xq288
24-10-2011, 12:27
Merhaba ;
Fiat Punto T-jet 120hp hakkında bilgi almak istiyorum nedir .neyin nesidir? kronik sorunu nedir (direksiyon hakkında bişey duydum?).. internet üzerinden yüzeysel bi araştırma yaptığımda hakkında pek bişey bulamadım bana ve belki benim gibi bu aracı merak edenlere yardımcı olur bu konu ...
Donanımı gerçekten güzel bir Fiat'ın ilk defa bu kadar dolu olduğunu gördüm gözlerim yaşardı (cahilliğime verin belki başka modellerinde var :) )
:beuj:
abs-asr-esp gibi güzel özellikleri var (göz boyama olabilirmi?)
yol tutuşu nasıldır?
performans ?
ufak dokunuşlarla ne kadar güç elde edebilirim ? (abartı bişey beklemiyorum tabiki de biraz eğlenceli olsun yeter )
Golf 4 kullanıyorum bundan eğlencelidir her halde performansı?
Kısacası Biraz Bilgi Verirseniz Cahilliğime Işık Tutmuş Olacaksınız ...
Keyifli Forumlar Dilerim...
Fiat Punto T-jet 120hp hakkında bilgi almak istiyorum nedir .neyin nesidir? kronik sorunu nedir (direksiyon hakkında bişey duydum?).. internet üzerinden yüzeysel bi araştırma yaptığımda hakkında pek bişey bulamadım bana ve belki benim gibi bu aracı merak edenlere yardımcı olur bu konu ...
Donanımı gerçekten güzel bir Fiat'ın ilk defa bu kadar dolu olduğunu gördüm gözlerim yaşardı (cahilliğime verin belki başka modellerinde var :) )
:beuj:
abs-asr-esp gibi güzel özellikleri var (göz boyama olabilirmi?)
yol tutuşu nasıldır?
performans ?
ufak dokunuşlarla ne kadar güç elde edebilirim ? (abartı bişey beklemiyorum tabiki de biraz eğlenceli olsun yeter )
Golf 4 kullanıyorum bundan eğlencelidir her halde performansı?
Kısacası Biraz Bilgi Verirseniz Cahilliğime Işık Tutmuş Olacaksınız ...
Keyifli Forumlar Dilerim...