Orijinalini görmek için tıklayınız : Banka Hesabı Hakkında
StyleALP
23-10-2011, 16:19
İyi Forumlar;
Çalıştığım şirket maaşımın yatması için banka hesabı açtırdı. Hesabı açtırdığımda bana bir adet hesap cüzdanı verdiler. Bundan 2 gün sonra bankamatik kartımda elime ulaştı. Sormak istediğim maaşım yattığımda direk bankamatikten işlem yaparak parayı alabilir miyim, hesap cüzdanıyla bir işlem yapılması gerek mi?
Banka: YapıKredi
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
cüzdana gerek yok tak kartı al paranı güle güle harca
Burak K.
23-10-2011, 16:21
Bankamatik kartı varsa bankamatiklerden işlem yapabilirsin... Hesap cüzdanına bankamatikten işlem yaparken gerek yok.
StyleALP
23-10-2011, 16:23
Cüzdanın amacını ve gerekliliği hakkında bilgi alabilir miyim?
Burak K.
23-10-2011, 16:24
Cüzdanın amacını ve gerekliliği hakkında bilgi alabilir miyim?
Şubenin içinden işlem yapınca cüzdanın üstüne bişeyler yazıyolar bende tam olarak bilmiyorum. :D
Hasabında hangi tarihte ve saatte ne olmuş ne bitmiş ne yatmış ne çekilmiş bilgilerini görmen için verilen şey. Hesap ekstresi yani.
SerhatA.
23-10-2011, 16:30
kartı tak paranı çek dostum
golfcu0101
23-10-2011, 16:41
İyi Forumlar;
Çalıştığım şirket maaşımın yatması için banka hesabı açtırdı. Hesabı açtırdığımda bana bir adet hesap cüzdanı verdiler. Bundan 2 gün sonra bankamatik kartımda elime ulaştı. Sormak istediğim maaşım yattığımda direk bankamatikten işlem yaparak parayı alabilir miyim, hesap cüzdanıyla bir işlem yapılması gerek mi?
Banka: YapıKredi
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
direk maaş kartı kardeşim yeterli
Hesap cüzdanı, ilgili hesabın açıldığına dair belgedir. Ara sıra şubeye uğrar, işletirsin hesabı, ne zaman ne işlem yapılmış hesapta (para yatırma, çekme, işlem parası vb) görürsün.
Normalde bankamatik kartı para çekmen-yatırman için yeterli. Ama sınırı var. Örneğin iş bankasında 1 günde ATM'den max 1500 TL çekebiliyorsun. Faturalar, yatırım işleri için falan internet bankacılığını da açtırmanı öneririm.
kartın içinde şifre tanımlaması yapman gerekir
bankanın çağrı merkezini ararsan telefon ile tanımlatma yapıyorlar.
Daha sonra bankamatikten işlem yapabilirsin..