Orijinalini görmek için tıklayınız : SS rs vs CVK rs vs YC rs rolling...
percussionali
22-10-2011, 20:21
ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTEYİM KESİNLİKLE O GÜN RSLERİN GÜNÜ DEĞİLDİ O YÜZDEN YORUMLARI ONA GÖRE YAPALIM ARAÇLARA MAŞŞALLAH
SS Rs YC Rs
_2328348.htm
SS Rs YC Rs
_2328350.htm
SS Rs CVK Rs
_2328347.htm
SS rs vs CVK rs vs YC rs
_2328351.htm
SS Rs CVK Rs
_2328349.htm
SS CVK YC FİNAL :)
_2328346.htm
ozanbulbul
22-10-2011, 20:25
tüm araçlara maşallah
mechanic
22-10-2011, 20:28
maişallah..
Maşallah tüm araçlara. Vites atışlar güzel adam yaşıyor resmen :D
Son videodaki arkadaşın air intake e sürekli intercooler demesi de ayrı bombaydı :D
GokhanRS
22-10-2011, 20:32
ah bide derdini anlatabilse dimi :D
SS'in filtre olayı çok çok iyi, direk mis gibi soğuk hava. iyi düşünülmüş.
Bütün araçlara maşallah ve geçmiş olsun diyelim :)
okan rollinglerde de mi görecektik seni 106cı ruhu gitmiş adam boy hesabı yapıyor tartışıyor harearetli bile :D
percussionali
22-10-2011, 20:38
ulen bi Air intake:agbe: diyemedim yaaa :hoo: dilimi eşşek arası soksun 40 kişiyle uğraşırsan olacağı bu
Alicanrs
22-10-2011, 20:39
maşallah :) ali abiye bak ahahaha bırak bırak bırak :D:D
maşallah araclara ozellıkle ''interkolerlı vıdeo'' yu cok begendım
Alicanrs
22-10-2011, 20:45
herkezin üstünde bi cenabetlik olm naptınız :D rs çiler ıolarak bi hamam styla yapak :D:D karteri vuran vurana :D kayayı altıma aldım allahtan delmedi :D bana olmayan okana oldu kısmet daha kötü bişede olabilirdi eve dönüşte okan 2.kez yarıcaktı karteri ben kurtardım :D basma lan dur diorm gülüo şopar şopar:D son anda frenledi :D
GokhanRS
22-10-2011, 20:48
ahahaha senmiydin o intercoolercı :D
percussionali
22-10-2011, 20:51
ahahaha senmiydin o intercoolercı :D
pişşt kafa hala turboda kaarıştırma :D
percussionali
22-10-2011, 20:55
SS'in filtre olayı çok çok iyi, direk mis gibi soğuk hava. iyi düşünülmüş.
Bütün araçlara maşallah ve geçmiş olsun diyelim :)
okan rollinglerde de mi görecektik seni 106cı ruhu gitmiş adam boy hesabı yapıyor tartışıyor harearetli bile :D
miillet JGL den bişy görmeye dursun hemen yapıyolar :D
bende fikri AHM den aldım :D
Alicanrs
22-10-2011, 21:11
bu hafta 5. kez çıktım bizim cvk okan saolsn bu gün 6. :D :D bu günde çıkıyorum battı balık yan gider :D:D petrol buldumda ahaha:D okan geliosan alo de :D
react1ve
22-10-2011, 21:12
anam tipe bak uhauga :hahaha: abı kac kere dedım o kadar yakından cekme diye =))
Paranın gözü kör olsun :D Her gece her gece rolling :D
miillet JGL den bişy görmeye dursun hemen yapıyolar :D
bende fikri AHM den aldım :D
bende yapıcam ahmet ustama sevgilerle :D:D:D
Maşallah RS lere son video olay :D
GokhanRS
22-10-2011, 22:01
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash2/276406_151663458236320_5921346_n.jpg
Dağılın!
