Orijinalini görmek için tıklayınız : YC Clio rs - SS Clio rs
Alicanrs
22-10-2011, 10:46
yc: yazlm egsoz filtre emme kelebek kapak polish
ss: filtre egsoz polish
Ss yc cvk 3 lü | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/ss-yc-cvk-3-lu/4921713)
Yc ss | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/yc-ss/4921797)
http://www.izlesene.com/video/gaz-teli-2-dis-atik/4921909
gaz teli bazen 1-2 diş atıo ama attımı bilmiorm 2 video arasında bariz fark var birinde 3-4 ü bitirmio dier videosa ise çevirio dün dediğim gibi soradan kendini açtı araç nedeni ne bilinmiyor:D
http://www.izlesene.com/video/eve-donus-arabanin-kendine-geldii-an-d/4921991
Cliosportve
22-10-2011, 10:51
1. videoda yarım kalmış ama
2. video çok güzel olmuş
SS in speclerine göre gerçekten inanılmaz bir gidişat yaptı
Her iki tarafıda tekrar tebrik ediyorum
olm bunlar ne en iyi gittiklerini yerleştirmişsin :D 3 lü de zaten düzgünde basamadık arkamızdan gelmişsin görmüodum seni cvk ile denioduk o ara zaten 3 ü bile bitirememişiz deneme diye koymuşsun onuda :D
neyse Ali abide benim ss ten çekilenler var görüntü süper muhabetler süper arabada falan onları bekle :D
peli sıralama nasıl oluyor şimdi
Alicanrs
22-10-2011, 10:53
olm bunlar ne en iyi gittiklerini yerleştirmişsin :D 3 lü de zaten düzgünde basamadık arkamızdan gelmişsin görmüodum seni cvk ile denioduk o ara zaten 3 ü bile bitirememişiz deneme diye koymuşsun onuda :D
yan yana yürüdüğmüz maslak yolundaki en iyi yürüdüklerim deil yani ztn 3 kere denedik gittim karter yardın iyi halime denk gelmedin yani yine selçuk iyi halime denk geldi ;) 3 lü denedik senle 2 kere teker denedik hep yan yana yani . yoksa sen eve giderkende denemiştik onlarıda koyarım ii yürüdüm die ama o videoları sildim geçtiğim halde.. ali abideki videosa aynısı senin bağırdığın 4 te burun çıkarıosn yanına geliorm video bitio )
Cliosportve
22-10-2011, 10:57
Sarılama derken CVK - SS - YC dün gece yan yana gittiler
Kimse kimseyi geçemedi yenişemedi
250 lere kadarda basıldı
Hani yüksek sürattede fark atılamadı
yan yana yürüdüğmüz maslak yolundaki en iyi yürüdüklerim deil yani ztn 3 kere denedik gittim karter yardın iyi halime denk gelmedin yani yine selçuk iyi halime denk geldi ;) 3 lü denedik senle 2 kere teker denedik hep yan yana yani . yoksa sen eve giderkende denemiştik onlarıda koyarım ii yürüdüm die ama o videoları sildim geçtiğim halde.. ali abideki videosa aynısı senin bağırdığın 4 te burun çıkarıosn yanına geliorm video bitio )
zaten ben burgaza giderken eşit değildik yola gitceğimiz için mecburen herşeyi taktık yanımdakinide biliosun :D ama istediğin için ağır olsamda ölede bastık bence o ağırlığa rağmen 4 te yanına geliosam sen bence cvk ss yc çıktığımız zaman yani bu videolarda daha iyi yürüodun emin ol
Alicanrs
22-10-2011, 10:59
Sarılama derken CVK - SS - YC dün gece yan yana gittiler
Kimse kimseyi geçemedi yenişemedi
250 lere kadarda basıldı
Hani yüksek sürattede fark atılamadı
aynen öle kanka onu geçtim şimdi senin kafa dumanlı oldu mantıklı açıklama yap bakım dediğime geldin mi :D:D ss le yan yana yürüosun sen 2-3 kafa çıkarıo 4 te yanına geliomuşsun :D ee benlede 1.1.5 oluoken 4 te 3-4 boy atıorm bi soraki denemede :D bunun açıklamasını kimse yapamaz :D:D bi gidio bi gitmio mekanik die boşuna demiyoruz okan foruma geçince yine başladı ama ben yine diyorum helal olsn SS güzel yürüyor dün gecenin muhabbeti bozulmasın ;)
Alicanrs
22-10-2011, 11:01
zaten ben burgaza giderken eşit değildik yola gitceğimiz için mecburen herşeyi taktık yanımdakinide biliosun :D ama istediğin için ağır olsamda ölede bastık bence o ağırlığa rağmen 4 te yanına geliosam sen bence cvk ss yc çıktığımız zaman yani bu videolarda daha iyi yürüodun emin ol
yok be olum saçmalama sen Ve rs le yanyana yürüomuşsun ben 3-4 açıosam uzunda 250 260 a kdr dahada açılcakken nie öle gidiosun o zmn senle nie yan yanayım bunu anla araba her zaman aynı gitmio kendini geri çekio bazen benim araç kapaktan dolayı olabilir bak selçukta dün gördü anlatmak istediğim bu sanada anlattım cvk ile deniorm 1 boy geçioken 2. denemede 2 boy geçio misal aynı gitmio araç sürekli sonuç olarak maşallah araban tabiki iyi yürüyor selçuk yansın :D
CVK burdayken boylar atmıormuydu aynı setuptaki SS e?
