cıkıcam denicem bidaha bakalım bu sefer kaç boy olucak:P
Cliosportve
21-10-2011, 19:46
zy clio rs de gelebilir ......:)
Hakkat ZY de gelsin yakından görelim :)
benim bu kadar olumsuz şartta yürümem doğru ve sağlıklı değil. 5 de 6500 de kesiyo ve her vites vtec altı kalıyorm. yoksa sıkıntı yok cıkardım. ara boru son susturucumu değişim cıkıcam denicem bidaha bakalım bu sefer kaç boy olucak:P
Senin için dikkatli dönemler ne yapsan Haklısın
Madem öyle canın sıkılcağını düşünürsen oralarda gelirsin yanımıza :)
6 saatlik yol yaptım samsuna geldim tartışma halen devam :D :D
Hakkat ZY de gelsin yakından görelim :)
Senin için dikkatli dönemler ne yapsan Haklısın
Madem öyle canın sıkılcağını düşünürsen oralarda gelirsin yanımıza :)
çok gelmek isterim sabah 4 de kalkıp bursaya gittim geldim karacabeye döndüm ofiste beyın yordum. uyumalıyım. yarına videolarınızı izlerim neselenirim gelmiş kaadar olurum:)
aman dikkatli olun hırs yapmayında bugün cuuma tırlar kamyonlar hep gittiğimiz yolda kuyruk halindelerdir. bilginiz olsun...
Cliosportve
21-10-2011, 19:48
6 saatlik yol yaptım samsuna geldim tartışma halen devam :D :D
Soner emmi bizi takip etmeye devam et :D
Makara kukara çekişme atışma daha ne istiyorsun :D
Cliosportve
21-10-2011, 19:52
çok gelmek isterim sabah 4 de kalkıp bursaya gittim geldim karacabeye döndüm ofiste beyın yordum. uyumalıyım. yarına videolarınızı izlerim neselenirim gelmiş kaadar olurum:)
aman dikkatli olun hırs yapmayında bugün cuuma tırlar kamyonlar hep gittiğimiz yolda kuyruk halindelerdir. bilginiz olsun...
Eyvallah :)
Konuyu okuyanlar bu yazıyı görenler vardır inşallah ki
O gün yarışılan yol gerçekten çok karışıktı çok prof. sürücü lazım kaza yapmamak için zor tuttum kendimi :D
SEÇKİN172
21-10-2011, 19:57
hakkat zy de gelsin yakından görelim :)
senin için dikkatli dönemler ne yapsan haklısın
madem öyle canın sıkılcağını düşünürsen oralarda gelirsin yanımıza :)
sahibi gelirse selçuk..
Soner emmi bizi takip etmeye devam et :D
Makara kukara çekişme atışma daha ne istiyorsun :D
Kralımın yeni rlling videolarını izlemek istiyorum. EMG astra gsi ile özellikle.. büyük çekişme olacak.. :)
Alicanrs
21-10-2011, 20:11
al selçuk kankam yeterki sus :D 4 te gitmioz bile :) stadın ora otoban deil yani ora :)
yccc - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/yccc_2328049.htm)
Alicanrs
21-10-2011, 20:12
geçen kpro typerla deniorm 130 a kdr tutundum :D ama videom yok :(:(:( ahaha
Cliosportve
21-10-2011, 20:21
al selçuk kankam yeterki sus :D 4 te gitmioz bile :) stadın ora otoban deil yani ora :)
yccc - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/yccc_2328049.htm)
Bu videoyu ısrar edince neden yükleyip koydun :)
Önüme araba gelmiş videoda yoksa bırakmıycaktım :)
Teşekkürler eklediğin için :)
Alicanrs
21-10-2011, 20:22
Bu videoyu ısrar edince neden yükleyip koydun :)
Önüme araba gelmiş videoda yoksa bırakmıycaktım :)
Teşekkürler eklediğin için :)
yeni alındı yavru ısrar edince koymadım ;) göz yaşlarına dayanamadım:D:D öpüorm seni akşam knşrz bluşunca
Cliosportve
21-10-2011, 20:22
170-180 gibi bırakmışız bu arada 4. vites doldurmuşuz azda olsa
Alicanrs
21-10-2011, 20:24
170-180 gibi bırakmışız bu arada 4. vites doldurmuşuz azda olsa
walla benim 4 ün sonuna bi dünya vardı 7.5 gittiğim için :) hala selçuk inanıosn bak bu akşam bi kere basalım istersen 5.vitesi dolu dolu görelim ne demek istediğimi anlarsın ama sora 5 kısa 4 uzun o büyük bu küçük olmasın :D
birkan01
21-10-2011, 20:42
yasin abi nezaman deniyoruz:D?