Cliosportve
23-10-2011, 00:32
BAİ - Barzo air intake :D İşte bütün mesele orda :D
Bütün RS leri seviyoruz Okanıda onca yol gelip birde karteri kırıp döndüğü için tebrik ediyorum :D
28 EE 106
23-10-2011, 00:47
maşALLAH rs lere:) hele okana bak hele:D
serqan23
23-10-2011, 00:59
bütün araçlara maşallah :)
la nolıy orda alı abı elıne saglık vıdeolar ıcın okan o kdar yoldan geldın kardesım ayana saglık geldın tunelını yaptın :D:D alıcan kanka maşallah aracına la o bu degılde o s 3 nedır ya 220 ye kadar 4 boy gecıyorum adam 220 de yavas yavas 4 boy onume gecıyo ama ne kadar yavaş :D:D
eksozumun halını de gorduk ne bıcım roll yapmısım eksoz kacıra kacıra yav :D:D
Selcuk_RoL
23-10-2011, 01:50
cam car SS rs galiba? maşşallah ya güzel yürümüş gerçekten
evet kanka tünelci ss rs cam car :D
ne tüneli la oha artık bastığımız trafiği görmüon galba kaç kere ölümden döndük görmüonmu sizin yüzünüzden :D
videolar güzel abi eline sağlık ilk şu yürrü be die bağırış videoma koptum :D barzo power uleeynn :D
Specleri yazmayı unutmuşun be abi :)
SS Clio RS : Filtre,Egzos,Emme Polish
YC Clio RS : Filtre,Egzos,Wimmer Yazılım,Emme Polish,Üst Kapak Polish
CVK Clio RS : Filtre,Egzos,Dereceli Egzantrik,Custom Yazılım,Kısa Şanzıman,Emme Polish,Üst Kapak Polish
react1ve
23-10-2011, 02:54
la nolıy orda alı abı elıne saglık vıdeolar ıcın okan o kdar yoldan geldın kardesım ayana saglık geldın tunelını yaptın :D:D alıcan kanka maşallah aracına la o bu degılde o s 3 nedır ya 220 ye kadar 4 boy gecıyorum adam 220 de yavas yavas 4 boy onume gecıyo ama ne kadar yavaş :D:D
eksozumun halını de gorduk ne bıcım roll yapmısım eksoz kacıra kacıra yav :D:D
kanka rollıng esnasında yuzunun ıfadesı devamlı degısıyordu =)) 3 korna kopup gıdıyorsun yuzun devamlı guluyr,bız geldıkce ıfaden de degısıyordu zuahau =)
Alicanrs
23-10-2011, 03:26
yok abi bu rs lerin başındamı benim başımdamı bi *** var yaa ne kısmetsiz adamım bu gece kırdık bişiler yine.. motor kırdım sandım korktum şanzıman veya baskı gitti .. 4 e attım rollingte daha 6.500 devir olmadan araba kendi kesti
Alicanrs
23-10-2011, 03:42
enes cenabettin dimi kanka kabul et:D:D
enes cenabettin dimi kanka kabul et:D:D
her akşam rollerde harcadığın benzin parasıyla bakım yaptırsan sağı solu kırmazdın niyazi seni :D
Alicanrs
23-10-2011, 03:55
her akşam rollerde harcadığın benzin parasıyla bakım yaptırsan sağı solu kırmazdın niyazi seni :D
ahaha ne alaka be olum bakımları tam aracın kısmet bu işler=) bundan sora co pilotluktan seni reddediyorum :D video koyımda şenlensin ahaha :D sohbetleri çekmemişsin :D
Cliosportve
23-10-2011, 09:55
Şimdi esas muallak kalan ve sıkıntılı durum şudur
Üst kapak işleme - port polish orayı burayı taşlama -- yazılım yapma arabalara hiç mi etki etmiyor son olarakta egzantirik ...
Kimse alınmasın yazdığımdan tartışmak için soruyorum CLİO RS lerde bunlar acaba hiç mi etki etmiyor arabaya ?
GokHan35
23-10-2011, 11:05
Üst kapak işleme - port polish orayı burayı taşlama -- yazılım yapma arabalara hiç mi etki etmiyor son olarakta egzantirik ...
