Orijinalini görmek için tıklayınız : + 15 Beygir Celox
http://urun.gittigidiyor.com/15-Beygir-Performance-Chip-Modul_W0QQidZZ6679976
aklıma takıldı bu ürün sanırım beyine giden sinyali yanıltarak gönderiyor...bu ürün hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...:)
cidden bu neymiş böyle ya patatez bşi olmasın fiyat nedir ?
PROMINENT
05-11-2007, 00:00
pek inandırıcı değil ghibi deneyen varmı :)
Böyle şeylere fazla itimat etmeyin..
Bu kadar kolay degil, yersen modeli bunlar.
Kaş yapıcam derken göz bile çıkartabilirsiniz.
Muhtemelen zengin karışıma cekecek 15 beygir falan külliyen sallama , komik .
Zaten mantıklı bir insan atmosferik bir arabada 15 hp nin ne durumlarda alınacagını
bu kadar komik yolla alınamayacıgnı bilir.
Kısacası konuşmaya bile degmez.
beygir lira oranı süpermiş zuhahah :D
1500 lira teklif verip ortalardan kaybolucam :hihih:
aslında biri arabasını feda etse denese bizde görsek neymş :D
yiit emin ol birşey göremezsin çünkü bir etki olmaz :D
Bu alet gerçekten bir işe yarasaydı biz vti sahipleri gidip 450-500ytl P28 beyin almazdık ya da 1000-1100$'lar verip S300 almazdık 8-12hp arası güç alıcaz diye :D
yiit kızdırma beni :) Arabanızı bozabilirsiniz bile bu uyduruk şeyle.
Birde bu tür şirketlerin şu söylemleri çok komigime gidiyor ;
Soru 2 : Bu modül aracın benzin sarfiyatını nasıl etkiler?
Cevap 2 : Sanılanın aksine Celox Performance'ın yeni geliştirilen sistemi ile artık benzin sarfiyatı yapmak da mümkün.
Hem 15 hp alıcam , hemde daha az yakıcam. Hepsi ufak bi rezistansla.
Buna inanan bu forumda fazla bilgi verici birşey yazmasın :)
bnde schips için biyerimi yırtmazdım :D
olm ona inananı ben çaktırmadan banlarım sen raat ol ahahxah
ama bnm yetkm yok sölerm sn yaparsın :D
Çaktırmadan ban da güzelmiş :D :D
VAFC bile 1-2 hp verir vermezken , 15 beygir vermek kim celox kim ya hehe :)
nese ben schips için para kasmayı bırakıorm neymiş 700 800 ytl 16 ya takarım raat raat bozarım arabamı ahahah off nese çıktım ben bu topicten :D
İçinde bi diyot var ya 5 para etmez mantıksız bişi ...
Low-Rider
05-11-2007, 00:28
ahaha isimleri değiştirip şekli değiştirip aynı ürünleri piyasaya sürüyorlar , bunlara para kaptıranlara da yazık..
başka bi +15 bg ci daha ne kdr kolaymış yahu bende yapim böle bi zımbırtı :)
palovre palovre
http://www.sahibinden.com/_15_hp_extra_guc_!_!_!WQQaXQQ5080692WQQpXQQdisplay item?&keyword=911
Low-Rider
05-11-2007, 01:16
quality control passed yazısı bile dandik :D
IAT sensörüne takılan bi alet, hiçbir işe yaramıo. Motor kendini soğuk hava çekiyo zannediyo fln. Denedik Opel'de hiç bi işe yaramadı. 106'da denedik bozuldu :D. Sakın denemeyin. Kutusuna da aldanmayın, içinde sadece resistör var... :D
tam tahmin ettiğim cevaplar:D gerçi dün gece konuyu açtıktan sonra kullanan bi kurbanla konuştum:Dbi inceden enjektörleri bozmuş alet neyse biz doğru yoldayız ucuz etin yahnisi herzaman yavan olur:D
walla ben kullanıyorum benım arabam aslında 1.4 du bunu aldım vtec oldu...ayrıca arkaya falan yazılar geldı modulu takınca 1.4i gitti 1.6vti geldı bence alın:)
:D:D:D:D:D:Dhatta 1.6 ies typeR geçiyor artık
dizelde sonuç aldı arkadaş iyi gitti işin sonu serviste değişen enjektörler oldu :D:D:D
ama baya faydası vardı corsa ile iyi gitti baya hissiyat iyiydi işeyen enjektörlerle devam etti işte hayatı :):D
yaw salak salak şeylerle kandırıyorlar insanı
ustune bide turbonator takti mi super olur :D
Maxiboost
05-11-2007, 20:32
nano charger ı pas geçemyin lpg charger çıkmış bide alıp kenara koymak lazm :D
zuhauhauh hepsini ekle 1.6 arabaya adagiyukari 200hpsin, millet bosuna o kadar para veriyo Type-R'a fln :D
Tayfun-E30
05-11-2007, 22:51
bundan 2 tane taksak 30hp verirmi?
