Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbulda karbon kaplama ???
istanbulda karbon kaplama yapan yer olarak istanbul garaj ve de custom garage var bildiğim kadarıyla...bende aracımın aynalarını karbon kaplatmak istiyorum...yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
EmrahErdogan
20-10-2011, 22:13
sadece aynalarını kaplatacaksan bunu bıraz el ıscılıgı ıle kendınde yapabılırsın metresı 35 tl'den baslıyor fıyatları
gerçek carbon dan bahsediyor ama kaplama derken dinoc istemiyo anladığım kadarıyla
sadece aynalarını kaplatacaksan bunu bıraz el ıscılıgı ıle kendınde yapabılırsın metresı 35 tl'den baslıyor fıyatları
fakat ben 3m karbon folyo ile falan kaplatmak istemiyorum, bu bahsettiğim yerler bunun için baya bi ugrasıolar, bildiğimiz karbon desenli oluyor
bostancıda bir yer var tanıdığım kendim için yaptırıcaktım ama vaz geçtim işçilikleri mükemmel normalde müşteriye pek yapmıyorlar yurt dışı ağırlıklı çalışıyorlar
http://i.imgur.com/UpaNo.jpg
bu şekilde istiyorum
ben anladım istediğini :) gerçek carbon resimdekide zaten
ben anladım istediğini :) gerçek carbon resimdekide zaten
aynen bundan işte :) yarın istanbul garage ve custom garage ı aricam bakalım yaparız derlerse aynaları söküp yollicam
eğer halledemezsen pm ile ulaş bana oraya yollarsın istanbulda sandım ben seni :)
Levent Y.
17-06-2012, 12:17
eğer halledemezsen pm ile ulaş bana oraya yollarsın istanbulda sandım ben seni :)
Bu İstanbulda dediğiniz yer hala duruyor mu? Bende aynı şekilde aracımın içindeki bir çok parçayı gerçek karbon yaptırmak istiyorum. Rica etsem bu ve ya buna benzer bildiğiniz yerler varsa bana bildirirmisiniz...