Okan gazlamak için söylemiom, videolarını izledik die yazıyorum yanlış anlama.
yok be olum saçmalama sen Ve rs le yanyana yürüomuşsun ben 3-4 açıosam uzunda 250 260 a kdr dahada açılcakken nie öle gidiosun o zmn senle nie yan yanayım bunu anla araba her zaman aynı gitmio kendini geri çekio bazen benim araç kapaktan dolayı olabilir bak selçukta dün gördü anlatmak istediğim bu sanada anlattım cvk ile deniorm 1 boy geçioken 2. denemede 2 boy geçio misal aynı gitmio araç sürekli sonuç olarak maşallah araban tabiki iyi yürüyor selçuk yansın :D
olm selçukla ben denedikten sonrada araç hızlandı diorum diğer konuda yaptım ya açıklamasını kafa bulandırmaya gerek yok :D selçukta biraz bakım yapsın biraz bırçıklasın sağını solunu oda gelir yanına stock barzo power :D
Cliosportve
22-10-2011, 11:05
SS RS e port polisli kelebek taktık gene RS kelebeği ama kendi üzerindekinden daha güzel işli
Taktık çıktık ne fark oldu diye
Ayaküstü sıktık 3-4 kalem
Sonradan araba alıştı açtı kendini zaten kendini hemen hava girişine göre ayarlıyor bizim arabalar arabası hızlandı 1-2 boy SS in bundan eminim
Benle ilk kelebeği taktığı gibi gitmiyordu sonradan sizinle yarışırken
Kendide dedi devirlenmem harika oldu diye
CVK burdayken boylar atmıormuydu aynı setuptaki SS e?
Okan gazlamak için söylemiom, videolarını izledik die yazıyorum yanlış anlama.
SS in izmirde denediği halinden sonra emme polishlendi egzos sistemi çok kötü durumdaydı değişti cai sistemide güzel oldu oda değişti.
Gençler bu arada kızmayın ama ben yine aynı yorumu yapacağım. Birbiriniz ile deneyerek araçlarınızın ne kadar hızlandığını gerçekten anlayamıyoruz. Bigün portpolishli RS gidiyor VE' ye 3-4 boy atıyor ve hepimiz normaldir kapak işlendi diyoruz ama ertesi gün gidiyor VE ile aynı speclerde ve yanyana yürüyen SS' e neredeyse geçiliyor. SS sahibi okan da arabasının stok olduğunu söylüyor geceleri bunu düşünmekten uyuyamıyoruz :D
Arkasından da YC' ye bintane bahane SS' e bin tane övgü. Bence bu 3-4 RS sadece kendi aranızda deneyerek gerçekten anlamazsınız araçlarınızın performansını. Gidin mesela s2000' ler ile deneyin, Enes' in BA ile deneyin ne bileyim farklı dişli rakiplerle sıkın ki gerçekten millet görsün ne kadar hızlısınız.
Böyle oldumu herkesin kafası karışıyor. Gerçekten ben stok gezmek mi dahha iyi, kapak işlenmeli mi, ne bileyim kelebek işlenmeli mi, yazılım olmalı mı yoksa hikaye mi diye artık sorgulamaya başladım bu atmosferik araçlarda sizin yüzünüzden. Bence burada bu videoları izleyen birçok kişi de aynı kafa karışıklığını yaşıyordur sayenizde.
Cliosportve
22-10-2011, 11:14
http://c1110.hizliresim.com/q/q/2vy5.jpg (http://goo.gl/MP0cr)
seviyorum seni kardeşim Alican:D:D
Alicanrs
22-10-2011, 11:16
Gençler bu arada kızmayın ama ben yine aynı yorumu yapacağım. Birbiriniz ile deneyerek araçlarınızın ne kadar hızlandığını gerçekten anlayamıyoruz. Bigün portpolishli RS gidiyor VE' ye 3-4 boy atıyor ve hepimiz normaldir kapak işlendi diyoruz ama ertesi gün gidiyor VE ile aynı speclerde ve yanyana yürüyen SS' e neredeyse geçiliyor. SS sahibi okan da arabasının stok olduğunu söylüyor geceleri bunu düşünmekten uyuyamıyoruz :D
Arkasından da YC' ye bintane bahane SS' e bin tane övgü. Bence bu 3-4 RS sadece kendi aranızda deneyerek gerçekten anlamazsınız araçlarınızın performansını. Gidin mesela s2000' ler ile deneyin, Enes' in BA ile deneyin ne bileyim farklı dişli rakiplerle sıkın ki gerçekten millet görsün ne kadar hızlısınız.