nano charger ı pas geçemyin lpg charger çıkmış bide alıp kenara koymak lazm :D
lütfen deki attım sadece sakaydı die :D sakın gercek olmasın Allahım aklıma mukayyet ol ...
Maxiboost
06-11-2007, 00:51
ahahha tuning dergilerinden birinde gördüm bi stickler değişimi gazla gitsin :D:D:D aslında tuner charger çıkartmak lazım bunu kendinize takiosunuz verio gazı ahhaha
wet mesir kit varmış bi de mesir charger yıhıhıhıhı
wet mesir iyidir hala gülüyorum =)
M_PROJECT
06-11-2007, 17:30
super bi sektor oldu bu nanoyu bilmem neydi hayir bide alip takip super gucler almis gibi hissettim performansi bide acayip yakit ekonomim oldu die yazanlar cizenler var :D valla eylencesine giriodum okuyodum salliodum biislerde artik sikti . inanmayin bole seylere ya
Istilldo
06-11-2007, 18:01
******kelox
para verince piskolojik olarak güclendini zannadiosun :D:D iman power:D
Sefa_vts
06-11-2007, 19:09
Yalnız fotoları konulan araç 1.6 focus zetec ve uygulama yapılabilenler arasında gözükmüyor.. neyse.. her şeye kılıfları var bunada olucaktır.. :)
Serkan.S
06-11-2007, 20:45
zetec lere zor oluyo biraz çünkü böle chip tipindeki uygulamalar ordanda anlıyabiliriz külliyen yalan harbi tam kelox
http://urun.gittigidiyor.com/15-Beygir-Performance-Chip-Modul_W0QQidZZ6679976
aklıma takıldı bu ürün sanırım beyine giden sinyali yanıltarak gönderiyor...bu ürün hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...:)
bu arkadaslar uk de biraz titan tarzı calısıo fazla adet alınca fiyat bayaa dusuyo, sanırım avansı filan yukarı cekiyo, 106 alrda işe yarıo:):):):)
boosted_pug
07-11-2007, 00:09
tek kelime çöp
Serencebey
07-11-2007, 13:02
ya amacı yazdıgı gibi intake air temperatur sensorune baglayıp onu yanıltmak.
pratikte mantıklı benım elımdede bı tane var takıp denemedım ısteyen varsa takalım deneyelım.
alt devirleri zenginlestiriyo dıyolar.
nası yaa biz gerizekalı mıyız bi ton paraya 5-10 hp almaya çalışıyoruz :hahaha::D 2-3 tane takalım bundan 45 hp vermez mi acaba hehhee :)
:D abi bi çip aldım sahibinden.com dan offf diyorum sana... millet biton para veriyor onlar bile bu kadar güç alamamamıştır ahahaha :)
DoDo_hamann
11-11-2007, 14:41
yalan dolan,ilkokulda projeler olurdu pille ampul yakılırdı falan onun gibi bişey :D
30 ytlye var bende bi tane isteyene veriim ayna süsü yapsın arabasına:D
ya ortada beleşe beygir kazanmaya çalışan arkadaşlar oldugu sürece böyle çakma icatlarda devam edicek. yine bu zararsız, korkuyorum amortisör e yay a bi parça çıkarıp bunu takın aracınız süper yol tutsun falan dicekler sonra deneyen herkes pert.