Orijinalini görmek için tıklayınız : Z3 M Roadster sorgusu- İstanbul
jackal_JAZZ
21-10-2011, 19:14
linkteki aracın durumu hakkında bilgi sahibi arkadaş var mıdır? Oldukça kupon bir araç olduğu göz önüne alınırsa, bu aracın sizce ciddi ederi ne olmalıdır? İstanbullu arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
BMW M Serisi Z3 M 2000 Model 44.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 38693508 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-z3-m-dakar-yellow-38693508/detay/)
ulu_cupra
21-10-2011, 19:57
Gecen arkadaslarimla konusu gecmisti.
Pek iyi konusulmadi araca hakkinda
Fiyat fazla bence
eger coupe istersen ve biraz daha eklersen ki %50 gibi :) türkiyedeki nadir araçlardan birisini alabilirsin istanbuldan tabi hala satılıksa.
eger coupe istersen ve biraz daha eklersen ki %50 gibi :) türkiyedeki nadir araçlardan birisini alabilirsin istanbuldan tabi hala satılıksa.
Sari olan mi Can abininki ?
jackal_JAZZ
22-10-2011, 07:50
Gecen arkadaslarimla konusu gecmisti.
Pek iyi konusulmadi araca hakkinda
Fiyat fazla bence
Aracın 2.sahibinde sol arkadan kazası var,şuan satan 3.sahibi. Çamurluk,jant,rot başı vs.. değişmiş,onun dışında boyanan parça bile olmadıgını söylüyor satan arkadaş. Yetkili serviste yapılmış hasarı, kayıtları mevcutmuş söylediğine göre. Siz de z4m kuyllanıyorsunuz anladığıma göre. Bu kondüsyonda bir araca ne kadar teklif etmek mantıklıdır peki?
Bildigim kadariyla izmirden geldi kafadan agar bi hasari var diye hatrliyorum yinede bi gosterin arkadasim siyah renk aldi 35000 tl ye fakat 6000 tl lik bi masrafi vardi toplamda muameliciye verdi araci bagzi islemler icin kaza yasandi arac pert oldu 35 in uzeri ve 40 a yakin eder
jackal_JAZZ
22-10-2011, 11:29
Bildigim kadariyla izmirden geldi kafadan agar bi hasari var diye hatrliyorum yinede bi gosterin arkadasim siyah renk aldi 35000 tl ye fakat 6000 tl lik bi masrafi vardi toplamda muameliciye verdi araci bagzi islemler icin kaza yasandi arac pert oldu 35 in uzeri ve 40 a yakin eder
Araç muğla/fethiyeden satın alınmış. Şuan 3.sahibi kullanıyor. Eğer iddia edildigi gibi camurluk haric değişen/boya yok ise benm kafamdaki rakam da söylediginiz aralıkta. Tesekkürler.
Evet evet mugladan soylediginizde hatrladim yabanci bi sahibi vardi o yapmis diye hateliyorum