Orijinalini görmek için tıklayınız : 5 cm fk yay
Arkadaşlar sıfır 5 cm fk yay buldum partner için ama bazılar çok düşük olur diyor sıkıntı yaşarmıyım arada babmda kullanıyor arabayı? arka torsyonu bir diş düşürteyim diyorum ön de 5 cm yay yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar..
kişiye göre değişir o kimisine leylek gelirken kimisine dipte gelebilir ama partner yuksek arac onu 5 cm düşürmek standart bi ae101 coralla cb7 accord basıklıgına indirir aracı
golfcu0101
25-10-2011, 21:35
kardesim 5cm lik yay sanirim kivamininda düsüs saglar sorunsuz binersin ama jant lastik kombinasyonunu göz önünde bulundurmak gerek
Ben getzimde 5cmlik fk kullaniorum onler tam tadinda dustu fakat arka taraf yuksek kaldi konfor ve yol tutus olarak memnunum yaylarimdan. orjinal jantlarimla kullaniorum kesinlikle surtme yok.. arka tarafi nasil dusurecegim konusunda tavsiyeye acigim, bakla kestiemek disinda.
Ben getzimde 5cmlik fk kullaniorum onler tam tadinda dustu fakat arka taraf yuksek kaldi konfor ve yol tutus olarak memnunum yaylarimdan. orjinal jantlarimla kullaniorum kesinlikle surtme yok.. arka tarafi nasil dusurecegim konusunda tavsiyeye acigim, bakla kestiemek disinda.
kestrmek dısında ısıttırarak yapabılırsn
kestrmek dısında ısıttırarak yapabılırsn
bence ısıtmayı düşünmeyin yay özelligini kaybediyor...
kestirmek veya ısıtmak pek iç açıcı gelmedi yinede önerileriniz için teşekkür ederim.en güzeli böle binmek sanırım.
Jeandan-R
03-11-2011, 22:12
Bende de fk yay var 5cm arka havada kaldı, üstüste çok spiral bindi bir kaç tanesini kesmek zorunda kaldım. Fk markasını daha tercih edeceğimi zannetmiyorum
<<buğra>>
04-11-2011, 08:10
peki konu kirliliği olmasın buradan soralım
FK yay piyasada birden çoğaldı ve fiyatları 160 TL den falan başlıyor, doğal olarak insan huylanıyor...
FK yaydan memnun olan/memnun olmayan var mı, paylaşabilir misiniz?
olcay_bora
04-11-2011, 13:32
fk alacaksanız fabrikasından alın derim 1 haftaya teslim ediliyor istanbula kargo ücertide pek bi geçirmiyorlar
değişik markalarda yay tecrubem olmadığından yorumum ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum fakat fk yaylarımdan memnunum önler çok güzel düştü arkalarda biraz daha düşse tadından yenmez.. yol tutuş olarak yüzde 60 fark etti diyebilirim orjinal yaylara oranla hissedilir zıplama var onun dışında kötü bir yanını görmedim. bilen arkadaşlara bir sorum olsun getzlerde arka taraflarda torsiyon var mı acaba, varsa bu şekilde arkaları düşürebilir miyim.
bLackModeL
15-11-2011, 18:38
senin partnere deil 5
10cm yay alsan yine olmaz :D bbs leri atmacıkca .. bbs atınca babanda sana atacagı ıcınn ne al ne tak dım dım dım ............ (kesiklik oldu ) dım dım dım diye gezmeye devam et recoo :))
senin partnere deil 5
10cm yay alsan yine olmaz :D bbs leri atmacıkca .. bbs atınca babanda sana atacagı ıcınn ne al ne tak dım dım dım ............ (kesiklik oldu ) dım dım dım diye gezmeye devam et recoo :))
merak etmek kmse kmseye atmaz bbs olmucak :D 206 Rc jantı :D Kesiklik gitti çiçemmmm :D
Peugeot un hangi aracının spor yay partner e uyuyor partnere 5 lik takacaktım 15 e 8 ofset jant ta takacağım için 3.5 luk düşünüyorum ? peugeot un hangi aracının yayı partnere uyar cevabınızı bekliyorum birde tam bir cevap alsam 5 likte takabilirim ama babam arada kullanıyor kullanırken sıkıntı olurmu?
bLackModeL
04-01-2012, 16:58
sürekli sıkıntıı ..
sürekli sıkıntıı ..
temiz olmasını istiyoruz diyelim...