Abov bu ne tartısma, yeter gencler tamamdır.
Tamam Alican cıkın bir aksam daha bitsin
Alicanrs
21-10-2011, 20:46
Abov bu ne tartısma, yeter gencler tamamdır.
Tamam Alican cıkın bir aksam daha bitsin
bu gece ss le denicez abi :) boşver ve yi selçuğa bu yeter :p
birkan01
21-10-2011, 20:47
alican kanka bu gece değilde bigün haberleşelim bnde denemek istiyorum yeni halin nekadar farketti merak ediyorum kanka yanlış anlama haberleşelimde;)
Alicanrs
21-10-2011, 20:48
alican kanka bu gece değilde bigün haberleşelim bnde denemek istiyorum yeni halin nekadar farketti merak ediyorum kanka yanlış anlama haberleşelimde;)
yeni halimi anlamassın :) çnkü öncesinde kullanamıodun arabayı şuanda olucağı aynı zamanla alıştın çnkü
birkan01
21-10-2011, 20:52
peki madem öle diousun öle olsun nerde bu yasin bey ya:d
mehmetRS
21-10-2011, 21:48
bu gece cıktılarmı acaba denemeye? cıkacaklarmı yada? güya erken uyuyayim diyordum bu aksam öff yaa :D
mehmetRS
21-10-2011, 21:53
bu gece uzun olacak :D
aynen abi ya:) kıracağım şeytanın bacağını oturup bekleyeceğim valla:) kahvemi bile koydum :)
peki madem öle diousun öle olsun nerde bu yasin bey ya:d
git turbo ies le dene suanda gülüm.
bırakın f/e/h dan keyif alıym az. kpro koymadan deneriz eksiklerimi gidereyim. ok:)
Gençler Microsoft bi program çıkarmış MSN diye :D Tam sizlik :D Mutlaka denemelisiniz :D
:hehe:
Cliosportve
22-10-2011, 02:21
Evet arkadaşlar SS Okan ta Lüleburgazdan geldi stock ruhunu ve hukukunu ve yerdeki kanımı bırakmadı :D
YC Alican ve CVK Okanada katıldıkları kırmadıkları için teşekkürler
SS gene yaptı yapıcağını
Ortalık çok karışır :D
İnşallah tartışmalar alevlenmez 2-3 banlanma olayı yaşanmaz :D
chiefkadir
22-10-2011, 02:23
Nooldu la Alican'ıdamı geçti yoksa :) Zannetmiyom ama,
Eğer öyleyse alayınızın kocası SS :D
lan ne komik iş ya. alicanın taht 1 gün mü sürdü yani :D
GokhanRS
22-10-2011, 02:30
lan ne komik iş ya. alicanın taht 1 gün mü sürdü yani :D
haberler alıyorum okanı ayıramamışlar. doğrumudur?
aslında bi sır verirdim ama şimdilik saklıyım :D
haberler alıyorum okanı ayıramamışlar. doğrumudur?