Böyle oldumu herkesin kafası karışıyor. Gerçekten ben stok gezmek mi dahha iyi, kapak işlenmeli mi, ne bileyim kelebek işlenmeli mi, yazılım olmalı mı yoksa hikaye mi diye artık sorgulamaya başladım bu atmosferik araçlarda sizin yüzünüzden. Bence burada bu videoları izleyen birçok kişi de aynı kafa karışıklığını yaşıyordur sayenizde.
dün mc te görsen 8 9 kişinin kafası allak bullak :D selçuk bi yandan okan bi yandan benbi yandan anlatıorm ama işte :D sürekli aynı gitmio dedim sakın matemetiksel düşünmeyin işin içinden çıkamazsınız ss ve gidio ss benle yan yana ben ve ye 3-4 mantık yok :D ondan maşallah diyip geçelim artık farklı araçlarla deniyelim doru diyorsun abi bizimkiler ztn hızlı
vay vay vay olum hiç haberimiz yok :) maşallah rs lerimize.
ulan Okan yarış var ığdır da desek oraya gıdıcen sana ayrı helal olsun :D
Alicanrs
22-10-2011, 11:17
seviyorum seni kardeşim Alican:D:D
me too :D:D
abi bunlar RS king i bulmaya çalışıyor,bence gereksiz bana göre arabalarınız aynı gidiyor (sağlıklı bir rs'in gitmesi gerektiği kadar) bencede farklı araçlar la daha keyifli olucaktır
Ö.öztüRk
22-10-2011, 11:23
2. videoda Yc çok iyi yürümüş ss'le 2 aracada maşallah :)
SEÇKİN172
22-10-2011, 11:23
valla şöyle söylim ben dün akşam dedim herhalde SS rs i 2-3 boy geçeriz dedik ama hesap tutmadı.barzo yüksek oktanı çakmış gelmiş yanımıza :) maşallah araçlara 3 de mermi...
Bence de denesinler başka araçlarla. Ama öyle Vtecti 306 GTI dı değil. Gitsinler kendi dişlerine göre rakiplerle denesinler. Bak Kadir üstada Ankarada ne subaru kaldı ne M3 kaldı ne Focus ST kaldı ne de tayyar kaldı denemediği :D Hepsiyle sıkıyor. Bence en doğrusunu yapıyor. Çünkü asıl o zaman anlarsınız araçlarınızın gerçekten rakiplerine göre yürürünün ne olduğunu.
Bunlar hababam debabam birbirlerine saplıyolar:D
Cliosportve
22-10-2011, 11:27
Ben bilerek tanımadığım adamlarlan basmıyorum Bora emmi
Sakatlık çıkar falan uğraşamam diye
Sonuçta biz bizi tanıyoruz elaleme güven olmaz görüyoruz son zamanlarda beterin beteri var :D
Sportline
22-10-2011, 11:27
evet iyi giden bi type r vs ile denemeden kim ne kadar hızlı anlamak zor kör dövüşünü döndü bu iş :D maşallah yine ...
istanbula gelicem 2 haftaya rs le gelsek kimler çıkar gerçi bu egzos sesiyle 30dk dan fazla çekilmez uzun yol ama :)
Alican lan kızıp heyecan dolu mesajlar yazmanı bekliyordum facebooktan aldığım fotoğrafından dolayı :D Hayret, dün gece seni olgunlaştırmış :D
valla şöyle söylim ben dün akşam dedim herhalde SS rs i 2-3 boy geçeriz dedik ama hesap tutmadı.barzo yüksek oktanı çakmış gelmiş yanımıza :) maşallah araçlara 3 de mermi...
olm hala yüksek oktan diosunuz yaaa :D barzo 97 shell benziniyle geldim :D zaten hiç plansız çıktım alican gaza getirdi ipine :D öğlenden beri darlıyordu :D
Bu arada BA typer'ı ben bizzat gördüm, bunlarla alakası yok, konulu olur :D
Gidin başka typerla deneyin :D
Maaşallahtan başka diyecek kelime bulamıyorum:D
Alicanrs
22-10-2011, 11:31
Alican lan kızıp heyecan dolu mesajlar yazmanı bekliyordum facebooktan aldığım fotoğrafından dolayı :D Hayret, dün gece seni olgunlaştırmış :D
yavşaklığına lafım yok kanka :D yakışıklı fotomu alsaydın ahaha:D
SEÇKİN172
22-10-2011, 11:32
olm hala yüksek oktan diosunuz yaaa :D barzo 97 shell benziniyle geldim :D zaten hiç plansız çıktım alican gaza getirdi ipine :D öğlenden beri darlıyordu :D
lan olm şaka yapıorum ya ne yüksek oktanı :)
iman gücü :)
hepsinden önce valla güzel denemelerdi muhabetler çok iyidi :D gece 4 te mc in içinde içe içe sohbet edioduk ahm ve vts ss yc cvk ve jgl eski sahibi ali vs vs :D hepsi on numara insanlar sağolsunlar..
maşallah ss e de yc yede alıcan aksama benım vıdeoları eklıcek ulan ıkınızde şanslısınız eksozum koptu :D:D:DD:D 3 lu denemede eksoz normal sonra ss le denıcem sesı degıstı aaaa benzınlıge bı geldık eksoz yok :D:D
yavşaklığına lafım yok kanka :D yakışıklı fotomu alsaydın ahaha:D
Hadi ordan, yakışıklı bi fotoğrafın var sanki. Kendini Selçuk mu zannettin?
SEÇKİN172
22-10-2011, 11:33
ama kanka sanki biz cvk ile birazcık öndeydik yahu :)..
