Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : honda civic 1.4 is stock motorda iridyum buji

bLackModeL
23-10-2011, 17:51
gecenlerde iridyum buji aldım ngk . standart bujı kablolarım var bugun aracla 3 vites 4 bın devırde gıderken bıraz hızlanmak ıcın gaza bastıgımda yıgılma oldu ıkı defa bi daha yapmadı bujılerle kaynaklı bı sorun olabılır mı yagı suyu hepsı tmm eksıksız bakarım ara o yıgılma neyden kaynaklanmıs olabılır ? daha oncede bu sorunu yasayan var mı bujılerı taktıralı 1 hafta oldu bujı kodu bkr9

MeRtCaN
23-10-2011, 17:53
bence iridyum bujı yerıne oem bujı taksan daha ıyı olurdu

BurakCengizhanoğlu
23-10-2011, 17:54
bende takıcaktım iridyum.Ancak soğukta yığılma yapar dendi.Normaldir sanırım.Siz bastığınızda motor soğukmuydu?

bLackModeL
23-10-2011, 17:54
bence iridyum bujı yerıne oem bujı taksan daha ıyı olurdu

ne acıdan iridyumun bana zararı ne ?

bLackModeL
23-10-2011, 17:55
bende takıcaktım iridyum.Ancak soğukta yığılma yapar dendi.Normaldir sanırım.Siz bastığınızda motor soğukmuydu?

hayır aracı calıstıralı yaklasık bı yarım saat felan olmustur

MeRtCaN
23-10-2011, 18:01
ateşleme ile ilgili sıkıntınmı var
sonucta araba stock
extra bır guclendırme yapmadıysan fazlasıyla oem bujı ler ısını gorur

bLackModeL
23-10-2011, 18:07
ateşleme ile ilgili sıkıntınmı var
sonucta araba stock
extra bır guclendırme yapmadıysan fazlasıyla oem bujı ler ısını gorur

anlıyorum headers gelecek salı gunu ve 52 lık duz boru var sonda vti susturucu custom cai ve raid hp maxflow hava filitresi var yanı bu sorun bujıden mı kaynakladı

RsErdi
23-10-2011, 18:31
oem kablolar yetersiz gelio olaiblir. bnm 1.4dede ırıdyum vardı ama kablolar da kalındı gayet ıyıydı yani extra headers ve cai vardı sadece
kablodan olablr yani

bLackModeL
23-10-2011, 18:35
oem kablolar yetersiz gelio olaiblir. bnm 1.4dede ırıdyum vardı ama kablolar da kalındı gayet ıyıydı yani extra headers ve cai vardı sadece
kablodan olablr yani

tskler kardesım bı haftadır sorun yoktu ama sadece bı kerelık yaptı sonra yapmadı alt devırde gezdık bıraz bırden benzın yetıstırememıs olabılırmı ?