aslında bi sır verirdim ama şimdilik saklıyım :D
ben çok yakın yürüdüklerini, alicanın açamadığını duydum :D
sırrı alalım depoda okunmuş benzin mi varmış :D
GokhanRS
22-10-2011, 02:35
ben çok yakın yürüdüklerini, alicanın açamadığını duydum :D
sırrı alalım depoda okunmuş benzin mi varmış :D
basın ekspreste yky yi okanın önüne çektim bu akşam 30 saniye kadar. bi selam verdim. sonra evime gittim artık gerisini düşün :D
react1ve
22-10-2011, 02:38
basın ekspreste yky yi okanın önüne çektim bu akşam 30 saniye kadar. bi selam verdim. sonra evime gittim artık gerisini düşün :D
SS Okanla alican kafa kafaya idi hatta okan'ın yarım boy kadar one gectıgı vıdeoyu canlı olarak seyrettım..yanlz bu ıste bı ıs var gerisini dusn derken? Konusursan sansasyon olur gıbıme gelıyor =)
Yalan solemıs olmayayım yarım boy bıle olmayabılır..benım seyrettgım vıdeo o sekıldeydı..alıcanın onde oldugu vıdeo warsa ızlemedım..ızledıgım vıdeo uzerınden yorum yapyrm ;)
GokhanRS
22-10-2011, 02:39
yakıta rakı katıyor
react1ve
22-10-2011, 02:41
Evet arkadaşlar SS Okan ta Lüleburgazdan geldi stock ruhunu ve hukukunu ve yerdeki kanımı bırakmadı :D
YC Alican ve CVK Okanada katıldıkları kırmadıkları için teşekkürler
SS gene yaptı yapıcağını
Ortalık çok karışır :D
İnşallah tartışmalar alevlenmez 2-3 banlanma olayı yaşanmaz :D
selcuk bız cıkarken sızde denemeye cıkyrdnz yıne alıcan ıle ne oldu snc?
http://img822.imageshack.us/img822/8113/19949419157762561231293.jpg
Cliosportve
22-10-2011, 02:44
selcuk bız cıkarken sızde denemeye cıkyrdnz yıne alıcan ıle ne oldu snc?
2 kere bastık
1. keresinde Arka tamponuna kadar açtı
2. rollinge 3-4 boy açtı
Anlayamadık :D
Onunda videoları çekildi
GokhanRS
22-10-2011, 02:46
bence senin yağ bakımın yaklaştı ya ondan. 10bini doldurma şimdiden yenile yağını filtreni.
Cliosportve
22-10-2011, 02:50
bence senin yağ bakımın yaklaştı ya ondan. 10bini doldurma şimdiden yenile yağını filtreni.
Evet o konuda haklısın
6000 km oldu aynı yağ duruyor
Bujilerde 2 yağ değişimidir aynı
Araba performanstan düşüyor demekki
Ama konunu ilginci biz Okanla 4-5 kez sıktık sen geldikten sonra
Okanla yan yana yürüdük gene
Aha dedik Okan senide ayıklıycaklar
Ama ne olduysa sonradan arabası mı açıldı anlamadık :D
react1ve
22-10-2011, 02:50
2 kere bastık
1. keresinde Arka tamponuna kadar açtı
2. rollinge 3-4 boy açtı
Anlayamadık :D
Onunda videoları çekildi
bılıyorm okan cıkıyordu camera ile..kazasız belasız sorunsz evlerımze dondk ya baska bıseye gerek yok ;)
GokhanRS
22-10-2011, 02:54
Evet o konuda haklısın
sana moral olsun diye basmamıştır dermişim :D hahaha
Cliosportve
22-10-2011, 03:00
http://img822.imageshack.us/img822/8113/19949419157762561231293.jpg
:eek::eek::eek:
:hehe: :hehe:
Gece gece naptın aga :D
Alicanrs
22-10-2011, 03:19
evet beyler yalan değil ss le yan yana yürüdük :) tabi arabam gidişte açmadı kendini nedense selçuklada okan yan yana yürüyormuş selçukla deneyince 1 boy arkamdaydı soraki denemede 3-4 boy oldu öndeydim soradan açtı araba ss sorun yaşadı yaptık ettik gece 3.30 4 te bastık 1.1.5 boy oluo yine yc önde kelebek ztn 1-2 diş atıktı benim tam açmıodu ama helal olsn diyorum wallahi adamın araba zımba gibi
react1ve
22-10-2011, 03:21
evet beyler yalan değil ss le yan yana yürüdük :) tabi arabam gidişte açmadı kendini nedense selçuklada okan yan yana yürüyormuş selçukla deneyince 1 boy arkamdaydı soraki denemede 3-4 boy oldu öndeydim soradan açtı araba ss sorun yaşadı yaptık ettik gece 3.30 4 te bastık 1.1.5 boy oluo yine yc önde kelebek ztn 1-2 diş atıktı benim tam açmıodu ama helal olsn diyorum wallahi adamın araba zımba gibi
alican,okanın arac yapıldıktan sonra 1 1.5 boy oluyr dedıgın kım ondeydı?
