Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 Paket Gümrük Meselesi-Soru
Arkadaşlar ayrı ayrı isimlere 4 tane aynı paketim yurtdışından gelicek.Ama isimler farklı olsada adresler hep aynı mahalle içerisinde ikamet eden kişilerin.Gümrükte sorun çıkarmı sizce?+Bugüne kadar kargolarımın hiçbiri takılmadı.Şimdiden teşekkürler :)
Skyhawk34
25-10-2011, 20:55
bilemessiz kime nasıl takacakları belli olmuyor şu an gelen zippolara dokunamıyorum bile
redbaron
25-10-2011, 21:32
tamamen sans isi.takılabilride takılmayabilirde. elektronikse eger takılma ihtimali cok daha artar. Ben 2 gün arayla farklı isim ve farklı adreslere cinden siparis verdim.ürün elektronikti.biri takıldı biri gecti
aynı yerden aynı üründen aynı mahalleye gelecek ve aynı günde ordan çıkış yaptıysa, gelecek olan yerde de yoksa pek yoğunluk, dikkat çeker gibi:)
inşallah teslim alırsın sıkıntısıız
kickbuttowski
25-10-2011, 21:42
aynı yerden aynı üründen aynı mahalleye gelecek ve aynı günde ordan çıkış yaptıysa, gelecek olan yerde de yoksa pek yoğunluk, dikkat çeker gibi:)
inşallah teslim alırsın sıkıntısıız
hepsini acip bakiyorlar mi abi?
çıkışların hepsi 2 gün arka arkaya.hiç bir elektronik ürün yok arkadaşlar.benim asıl sorum bu 150 eurodan 70euroya limiti düşürme olayını uyguluyorlarmı şuanda?
redbaron
25-10-2011, 21:51
hepsini acip bakiyorlar mi abi?
en son bildigim gift haric hepsine bakıyorlardı
ıstersen aynı gun aynı ısme 100 kg kargonu 10 pcs bol yolla fark etmez ıcerıgıne baglı tamamen gumruktekı amcaların paketıne attıgı bıcak darbelerıne baglı :)
redbaron
25-10-2011, 21:58
çıkışların hepsi 2 gün arka arkaya.hiç bir elektronik ürün yok arkadaşlar.benim asıl sorum bu 150 eurodan 70euroya limiti düşürme olayını uyguluyorlarmı şuanda?
uyguluyorlar
eğer gelen ürünler araba parçası ise vede gümrüğe takılırsa araba ruhsatını istiyorlar bilginize...
redbaron
25-10-2011, 22:00
eğer gelen ürünler araba parçası ise vede gümrüğe takılırsa araba ruhsatını istiyorlar bilginize...
aynen + ruhsat üzerindeki isim siparis veren isimle aynı degilse alamıyorsun
vergisini versektemi alamıyoruz?
ruhsat olayını bılmıyorum ama
+ordıno ucretı+gumrukcu parasını gumruk ıslemlerını halledersın
kargon ezellık senın olur
tamamdır o zaman alabiliceksem sorun yok arkadaşlar ama inş. takılmaz.ilginiz için teşekkürler :)