Kimse alınmasın yazdığımdan tartışmak için soruyorum CLİO RS lerde bunlar acaba hiç mi etki etmiyor arabaya ?
Bence öyle bişey olma ihtimali yok,bu olayların mantıgına,fizik kurallarına bilmemnelerine ters diyip o sekilde eleştirmeye de bence gerek yok :) ki sadece clio rs olarakta degerlendirmemek lazım.Düşüncem şudur ki biraz da tecrubeyle sabit kendimden bi örnek vereyim,satmadan önce bindigim 106 gti cıktıgı gunden beri orjinal gezilmiş bi arabaydı,km si dusuk kondisyonu yuksekti ki haala da öyle orjinal veya dolu cok 106 y la denedim gecildigimi hatırlamıyorum hatta lakabım imam olmuştu bi ara iman gucu,üfürükle yuruyo bu araba diye :p bence ilgisi yok,lafım meclisten dısarı ama artık '2 gun sanayide gezen herkes usta oldu' 1 arabanın 1 kocası yok orayı doldur burayı boşalt kurcalandıkca ilk baslarda guzel olan verim alınan araba bi sure sonra ordan burdan kacırmaya,kaydırmaya,sıkıştırması dusmeye vs baslıyo bu da bu sefer orjinal giden arabayı kral yapıyo doğal olarak,halbuki o gitmesi gerektiği gibi gidiyo diğerleri problemli.Alican'ın arabasının da bi gun gidip bi gun gitmemesi bu yuzden bana göre bastıkca acılıyo basmadıkca kapanıyo falan tarzı seyler inandırıcı gelmiyo bana,bi yerlerde bi hata var bulup duzgun bi işçilikle duzeltilirse bi sure daha bas agrıtmaz istedigi gibi gider sonra yine baslar vs bi kere basladı mı sonsuza kadar sorunsuz binmek mumkun değil bu tur mekaniklere :) bu benim fikrim tabii ki..herkese kazasız belasız surusler..
Alicanrs
23-10-2011, 12:28
kanka tartışma çıkıcak birşey yok tabiki benim araçta egzantirik yokta kapak var ve o kapağı sen farkını gördün her uzun bastığımnızda 3-4-5 boy oluo farkı bu işte ben kapak işlemeseydim ya yrürdük yan yana yada beni geçicektin ;)
Ya Alican hay senin Türkçene be kardeşim. Oturup iphone' da AlicanÇöz diye uygulama geliştirecem sonunda.
Alicanrs
23-10-2011, 12:51
Ya Alican hay senin Türkçene be kardeşim. Oturup iphone' da AlicanÇöz diye uygulama geliştirecem sonunda.
derdim oydu abi zaten
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: sakalımız yok kı dınletelım
Alican'ın arabasının da bi gun gidip bi gun gitmemesi bu yuzden bana göre bastıkca acılıyo basmadıkca kapanıyo falan tarzı seyler inandırıcı gelmiyo bana,bi yerlerde bi hata var bulup duzgun bi işçilikle duzeltilirse bi sure daha bas agrıtmaz istedigi gibi gider ..
bizde o gün alicanın sanki gitmio demesi üzerine YC nin gidip gitmediğini çözmek adına VE clio rs ile denettik 1 gün öncesi VE yi geçiyordu ve yine aynı şekilde geçti yani bu bi önceki günden farklı olmadığını bir göstergesi hadi buda inandırmadı CVK ile YC denemelerinde CVK zaten YC yi geçiyordu. SS-CVK denemesinde 250 lere kadar kafa burun gidildi hatta SS 230 larda 1 boy falan öne bile çıktı. Yani bu noktadan bakarsak CVK da yürümüo demek gerek. SS cvk ile böyle gittiyse zaten YC nin geçme olanağı yoktu ki öylede oldu bunda anormalolan bişi yok araçlar o gece her zamanki kondisyonunda yürüyordu. Hangi açıdan bakılırsa bakılsın sonuç olarak videolardada bu gözüküyor. Hepsine maşallah hepsi kardeş rs ler bence bazılarının dediği gibi diğer araçlarlada basılması gerekiyor birazda :icon_tup: çünkü böyle sadece birbirimize göre ne kadar hızlı odluğumuz ortaya çıkıyor ama diğer araçlar olursa diğer araçlara karşı şu şu modlarla demek RS böyle yürüyormuş diye yorum yapabilcez..
percussionali
23-10-2011, 15:32
Öncelikle şunu yazayım burada yazdıklarım ayırdım yapmadan tarafsız yazılmıştır...