Cliosportve
22-10-2011, 03:24
YC gecenin sonunda SS ile basmış
1-1.5 boy önündeymiş
YC arap atı gibi sonradan mı açıldı :D
Alicanrs
22-10-2011, 03:28
alican,okanın arac yapıldıktan sonra 1 1.5 boy oluyr dedıgın kım ondeydı?
pardon 1.5 olmadı 1 boy öne çıkıormda maslaktaki gibi 4 te gelip kafa çıkaramıo onu geçtim bu gece dünkinden kötüydü gaz telinden herhalde çnkü gidişte bide dönüşte kadran videosu çektim ikisi bariz farklı birbirinden nie öle oldu anlamadım .. maşallah ss e yan yana gittik sonuç olarak adam hızlı yapcak bişe yok :D
Alicanrs
22-10-2011, 03:31
burda ne desem boş :) maslak yoluna basılınca evt ss 4 te kafa gösterio santimlik yanına geliorm yan yana gidiyoruz dönüş yotlunda açılsada arabam ss sorun yaşadı denemedik .. basın ekspresste basıldı yine araba bi gidio bi gitmio deişik :D soradan açıldı kadran videosu çektim ztn gidip gitmeyen halini .. kocaman maşallah selçuk sen takma kafana bu araçlar bi gidio bigitmio ;)
Cliosportve
22-10-2011, 03:34
burda ne desem boş :) maslak yoluna basılınca evt ss 4 te kafa gösterio santimlik yanına geliorm yan yana gidiyoruz dönüş yotlunda açılsada arabam ss sorun yaşadı denemedik .. basın ekspresste basıldı yine araba bi gidio bi gitmio deişik :D soradan açıldı kadran videosu çektim ztn gidip gitmeyen halini .. kocaman maşallah selçuk sen takma kafana bu araçlar bi gidio bigitmio ;)
Ben bugün hiç anlamadım
Basın diye tutturdular
Bastık 1 boy açtın banada
5 dk sonra tekrar bastık 3-4 boy açtın
Garip
Alicanrs
22-10-2011, 03:34
Evet o konuda haklısın
kanka açıldı değil benimki bu gün gitmedi :) dedim ya sana dönüşte araba düzeldi die çnkü 4 ü hemen bitiren araba bitirmiodu araba 170 te asılı kaldı aq:D:D ama sorası öncesi kadran videosu çektim koycam bak 4 ü nasl çevirdi açıldıktan sora
Cliosportve
22-10-2011, 03:39
adam alel acele geldi
eger hazırlıgımızı yapaydık
sana 3-4 boy olurdu alican
hemde yine stok halde:D
eger silivri yoluna gelseydiniz
sok olurdun:D
Alicanrs
22-10-2011, 03:42
adam alel acele geldi
eger hazırlıgımızı yapaydık
sana 3-4 boy olurdu alican
hemde yine stok halde:D
eger silivri yoluna gelseydiniz
sok olurdun:D
hehe yok kanka şok olmazdım sen derdine yan sana gelince araç açılıo walla :) şaka bi yana araç soradan açıldı walla dahasıda var birinde 4 ü bitiremiorm resmen birinde hemen bitio saçma çok hemde
Gece icin oncelikle herkese tesekkurler :) selcugun ocunu alcam demistim ve aldim :) bidaha stock rs tayfaya bi sure bulasmazlar bu chip we polishciler ahaha :D gece yol yapim calismasina grdik ss yerle bir gttgi icin gene karteri catlattk ama ahm garage yine sagolsun ugrasti halletti suan burgaz yolundayz. ali abi yarn koyar wideolari :)) ss imi sewiorm beee stock barzo power ulan :D
