Orijinalini görmek için tıklayınız : iphon kayıt sorunu
Arkadaşlar yurtdısındn telefon getırttım iphon4 pasaportt kaydettırılmedı telefon sımdı kapancak buna bask bı iphone imeı kaydetsm olur mu bilgisi olan yardımcı olabılcek arkadas varmıı ..?
hakan115
25-10-2011, 16:49
bazi telefoncular el altindan imei kopyalama yapiyor. anca o sekilde cozersin.
internete gıremezmişim dogrumudur...!
hakan115
25-10-2011, 16:52
sim kartsiz ipod gibi kullanabilirsin, wi-fi ile girersin sanirim sorun olmaz.
Bende de şuanda aynı problem var. Yakın zamanda arkadaşımın babası sureyeden gelecek onun pasaportunu alıp bir turkcell bayiye gidip sanırım 5tl karşılığında onun üstüne kaydettireceğim. İmei çakmayla falan uğraşacağına bir akrabandan arkadaşından (yurt dışından 2 yıl tel getirmeyeceği kesin olan!!!) birinden bir pasaport al götür hallettir. Yanlız tekrar uyarayım o aldığın kişi 2 yıl boyunca tel getiremez yada kaydettiremez üstüne seninki onun üstünden 2 yıl sonra düşerse ancak tekrar aynı işlemi yapabilir o yüzden dikkat et. yardımcı olabildiysem ne ala iyi günler.
Edit : pasaport kaydettirelemedi derken nasıl ettirilemedi şartları uygun olan yani 1 ay içinde giriş çıkış yapmış olan birinin pasaportuyla burda biz kaydettirdik hatta bu yöntemle 5-6 farklı teli farklı pasaportlara sorunsuz kaydettirdik turkcellden, sizde sorun nedir ? (Başta yazıyı tam okumamışım özür dilerim)
Ludacris
25-10-2011, 17:07
Hoca izmirdeysen pasaport kaydi yapariz belki
Benim kuzen geldi esiyle sormam lazim
2g disindaki aypona imei atilmiyo diye biliyorum
getıren arkadasın pasaportunda baska tel kayıtlı oldu ıcın kaydettıremedı vallah ole bı ımkan vars sevınırm ..
İmei kopyalama işi yaş. Pasaport bulmaya çalışın. Millet 100-150tl den satıyor hakkını :)
donanimhaberin cep telefonu ikinci el satış bölümünde 70-100 tl arasında pasaport kaydı yapanlar oluyo takip etmek lazım 50 tl ye de denk gelmişti
başka imei kaydetmeyin boşuna .. kadıköy , doğubank vs yerlerde pasaport kaydı yapıyorlar .. 100-150 TL gibi ücreti var .. halledersiniz yani
sirkeci de kaydediyolar belli bi ücret karşılığı
bulgarıstandan ıphone alcam kardesım orda pasapprt kaydını nereye yaptrcak kendı pasaportuna yaptrsa olurmu kac hakkı var 1tanemı
orda yaptıramaz burda yaptırıcak .. kendi pasaportunuza burda yaptırırsanız 5 TL gibi bi ücreti var .. ben ücretsiz yaptırmıştım .. ama orda yaptıramaz burda kullanamazsınız yani .. yanlış bilmiyorsam tabi..
orda yaptıramaz burda yaptırıcak .. kendi pasaportunuza burda yaptırırsanız 5 TL gibi bi ücreti var .. ben ücretsiz yaptırmıştım .. ama orda yaptıramaz burda kullanamazsınız yani .. yanlış bilmiyorsam tabi..
+1 Biz türkcell bayisinde yaptırdık, diğer operatörlerde yaparlar muhakkak. Ücrette 10tl olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.