Orijinalini görmek için tıklayınız : D16z6 - p28
abilerim kardeslerim aklima takilan bi kac konu var onlari sizlere sormak istedim.. civic coupe kullaniyorum d16z6 motoru ile ustunde p28 beyin var bu beyinle neler yapabilirim launch control shift light vs bi yana vtec acabilirmiyim bu beyinle arac sohc vtec fakat belli etmiyo kendini acarken eksantrik falan deisince aciyo biliyorum fakat degistirmeden bisiyler yapabilirmiyiz acikcasi daha neler yapabilirim bu beyinle:soru::soru:
abilerim kardeslerim aklima takilan bi kac konu var onlari sizlere sormak istedim.. civic coupe kullaniyorum d16z6 motoru ile ustunde p28 beyin var bu beyinle neler yapabilirim launch control shift light vs bi yana vtec acabilirmiyim bu beyinle arac sohc vtec fakat belli etmiyo kendini acarken eksantrik falan deisince aciyo biliyorum fakat degistirmeden bisiyler yapabilirmiyiz acikcasi daha
neler yapabilirim bu beyinle:soru::soru:
simdi dikkat ediyorum konuyu sanirim yanlis yere acmisim ozurdiliyorum...:icon_tup:
kimseden bisiy cikmicak sanirim... aricaz artik yine erkut abimizii :))
VteC_MaNiaC
21-10-2011, 14:34
anca agresif egzantrikle istediklerine ulaşabilirsin... hatta erkut abinin elinde olabilir bile stage 2 egzantrik
anca agresif egzantrikle istediklerine ulaşabilirsin... hatta erkut abinin elinde olabilir bile stage 2 egzantrik
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
kickbuttowski
23-10-2011, 13:30
sizin aracta b16 yokmuydu ben mi yanlis hatirliyorum?
sizin aracta b16 yokmuydu ben mi yanlis hatirliyorum?
doru hatirliyosunuz fakat isler istedigimiz gibi yurumedi o araci alamadik.. bi kac yerde belirtmistim saten.. yine sir coupe buldum fakat ustunde d16z6 motorla onu aldim.. guzel bi projeyle buyuk bi motor koyup gelmek istiyorum turkiyeye fakat suan aracta p28 beyin falan var kafama takilan bi kac bsiiy oldu onlari ogrenmek icin bu konuyu actim...:icon_tup: