Orijinalini görmek için tıklayınız : İmzanızı Attınız mı?
Boost Up
20-10-2011, 19:35
Belki zamanlama çok yanlış ama okuyunca "bu kadarıda yapılmaz" dedirten cinsten. Daha birşey yazmayayım, en iyisi girip okuyun-bakın.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150364539419182.382604.180936529181&type=3
video gibi kanıtlar mevcutmu gözümüzle görebileceğimiz birşeyler
JDMazda_GTR
20-10-2011, 19:47
ya amac ne bunda hangı beyın ne ıcın yapar bunu tovbe bısmııllah ya
Yazık günah yyaa şerefsizler...
Boost Up
20-10-2011, 19:48
video gibi kanıtlar mevcutmu gözümüzle görebileceğimiz birşeyler
niye, ona göre mi imza kampanyasına mı katılacaksınız?
niye, ona göre mi imza kampanyasına mı katılacaksınız?
elbbete neye için katıldığımızı bilmemiz lazım değil mi Arda.
Boost Up
20-10-2011, 19:55
elbbete neye için katıldığımızı bilmemiz lazım değil mi Arda.
daha somut birşeyler bulursam gösteririm. bir tuşa basmak bu kadar zorlaşmış...
JDMazda_GTR
20-10-2011, 19:58
daha somut birşeyler bulursam gösteririm. bir tuşa basmak bu kadar zorlaşmış...
bunun zorlukla alakası yok.ınsanın aklı fıkrı zıkrı artık her neyı varsa buna ınanası gelmıo ınanmak ıstemıo.o yuzden nedır bu gercek mı yoksa bısey mı var ısın ıcınde o yuzden sorguluo
Boost Up
20-10-2011, 19:59
bunun zorlukla alakası yok.ınsanın aklı fıkrı zıkrı artık her neyı varsa buna ınanası gelmıo ınanmak ıstemıo.o yuzden nedır bu gercek mı yoksa bısey mı var ısın ıcınde o yuzden sorguluo
açık açık yazıyorum valla, böyle düşünen insan sayısı oldukça azınlıkta. bu forumdada olmak üzere
kimseye soru sormayada gelmiyo artık herkeste bi gerginlik hayır olsun insallah
JDMazda_GTR
20-10-2011, 20:10
açık açık yazıyorum valla, böyle düşünen insan sayısı oldukça azınlıkta. bu forumdada olmak üzere
neyı azınlıkta bunun? sen dunyanın neresınde bugune kadar 900 derece de kopeklerın yakıldıgını falan gordun? ben vıcdanen ınanası gelmıyor dıyorum sana. senın mantıgın bunu almıyor mu ? bana neyın cevabını verıyorsun? Kardeşim sen 19 yasındasın benım su an 17 yasında kopegım var bılmem su an anladın mı neyı anlatmak ıstedıgımı?
neyı azınlıkta bunun? sen dunyanın neresınde bugune kadar 900 derece de kopeklerın yakıldıgını falan gordun? ben vıcdanen ınanası gelmıyor dıyorum sana. senın mantıgın bunu almıyor mu ? bana neyın cevabını verıyorsun? Aslan sen 19 yasındasın benım su an 17 yasında kopegım var bılmem su an anladın mı neyı anlatmak ıstedıgımı?
ALLAH köpeğinize uzun ömür versin.Umarım birgün birtane ASLAN sahibi olursunuz. :icon_tup:
ProTuner
20-10-2011, 20:18
neyı azınlıkta bunun? sen dunyanın neresınde bugune kadar 900 derece de kopeklerın yakıldıgını falan gordun? ben vıcdanen ınanası gelmıyor dıyorum sana. senın mantıgın bunu almıyor mu ? bana neyın cevabını verıyorsun? Aslan sen 19 yasındasın benım su an 17 yasında kopegım var bılmem su an anladın mı neyı anlatmak ıstedıgımı?
bunun yaşla ne ilgisi var ?
