PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SEMA 2007 Subaru Booth Highlights

MUGENPOWE®
06-11-2007, 00:59
http://www.apartment107.com/view_video2.php?id=173

grkm
06-11-2007, 10:05
Yeninin çizgileri hala garip geliyor. Bir öncekinde olduğu gibi zamanla gözler alı$tıkça güzel gelmeye ba$layacaktır :) Bu arada rally de artık yeni arabadan rakipler korksun derim :)

Baran^
06-11-2007, 12:33
Subaru Efsanevi Delta Integrale konseptini yeniden canlandırıyor,tam bir HOThatch olmuş yeni STI evoX dan bir miktar daha hızlı ve daha hafif olacak ;) Ben bayıldım siyah camlar filmli bide coilover bence gayette beğeneni olur ahah allah nasip etsin bitane keşkeeee :D:D

MUGENPOWE®
06-11-2007, 12:45
bence yenı ewo tıp olarak daaha gzl teknık ozellık olarak ıkısı arasndakı farklar nelerdır bılmem ama karoseri olarak ivo daha gzl bence

^^ANIL^^
06-11-2007, 15:14
yeni evonun önüde arkasıda çok daha çirkin bence subaru acaib yol tutar bi hala gelmiş ve yeni evodan da daha güzel duruyo hertürlü canlı gelsin şu arabalar bi tr ye yan yana koyar bakarız :):)

grkm
06-11-2007, 15:28
Subaru Efsanevi Delta Integrale konseptini yeniden canlandırıyor,tam bir HOThatch olmuş yeni STI evoX dan bir miktar daha hızlı ve daha hafif olacak ;) Ben bayıldım siyah camlar filmli bide coilover bence gayette beğeneni olur ahah allah nasip etsin bitane keşkeeee :D:D

Bunları sen mi diyorsun Barancım :heyoo: :rolleyes:

grkm
06-11-2007, 15:38
bence yenı ewo tıp olarak daaha gzl teknık ozellık olarak ıkısı arasndakı farklar nelerdır bılmem ama karoseri olarak ivo daha gzl bence

yeni evoda ilk kez 4g63 bu denli yenilendi diye okumu$tum. Güç 320hp olarak belirtilmi$. Bunun yanında $asi ufak bir miktar kısaltılmı$ buna rağmen iz aralığı uzaltılmı$. Yeni araç, 9 a oranla bir miktar daha ağır ve VW'nin DSGsine benzer $anzıman sistemine sahip. Aracın 0-100ü 4.5sn olarak belirtilmi$.

Yeni STI la ne olacak yakın gelecekte görücez :)

efe-E
06-11-2007, 16:12
Evo X'in üzerinde artık efsane motor 4G63 yok. Lancer motorunun (4B11) turbolu hali var, diye okudum. Twin Clutch SST Automated Manuel Şanjuman var üzerinde.

Lancer Evolution X is powered by a new turbocharged engine that adds a high-performance turbocharger to the 4B11-type 2.0-liter 4-cylinder 16-valve DOHC MIVEC unit used in the Galant Fortis. Developing more power over the full rev range, this engine generates more torque at 422 Nm (43.0 kg-m)/3500 rpm and has better response than its 4G63 predecessor. The new engine, excluding auxiliary equipment, is 12 kg lighter than the 4G63 thanks to the use of a die-cast aluminum cylinder block, head cover and chain case.

The GSR is available with the new Twin Clutch SST 6-speed automated manual transmission that eliminates the need for a clutch pedal and provides slick, smooth shifting. Twin Clutch SST puts odd (1st, 3rd, 5th) and even (2nd, 4th and 6th) gears on separate input shafts each with its own clutch and, through tight cooperative control with the engine, switches between these clutches to realize seamless and lightning-fast shifting for feel-good acceleration. Because it uses clutches rather than a torque converter to transmit power, Twin Clutch SST allows superior power transmission efficiency with little loss of motive power and returns excellent fuel economy. Twin Clutch SST allows the driver to choose between Autoshift fully automatic shifting and Manual Shift, where the driver can change gears as with a manual transmission. A toggle switch located at the base of the shift selector allows the driver to choose between Normal, Sport and Super Sport modes for the optimum shift scheduling for a wide variety of situations ranging from driving around town to tracing a tight line on a winding road.

devamı için : Mitsubishi Motors (http://media.mitsubishi-motors.com/pressrelease/e/products/detail1682.html)

grkm
06-11-2007, 17:02
Manuel $anziman demek dogru olmaz. Smg , dsg gibi bir $anziman var. Ayrica manual $anziman secenegide olacakmi$ sanirm

efe-E
06-11-2007, 17:35
Manuel $anziman demek dogru olmaz. Smg , dsg gibi bir $anziman var. Ayrica manual $anziman secenegide olacakmi$ sanirm

Evo X'in üzerinde artık efsane motor 4G63 yok. Lancer motorunun (4B11) turbolu hali var, diye okudum. Twin Clutch SST Automated Manuel Şanjuman var üzerinde.

Dikkat edersen Automated Manuel yazdım Görkemcim.Onun ne olduğunuda ben söylemiyim sana, senin gibi bilgili bir arkadaşıma.:icon_tup:

http://corism.221616.com/articles/0000067604/crsm0000000000.jpg

Paddle Shifting özelliği de koymuşlar benim bu fotodan görebildiğim, ayrıca direksiyondan Diferansiyel ayarı yapabiliyorsun :icon_tup:

http://img147.imageshack.us/img147/7057/74174112mk5.jpg

Grs91
06-11-2007, 17:56
manual secenegi de var ama 5 ileri

Onuralp
06-11-2007, 21:01
Düz vites sadece RS'de olacak oda TR'ye gelmicek maalesef...

yiit
06-11-2007, 22:18
Yeninin çizgileri hala garip geliyor. Bir öncekinde olduğu gibi zamanla gözler alı$tıkça güzel gelmeye ba$layacaktır :) Bu arada rally de artık yeni arabadan rakipler korksun derim :)

belkide subaru world rally team in başarısızlığından dolayı çıkardı bu hb yi bişiler olabilir umuduyla :p