Alicanrs
22-10-2011, 03:58
Gece icin oncelikle herkese tesekkurler :) selcugun ocunu alcam demistim ve aldim :) bidaha stock rs tayfaya bi sure bulasmazlar bu chip we polishciler ahaha :D gece yol yapim calismasina grdik ss yerle bir gttgi icin gene karteri catlattk ama ahm garage yine sagolsun ugrasti halletti suan burgaz yolundayz. ali abi yarn koyar wideolari :)) ss imi sewiorm beee stock barzo power ulan :D
teşekkür et lan it :D:D 2. faciadan ben kurtardım seni mc in önünde korna çalıorm gitme die hala basıosn :D
Aynen yaw sana bakarken aliodum tasi altima :) son anda durdum gene delcektk ayni gece 2. oluodu :)
Ek.Civic_Spoon
22-10-2011, 08:12
vay be helal olsun SS imize :D
videoları beklioruz .. ;)
SS yine yapmış yapacağını :D :D
büyü mü yapıyosun len nedir bu işin sırrı :D :D
kral kral dedik bağrımıza bastık, kolpa kral çıktı bizimki :D :D
Cliosportve
22-10-2011, 08:55
Aynı profil resmin gibi emmi :D Devrik kral :D
videoları merak ettim valla okan helal olsun valla sırf roll için okadar yol gelip gidiosun :D kızdırdınız adamı :hahaha:
Cliosportve
22-10-2011, 09:01
Öncelikle ben teşekkür edeyim sana
Stockçulara hep laf atıyorlar ne zaman kapağı açtırcan ne zaman işlencek ne zaman (wimmer atcaksın) :D
Onlara cevabımızı dün gece verdin
Ölümüne stockçuyuz :D
yok artık ya :) bu rsler harbi ilginç aletler ya özellikle de ss
Cliosportve
22-10-2011, 10:16
SS dün gerçekten çok şaşırttı
Hiç geride kaldıgını görmedim
Videolar zaten akşama sanırım yüklenir
Percusionali - JGL Ali yükliycek SS araç içi çekimler var
SS - YC
SS- CVK
tek tek çekildi HD kameraylan
Alicanrs
22-10-2011, 10:17
yok be :D:D geçilmedik yan yana gittik :D 3 lü deneme filan var izlersiniz ss büyülü :D:D
Cliosportve
22-10-2011, 10:20
Eyvahhh Bora emmi ve Kelalper burda dağılın kızcaklar şimdi :D:D
Bence Alican Selçukla denediği gece cebindeki son harçlıkla iki fıs NOS bastı. Fakat bütün harçlığı NOS a yatırıp son iki fısı da o gece harcadığı için Okana anca osuruk gazı kaldı. Okan da bu fırsatı değerlendirerek Alicanın enseye şaplağı koyuverip kendisine şu mesajı iletti;
"şişşşt lan bidon, bi daha dolaşma ortalıkta ben kingim queenim diye. Alırım aklını..."
zuhauhauhauha euheuheuhfhgjhıuehıruh :hehe:
kelalper
22-10-2011, 10:28
Arabanın bir yürüyüp bir yürümemesi egzos yüzünden olabilir. Sıcakken genişlediği için gazı atması rahatlar.