Alicanrs
22-10-2011, 11:34
hepsinden önce valla güzel denemelerdi muhabetler çok iyidi :D gece 4 te mc in içinde içe içe sohbet edioduk ahm ve vts ss yc cvk ve jgl eski sahibi ali vs vs :D hepsi on numara insanlar sağolsunlar..
ahmetin kafa güzelleşti galiba kova nerde o nerde bu nerde zauhazuazh :D
Ben bilerek tanımadığım adamlarlan basmıyorum Bora emmi
Sakatlık çıkar falan uğraşamam diye
Sonuçta biz bizi tanıyoruz elaleme güven olmaz görüyoruz son zamanlarda beterin beteri var :D
Ya Selçuk ne alakası var sen de şimdi. Herkes herkesle basıyor. Rolling camiasında az çok herkes biliyor kimin nasıl olduğunu. Biz size gidip onla bunla herkesle sıkın demiyoruz ki. Yani ben EZN ile Enes'in BA typeR ı ile kaç defa bastım. Ne oldu yani adam üstüme mi kırdı? Bir sürü s2000 ile bastım. Adam gibi efendi efendi çıkıp deniyor insanlar. Bence seninki biraz yüzeysel bahane olmuş.
ahmetin kafa güzelleşti galiba kova nerde o nerde bu nerde zauhazuazh :D
2 birada perte bağladı :D ama o kafaylabile o karteri yaptı ya harbi usta yani :D:D
Ya Selçuk ne alakası var sen de şimdi. Herkes herkesle basıyor. Rolling camiasında az çok herkes biliyor kimin nasıl olduğunu. Biz size gidip onla bunla herkesle sıkın demiyoruz ki. Yani ben EZN ile Enes'in BA typeR ı ile kaç defa bastım. Ne oldu yani adam üstüme mi kırdı? Bir sürü s2000 ile bastım. Adam gibi efendi efendi çıkıp deniyor insanlar. Bence seninki biraz yüzeysel bahane olmuş.
nerde? hani kim? ne zaman çıkcaz ben denerim abii SS emrine amade birteline bakar :D
SEÇKİN172
22-10-2011, 11:39
maşallah ss e de yc yede alıcan aksama benım vıdeoları eklıcek ulan ıkınızde şanslısınız eksozum koptu :D:D:DD:D 3 lu denemede eksoz normal sonra ss le denıcem sesı degıstı aaaa benzınlıge bı geldık eksoz yok :D:D
kanka eve gelirken bi sıktıgımız videoda vardı ya şiddetle onun koyulmasını istiyorum hattttttttt :)
chiefkadir
22-10-2011, 11:40
Bence de denesinler başka araçlarla. Ama öyle Vtecti 306 GTI dı değil. Gitsinler kendi dişlerine göre rakiplerle denesinler. Bak Kadir üstada Ankarada ne subaru kaldı ne M3 kaldı ne Focus ST kaldı ne de tayyar kaldı denemediği :D Hepsiyle sıkıyor. Bence en doğrusunu yapıyor. Çünkü asıl o zaman anlarsınız araçlarınızın gerçekten rakiplerine göre yürürünün ne olduğunu.
Bunlar hababam debabam birbirlerine saplıyolar:DEvet panpa bu akşamda sağlam gittiğini öğrendiğimiz bir e36 M3 ile denicez :) Uzunda kesin skertir ama bakacez işte:)
Deneyen araçlara maşallah kazasız belasız eve dönüyosunuz ya gerisi boş combolar ..Birde forumda yarım boydu kıldı tüydü yapmayın aşşa yukarı aynı arabalar :)
kanka eve gelirken bi sıktıgımız videoda vardı ya şiddetle onun koyulmasını istiyorum hattttttttt :)
o ne sesti lan öle giderken bi ara mc in camları incek sandık :D:D
Seçkin, yarım parmak öne geçtiğinizi bize inandırma ve videosunu bulup koyma konusunda çingene pazarlığı yapıyorsun farkında mısın :D
SEÇKİN172
22-10-2011, 11:42
o ne sesti lan öle giderken bi ara mc in camları incek sandık :D:D
lan oglum o bişe deil lan eve geliken otobanda 2 bi oturduk otobanda KIYAMET kopuyo zannettik yırttı makina ortalıgı. :)
SEÇKİN172
22-10-2011, 11:44
Seçkin, yarım parmak öne geçtiğinizi bize inandırma ve videosunu bulup koyma konusunda çingene pazarlığı yapıyorsun farkında mısın :D
ya sende abi herşeyi ignelicenya :) :)
makara olsun die yazıorum ya videolar var zaten kafa kafaya :)
cvk rs ss rs uzun video var 250 km gibi koyulacak zaten abi :)
Sportline
22-10-2011, 11:44
wimmerla shift light erken mı yanıyor iyi olmuş bu
Cliosportve
22-10-2011, 11:51
evet iyi giden bi type r vs ile denemeden kim ne kadar hızlı anlamak zor kör dövüşünü döndü bu iş :D maşallah yine ...
istanbula gelicem 2 haftaya rs le gelsek kimler çıkar gerçi bu egzos sesiyle 30dk dan fazla çekilmez uzun yol ama :)
SS Clio Rs in specler - Cai - Eksozt -emme port polish
YC CLio Rs specler - Filtre -eksozt - üst kapak port polish - emme port polish -herkezin taptığı wimmer yazılım :D
Şimdi daha ne belli olsun kafalar bulanıyor akşam içkiye vurdu bu adamlar gece 4 te hepsi ellerinde bira takıldılar :D
2 hafta sonra Megane Rs ile geliceksen bizim YKY Gökhana ve SAA Oz abiye haber edelim hep beraber buluşalım
İşin Avrupa yakasında mı anadolu yakasında mı olcak ?
