Orijinalini görmek için tıklayınız : Turbo Sadık
:D :D
http://www.youtube.com/watch?v=oRcy0GjknUw
M_PROJECT
06-11-2007, 17:11
"lan serefsizz " aglancak halimize guluyoruz ...
"lan serefsizz " aglancak halimize guluyoruz ...
abi ekip ekip :D :D
Low-Rider
06-11-2007, 17:13
ahaha yan yan kaçtı bide polisten ya
M_PROJECT
06-11-2007, 17:14
polisin gelisi sufer . hulen serefsiz die ne bi siren calim ne bi tersten gelim onunu kesim yok :D
Istilldo
06-11-2007, 17:15
ankara ivedik :D
Low-Rider
06-11-2007, 17:15
http://www.youtube.com/watch?v=DErnLbsCDpk
bu video çok daha iyi
22.saniyede bmw 0 çizerken şahinde göbeğe yan giriyor:D
ahahahah abi efsane ya yıkıldım evde
ahahahaha
offffffffff offffffffffffff çok iyi
bu video çok daha iyi
adam trafiğin a.g.
bu mevzu eğer ankarada oolduysa cok normal adamlar inanılmaz ac iyi olmuş nah yakalar o torosla anca babasını kovaklasın 1 sende 130 ytl rüşvet verdım ac kopeklere..
Maxiboost
06-11-2007, 17:36
ahahuauh süper yaa ahahh japonlar halt etsin arada kamyonette gruba gircek gibi gelio ahahah süper ya ahahah
streetracer_nos
06-11-2007, 17:40
adam trafiğin a.g.
kimsede bişi demiyo ...
ahaha adamın umrunda deil dunya :D
abi ne yaptınn sen yaaa yardın bizi burda aahudıasfdslsgm
- alooo üleee serefsiz :D :D:D :D:
hahahahah turbo sadık, modifiye ikonu :D
^^ANIL^^
06-11-2007, 18:22
polis direk hırsını kustu ya o ne güzel bir geliştir öle lannnn şerefsizzzzzz ahahahahahahah
:hahaha::D abi ekip abi ekip,abi moda girmiş duyması imkansız:hahaha:
Bence zavallılar özellikle bmwci gençlik yazık ya:mad:
pueuehheheee çok güzel yaa koptum akşam akşam :))))))))))))))
Sefa_vts
06-11-2007, 19:00
Sadık youtube da meşurmuş bi kaç videosu daha var bu bomba ama :D
ulann şerefsiz çok iyi ahaha :D
Berent.t
06-11-2007, 19:43
ahahahahahahha:D:D:D:D bildiğin yarıldım :D:D
Shadow_Dancer
06-11-2007, 19:48
Valla iyide çeviriyor :)
abi saldalyeden düştüm gülmekten ahhudashuashuadhuashud uhauhsdhuasuhdasuhd :D:D:D:D:D:D
Polis inanmış...Ama Sadık o olaya tamamen inanmış :)
alo şerefsiz şerefsizzzzz hahahahahahah hala krizlerdeyimmmm :D:D:D:D:D
Berent.t
06-11-2007, 19:56
suusss Kaan suss suss sussssss :D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=4aw0D9LkK9I&NR=1
bu arkadaşın kavşaklarla alıp veremedigi birşeyler var anlayamadım :))))))
http://www.youtube.com/watch?v=4aw0D9LkK9I&NR=1
bu arkadaşın kavşaklarla alıp veremedigi birşeyler var anlayamadım :))))))
yuhh be harbiden trafiği falan hiç iplemiyor adam yaw :D
Berent.t
06-11-2007, 20:03
sadık çözmüş bu işi yaa tamamdır :D
suusss Kaan suss suss sussssss :D:D:D
olm duramıom hala krizdeim yaşlar geldi gözümden :D:D:D:D eleman tam yancııı baksana bi videosu daha çıktı hahahaha :D:D:D:D
Serkan.S
06-11-2007, 20:13
abiiiiii arkadaki müzik neeeeeee imdat yaaaaa
ön camda sadık yazyıoooooooooooo hahauaahaaaaaaaaaaaaa
Çok komik yaaa... :D
Anaaa angaralııı... :D Arkadaşlar hepsi böle deil, :D ...
