Orijinalini görmek için tıklayınız : Turbo ies vs megane rs
kelalper
25-10-2011, 21:44
Arkadaşlar daha fuatlarla deneme fırsatımız olmadı ancak denersek sizce sonuçlar ne olacaktır.
Fuat ve Gökhanın canavar belli specleri
Benim Megane RSde
Aem filtre
İskender Downpipe
İskender Cut out
Greddy Intercooler
Ecufast Yazılım (Ayarı bozuk sadece downpipe zamanından kalma AFR 10 da peak 1.1 basıo)
ve 50-60 kg lık tesisat var.
Yorumlarınızı alabilir miyim?
kelalper
25-10-2011, 21:46
Allah konu yanlış yere açılmış pardon.
erencagatay
25-10-2011, 21:47
ben azda olsa ıes gececektır dıye dusunmekteyım
tesisatı neden sökmüyosunuz.
BlackEmperor
25-10-2011, 21:48
yanlış anlamayında 50 kg tesisat nasıl bi tesisat. RS geçer diyorum bu specle
ayar neden yok yapılmayacakmı daha sağlıklı olsun deneme.
çok fark olacağını düşünmüyorum fakat ies ağırlık avantajını kullanarak geçer diyorum.
bende fuatın çok az farkla önde olacağına inanıyorum
Ahmet_28
25-10-2011, 21:50
bu speclerde megane 250+ diye tahmin ediyorum 1.1 peak sanırım 0.8-0.9 cont yuruyor
megane zaten ağır üstüne bide ekstra ağırlıkta var.benim tahminim ies 4.viteste geçer ama megane hafifler özgünde tekrar bi ayar yaparsa sonuç farklı olur :)
kelalper
25-10-2011, 21:51
tesisatı neden sökmüyorum çünkü günlükte kullanıyorum ve uzun yolda müzik dinlemeyi seviyorum.
50kgdan fazla olabilir sadece sub kabini 36 kilo. 2 pakette Dynamite yalıtım var kapı içlerinde ve arka çamurlukta Zırıltı yapmaması için.
Cliosportve
25-10-2011, 21:51
Turbo İES 4. viteste şaka yapabilir
Ama Megane RS lerin 250 lere kadar duraksız hızlanışını bi ben bilirim :D
Megane Rs teki yazılım muallak denilmiş kelalper halan yazılım işin çözülmedi mi ?
10 afr ... acil ayar yaptırın bence ...
kelalper
25-10-2011, 21:52
ayar neden yok yapılmayacakmı daha sağlıklı olsun deneme.
Özgünü yakalasam yapacaz ama adam sürekli meşgul.
ies 3 boy önde olur diye tahmin ediyorum.
kelalper
25-10-2011, 22:01
Turbo İES 4. viteste şaka yapabilir
Ama Megane RS lerin 250 lere kadar duraksız hızlanışını bi ben bilirim :D
Megane Rs teki yazılım muallak denilmiş kelalper halan yazılım işin çözülmedi mi ?
Coolerdan sonra yazılıma dokunamadık. Coolerdan önce stage 2 yaptık sorun yoktu cooler ve wastegate ayarından sonra yazılımlardan sadece soft olan duruo stage 2 arıza verdirio.
Konu yanlış yere açıldığı için malesef yorum yapmayarak seni protesto ediyorum Alper :hehe:
Benim tahminim ies 200 e kadar geçer. Sonrasında eğer RS ciğerli ise açılıp yakalayabilir. Sonrası dediğim 240 km ler.
kelalper
25-10-2011, 22:23
Konu yanlış yere açıldığı için malesef yorum yapmayarak seni protesto ediyorum Alper :hehe:
Sen sus Vtec altı canafarı bende senin gibi fuatları basınç açılamadan bastırıp tutunucam.:D
ies 3 boy önde olur diye tahmin ediyorum.