Hadi ordan, yakışıklı bi fotoğrafın var sanki. Kendini Selçuk mu zannettin?
Alican yaşayarak olgunlaşıyor
1 gün önce yaptığı şeyleri yaşıyor
Hayat onu yaşatarak terbiye ettiriyor :D:D
Alicanrs
22-10-2011, 11:58
selçuk başlatma yine bu sefer müslüm olursun :D
RS e custom yazılım yapabilcek baba yiğit bir yazılımcı yokmu şu Türkiyede de herkes wimmer a sarmış :)
2 günde bıktım rs lerden:):):):)
Cliosportve
22-10-2011, 12:02
Ne Müslümü :D
Utku diyor ki kendini Selçuk mu zannettin bir daha düşün :D
@Protech
Bu arada arabalarımız Fransız ve uğraşılmak istenmediği için hemde gerçekten anlamadıkları için elleşmiyorlar bunu herkez biliyor ve kabulleniyor...
Faschip Henk bile artık işi gücü bıraktı adam Filipinlerde hatunlarlan gününü gün ediyor
Belkide banana dansı yapıyor :D
SEÇKİN172
22-10-2011, 12:08
Ne Müslümü :D
Utku diyor ki kendini Selçuk mu zannettin bir daha düşün :D
@Protech
Bu arada arabalarımız Fransız ve uğraşılmak istenmediği için hemde gerçekten anlamadıkları için elleşmiyorlar bunu herkez biliyor ve kabulleniyor...
Faschip Henk bile artık işi gücü bıraktı adam Filipinlerde hatunlarlan gününü gün ediyor
Belkide banana dansı yapıyor :D
belkide şimdi hatunlara faschip yapıodur kim bilir . :)
GokhanRS
22-10-2011, 12:09
adam depoya rakı katıyor diyorum şaka sanıyorsunuz.
Ek.Civic_Spoon
22-10-2011, 12:10
MaşAllah araçların hepsine ben bütün videoları istiyorum 2 tane video ile kalmasın uzun uzun izleyelim :D ..
SS e ayrıca maşallah .. SS haplanmış gibi gidio mübarek :D:D
kelalper
22-10-2011, 12:10
Özgün var yazılım yapacak dahası var mı ben anlamadım.
Alicanrs
22-10-2011, 12:12
aynen abi özgüne bi elleticem bakalım nasıl olucak ztn kara düzen gidioz wideband vs yok :D diorm araba her gün aynı gitmio 4 ü 2 gibi çevirdiğim zaman oluo ama dün 4 bitmek bilmedi nedense
GokhanRS
22-10-2011, 12:14
özgün bu adamlara yazılım yapamaz neden dersen bu adamlar araçlarına bi afr saati bile takmazki adam yazılım yapsın.
afr görmeden yazılımmı yapılırmış böle arabalara :D
MaşAllah araçların hepsine ben bütün videoları istiyorum 2 tane video ile kalmasın uzun uzun izleyelim :D ..
SS e ayrıca maşallah .. SS haplanmış gibi gidio mübarek :D:D
seninde parmağın var yafruu bu SS te hakkını yememek gerek :D
bu arada videolar jgl Ali abide onları bekliyorum bende kesmeden koyarsa gecenin sonundaki muhabetlerde var içinde :D
uğrarım yanına birazdan konuşurz ;)
özgün bu adamlara yazılım yapamaz neden dersen bu adamlar araçlarına bi afr saati bile takmazki adam yazılım yapsın.
:D:D:D
doğru söze ne denir.
Sportline
22-10-2011, 12:26
SS Clio Rs in specler - Cai - Eksozt -emme port polish
YC CLio Rs specler - Filtre -eksozt - üst kapak port polish - emme port polish -herkezin taptığı wimmer yazılım :D
Şimdi daha ne belli olsun kafalar bulanıyor akşam içkiye vurdu bu adamlar gece 4 te hepsi ellerinde bira takıldılar :D
2 hafta sonra Megane Rs ile geliceksen bizim YKY Gökhana ve SAA Oz abiye haber edelim hep beraber buluşalım
İşin Avrupa yakasında mı anadolu yakasında mı olcak ?
speclerle ilgili sıkıntı yok selçuk :)
ben anadoluda olucam yalnız gelsem mesele değilde bir tane bile susturucu olmayınca gözüm yemiyor, oradada gidiceğim yerler olucak ama gelirsek bir buluşma yaparız :)
kelalper
22-10-2011, 12:27
Alacaklar o zaman afr. Ulan ben gazlarken gözümü afrden ayırmıyorum. Bi devir saati bi afr bi devir saati bi afr. Gözler bi sola bi sağa. biri sola biri sağa bakabilse keşke.