SS Rs= o akşam herkezi şaşırttı çok güzel yürüdü o gün SS in günüydü ilk sıkmasıyla sonsıkmasının arasında baya fark var her sıkmasında dah da hızlı çeviriyodu maşşallh aracı güzel yürüyor ;)
CVK Rs =o akşam ss okanada söyledim oradaki herkeze söyledim CVK rs o akşam yürümüyo dur neden? çünki bir rs in egzoz borusu kaçırıyosa o egzoz borusunun rollingde sağlam olma ihtimali yok çünki videoda görüldüğü gibi videoda ezoz oradan kopmuş bir yandan kırık yerden kaçırıp egzozun rahat çıkmasını engelliyo takılıyo çünki egzozda ki 3,4 portluk dahi bir rs in nerdeyse 1 boyuna maal oluyo ki kaçıran bir egzoz borusunun hesabını siz yapın sanırım ben gördüğümdede CVK rs in AFR si yüksekti
YC Rs = normalinde YC rs o akşamm kesinlikle o da yürümüyordu çünki eski gidişi ni de gördüm o akşamki gidişi eski gidişi ile alakası yok yürümüyince yürümüyo afr yüksekti belki sıkıntılıydı gene öyle basıyo o yüzden her araca bir wideband gerekiyo
yorumlar tarafsızdır kimse taraf tutuyo diye düşünmesin videoları ben koydum video çekilip konulacak diye rs sahipleri herkez biliyordu o yüzden bana trip atmayın aracı kurum ben :D
hangi rs in nasıl gittiğinide çok iyi biliyorum bana bilmişlik yapmayın dağılın ulen:D
Alicanrs
23-10-2011, 15:37
Öncelikle şunu yazayım burada yazdıklarım ayırdım yapmadan tarafsız yazılmıştır...
SS Rs= o akşam herkezi şaşırttı çok güzel yürüdü o gün SS in günüydü ilk sıkmasıyla sonsıkmasının arasında baya fark var her sıkmasında dah da hızlı çeviriyodu maşşallh aracı güzel yürüyor ;)
CVK Rs =o akşam ss okanada söyledim oradaki herkeze söyledim CVK rs o akşam yürümüyo dur neden? çünki bir rs in egzoz borusu kaçırıyosa o egzoz borusunun rollingde sağlam olma ihtimali yok çünki videoda görüldüğü gibi videoda ezoz oradan kopmuş bir yandan kırık yerden kaçırıp egzozun rahat çıkmasını engelliyo takılıyo çünki egzozda ki 3,4 portluk dahi bir rs in nerdeyse 1 boyuna maal oluyo ki kaçıran bir egzoz borusunun hesabını siz yapın sanırım ben gördüğümdede CVK rs in AFR si yüksekti
YC Rs = normalinde YC rs o akşamm kesinlikle o da yürümüyordu çünki eski gidişi ni de gördüm o akşamki gidişi eski gidişi ile alakası yok yürümüyince yürümüyo afr yüksekti belki sıkıntılıydı gene öyle basıyo o yüzden her araca bir whiteband gerekiyo
yorumlar tarafsızdır kimse taraf tutuyo diye düşünmesin videoları ben koydum video çekilip konulacak diye rs sahipleri herkez biliyordu o yüzden bana trip atmayın aracı kurum ben :D
hangi rs in nasıl gittiğinide çok iyi biliyorum bana bilmişlik yapmayın dağılın ulen:D
ali abi saolasın aynen öle tarafsız bi yorum.. ss evt çok şaşırttı..... :D whiteband ne:D
by microp
23-10-2011, 16:12
maşallah araçlara.. JGL den hızlısı yok yinede...
