PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Minibüsçülerimz Bile Ayaklandı! Helal Olsun

GokhanRS
21-10-2011, 16:51
bu gün avcılardan dönerken e-5 bozuk tozlu ve sıkışık olduğu için gürpınardan büyükçekmeceye geçtim.

derken ordada trafik sıkıştı niye acaba derken birde baktımki minibüsçüler doldurmuşlar araçlarını bayraklar kornalar tıklım tıklım basıyorlardı narayı şehitlerimiz için.

onlardanda bu tepkiyi gördüm ya çok mutlu oldum tebrik ederim hepsini ayrı ayrı.

dedimki trafik sıkışsında sizin gibi insanlar için sıkışsın helal olsun 10 saatte gideyim gideceğim yere yeterki sessiz kalmasınlar. bende katıldım kornalar eşliğinde bi süre kornada patladı anasını satıyım.

BurakCengizhanoğlu
21-10-2011, 16:53
Kornanız mı patladı :D

GokhanRS
21-10-2011, 16:54
istifa etti yani ben işi bırakıyorum dedi. dızt dızt yapmaya başladı. neyse feda olsun bitane daha alıcam acilen pazar günü ki konvoy için.

BurakCengizhanoğlu
21-10-2011, 16:55
Benimkide cızırtı yapıyo ama patlarsa patlasın pazar günü napıyım artık :)

TünayK
21-10-2011, 16:56
bile demeseydin keske...

fatihcakin
21-10-2011, 16:58
50 tl ye bi ferrari kornası :D sanayilerde satılıyor ya adamlar rengi kırmızı diye ferrari diyolar kornaya :D:D:D

GokhanRS
21-10-2011, 17:01
bile demeseydin keske...

valla oldu bi kere artık yapcak bişi yok. ama bile dememin sebebi ben hep görürdüm hep ters işler yaparlardı. faydalarından cok zararını görürdüm hep trafikte. demekki aralarında iyileride duyarlılarıda varmış. şahsen yeni anladım. belki hep iyileri çoktu ama ben yeni yeni görüyorum böyle durumları.

bide bile dememdeki asıl sebepte hani onlar bile işi gücü bırakıp ayaklandı bizim daha fazla atak olmamız gerekir.

HaKo
21-10-2011, 17:03
şehitlerden biri ihlas marmara evlerinden biri avcılardan biride büyükçekmeceden miş. bu ara buralar baya hareketli o yüzden. Allah sabır versin hepsine , hepimize

sasuuke
21-10-2011, 17:23
Helal olsun dolmuşçumuza minibüsçümüze...

VTEC®
22-10-2011, 08:18
Dünde kartal pendik, gebze harem minibüsleri yaklaşık 55-60 minibüs E5 te konvoy yaptılar, birşeylerin olduğunu görmek çok güzel bence.

ErenErdem
22-10-2011, 09:03
Bende taksilerin trafik kapama eylemine şahit oldum, artık taksicisinden, dolmuş şöförüne hiç kimsenin sessiz kalmamaya başlamasını görmek çok güzel. Bu hainlere karşı tek vatan, tek millet olduğumuzun en güzel örnekleri

AşkınS.
22-10-2011, 10:55
Zonguldakta zaten son 2 senedir taksiciler ve dolmuşçuların çoğu işi bırakıp dökülüyor yollara bayraklarıyla..
keşke terör olayı olmasa,hiçbi arkadaşımız,kardeşimiz şehit olmasa da bizde bu konvoyları yapmasak :(