kelalper
22-10-2011, 12:28
speclerle ilgili sıkıntı yok selçuk :)
ben anadoluda olucam yalnız gelsem mesele değilde bir tane bile susturucu olmayınca gözüm yemiyor, oradada gidiceğim yerler olucak ama gelirsek bir buluşma yaparız :)
Gel gel bekleriz. Bırak Clioları benzin yakmaya gerenk yok. :D
şimdi ben alican gibi kapak işletsem benim araba kaç boy hızlanır bi fikir verebilecek varmı merak ettim ne kadar etkkilio yani :D
Alicanrs
22-10-2011, 12:29
Alacaklar o zaman afr. Ulan ben gazlarken gözümü afrden ayırmıyorum. Bi devir saati bi afr bi devir saati bi afr. Gözler bi sola bi sağa. biri sola biri sağa bakabilse keşke.
ahaha doru diosn abi dün çok dalgınlığıma geldi ya 2 de basıoz ya 5 bin devirde 7200 e kdr gözüm kadrana takılı kaldı 3 attım hala kadranda gözüm dalmışım :D dedim alican napıosna.q:D önde araba sağlam toslucaktım :D
SEÇKİN172
22-10-2011, 12:32
şimdi ben alican gibi kapak işletsem benim araba kaç boy hızlanır bi fikir verebilecek varmı merak ettim ne kadar etkkilio yani :D
SS baş harfinin seksiliginden dolayı kapak ile bi 10 boy alır kanka :)
ozaman kapak işletirsekk white rs seni bekliorummmmmmmmmmmmm duy sesimi :D:D KRAL çıkacak ortayaaa ama ölümüne sökerim arabayı :D
GokhanRS
22-10-2011, 12:35
barzo air intake
king okan stayla
Ek.Civic_Spoon
22-10-2011, 12:35
seninde parmağın var yafruu bu SS te hakkını yememek gerek :D
bu arada videolar jgl Ali abide onları bekliyorum bende kesmeden koyarsa gecenin sonundaki muhabetlerde var içinde :D
uğrarım yanına birazdan konuşurz ;)
eyvallah kardeşim karşılığını alıyoruz ya mühim olan o akıttığımız terler helal olsun ss 'e :D
SEÇKİN172
22-10-2011, 12:38
ozaman kapak işletirsekk white rs seni bekliorummmmmmmmmmmmm duy sesimi :D:D KRAL çıkacak ortayaaa ama ölümüne sökerim arabayı :D
tabi artık white rs gider dime :)
tabi artık white rs gider dime :)
çıkmadık candan ümit kesilmez derler bizde o hesap :D:D
alican sence SS 192hp varmıdır yokmudur sen söyle bakayım onu sormayı unuttum hani 192 yiz diyince salça oluodun bize ya ondan :D:D al sana otoban dyno :D sence kaçtır ?
SEÇKİN172
22-10-2011, 13:46
alican sence SS 192hp varmıdır yokmudur sen söyle bakayım onu sormayı unuttum hani 192 yiz diyince salça oluodun bize ya ondan :D:D al sana otoban dyno :D sence kaçtır ?
olm sen varya çok beter adamsın biliyomusun :)
filtrenin üzerine yazdıgı yazılara bak ya :)
olm sen varya çok beter adamsın biliyomusun :)
filtrenin üzerine yazdıgı yazılara bak ya :)
pimaş boru spec barzo :D:D
SEÇKİN172
22-10-2011, 13:51
pimaş boru spec barzo :D:D
sende bi kapagı işlet bide custom yap bakalım nolcak.:)
Sportline
22-10-2011, 13:56
Gel gel bekleriz. Bırak Clioları benzin yakmaya gerenk yok. :D
megici yok burada sıkılıyoruz :) gelicem ama aresle zor gibi neyse bakalım.
kapak açma taraftarı değilim orjinal kalsın :)
yazılım işinede girmek istemiyorum devir çevirdiğini bilirsem ben dibine kadar indiririm o yüzden istemiyorum fazla devir çevirmekte araca zarar verir diye düşündüğümden girmiyorum o işe :)
GokhanRS
22-10-2011, 13:57
adam pimaş borularla saplıyor bence eğilin önünde:D
SEÇKİN172
22-10-2011, 13:59
kapak açma taraftarı değilim orjinal kalsın :)
yazılım işinede girmek istemiyorum devir çevirdiğini bilirsem ben dibine kadar indiririm o yüzden istemiyorum fazla devir çevirmekte araca zarar verir diye düşündüğümden girmiyorum o işe :)
ozaman knaka ZY i geçemessin ama :):):):)
ozaman knaka ZY i geçemessin ama :):):):)
ZY ne la :D olm okadar dedik gelcez die keşke oda gelseymiş insan haber eder onada herneyse benim cvk ve yc ile giderim belli zaten onlarla denedimi bilmiyorum deneyince benlede nolacağı çıkar zaten merak etme :D
SEÇKİN172
22-10-2011, 14:10
ZY ne la :D olm okadar dedik gelcez die keşke oda gelseymiş insan haber eder onada herneyse benim cvk ve yc ile giderim belli zaten onlarla denedimi bilmiyorum deneyince benlede nolacağı çıkar zaten merak etme :D
ZY haber verdim kanka gelicem dedi adam ama gelmedi ama gelsede herhalde ss geçerdi onu 3 de geçerdi yani dün akşama göre konuşuyorum. eger adam bişeler yapmadıysa tabi cai çok kötü araçta. şuan:)