iyiki gelmemişim SS benimle baş edeceğini sanıodu boşa benzin yakacaktık. Poker gecesi yaptık para bile kazandım içtiklerimi saymazsan :D
SS-CVK denemesinide çok zevkli oldu cvk okanada teşekkürler geldiği için izmir denemesinden sonra hep tekrar rovanş için denemek istiodum dün geceye kısmetmiş :D CVK ile rollde bir ara ibre 250 yi gösteriodu benim kesiciye giriodum ali abi aldı galba kadranı :D
şimdi gönül rahatlığıyla satabilirim SS i :D
Alicanrs
22-10-2011, 10:33
Bence Alican Selçukla denediği gece cebindeki son harçlıkla iki fıs NOS bastı. Fakat bütün harçlığı NOS a yatırıp son iki fısı da o gece harcadığı için Okana anca osuruk gazı kaldı. Okan da bu fırsatı değerlendirerek Alicanın enseye şaplağı koyuverip kendisine şu mesajı iletti;
"şişşşt lan bidon, bi daha dolaşma ortalıkta ben kingim queenim diye. Alırım aklını..."
360 derece dönün zaten :D:D selçukla okan yan yana gidiomuş ee selçukla denediğimde ilk deneme 1 1.5 boy oluo arkamda gelio ama 2. denemede selçuğa 3-4 boy attım yine mantık aranırsa dün herkezin kafası bulandı :D araba gidiş yolunda gitmedi benim kadran çektim 4 bitmio ama eve dönüşte kadran yaptm 2-3-4 çok fena devirlenio anlamış değilim . yine selçuğa patladık kanka bozulma sana kaldırıo YC :D:D demek istediğim benim 1 1.5 tan 2. denemede selçukla aramda 3-4 boy oldu araba soradan açıldı
Cliosportve
22-10-2011, 10:34
queenim ne demek emmi :hahaha:
Arabanın bir yürüyüp bir yürümemesi egzos yüzünden olabilir. Sıcakken genişlediği için gazı atması rahatlar.
iyiki gelmemişim SS benimle baş edeceğini sanıodu boşa benzin yakacaktık. Poker gecesi yaptık para bile kazandım içtiklerimi saymazsan :D
Egsozt sisteminle alakalı ne olabilir mesela
Benim araba İstanbulda özellikle gitmiyorTrakyada bi farklı oluyor sanki
Burda 3-4 kere yarışma imkanım oldu her defasında yasladılar böyle :D
Ama trakya yollarında hiç ezilmedim bugüne kadar
SS-CVK denemesinide çok zevkli oldu cvk okanada teşekkürler geldiği için izmir denemesinden sonra hep tekrar rovanş için denemek istiodum dün geceye kısmetmiş :D CVK ile rollde bir ara ibre 250 yi gösteriodu benim ali abi aldı galba kadranı :D
şimdi gönül rahatlığıyla satabilirim SS i :D
Aynen
Kadran gözüküyor 250 lere gelmiş
Devir kesiyormuşsun az kalsın
360 derece dönün zaten :D:D selçukla okan yan yana gidiomuş ee selçukla denediğimde ilk deneme 1 1.5 boy oluo arkamda gelio ama 2. denemede selçuğa 3-4 boy attım yine mantık aranırsa dün herkezin kafası bulandı :D araba gidiş yolunda gitmedi benim kadran çektim 4 bitmio ama eve dönüşte kadran yaptm 2-3-4 çok fena devirlenio anlamış değilim . yine selçuğa patladık kanka bozulma sana kaldırıo YC :D:D demek istediğim benim 1 1.5 tan 2. denemede selçukla aramda 3-4 boy oldu araba soradan açıldı
selçukla biz senden sonra hiç denemedik nasıl gittiğimizi bilmiyoruz kelebek alışmış olabilir zaten sen selçukla denedikten sonra burgaza dönerken benim arka koltukları taktık yanımada 90 kilo adam falan bindi senden bariz ağırken bile 1 boy çıkardın 4 te tekrar kafa çıkardım bence gidişinde bir sorun yoktu ilk denerkende :icon_tup:
Aferin olm hep böyle kardeşçe deneyin. Böylesi herzaman daha güzel ve eğlenceli.