YC Rs = normalinde YC rs o akşamm kesinlikle o da yürümüyordu çünki eski gidişi ni de gördüm o akşamki gidişi eski gidişi ile alakası yok yürümüyince yürümüyo afr yüksekti belki sıkıntılıydı gene öyle basıyo o yüzden her araca bir wideband gerekiyo
gercekten tarafsız yorumuna katılıyorum abı ama anlamadıgım bızım 3 4 boy gectımız ve rs ıle kafa kafaya gıden ss rs nasıl oluyoda bızle kafa kafaya gıdıyo?? bıtek gaz kelebeği ile mi?? onuda bıraktım ss okan tunel yok dıyosun vıdeo bendekı nı koydugum zaman nete aynı vıdeonun benım aractan cekımını o zaman bakarsın kanka tunele :D 230 da bı boy onume cıkıyomussun ya :D bu arada tartısma olmasın konular ÇİP olmasın arkadaşlar
Maşallah araçlara :) Arabalara ne olmuş öle son anda :)
Cliosportve
24-10-2011, 00:33
maşallah araçlara.. JGL den hızlısı yok yinede...
JGL bambaşkaydı gerçekten
react1ve
24-10-2011, 01:25
JGL bambaşkaydı gerçekten
Kesınlıkle oleydi..
GokHan35
24-10-2011, 07:37
bizde o gün alicanın sanki gitmio demesi üzerine YC nin gidip gitmediğini çözmek adına VE clio rs ile denettik 1 gün öncesi VE yi geçiyordu ve yine aynı şekilde geçti yani bu bi önceki günden farklı olmadığını bir göstergesi hadi buda inandırmadı CVK ile YC denemelerinde CVK zaten YC yi geçiyordu. SS-CVK denemesinde 250 lere kadar kafa burun gidildi hatta SS 230 larda 1 boy falan öne bile çıktı. Yani bu noktadan bakarsak CVK da yürümüo demek gerek. SS cvk ile böyle gittiyse zaten YC nin geçme olanağı yoktu ki öylede oldu bunda anormalolan bişi yok araçlar o gece her zamanki kondisyonunda yürüyordu. Hangi açıdan bakılırsa bakılsın sonuç olarak videolardada bu gözüküyor. Hepsine maşallah hepsi kardeş rs ler bence bazılarının dediği gibi diğer araçlarlada basılması gerekiyor birazda :icon_tup: çünkü böyle sadece birbirimize göre ne kadar hızlı odluğumuz ortaya çıkıyor ama diğer araçlar olursa diğer araçlara karşı şu şu modlarla demek RS böyle yürüyormuş diye yorum yapabilcez..
tamam okanım bende onu diyorum zaten,hani deneme gecesinde cok buyuk bi aksilik olmadıgını dusunursek ustunde parca olan araba aynı marka orjinal bi arabayla yanyana yurumez,sonucta mod bunun için var arabayı yavaslatmak için parca takanı görmedim daha :) senin araban zaten guzel bizim dusuncelerimizi,niyetlerimizi biliyosun ama ben hızlandırmak için yapılan işlemlerden sonra aynı modelin orjinal bi aracıyla yanyana yuruyosam rakibim için cok kondisyonlu super gidiyo demem sacma olur hatayı kendimde arar,bulur ve duzeltirim..yoksa 2 orjinal araba dener biri daha saglıklıdır koparır gider o ayrı bişey,ama bu kadar parca takılan arabayla yurumek için sadece saglık yetmiyo o arabada hatalı bi durumlarda olmalı :)
tamam okanım bende onu diyorum zaten,hani deneme gecesinde cok buyuk bi aksilik olmadıgını dusunursek ustunde parca olan araba aynı marka orjinal bi arabayla yanyana yurumez,sonucta mod bunun için var arabayı yavaslatmak için parca takanı görmedim daha :) senin araban zaten guzel bizim dusuncelerimizi,niyetlerimizi biliyosun ama ben hızlandırmak için yapılan işlemlerden sonra aynı modelin orjinal bi aracıyla yanyana yuruyosam rakibim için cok kondisyonlu super gidiyo demem sacma olur hatayı kendimde arar,bulur ve duzeltirim..yoksa 2 orjinal araba dener biri daha saglıklıdır koparır gider o ayrı bişey,ama bu kadar parca takılan arabayla yurumek için sadece saglık yetmiyo o arabada hatalı bi durumlarda olmalı :)