chiefkadir
22-10-2011, 14:11
ozaman kapak işletirsekk white rs seni bekliorummmmmmmmmmmmm duy sesimi :D:D KRAL çıkacak ortayaaa ama ölümüne sökerim arabayı :DDizlerin titrer olm White Rs ile yanyana geldiğinde:hahaha:
Bak size tekrar diyom kendi aranızda deneyip durmayın :D Gidin bir s2k geçin aq :D Ben burda kendine göre dolu s2k ile 85-90 dan basıyom don lastiği gibi uzatıyom uzundada gelemiyo :D Gidin bir s2k geçin bir kprolu rbc li typer geçin :hahaha:
ZY haber verdim kanka gelicem dedi adam ama gelmedi ama gelsede herhalde ss geçerdi onu 3 de geçerdi yani dün akşama göre konuşuyorum. eger adam bişeler yapmadıysa tabi cai çok kötü araçta. şuan:)
anladım neyse kısmet değilmiş aracı satmadan önce denemek istediğim araçlarlada denemiş oldum zaten artık buna göre kıyas ederiz YC mutlaka bir ara dener ZY ile ZY geçilirse zaten banada geçilcekmiş neyse şimdi artık müşteri çıkarsa vercem yaza doğruda süpriz bi makine istiyorum parayı denkleyebilirsek :)
Dizlerin titrer olm White Rs ile yanyana geldiğinde:hahaha:
Bak size tekrar diyom kendi aranızda deneyip durmayın :D Gidin bir s2k geçin aq :D Ben burda kendine göre dolu s2k ile 85-90 dan basıyom don lastiği gibi uzatıyom uzundada gelemiyo :D Gidin bir s2k geçin bir kprolu rbc li typer geçin :hahaha:
bak SS satılmadan gel yeterki sen geç zaten şuan deneyebileceğim en hızlılarlada denedim sırada sen varsın :D
ben s2000 değilim ona göre :D:D
SEÇKİN172
22-10-2011, 14:18
anladım neyse kısmet değilmiş aracı satmadan önce denemek istediğim araçlarlada denemiş oldum zaten artık buna göre kıyas ederiz YC mutlaka bir ara dener ZY ile ZY geçilirse zaten banada geçilcekmiş neyse şimdi artık müşteri çıkarsa vercem yaza doğruda süpriz bi makine istiyorum parayı denkleyebilirsek :)
geçer herhlade şuan kanka neyse çok fena bi makina yapıp seni delmeyi düşünüyorum hazır ol ... :)
chiefkadir
22-10-2011, 14:20
bak SS satılmadan gel yeterki sen geç zaten şuan deneyebileceğim en hızlılarlada denedim sırada sen varsın :D
ben s2000 değilim ona göre :D:DYürrüüüü fhe li vtc typerı geçmeden gelmeyin yanıma:hahaha:
geçer herhlade şuan kanka neyse çok fena bi makina yapıp seni delmeyi düşünüyorum hazır ol ... :)
del yafrum yeterki sen del :D
beni geçmeden yürüyorum deme ama söliiim :D
Yürrüüüü fhe li vtc typerı geçmeden gelmeyin yanıma:hahaha:
adam 227hp abi uzunda alıo napim bi noktadan sonra bırakta geçsin yani :D
SEÇKİN172
22-10-2011, 14:34
del yafrum yeterki sen del :D
beni geçmeden yürüyorum deme ama söliiim :D
aynen bu sefer ben gelicem ama burgaza :) hep sen geliyosun..
valla zaten battık gele gele benzin parasından :D hep bu alican barzosu yüzünden ne güzel evimde uzancaktım bi gaz bi gaz kendimi istanbulda buluom hep amk :D
SEÇKİN172
22-10-2011, 14:42
valla zaten battık gele gele benzin parasından :D hep bu alican barzosu yüzünden ne güzel evimde uzancaktım bi gaz bi gaz kendimi istanbulda buluom hep amk :D
:):):):):) burası farklı ataşehir rolleri dime cnm hondanın en traş arabası typer hatırladınmı ss eksrta :):) barzo seni. :)
Alper senin gözler bi ara gözümün önüne geldi de :hehe:
barzo air intake
king okan stayla
yazılımım ne oldu gökhan;) aparat filan..
bunuda benimle cvk denerken arkadaşlar çekmeye çalışmışlar dışardan :)
içerden çekilenler ali abide onu bekliyorum valla bende k.bakmayın :D
o görüntüler içi ayrı konu açacaz :)
8O-1fozVF58
Şu mekanik işi ne kadar can sıkıcı bigün gider bi gün gitmez insana kafayı yedirtir:)
Buda dışardan 3ümüz basıyoken arkadan yakalamışlar şansa :) En soldaki CVK ortadaki SS en sağdaki YC
SS : Filtre,Egzos,Emme polish
YC : Filtre,Egzos,Yazılım,Emme polish,Üst kapak Polish
CVK : Filtre,Egzos,Yazılım,Egzantrik,Kısa Şanzıman,Emme polish,Üst kapak polish
8Lstc3lEnxA
Şu mekanik işi ne kadar can sıkıcı bigün gider bi gün gitmez insana kafayı yedirtir:)
bence değişen bişi yok değişse zaten yc clio rs dün gece ve clio rs i geçemezdi.
o zaman SS ilerledi diyoruz YC'de herşey normaldir doğru mudur?
o zaman SS ilerledi diyoruz YC'de herşey normaldir doğru mudur?