Alicanrs
22-10-2011, 10:37
selçukla biz senden sonra hiç denemedik nasıl gittiğimizi bilmiyoruz kelebek alışmış olabilir zaten sen selçukla denedikten sonra burgaza dönerken benim arka koltukları taktık yanımada 90 kilo adam falan bindi senden bariz ağırken bile 1 boy çıkardın 4 te tekrar kafa çıkardım bence gidişinde bir sorun yoktu ilk denerkende :icon_tup:
bence öle deildi okanda nese kadran çektim yanımdaki gürkan bile söledi gidişte böle çevirmiodu dedi eve dönerken gidiodu kelebek tam açmıodu bile hatta bazen 1-2 diş atıo rollde . o önemli deil sonuç oalrak senle gidişte bastık yan yana dorusu bu inkar edilmez.. ama selçuk dioki yan yanayım ss le kelebek alışması die bişe yok vericeği 1 boy belki ;) kapak bu hep aynı olmuo selçuklada 1.1.5 oldu 2. deneme 3-4 oluo sen gördün yanımdaydın araba soradan açılıo yazılım mı kapak mı bilmem ama öle oldu neyse maşallah walla ztn korkulan tek araç nasl gittiği belli deilki amk ss in :D:D cvk arada kaynadı galiba ahh şişko okan haaha:D
Alicanrs
22-10-2011, 10:39
Aferin olm hep böyle kardeşçe deneyin. Böylesi herzaman daha güzel ve eğlenceli.
dün zevkliydi abi =) gece 4 olmş sohbet muhabbet bu okanın knşmaları koparıo beni :D bişi anlatıorm hee hee dio neee sora :D:D soradan idrak edio ibne:D olmaz olmaz inkar edio hee olabilir dio :D:D dün güzeldi saolasın o kdr yoldan geldi mutluda döndü adam walla :) altımıza bol bol taş aldık yolda tam mc ten çıktım taş aldım altıma iyiki yarmadı karteri bana olmayan okana oldu sora .. eve giderken yine taşı altına alıodu keko sölemesem :D:D
chiefkadir
22-10-2011, 10:40
Bu Rs cilere her zaman diyorum SS i geçmeden king triplerine girmeyin:hahaha:
bence öle deildi okanda nese kadran çektim yanımdaki gürkan bile söledi gidişte böle çevirmiodu dedi eve dönerken gidiodu kelebek tam açmıodu bile hatta bazen 1-2 diş atıo rollde . o önemli deil sonuç oalrak senle gidişte bastık yan yana dorusu bu inkar edilmez.. ama selçuk dioki yan yanayım ss le kelebek alışması die bişe yok vericeği 1 boy belki ;) kapak bu hep aynı olmuo selçuklada 1.1.5 oldu 2. deneme 3-4 oluo sen gördün yanımdaydın araba soradan açılıo yazılım mı kapak mı bilmem ama öle oldu neyse maşallah walla ztn korkulan tek araç nasl gittiği belli deilki amk ss in :D:D cvk arada kaynadı galiba ahh şişko okan haaha:D
selçukla biz dün akşam kelebeği takıp hemen ayak üstü denedik 2-3 öne çekiorum sonra 4 te gelio gibiydi 5 e hiçatmadık ama daha sonra kelebek git gide daha iyi oldu ali abide fark etti zaten sizle denerken ss daha iyi oldu sanki zaten bu senin ve yide geçtiğini doğruluyor. 1-2 boy daha hızlanmış SS
Cliosportve
22-10-2011, 10:41
Ah Bora emmi
Dün keşke olaydın
VE RS i sana vereydim şanzımanını kıraydın nasıl gitmezdin bir gün önce diye kızardın arabama :D