:D:D:D hele hele hele hele gel gel (kkayserili söför:D
ooff yarıldım buneeE
abi bunların topunun kafasını testereyle vücutlarından ayırcaksın o kadar gereksiz insanlar yani
efsane olur bu video tam eğlencelik :D
emreekin
06-11-2007, 21:12
bildigin altıma yaptım gülmekten........:D :D :D
bi arada bi Ferrari kovalayan Skoda videosu vardı, o da böyle efsane olmuştu :D :D
streetracer_nos
06-11-2007, 21:22
yuhh be harbiden trafiği falan hiç iplemiyor adam yaw :D
oyun havasıyla 0 cizmek :penteresan olmalı:D:D:D
coolvtec
06-11-2007, 21:24
Şahin çok komik, tam suç üstü olmuş. Bi tane de yabancı vardı. adam tam bi daire çiziyor zort karşıdan polsi sirenle önünü kesiyor garibin. bmw ise traifğin içine etmiş.
sadık vol2 3.dk arabadaki elemanlardan birini yorumu gülme krizime noktayı koydu:DO muhteşem ses tonuyla :way ..sına koyim yaw:DZuahahaha.........Gülüyoruz ama bunu yakalayıp kollarını fln kırmak laazım bu tempoyla birilerini ezer yakınnda
puhaha yanla sadık kim tutar seni ivedik çöplüğünden seçmeler
hızlı ve öfkeliye çıkacak adam harcanıyor valla :D akşam akşam iyi güldük saolun arkadaşlar
allah vermesın altında soyle bi e30 325 falan alsa dunya çapında ün yapıcak patlıcak
aslında turbo sadığın bmw li versyounuda arkadaşlar vermiş beyaz kavşakta sıfır çizen it
Istilldo
06-11-2007, 22:58
17. saniyede polis a.kodugum mu diyo ben mi yanlış duyuyorum :D:D
merttepe
06-11-2007, 23:02
yok, senin dediğinin kıvamında "gel buraya" diyor :D
yok tek kelime bişe saydırıyo sanki :D
Istilldo
06-11-2007, 23:10
tam olarak ne diyo bi yazıverin :) harbi anlamadım, a.kodugum diyo sanki ya
Ahahahahah yok böle bisey ya :)
Tipi karakteri sıfır cizmesi herseyi tarz adamın :D
Bmw de sanki bos otoparkta dönüyor, rahatlıgın böylesi :)
angara rulez puhahahaahaahha
tam olarak ne diyo bi yazıverin :) harbi anlamadım, a.kodugum diyo sanki ya
"Gel lan buraya" diyo :)
Low-Rider
06-11-2007, 23:34
poliste de bi arkadan iter olcaktı aslında daha bir heyecanlı olurdu :D
bu sadığı bulucam gazı vericem bize malzeme toplıycam :D en yakın arkadaşım oldu adam yawww :D
Superrrrr altıma ettim 10kere izledim polisin anonslar inanılmaz :) yurdum insanını seviyorum yahu..kaçabilmiştir umarım.
şahinde iyi yedi yanlız 3-4 boy açtı... :D
ankara bulusmasına çağıralım bunu
supercars drag a cagırıyorum :D ben kalkıcam
Turbolayıp gelirse görürüm başar madara oluruz ahahaah :)
ıvedıkte ınanın rekorlar kırılıyor yaw...adamlar sureklı bıra ıcıyor..ustune cıkıyor saatlerce sıfır cızıyor...ben orda tam 20 dk..sahının sıfır cızdıgını bılırım ya..bekledım vıdeo cektım sarj bıttı o kadar yane...
Turbolayıp gelirse görürüm başar madara oluruz ahahaah :)
ahhaha pist veya top speed rolling olursa deneriz kısa metraj rolling bozar bizi :D
ıvedıkte ınanın rekorlar kırılıyor yaw...adamlar sureklı bıra ıcıyor..ustune cıkıyor saatlerce sıfır cızıyor...ben orda tam 20 dk..sahının sıfır cızdıgını bılırım ya..bekledım vıdeo cektım sarj bıttı o kadar yane...
sımdı zaten 20 dakika sıfır cızenı tartısmıyorumda sen neden bekledın onu konusalım :D sende mi iddaya girdin yoksa :)
zuahahaha yarıldıııııım, koptuuummm, bittiiiiiiiiiim.... ula şerefsiz... ulan şerefsiiiiiizzzzzz... zuahaha süper ya :D
PROMINENT
07-11-2007, 02:21
ben yoqum bu gece :D:D:D
o bmw nın kafasını gozunu nasıl kırmıyolar orda
-Aynen bunlar rahat milletimiz daha rahat adam bekliyo umrumda olmaz koyar geçerim durmam bile ..
