Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 Avrupa Yakası Nerde Basabiliriz?
arkadaşlar araç 106 quick 206 CC jant takıldı arka fazla olmasada ön baya bi havada kaldı çokta basmak istemiyorum 3.5 yeter gibi ama 5 te düşünülebilir yay olarakta ne alsam diye kararsızım avrupa yakasında bu işi temiz sorunsuz olarak yapan biyer varmıdır tanıdığınız tavsiye edebileceğiniz?
ikitellide güven amortisör var... yada bahçelievlerden yada aksaraydan yay alın herhangi bi usta degiştirir
piyasada eibach FK çoğunlukta bunun bide renkleri var hangisi alınır?
DoguErdogan
24-10-2011, 22:15
eibach prokit işinizi görür
Eibach 5 cm al bnce hem daha yumusak hemde tam kıvamında dusuyor ..
5cm fknın sıfır fiyatı 85 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. En uygun yollu ürün bence güzelde düşürüyor 106yı.
fk taş gibi yahu kesinlikle eibach tavsiye ediyorm..
aşağıdaki linkdeki araç 5cm eibach kullanıyor ve konforu güzel..;
http://www.bogaz-turlari.com/kml/023.JPG
PEUGEOT 106 EBACH HELEZON YAY - eliftuning (http://www.eliftuning.com/PEUGEOT-106-EiBACH-HELEZON-YAY_2362.html#0)
300 TL fiyat vermiş nedir bunların ortalama fiyatı yaa bi arkadaş FK 85 TL demiş bu 300 tl
eski 106 xsimde fk yay vardı 5 cm konfordan hiçbirşey fark etmedi
Bone-crusheR
25-10-2011, 07:41
eibach kullanıyorum 5 cm gayet memnunum fk ve apex sert bence 3.5 alma pişman olursun ben 190 gibi bi rakama almıstım
YavuzNaz
25-10-2011, 07:53
farklı farklı markaları kullandım şuan fk kullanıyorum sıfır aldım aksaraydan 80tl eibach tan biraz sert apex ve diğer markalardan yumuşak gayet konforlu, spor yayı keserseniz zaten yumusak olan bile taş kesiliyor. Fk işini görür.
yarın bi aksaray yapayım bari sem tuning vardı olmazsa oraya uğrarım
yarın bi aksaray yapayım bari sem tuning vardı olmazsa oraya uğrarım
hangi semttesiniz
halkalı atakent
florya beşyol istanbul aydın üniversitesiinn az ilersine yeni biryer açıldı tekno tuningdeki ümit abi açtı istersen yolun düşerse orayada bakabilrsin :icon_tup:
florya beşyol istanbul aydın üniversitesiinn az ilersine yeni biryer açıldı tekno tuningdeki ümit abi açtı istersen yolun düşerse orayada bakabilrsin :icon_tup:
hmm olabilir yakında bana aslında tşklerr ismi ne mekanın?
poşetçay
25-10-2011, 13:49
hmm olabilir yakında bana aslında tşklerr ismi ne mekanın?x power tuning olması lazım saxo vts ye ordan fk aldım gayette memnunum
5 Cm Eibach veya Fk yay iyi olur araç çok aşırıda düşmez..Avrupa yakasında Namiştain takar.Maslak sanayınde..
hakan115
25-10-2011, 13:56
ben quiksilverim da eibach prokit kullanmistim, cok memnundum.sadece 3.5 almayin derim 5 tam kivaminda oluyor. ama diger markalari bilemem.
bu arada "quick" degil "quiksilver" ;)
ben quiksilverim da eibach prokit kullanmistim, cok memnundum.sadece 3.5 almayin derim 5 tam kivaminda oluyor. ama diger markalari bilemem.
bu arada "quick" degil "quiksilver" ;)
eibach 5 Lik bakıcam akşam kullanan herkes memnun görünüyo 3.5 fazla basmaz dediler araç hafif olduğu için. bu arada farkındayım ben quick diyorum tşkler :icon_tup:
hakan115
25-10-2011, 14:20
eibach 5 Lik bakıcam akşam kullanan herkes memnun görünüyo 3.5 fazla basmaz dediler araç hafif olduğu için. bu arada farkındayım ben quick diyorum tşkler :icon_tup:
kusura bakmayin saygisizlik etmek istemedim, yazdiktan sonra aklima geldi benimde, gereksiz oldu duzeltme.
bu arada ben de atakent 3. etaptayim. 2 tane 106 harcadim belki denk gelmisizdir. kirmizi beyaz cooper la dolaniyorum ara sira nisanlimla beraber, gorursem bi sellektor yaparim size..
yok önemli değil sizde kusura bakmayın bi kırmızı beyaz mini duruyo evin önünde ama sizinkimidir bilmiyorm plakası aklımda değil
hakan115
25-10-2011, 14:32
425 ada otoparkinda oluyor ara sira, erciyes marketin orada.
orası değil sanırım yaa milli eğitim müdürlüğünün orda görüyorum genelde yok kenarında stock mini one sanırım
hakan115
25-10-2011, 14:36
yok degil :)
ek olarak, halkali koprusunun orada bir peugeot citroen ozel servis var, ismini vermek istemiyorum simdi belki biliyorsunuzdur. oraya gitmenizi tavsiye etmem aklinizda olsun.
iyi gunler.
tşkler bi kaç özel servisten dilimiz yandı esenyurtta usta buldum ona gidiyorum artık
fk taş gibi yahu kesinlikle eibach tavsiye ediyorm..
aşağıdaki linkdeki araç 5cm eibach kullanıyor ve konforu güzel..;
http://www.bogaz-turlari.com/kml/023.JPG
Genelleme yapmak yanlış olur. Kendi aracımda eibach 3,5 cm, eibach 5 cm ve FK 6-4 cm kullandım. Eibach 5cm ve FK 6-4cm'in konforu arasında hiçbir fark göremedim.
