Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 gti kadran
1998 106 gti için km kadranı arıyorum iç göstergeler orjinal siyah olanlardan takım olarak devir saati km benzi n hararet elinde olan varsa yada nerden alıcagımı söyleyebilicek varsa yardımlarınızı beklerim...
Sen araba aldın mı kardeşim :) Hayırlı olsun avatara bakılırsa hiçte sölemiyon :D
aldım kardeşim sağolasın aldım bi şeytan kırmızı allaha şükür
yokmu kadran bulabiliceğimiz bi yer
Sadece siyah kağıtları arıyorsanız işiniz zor bildiğim kadarıyla gösterge paneliyle birlikte geliyor onlar ayrı olarak satılmıyor diye biliyorum...
aLperTunga
24-10-2011, 09:53
siteden zor bulursun..ancak çıkmacılarda bulabılırsın..
Çıkmacı Aydın /KARTAL-İST : 0216 389 86 66
Çıkmacı Recai /GÖZTEPE-İST : 0216 565 60 48
Çıkmacı Suat /İKİTELLİ-İST : 0535 404 94 88
Bu çıkmacılardan bulabılırsın..özellikle suatta olma ihtimali çok daha yüksek...
olcay_bora
24-10-2011, 12:11
bende siyah kadran var çıkmacıdan almıştım sorunsuz faal durumda söküp satabilirim
bende siyah kadran var çıkmacıdan almıştım sorunsuz faal durumda söküp satabilirim
fiyat nedir? ve de km saati mekanik mi?
fiyat nedir? ve de km saati mekanik mi?
97-98-99 lar mekanik
00-01 ler digital dir..
97-98-99 lar mekanik
00-01 ler digital dir..
biliyorum daha önce başka bir konu da da bilgilendirmiştin beni, arkadaşın elindekini sordum o yüzden dijitalse işimi görmeyeceği için..
teşekkürler :)
aLperTunga
26-10-2011, 08:27
biliyorum daha önce başka bir konu da da bilgilendirmiştin beni, arkadaşın elindekini sordum o yüzden dijitalse işimi görmeyeceği için..
teşekkürler :)
olcay bora elinde siyah kadran oldugunu söylemiş.siyah kadranlar mekanık olur..
olcay bora elinde siyah kadran oldugunu söylemiş.siyah kadranlar mekanık olur..
Olcayın arabadakı göstergeler mekanık olandan dıgıtal değil.Ondan satayım demiş :)
fiyattada anlaşırsak olur bu iş hehehe :)
alpertunga teşekkürler bilgi için
aLperTunga
26-10-2011, 12:38
Olcayın arabadakı göstergeler mekanık olandan dıgıtal değil.Ondan satayım demiş :)
sinanım anladım ben,arkadaşa açıklama yaptım sadece siyahın mekanık oldugunu anlaması için..
olcay_bora
26-10-2011, 12:44
mekanigi satsam elimdeki dijitali takcam :) yada takmayı ögrenirsem :)
EmrahErdogan
26-10-2011, 13:27
bostancı sanayıde cıkmacılar doludur ordan bakabılırsın bulursun rodan
sinanım anladım ben,arkadaşa açıklama yaptım sadece siyahın mekanık oldugunu anlaması için..
He tamam ya pardon.. :) :icon_tup:
mekanigi satsam elimdeki dijitali takcam :) yada takmayı ögrenirsem :)
Hocam alıyım senden mekanik olanı?
boosted_pug
26-10-2011, 19:14
dıjıtal kadran ıtınayla takılır :) saka bıyana tahmın ettıgınız kadar zor degıl yardımcı olurum takmak ısteyen olursa