sabah sabah dükkana geldim yine izledim,yine çatladım gülmekten:)))))))) huuleeeenn şerefsizzz. sadık tamam ya çözmüş olayı. kafa döner,araba döner,dünya döner şekli:)))))
hayır bir de polisle nasıl bir geçmişi varsa polis çok içten 'şerefsiiiz' diyo ona koptum ben :D :D
sımdı zaten 20 dakika sıfır cızenı tartısmıyorumda sen neden bekledın onu konusalım :D sende mi iddaya girdin yoksa :)
hahahaha tamam kabul edıyorum bende onlardanım hatta sadık benım ılkokul arkadasımdı facebooktan buldum yıne..bu pazar berabe sıfır cızecez:D:D:D
koptum defalarca izliyorum hala gülüyorum alloooooowwwwww şerefsiz şerefsiz hahahhahahah ck iyi yaaa cok iyi
şahinde kopup yanlıyarak geçio ordan yaw... :D
artık yeni idolüm sadık :D hele ki onun koltuk kılıfları :D:D:D
kimsede bişi demiyo ...
abi demekki sizin orda normal böyle şeyler diğer videolarıda izledim kimse bir şey demiyor istanbulda olsa biri inip pataklamaya başlamıştı valla en başta ben :)
YavuzNaz
07-11-2007, 13:40
müthiş :D saol paylaşım için..
streetracer_nos
07-11-2007, 13:40
sanayi orası yaw normal karsılanıyo:D:D:D
Serencebey
07-11-2007, 13:56
o bmw nın kafasını gozunu nasıl kırmıyolar orda
Ankarada kimse kimseye karısmaz cunku herkes birinin tanidigidir felsefesi var o o bakanın bu su bakanın o emniyet mudurunun vs. heleki sanayide lan sen napıon dıye onune bı inersin bır daha ne arabana bınebılırsın nede araban olsa kullanabılırsın ;)
benzemez istanbul trafigine :cool:
Berent.t
07-11-2007, 14:55
Sadık diyorum başka bişey demiyorum :D:D yine izledim yine gülüyorum :D abiii ekip aaaabiiiiiiiiiii :D
ula şerefsiz... ulan şerefsiiiiiiiiiiiizzzzzzzzz! hahaha hala kopuyorum :D :D
Ankarada kimse kimseye karısmaz cunku herkes birinin tanidigidir felsefesi var o o bakanın bu su bakanın o emniyet mudurunun vs. heleki sanayide lan sen napıon dıye onune bı inersin bır daha ne arabana bınebılırsın nede araban olsa kullanabılırsın ;)
benzemez istanbul trafigine :cool:
Haliniz kötü yani desene. Biz buda direk inip dövüp yolumuza devam ediyoruz. He bide 12 13 kişide olsalar en fazla bıçaklanıyorsun. :) :) Ama yine dövebilme zevki ayrı.
Gelin sizde istanbula rahatlayın.
Dünden beri gözlerimden yaş geldi gülmekten..İllegal bişey ama cokda hoşuma gidio bu adamların böle komık durumlara düşmeleri..Bağrınıp dursun şerefsizzz lan şerefsizzz helal valla ağzına yanladı polisin :D:D:D:D
Berent.t
07-11-2007, 16:05
aazına yanladı ahahahah :D:D
sercangolge
07-11-2007, 16:26
nıhahhahaaa adam baya kosturmus anlasılan polıslerı artık dırek serefszle anons başlıo
Onlar tanışmıyorsa bende Baran değiilim.Kimbilir kac defa karşılaştılar,başka videolarını izledim canı sıkıldıkta donut yapıor trafikte ahahahah
bencede tanısıolar abi nası içten yürekten bagarıyo ama sadık burdan sana sesleniyom accent era falan alırlarsa emniyet hırs yapar polis seni uzunda yakalar :D benden söylemesi :D
Sadıkdan ben 1 video daha bekliyorum. tokyo drift hesabı polis arabasının cevresinde dönsün böle bikaç defa.O aradada polis cezasını yazsın tukenmez kalemle..camdan versin sadığa bi bu kaldı yapmadığı :p
Shadow_Dancer
07-11-2007, 18:44
Pembe Panter Out
Turbo Sadık In
:D
merttepe
07-11-2007, 19:51
Sadıkdan ben 1 video daha bekliyorum. tokyo drift hesabı polis arabasının cevresinde dönsün böle bikaç defa.O aradada polis cezasını yazsın tukenmez kalemle..camdan versin sadığa bi bu kaldı yapmadığı :p
ahahha harbi bi istek video yapalım sadık'a...
