Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto T-Jet

xq288
24-10-2011, 12:27
Merhaba ;
Fiat Punto T-jet 120hp hakkında bilgi almak istiyorum nedir .neyin nesidir? kronik sorunu nedir (direksiyon hakkında bişey duydum?).. internet üzerinden yüzeysel bi araştırma yaptığımda hakkında pek bişey bulamadım bana ve belki benim gibi bu aracı merak edenlere yardımcı olur bu konu ...

Donanımı gerçekten güzel bir Fiat'ın ilk defa bu kadar dolu olduğunu gördüm gözlerim yaşardı (cahilliğime verin belki başka modellerinde var :) )

:beuj:
abs-asr-esp gibi güzel özellikleri var (göz boyama olabilirmi?)
yol tutuşu nasıldır?
performans ?
ufak dokunuşlarla ne kadar güç elde edebilirim ? (abartı bişey beklemiyorum tabiki de biraz eğlenceli olsun yeter )
Golf 4 kullanıyorum bundan eğlencelidir her halde performansı?

Kısacası Biraz Bilgi Verirseniz Cahilliğime Işık Tutmuş Olacaksınız ...

Keyifli Forumlar Dilerim...

aLperTunga
24-10-2011, 12:38
1 aydır bende puntoya sardım punto bakıyorum..emotion modeli alıcam en fullu 1.4 starjet 95hp 6 ileri..dün bir tane baktım fiyatını anlaşmıştım..ama arabayı begenmedim vaz gectim çokta seri iyi uzuyor araba çok şaşırdım acıkcası o kadar seri olmasına..
dediğim araç bu..sadece tavanı çok alçak sağ koltuğuna oturdum kafam tavana değecek gibiydi nerdeyse..ama şoför koltugunda alçaklık ayarı var kullanırken sorun yok..

Fiat Punto Grande 1.4 Starjet Emotion 2007 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 60717452 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-skydome-cam-tavanli-punto-emotion-paket-60717452/detay/)

By_HaNNibaLL
24-10-2011, 12:49
tjet motor cok güzel ve performansida tatmin edici.

direksiyon arizasi veriyor oda fiat ücretsiz değiştiriyor ama bi eski üretimlerde vardi o sıkıntı yenilerde cok sıkıntı yok 2006-2008 düzeltildi

xq288
24-10-2011, 14:58
o modellerinde düzeltildiyse oradan sıkıntım kalmadı ...
bakım masrafı nedir .. bana ne kadar maliyete olur..

halilcan9455
24-10-2011, 15:41
bildiğim kadarıyla o sorun sadece 2006 modellerde vardı .
biz de bir aralar bakıyorduk.

xq288
24-10-2011, 17:34
direksiyon sorununu çözdük....

performans ve donanım kısmınıda merak ediyorum...

Shadow_Dancer
24-10-2011, 17:38
Gayet güzel bir model.. Gerek donanımı gerekse motorunun performansı tatmin edici, kaldı ki modifiye işlemlerine de gayet açık.. Siteden Romeo-Er2 kardeşimiz bir hayli bilgili bu konuda, kendisine ulaşırsan daha detaylı bilgi verir.. Ha keza aracı da satılık..

İbrahim33
24-10-2011, 17:45
golften indikten sonra sana uçak gibi geleceğinden emin olabilirsin.T-jet çok iyi bir motor , hem performansıyla , hemde yakıt tüketimiyle ;) Donanım olarakta 2011 full poloda bulunmayan birçok özelliğe sahip :D B sınıfı bir araç için sınıf üstü donanıma sahip punto

xq288
24-10-2011, 18:04
Gayet güzel bir model.. Gerek donanımı gerekse motorunun performansı tatmin edici, kaldı ki modifiye işlemlerine de gayet açık.. Siteden Romeo-Er2 kardeşimiz bir hayli bilgili bu konuda, kendisine ulaşırsan daha detaylı bilgi verir.. Ha keza aracı da satılık..

Teşekkür Ederim "Remeo-Er2" üye arkadaşımza PM attım..