Orijinalini görmek için tıklayınız : Mazda 323/94 İzmit
fatihcakin
24-10-2011, 18:09
[URL=http://imagesh
aracın ön tarafı biraz daha yere basılmak istiyor sanki :) maşallah arabanıza güle güle kullanın :)
gayet şık allah kaza bela vermesin
beyaz spoon jantla guze durur
kendi araban gibisi yok maşallah allah kaza bela vermesin :)
fatihcakin
24-10-2011, 20:27
aracın ön tarafı biraz daha yere basılmak istiyor sanki :) maşallah arabanıza güle güle kullanın :)
Zaten yaylarla oynadık ısıttık falan rezil oldu bulsam 5 mm yay alıcam ama yok satan
Maşallah kazasız belasız
gayet şık allah kaza bela vermesin
beyaz spoon jantla guze durur
aklımdan geçmedi desem yalan olur :)
kendi araban gibisi yok maşallah allah kaza bela vermesin :)
maşallah kazasız belasız
Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum sağolun.
mazda 323 severım jantları degstrın one guzel bır plastık lıp uydurun aracı basın daha sonra turuncu folyo ıle far sınyallerını kaplayın farlar gumus rengı kalsın ıcını sıyah boyamayın ,ön logoyuda sıyah bıya guzel olur:)
paylaşım icin sağol, gökan arkadaşımızın dediklerini ve ayretten Gri 15' spoon cok daha güzel olur araban...
bora1311
24-10-2011, 23:06
masallah...
gule gule kullanın, kazasız belasız...
resimlerin bazıları çok hoşuma gitti mesela şehir manzaralı olan gece çekilmiş resim maşallah kazasız belasız araç modifiyeye uygun bir araç bekliyoruz çalışmaları
Maşallah güzel aracınız var bende düşünmüyor değilim bunlardan almayı arac hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz sorunu varmı kullanısı nasıldır flan fiyatları uygun ve donanımlı araclar
mert_leon
24-10-2011, 23:16
reçete yazılmış:D maşallah nazar değmesin.
Aykut106
24-10-2011, 23:24
Cuma buluşmada gördüm foto çekmeye giderken önümdeydin gayet güzel araban.
Maşallah.
Bende kısa bi süre kullandım yanlıs hatırlamıyorsam 2006 yazıydı:)
http://i1122.photobucket.com/albums/l522/Aykut106/53/asdf.jpg
EmrahErdogan
25-10-2011, 07:10
kazasız belasız surusler
fatihcakin
25-10-2011, 07:10
mazda 323 severım jantları degstrın one guzel bır plastık lıp uydurun aracı basın daha sonra turuncu folyo ıle far sınyallerını kaplayın farlar gumus rengı kalsın ıcını sıyah boyamayın ,ön logoyuda sıyah bıya guzel olur:)
paylaşım icin sağol, gökan arkadaşımızın dediklerini ve ayretten Gri 15' spoon cok daha güzel olur araban...
Masraf yapmak istemiyorum pek fazla bunu satıp mazda 3 almayı düşünüyoruz :) ama yinede ufak tefek değişiklik olsun diye birşeyler yapmaya çalışıcam tşklr
masallah...
gule gule kullanın, kazasız belasız...
resimlerin bazıları çok hoşuma gitti mesela şehir manzaralı olan gece çekilmiş resim maşallah kazasız belasız araç modifiyeye uygun bir araç bekliyoruz çalışmaları
Maşallah güzel aracınız var bende düşünmüyor değilim bunlardan almayı arac hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz sorunu varmı kullanısı nasıldır flan fiyatları uygun ve donanımlı araclar
Araç aslında cok güzel ama eski model oldugu için pek fazla randıman vermıyo
yani düzgün şekilde motorunun elden geçmesi lazım ki iyi verim alına bilsin ama yok aile arabası için mükemmel yakıtıda iyi zaten elektronik bi araç :) eski mazda farkı
reçete yazılmış:D maşallah nazar değmesin.
Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum sağolun
Maşallah Şu jantlarla bile biraz daha basılda logo iptali turuncu sinyalle Çok albenili durur Allah kazasız belasız sürüşler nasip etisin..
sevdiğim ve düşündüğüm bi araba benimde yaşına göre donanımı ve sorunsuzluğu çok iyi.
fatihcakin
25-10-2011, 11:54
Maşallah Şu jantlarla bile biraz daha basılda logo iptali turuncu sinyalle Çok albenili durur Allah kazasız belasız sürüşler nasip etisin..
Evet turuncu sinyal bende istiyorum önceki yorumdada öneri vardı :)
sevdiğim ve düşündüğüm bi araba benimde yaşına göre donanımı ve sorunsuzluğu çok iyi.
Evet bütün donanımlar eksiksiz ve ilk hali gibi çalışıyor bide klima koysaymışlar :)
nitrO_Oxide
25-10-2011, 11:56
Ezik olmanı gerektircek bi durum yok arkadasım forumda arabası olmayan arkadaslarda var :)
Masallah guzel bi janta düşerse cok guzel olur
İzmitte olup cantürke uğramadıysan yazık valla direk yerlerde araba spoonda çok yakışır Maşallah :)
fatihcakin
25-10-2011, 13:45
Ezik olmanı gerektircek bi durum yok arkadasım forumda arabası olmayan arkadaslarda var :)
Masallah guzel bi janta düşerse cok guzel olur
Konuyu açarken tetirgin oldum bune lan arabamı bu diyen olur falan diye :)
İzmitte olup cantürke uğramadıysan yazık valla direk yerlerde araba spoonda çok yakışır Maşallah :)
İzmitin neresinde tam olarak?
İyi gider bunlar Kütahya/Tavşanlıda istediğiniz kadar bulabilirsiniz.Pek tutulmadı fakat Türkiyede bi Tavşanlı tutmuş diyebilirim iyikide tutmuş güzel araçlar binmeyen kullanmayan bilemez.Kazasız belasız kardeşim.
fatihcakin
26-10-2011, 12:21
İyi gider bunlar Kütahya/Tavşanlıda istediğiniz kadar bulabilirsiniz.Pek tutulmadı fakat Türkiyede bi Tavşanlı tutmuş diyebilirim iyikide tutmuş güzel araçlar binmeyen kullanmayan bilemez.Kazasız belasız kardeşim.
kazasız belasız surusler
Çok teşekkür ediyorum sağolun.
maşallah güzel duruyor, lastik ölçüleriniz nedir
fatihcakin
26-10-2011, 18:40
maşallah güzel duruyor, lastik ölçüleriniz nedir
175/65R14 Yorumunuz için tşklr
onn_dear
26-10-2011, 20:06
[QUOTE=Fatih41;2716756]Konuyu açarken tetirgin oldum bune lan arabamı bu diyen olur falan diye :)
yok yok burada öyle şeyler olmaz, bu kasalar gercekten sağlam araçlar 99 yılında 94 modeli vardı arkadaşımda kedi gibiydi o zamanlar baya iyi arabaydı çok kullandım. maşallah
fatihcakin
27-10-2011, 15:08
[QUOTE=Fatih41;2716756]Konuyu açarken tetirgin oldum bune lan arabamı bu diyen olur falan diye :)
yok yok burada öyle şeyler olmaz, bu kasalar gercekten sağlam araçlar 99 yılında 94 modeli vardı arkadaşımda kedi gibiydi o zamanlar baya iyi arabaydı çok kullandım. maşallah
Evet gerçektende kedi gibi zaten ufak bi araba :)
fatihcakin
24-11-2011, 21:34
Yeni resimler yuvacık baraj gezintisi Kocaeliye gelip de uğramamak büyük kayıp çok güzel tesisler var
weycell387
25-11-2011, 15:01
maaşallah kazasız belasız güzel bi jant lazım