dün zevkliydi abi =) gece 4 olmş sohbet muhabbet bu okanın knşmaları koparıo beni :D bişi anlatıorm hee hee dio neee sora :D:D soradan idrak edio ibne:D olmaz olmaz inkar edio hee olabilir dio :D:D dün güzeldi saolasın o kdr yoldan geldi mutluda döndü adam walla :) altımıza bol bol taş aldık yolda tam mc ten çıktım taş aldım altıma iyiki yarmadı karteri bana olmayan okana oldu sora .. eve giderken yine taşı altına alıodu keko sölemesem :D:D
olm görmedim taşı ben zaten sana bakıodum sen önüne bak diyince son anda fark ettim otobanın ortasında frenlere asıldım :D
Ama o yol yapım çalışmasını yapan insanlara ve o yolu öyle bırakanlara yazık diyorum karteri yok yere çatlattık daha yeniydi zaten kaçıncıya karter değiştiriom yaaa en sonunda yapacam bu SS i leylek istanbulda bile karteri vuruosak ben bişi demiorum yaniii :(
Alicanrs
22-10-2011, 10:47
açtım ben konu adam yanımda yürüo helal olsn walla.. yüklendikçe ve ile olanıda devirlenmeyide koyarım bariz gidiş dönüş farklı devirlenme 3-4 bitmio gidişte
Cliosportve
22-10-2011, 10:48
Hakkat Okan
Giderken bi sorun oldu mu
Baktın mı hiç kartere sürdüğünüz şey dayanmışmı oraya kadar
Alicanrs
22-10-2011, 10:49
okan ztn yanında 90 kg lik ark varken o videoları sildim m.etme ben çakallık yapmıorm millet gibi onları koysam ztn önündeydim :) gerek görmedim o videolara . maslak yolundakileri koydum cvk ile olanlarıda koyunda izleyek
Hakkat Okan
Giderken bi sorun oldu mu
Baktın mı hiç kartere sürdüğünüz şey dayanmışmı oraya kadar
baktım sorun yok saolasun ahmette baya uğraştı ayak üstü hallettik karteri. ufak bi kaçakmış zaten allahtan.
ama elleyince sanki içi hala yumuşaktı burgazda altına elimi sokup elledim yağ kaçırmıo ama içi yumuşak o yağ ordayken o dayson kururmuki
okan ztn yanında 90 kg lik ark varken o videoları sildim m.etme ben çakallık yapmıorm millet gibi onları koysam ztn önündeydim :) gerek görmedim o videolara . maslak yolundakileri koydum cvk ile olanlarıda koyunda izleyek
sen bence cvk-ss-yc denerken daha iyi gidiodun son burgaza dönüşte o ağırlıkla açıp gidersin diye düşünmüştüm
Alicanrs
22-10-2011, 11:05
sen bence cvk-ss-yc denerken daha iyi gidiodun son burgaza dönüşte o ağırlıkla açıp gidersin diye düşünmüştüm
ee gittin eve hemen :D basında geri dönseydik o kdr bekledim gece 4 e kdr:D:D nese olan oldu maşallah
rs ne garip alet bir gidiyor bir gitmiyor stock olan en yapılı olan ile yakın gidiyor :)
kazasız belasız denenmiş ortam gerilmemiş tebrikler herkese..
Ö.öztüRk
22-10-2011, 11:15
son sayfaya kadar tek tek okudum 18-19.sayfalarda SS konuya dahil oldu dahabi keyiflendim okan maşallah aracına :) Kardeşce denemeler olmuş bekliyoruz videoları. bütün araclara maşallah
son sayfaya kadar tek tek okudum 18-19.sayfalarda SS konuya dahil oldu dahabi keyiflendim okan maşallah aracına :) Kardeşce denemeler olmuş bekliyoruz videoları. bütün araclara maşallah
bu alican çok pis gaza getirio bana öğlende bir verdi gazı gece 500km yol yaptım bunun yüzünden :D
Hikmet Gönül
26-10-2011, 14:51
masalla h araclara hayran kaldım..özellkle yc..ye...