Boost Up
20-10-2011, 20:19
İnanıp inanmaması size kalmış. Ben gördüm ve burayada koydum. Dünyada insanlık mı kaldı ki hayvanları düşünsünler. Hakikaten bazen yaş saklamak daha doğruymuş gibime geliyor.
d.n: Aslanlı kaplanlı konuşmaları geçelim
JDMazda_GTR
20-10-2011, 20:43
İnanıp inanmaması size kalmış. Ben gördüm ve burayada koydum. Dünyada insanlık mı kaldı ki hayvanları düşünsünler. Hakikaten bazen yaş saklamak daha doğruymuş gibime geliyor.
d.n: Aslanlı kaplanlı konuşmaları geçelim
Aslanın neyı zoruna gıttı kı.Aslan dıye hıtap ettıysem duyarlı olup buraya bunu actıgın ıcın dedım.Yas muhabbetı de yapmadım sana.Yasını soyledım cunku 17 yasına gırmıs bı kopegım var nerdeyse senın yasında diye.emın ol senın kadar duyarlı olurum bu konuda.Senden daha ıyı anlayabılırım uzun yılladır kopek sahıbı olan bırı olarak anlamında dedım ama nedense soylenenlerı anlamamak da ısrar edıyorsun ya da yanlıs anlıyorsun.Aslan hosuna gıtmedıyse kardesım dıyım.Takılma boyle seylere.Tekrar soyluyorum ınanmıyorum falan demıyorum ben zaten.Ustte sana bunu soran arkadas sanırım vıcdanen ınanmadı kı sana bunu sordu neden ters anladın dıye yazdım.Bu kadar basıt
Boost Up
20-10-2011, 20:47
Aslanın neyı zoruna gıttı kı.Aslan dıye hıtap ettıysem duyarlı olup buraya bunu actıgın ıcın dedım.Yas muhabbetı de yapmadım sana.Yasını soyledım cunku 17 yasına gırmıs bı kopegım var nerdeyse senın yasında diye.emın ol senın kadar duyarlı olurum bu konuda.Senden daha ıyı anlayabılırım uzun yılladır kopek sahıbı olan bırı olarak anlamında dedım ama nedense soylenenlerı anlamamak da ısrar edıyorsun ya da yanlıs anlıyorsun.Aslan hosuna gıtmedıyse kardesım dıyım.Takılma boyle seylere.Tekrar soyluyorum ınanmıyorum falan demıyorum ben zaten.Ustte sana bunu soran arkadas sanırım vıcdanen ınanmadı kı sana bunu sordu neden ters anladın dıye yazdım.Bu kadar basıt
Aslanlı-kaplanlı konuşmalar daha çok atarlı-giderli dediğimiz konuşmalarda kullanılır. Ne güzel köpeğiniz varmış, hastalığı sorunu çıkmadan daha uzuncana yaşar inşallah. Ben hiç birşeyi ters anlamıyorum, benim dediğim konu kalkıp video soruluyor gerçek mi değil mi nerden bilelim diyor. Üst mesajda kalın yazılarla yazdığım kısım ise, dediniz ya inanmak istemiyor vs diye bende diyorum çoğu insanın duyarlılığına inanmıyorum. Söylemeyi kastettiğim budur.
JDMazda_GTR
20-10-2011, 20:47
ALLAH köpeğinize uzun ömür versin.Umarım birgün birtane ASLAN sahibi olursunuz. :icon_tup:
sende KAPLAN sahıbı olursun ınsallah beraber gezdırırız
bunun yaşla ne ilgisi var ?
alttakı postumda nasıl bır ılgı kurdugumu anlarsınız sanırım
Boost Up
20-10-2011, 20:51
Zıt bir cevap olarak algılamayın, yazdığınız kişide epey bi kaplan var:)
JDMazda_GTR
20-10-2011, 20:51
Aslanlı-kaplanlı konuşmalar daha çok atarlı-giderli dediğimiz konuşmalarda kullanılır. Ne güzel köpeğiniz varmış, hastalığı sorunu çıkmadan daha uzuncana yaşar inşallah. Ben hiç birşeyi ters anlamıyorum, benim dediğim konu kalkıp video soruluyor gerçek mi değil mi nerden bilelim diyor. Üst mesajda kalın yazılarla yazdığım kısım ise, dediniz ya inanmak istemiyor vs diye bende diyorum çoğu insanın duyarlılığına inanmıyorum. Söylemeyi kastettiğim budur.