auahaha bomba :D
%90 bu sadigin ilk kacisi diil polisteki konusma tarzi cunku genemi bu serefsiz tarzinda ztn sora barinioo...ullaaaaa sereeefffssiizzz :D hahahahahaha yarildim tekrar tekrar izliyorum:D aksam ustunden beri canim skldkca:D
polisler era alırsa forumdanda toplanıp bi e30 yaparız sadığa olur biter :D Turbolu hemide adadasdasdas
asdhuadshud aynen abi :D sadıgı foruma davet edelimm drift daylerde falan acılıs yapsın
ALPER-VNS
07-11-2007, 22:42
BMW müşterinin arabası falan deildir inşallah.. bi insan kendi arabasında böyle işkence yapamaz çnkü ya, hadi bi iki dön tamam da yeter bu kadar da abartılmaz ki..
sözün özü adam deil bunların hiçbiri.. gülesim bile gelmiyo sinirlenmekten
Kavşak sadık :D Allah sadık'a 200 sx nasip etmesin, yoksa ankara trafiği felç :D
emreekin
07-11-2007, 23:09
bu videoyu hemen pc ye kaydettim....:D
BMW müşterinin arabası falan deildir inşallah.. bi insan kendi arabasında böyle işkence yapamaz çnkü ya, hadi bi iki dön tamam da yeter bu kadar da abartılmaz ki..
kanka sen galiba 1-2 sefer donup birakiyosun kiyamiyosun bide nden gulmuosun bea baskan...ullaaan sereffsiiizzz:D:D:D ahahahahauhauhauhauha:D:D
bu videoyu hemen pc ye kaydettim....:D
pc'ye youtube'dan kaydettin programin adini alabilurmuyum acep :)
bencede tanısıolar abi nası içten yürekten bagarıyo ama sadık burdan sana sesleniyom accent era falan alırlarsa emniyet hırs yapar polis seni uzunda yakalar :D benden söylemesi :D
Onlar tanışmıyorsa bende Baran değiilim.Kimbilir kac defa karşılaştılar,başka videolarını izledim canı sıkıldıkta donut yapıor trafikte ahahahah
videolar ayrı bomba yorumlar ayrı bomba. kıs kıs gülüyorum gece gece. uyanacak millet :D:D:D:D
emreekin
07-11-2007, 23:28
http://www.youtubekaydet.com buyrunnnnn.....:D
Low-Rider
07-11-2007, 23:40
araç sahibi de olabilir,ne adamlar gördüm bundan daha beter okuyo arabanın canına..
Berent.t
08-11-2007, 01:20
bende Sadık'a sadık kalacağım :D:D:D:D
streetracer_nos
08-11-2007, 01:27
adam patladı ya:D:D menajeri filan olmk lazım
haaassss çok ii ya lan şerefsz ahahah
bu video çok daha iyi
dayı trafii kitledi ama şahin çook fena yılların drifter ı gibi geldi ordan :D
hahahah bizimm sanayi o adada azmı yanladıkk eray hatrlıosun dimii orayıı...
Bmw'nin 0 çizdiği video da en son görüntüde yerde çekirdek kabukları mı var ne? Adamlar bayadır ordaymış demek. :D
pc'ye youtube'dan kaydettin programin adini alabilurmuyum acep :)
realplayer indir bilgisayarına youtube tarzı videoları izlerken mouse ile üzerine geldinmi yukarda download video çıkıyor onu tıkladınmı videoyu indiriyor ben onu kullanıyorum tavsiye ederim. k-lite codec pack te yüklersen extradan birşey yüklemeden win media playerda yada Media Player Classic de rahat rahat açarsın.
hepimiz sadığızzzzzzzzzz !!!! :):D
realplayer indir bilgisayarına youtube tarzı videoları izlerken mouse ile üzerine geldinmi yukarda download video çıkıyor onu tıkladınmı videoyu indiriyor ben onu kullanıyorum tavsiye ederim. k-lite codec pack te yüklersen extradan birşey yüklemeden win media playerda yada Media Player Classic de rahat rahat açarsın.
tesekkur ederim bilgiler icin...
bu arada SADIk'a selam yanlamaya devam :D :hihih: :hehe:
BRooKLYN
26-02-2010, 10:34
güzel topuk!!