Bu arada 85 TL FK gerçekten enteresan.. Sahte olabilme ihtimali üzerinde durmak lazım.. Böyle bir durum varsa elbette sert-az veya dengesiz düşüren bir duruma sebep olabilir FK diye satılan yay.
Genelleme yapmak yanlış olur. Kendi aracımda eibach 3,5 cm, eibach 5 cm ve FK 6-4 cm kullandım. Eibach 5cm ve FK 6-4cm'in konforu arasında hiçbir fark göremedim.
Bu arada 85 TL FK gerçekten enteresan.. Sahte olabilme ihtimali üzerinde durmak lazım.. Böyle bir durum varsa elbette sert-az veya dengesiz düşüren bir duruma sebep olabilir FK diye satılan yay.
fk 3.5 cm yay benim aracımdada takılı orjinal gibi sertliği süper bence de
PEUGEOT 106 EBACH HELEZON YAY - eliftuning (http://www.eliftuning.com/PEUGEOT-106-EiBACH-HELEZON-YAY_2362.html#0)
300 TL fiyat vermiş nedir bunların ortalama fiyatı yaa bi arkadaş FK 85 TL demiş bu 300 tl
80 85 tl gibi rakamlara orjinal fk alınamaz replica yay felandır bence
dün eibach 5 lik aldım life tuningten 180 TL.. coil-ex vardı 150 TL ama eibach ı tercih ettim hafta sonu takılcak bakalım hayırlısı. tşkler herkese tavsiyeleri için...
YavuzNaz
26-10-2011, 11:25
300 tl fiyatı olan yayı 180 e nasıl verdiler :)
dün eibach 5 lik aldım life tuningten 180 TL.. coil-ex vardı 150 TL ama eibach ı tercih ettim hafta sonu takılcak bakalım hayırlısı. tşkler herkese tavsiyeleri için...
hayırlı olsn
300 tl fiyatı olan yayı 180 e nasıl verdiler :)
eibach 5cm 180tl doğrudur hocam.biçok yerde öyle eibach bayiisinde vs.. 300tl yazanlar abartmş o paraya 4yaylar var:)
YavuzNaz
26-10-2011, 11:40
İthalatçısında 110 Avro liste fiyatı var iyi fiyat valla bende akşam gidip bir bakayım alayım 2 takım.
valla adamlar fişini faturasını kutusu verdiler yayların üstünde seri kodu markası basılı gayet orjinal..uçuk fiyat isteyen bi kaç yer mevcut bunlar tuttuklarına bu fiyattan geçiriyolar sanırım.
YavuzNaz
26-10-2011, 16:30
bikaç güne gidip kendim bakıcam eğer orjinalse 2 takım alacağım.
hadi bakalım hayırlı olsnn. eğer orjinal olmadığına kanaat getirirsen banada haber verde gidip cıngar çıkarayım
YavuzNaz
26-10-2011, 16:46
değilse orjinalle arasındaki farkı kıyaslamak için fotoğraf eklerim.
fiyatları düşmüş yaylarınn
bende quik varken 6cm fk taktım düşmemişti bakla kesmiştim mecbur. motor hafif olduğu için gti gibi düşmez quikler bilginiz olsun.
bende quik varken 6cm fk taktım düşmemişti bakla kesmiştim mecbur. motor hafif olduğu için gti gibi düşmez quikler bilginiz olsun.
bencede fazla basmicak aracı ama çokta alçaltmak istemiyorum zaten çünkü istanbul yolları ***** abuk sabuk kasisler tümsekler var tampon sağlığı açısından iyi olur :D
EIBACH 5 CM TAKILDI
http://img269.imageshack.us/img269/4749/29102011007.jpg
Bone-crusheR
07-11-2011, 19:47
birazdaha istiyor sanki tabi bulundugun sehrin yolları elverişlimi
birazdaha istiyor sanki tabi bulundugun sehrin yolları elverişlimi
valla istanbuldayım ama biraz daha basarsam hem kasisler tehlikeli olacak hemde şu an orjinali aratmıyo konfor olarak daha çok sekme yapar diye çekiniyorum
Bone-crusheR
07-11-2011, 19:55
ozaman kimseye bakma sür bole bendede 5 lik var fazlası işkenceye donecek
ozaman kimseye bakma sür bole bendede 5 lik var fazlası işkenceye donecek
aynen valla fazlası zarar :icon_tup:
bıraz daha basılmaya ıhtıyacı var ıstersenız preslıyebılırsnız yayları hıc bır sıkıntı olmuyor sekme felanda kesınlıkle olmuyor.
taktığın gün çektiysen fotoyu o halinden 1cm kdr düşebiliyor foto aldatıcı olabilir. lastik yanağnda ince o yüzden çamurluk arası açık kalmş sanırım..
bıraz daha basılmaya ıhtıyacı var ıstersenız preslıyebılırsnız yayları hıc bır sıkıntı olmuyor sekme felanda kesınlıkle olmuyor.
taktığın gün çektiysen fotoyu o halinden 1cm kdr düşebiliyor foto aldatıcı olabilir. lastik yanağnda ince o yüzden çamurluk arası açık kalmş sanırım..
evet o takıldıktan bi kaç saat sonra çekilmişti şu an ön 1 cm daha inmiş gibi arka biraz havada kaldı şimdide