Aslanı ben atar matar anlamında kullanmadım.Konuyu gordugumde de helal olsun paylasmıs dedım.Allah razı olsun kopegım hakkında soledıklerın ıcın.Bu kadar yasaması zaten mucıze masallahı var hala turp gıbı.Herseye ragmen ınanmıyorlarsa ınanmasınlar.Baktım zaten ben Platını bıle acıklama yapmış.Ben soyleyecek bsy bulamıyorum zaten.Allah belalarını tez zamanda verır ınsallah
BurakCengizhanoğlu
20-10-2011, 20:52
Aslan falan sanki ben senden yaşça büyüğüm ve senden iyi bilirim muhabbetine geliyo ve küçük yaştaki insanı ezmeye çalışma gibi gözüküyo o yüzden güzel bi tabir değil:icon13:
JDMazda_GTR
20-10-2011, 20:53
Zıt bir cevap olarak algılamayın, yazdığınız kişide epey bi kaplan var:)
Buyuk harf kullanmak da boyle sıtelerde her zaman yasaktır ve nasıl anlasılacagı bellıdır:icon_tup:
JDMazda_GTR
20-10-2011, 20:54
Aslan falan sanki ben senden yaşça büyüğüm ve senden iyi bilirim muhabbetine geliyo ve küçük yaştaki insanı ezmeye çalışma gibi gözüküyo o yüzden güzel bi tabir değil:icon13:
bunun cevabını verdım sanırım arda da bunu anlamıstır dıye dusunuyorum.
ALLAH uzun omurler versın yeterınce kaplana da hayvana da sahıbım zaten :) Sızın ufaklıgada ALLAH uzun omur versın 17 sene ztn guzel baktıgınızın kanıtı.
Dnot(11 kopegım var.)
Ekleme yazıları tekrar okuduktan sonra amacı anladım ama bı cok kısı benım ve ardanın anladıgı gıbı anlamıstır ordakı aslan tabırını..
JDMazda_GTR
20-10-2011, 20:56
[QUOTE=JDMazda_GTR;2703125]sende KAPLAN sahıbı olursun ınsallah beraber gezdırırız[/QUOTE=J
ALLAH uzun omurler versın yeterınce kaplana da hayvana da sahıbım zaten :) Sızın ufaklıgada ALLAH uzun omur versın 17 sene ztn guzel baktıgınızın kanıtı.
Dnot(11 kopegım var.)
oh masallah Allah sızınkılere de uzun omur versın
JDMazda_GTR
20-10-2011, 20:58
sanırım alınan ya da yanlıs anlayanlar hep o yas da olanlar neyse o maksatta soylemedıgımı tekrar belırtıyorum ve yazıya tekrar bakın.daha da sorun olacak yada yanlıs anlasılacak bır durum olmaz sanırım
edit:harflerı de kuculttum :)
BurakCengizhanoğlu
20-10-2011, 21:00
sanırım alınan ya da yanlıs anlayanlar hep o yas da olanlar neyse o maksatta soylemedıgımı tekrar belırtıyorum ve yazıya tekrar bakın.daha da sorun olacak yada yanlıs anlasılacak bır durum olmaz sanırım
Ya sadece sizin için değil.Bu sitede çok yaşandı böyle yaş muhabbetleri o yüzden sinirime dokunuyo bazen.Ama teşekkür ederim size açıklama yaptınız en azından.Alınma yada darılma söz konusu değildir sanırım :)
JDMazda_GTR
20-10-2011, 21:05
Ya sadece sizin için değil.Bu sitede çok yaşandı böyle yaş muhabbetleri o yüzden sinirime dokunuyo bazen.Ama teşekkür ederim size açıklama yaptınız en azından.Alınma yada darılma söz konusu değildir sanırım :)
yok kardesım nıye alınayım yada uzuleyım.ben bnm soyledıgıme ınanmazsanız uzulurum.oyle dusunmedıgımı anladıysanız hıc sorun yok.ben oyle muhabbetlere hıc gırmem.ben buyuksem benden buyugu de var sonucta.bana yapılmasını ıstemedıgım bsyı ben neden yapayım.
By_Carizma
20-10-2011, 21:07
ben imzamı attım.
BurakCengizhanoğlu
20-10-2011, 21:35
yok kardesım nıye alınayım yada uzuleyım.ben bnm soyledıgıme ınanmazsanız uzulurum.oyle dusunmedıgımı anladıysanız hıc sorun yok.ben oyle muhabbetlere hıc gırmem.ben buyuksem benden buyugu de var sonucta.bana yapılmasını ıstemedıgım bsyı ben neden yapayım.
Tesekkur ederim anlayisiniz icin