tabiki öyle katılıyorum sana parça takan araç tabiki hızlanır hızlı olması gerekir doğru olanda budur ama bu araçlar sıfır fabrikadan çıktığı gibi olmuyor artık 150.000 leri devirdi hepsi bazıları bugünlere kadar kullanım ve bakım çeşitlerine göre değişiklik gösteriyor. sana zaten ayrı olarakta ben SS i anlatmıştım hatırlarsın geçmiş çok önemli. Birde her kurcalanan araç yürücek diye bişi yok yürümesi gerek ama bundan önce bakımları tam yürürüde speclerine göre tam olması gerekki üstüne katınca dahada iyi olsun bazı yerlerde bazı şeylerde demekki modlu olanlarda eksiklik var yada mod yapılırken hatalarda olabilir bunlar zamanla belki bulunur en azından şimdilik durumlar böyle..
birde şuana kadar stock olarakta çok araçla denedik çoğu gerçekten SS ten çok geri kalıyor aynı speclerde ama zamanlar üzerine modifiyelerle eklemelerle SS seviyesine geliyor bunu bir çok araçta bariz gördük şuan plaka vermek istemiyorum ama bizde bu durumlarda şaşırıyoruz özellikle nedense bu seviyelere gelmek için ancak üzerine modifiye yapınca oluyor çözemedik ama çözünce açıklıcaz bu durumu bilimsel açıklaması yok :D
En basit örneği bu denemelerde gördük YC önceden başka bir arkadaştayken chip filtre egzosluydu yaklaşık 7-8 boy fark atıyordum ozamanki sahibindeyken.
Daha sonra Alican aldı aracı kapağı söktü komple polish yaptı yazılımı falan değiştirdi bakım yaptı şuan kafakafaya durumuna getirmiş aracı yani 7-8 boy hızlanmış YC eski haline göre bu bariz ortada
Alicanrs
24-10-2011, 15:14
olm aldığımda leşti lan :D:D sensörler bile çalışmıyordu superchips nedir ya:D kırmak için bire bir :D
Alicanrs
24-10-2011, 15:20
tabiki öyle katılıyorum sana parça takan araç tabiki hızlanır hızlı olması gerekir doğru olanda budur ama bu araçlar sıfır fabrikadan çıktığı gibi olmuyor artık 150.000 leri devirdi hepsi bazıları bugünlere kadar kullanım ve bakım çeşitlerine göre değişiklik gösteriyor. sana zaten ayrı olarakta ben SS i anlatmıştım hatırlarsın geçmiş çok önemli. Birde her kurcalanan araç yürücek diye bişi yok yürümesi gerek ama bundan önce bakımları tam yürürüde speclerine göre tam olması gerekki üstüne katınca dahada iyi olsun bazı yerlerde bazı şeylerde demekki modlu olanlarda eksiklik var yada mod yapılırken hatalarda olabilir bunlar zamanla belki bulunur en azından şimdilik durumlar böyle..
birde şuana kadar stock olarakta çok araçla denedik çoğu gerçekten SS ten çok geri kalıyor aynı speclerde ama zamanlar üzerine modifiyelerle eklemelerle SS seviyesine geliyor bunu bir çok araçta bariz gördük şuan plaka vermek istemiyorum ama bizde bu durumlarda şaşırıyoruz özellikle nedense bu seviyelere gelmek için ancak üzerine modifiye yapınca oluyor çözemedik ama çözünce açıklıcaz bu durumu bilimsel açıklaması yok :D
En basit örneği bu denemelerde gördük YC önceden başka bir arkadaştayken chip filtre egzosluydu yaklaşık 7-8 boy fark atıyordum ozamanki sahibindeyken.