SS şuan üzerindekilerle max performansla yürüyo diyebilirim yani açıkçası bundan daha iyi gitmesi zor üzerindekilerle bir clio rs in ekleme yapmadanda dahada hızlanacağını sanmıyorum bakımları herşeyi tam ve en randımanlı dönemlerinde şuan SS
GokhanRS
22-10-2011, 15:41
yazılımım ne oldu gökhan;) aparat filan..
tatil olduğun bi gün araşalım kanka.
beynini sökmemiz gerekiyor haberin ola. sökmeden yapılamıyor malesef grandeler.
@alican. Dun araba normal degildi smdi basiorm gtmio gazliorm surekli arabanin sesi dgsior acilio suan kopek gbi gdio anlamdm sorn dgl yine denenir gorulur kaanlada knstm aynisini dedi arabnn sesi filan dgsti bi gtmio surekli gazlynca acilio
bence değişen bişi yok değişse zaten yc clio rs dün gece ve clio rs i geçemezdi.
Walla 3 4 oluo yine denerz selckla nsl kesio selcgn soukken o olayn aynisi gbi araba gazlynca perf moda alio yoksa safe modda denedm 4 btmedi dusunun selck knka musai olnca cklm gece @alican
pfff alican genemi yaaa sen yürümüosan ozaman VE de gerilemiş CVK da gerilemiş hepinizmi gerilediniz saçmalama yaw CVK ile benim yürüyüşüm belli sen CVK yı geçiomuydunki yoo ee nasıl daha iyi gidecen ? aracında değişim falan yok yani bahanelere gerek yok . yok bugün iyidi yarın kötü öteki gün uçuo öteki gün ölüo falan hepimiz rs kullanıoruz.. ;)
GokhanRS
22-10-2011, 16:43
benim bildiğim safe modda araç çok fazla güç kaybeder. yani gelenin geçenin hatta 2.0 dizellerin saplaması gerekir. yolda can sıkıntısına basanın geçmesi gerekir.
safe modda 5 hp cik kaybetmez. yani ssle kafa burun gidemez bence. he varsa başka bi sorun bilemem.
ama safe mod denilen şey farklı.
@alican:Biz yalan soluorz ztn tmm nse denk glrz okan yine hee masallh ckk ii gdio araban ama hala anlamiosnz selckla kafa kfaya gdiosn bnm uznda 4 Oluo atamiosn okdr nie .... Nse selckla deneynce anlicksn bu sfr ska ska glcem aclsn;) dun gozunle grp kbl ettgni inkr nie ediosn nse yavru hizli ss :)
olm biz selçukla senle denedikten sonra hiç denemedik kelebekten sonra öle ayaküstü sıktık daha hiç alışamadan bile yani bir tutamassın dediğim gibi ozaman ben CVK ile nasıl yürüdüm hatta bazen 1 1,5 boy önüne geçtiğim bile oldu seçkinde buna şahittir videolar gelincede göreceksin zaten sen hiç geçebiliomuydun cvk nın önüne benim gibi ? ee buna ne dicen ozaman snada 2-3 boy atmam gerekirdi.. senle denerken yürümedimi diyim bende arabam ?
SEÇKİN172
22-10-2011, 17:21
kavga çıkmasın arkdaşlar biz orda 5 6 arkdaş adam gibi denedik zaten kimse orasını burasını yırtmasın videolar var kardeşim video olmasa zaten bu konuun kavga çıkcagını ben biliyorum.
gerek yok arkdaşalar. maşşalh araçlara.
PPR engineering
22-10-2011, 17:30
araçlara maşALLAH güzel deneme olmuş sölemi bölemi demeye bence denemeden sonra gerek yok bu işler otobanda belli oluyo ve mekanik ss clio nasıl yürütüyosa okan bir şekilde yürütüyo her ne olursa olsun saygı duymak gerekir öle veyahutta böle..
zaten birbirinizle denemektek zevk alıyosunuz cıkar bir daha denersiniz..yürümemiş olabilir her şey olabilir kul yapısı.ama bu gün itibarıyla ss yanında yürümüş
araçlara maşALLAH güzel deneme olmuş sölemi bölemi demeye bence denemeden sonra gerek yok bu işler otobanda belli oluyo ve mekanik ss clio nasıl yürütüyosa okan bir şekilde yürütüyo her ne olursa olsun saygı duymak gerekir öle veyahutta böle..
Aynen knka olan oldu mekanik masallah okan buyulu ss power:) kvgya grk yk dun gzldi. @ alican
maşallah araçlara güzel denemeler oldu okan maşşallah mukatsızda gitmiyosun:D:D sen düz yolda nasıl yapıyon bunları heheh
maşallah araçlara güzel denemeler oldu okan maşşallah mukatsızda gitmiyosun:D:D sen düz yolda nasıl yapıyon bunları heheh
mukat ne yaw :D
mukatmı yazmışım vukuat olcaktı okan anla beyaaa:D:D
mukatmı yazmışım vukuat olcaktı okan anla beyaaa:D:D
araba sürünüyoo .. istanbul die rahattık yol yapım çalışması yapmış adamlar olmadık yere :D bizde suç yok ustaaa :D