Daha sonra Alican aldı aracı kapağı söktü komple polish yaptı yazılımı falan değiştirdi bakım yaptı şuan kafakafaya durumuna getirmiş aracı yani 7-8 boy hızlanmış YC eski haline göre bu bariz ortada
yok okan öle deil aldım aracı yazılım deiştim oksijen sensörü okumuyordu herşeyini hallettim kapak açmamıştım yine çok güzel yürüyordu jgl ile aynı speclerde kafa burun gidiyorduk kapak yokken ikimizdede .. kapağı sora söktüm verdim kaana subablar eğik conta yanık çıktı öle yeniledim herşeyini sen bile senin suıbabların durumunu bilmiosundur mesela az bişi eğik bile olsa anlamıyorsun yine hızlı gidio ama eğiktir onu demek istiyorum
Ö.öztüRk
24-10-2011, 15:31
bütün araçlara maşallah. SS'e aşığım o ayrı bi yer yapmış kafamda okan kazasız belasız kardeşim,
İBRAHİM_MEY_GTİ
24-10-2011, 15:50
Maşallah araçların hepsine....
bütün araçlara maşallah. SS'e aşığım o ayrı bi yer yapmış kafamda okan kazasız belasız kardeşim,
eyvallah çok saol cümleten kazasız belasız inş :icon_tup:
SEÇKİN172
24-10-2011, 19:25
SS ekstra koydun depoya dime okan.... :):)
aynen efes extra var hala az öncede biri aradı yüklü e30 varmış 3.25 miş :D denesekmi bu gece :D
SEÇKİN172
24-10-2011, 19:34
aynen efes extra var hala az öncede biri aradı yüklü e30 varmış 3.25 miş :D denesekmi bu gece :D
olm arabanın km yükseltme......:):)
olm yatan araba traşa bağlar işleyen demir paslanmaz :D
aferım doğru soz kullandın :D ısleyen demır paslazmaz :D :D
ozyyangel
27-10-2011, 15:48
tüm araçlara maşşallah.. Seçkin çağırmıştı bende gelecektim ama maglesef gelemedim.. işim çıktı bir dahakine inşallah..
ZY RS :icon_tup:
Alicanrs
27-10-2011, 15:51
evet demişti seçkin zy gelicek diye beklemiştik ama kısmet değilmiş deneriz her zmn sorun değil
ozyyangel
27-10-2011, 16:14
evet demişti seçkin zy gelicek diye beklemiştik ama kısmet değilmiş deneriz her zmn sorun değil
İnşallah..:icon_tup:
SEÇKİN172
27-10-2011, 18:43
İnşallah..:icon_tup:
tabikide güzel deneme olur videolarını bekliyoruz :):)
ozyyangel
27-10-2011, 21:21
tabikide güzel deneme olur videolarını bekliyoruz :):)
:icon_tup::heyoo:
SEÇKİN172
28-10-2011, 13:24
:icon_tup::heyoo:
:d:d:d:d:d
clio rs 182
28-10-2011, 13:59
masallah araclara kazasız belasız ıns.. alıcan sana seslenıyorum bı ara denıyelım DK rs lede denemek ısterım :)
SEÇKİN172
28-10-2011, 20:05
masallah araclara kazasız belasız ıns.. alıcan sana seslenıyorum bı ara denıyelım DK rs lede denemek ısterım :)
kanka ben senle denicem inşallah bekle :):)
seçkin sen yine mi rs aldın zy'den sonra?
Alicanrs
28-10-2011, 20:21
deneyelim yavruda baya hızlanman lazım :D satmazsam deneriz
clio rs 182
28-10-2011, 21:20
deneyelim yavruda baya hızlanman lazım :D satmazsam deneriz
Ben hazirim :)) tamam satmazsan deneriz bi gun :))
SEÇKİN172
29-10-2011, 00:29
seçkin sen yine mi rs aldın zy'den sonra?
gibi gibi dielim ya daha belli deil :)
Street Driver
09-11-2011, 19:10
bence hepsine maşallah ;)