Enes çok net konusmussun :D
Alper abi benim aracın limiti belli sen arabanı bildiğine göre en iyi açiklamayı sen yaparsın bakkal hesabı:)
nitrO_Oxide
25-10-2011, 22:44
valla yapılı typer la ole yuruyen bi ies o speclerdeki rs i gecer diye dusunuyorum en az 1 boy
Sportline
25-10-2011, 22:46
megane en azından orj ağırlığa dönerse yakın deneme olması lazım.
apos2000
25-10-2011, 22:48
wucudundakı agırlıkları at bence sen kelimmm:)adam 150 kılo yaaaa:):)
Ben Megane RS'leri az çok gördüm..
Çok sevdiğim arabadır hatta.
Ancak turbo ies ciddi gidiyor. Şaka yapar diyorum :)
Bi sıkıntı olmazsa denicez alper abıyle sonucu gorucez zaten ..
kelalper
26-10-2011, 07:00
bence ilk basışta fuat tutunamadığı için ben öne çıkıcam sonra arkadan gelip direk saplayacak gibi geliyor.:D
kanashibari
26-10-2011, 07:29
Alper abinin arabanın gidişini ben gördüm biliyorum tabi ben atmosferik bir araçla tutunmaya çalıştım ki onun yanında tüy siklet kaldım fakat aralıksız uzuyor alet. İes in gidişini videolardan izlediğim kadarıyla eğer ies tutunma patinaj problemleri yaşarsa alper abi kendide söylemiş ilk önce ayırabilir daha sonra ies kilo avantajından yaklaşır geçebilir.
ies 0.7 gibi basıncla yuruyordu eger basınc acarsa saka yapar...
chiefkadir
26-10-2011, 10:41
Bu istanduldaki ies apayrı gidiyor.. Burda iki ayrı ies turbo vardı arkadaşların basıncı nedir specleri tam bilmiyorum ama bukadar gitmedikleri kesindi..O yüzden ies + 3boy diyorum bende :)
sonuç ne olur bilmiyorum ama izlemesi eğlenceli olacağı kesin :)
Bu istanduldaki ies apayrı gidiyor.. Burda iki ayrı ies turbo vardı arkadaşların basıncı nedir specleri tam bilmiyorum ama bukadar gitmedikleri kesindi..O yüzden ies + 3boy diyorum bende :)
istanbulun havası suyu bi de dr ecu :icon_tup: :)
BMK TypeR
26-10-2011, 11:10
iki araçada 15gün ıcınde bışey yapılmadıysa turbo ies 3-4boy gıbı gecer
ahmetgurlek
26-10-2011, 11:43
bi tanesi ile ben denemiştim galiba di mi kadir abi? özellikle 2 ve 3. viteste çok rahat geçiyordum. uzunda da ara pek kapanmıyordu yanlış hatırlamıyorsam. o zamanlar benim rs de yarım yamalak bi çip, filtre, egzoz falan vardı. tahmini 245 hp gibi bi şeydi.
tabi istanbuldaki araçların speclerini bilemiyorum umarım keyifli bir deneme olur...
denk bir mücadele olur gibime geliyor...RS alır diyorum...:)
TURBO CİVİC
26-10-2011, 12:08
örnek olsun denenmisi var :D kadir abi hatırlar.
civic in specleri 0.6 bar (volvo s70 t5 turbosu garrett t28 oluyodu galiba)stock motor, stock beyin kar lastigi :D
megane da yanlıs hatırlamıyorsam chip vardı 1.1 bar defileri otuyordu :D tam basıncını bilmiyorum.sahibide siteden bir arkadas zaten cok iyi temiz bir arkadasımızdır.gorurse yazar tam specleri.
civic ici videodur.3 vites 140-150km gibi basıldı.ben baslar baslamaz kesiciye girdim.kadrana bakmıyordum o sırada.sonra 4 vitese atıp devam ettik.ben en son 220 km hızda bıraktım.videoda gorunuyor.bu video size az cok fikir verir.
turbo civic leon cupra turbo megan rs - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Q9Mqyecbcuo)
megane icindende videosu var yandaki linklerden bakarısınız.leon 1.8 t mus cupra yazıyor yanlıstır.
H22Power
26-10-2011, 12:13
Deneme ne zaman?
civic in specleri 0.6 bar (volvo s70 t5 turbosu garrett t28 oluyodu galiba)stock motor, stock beyin kar lastigi :D
megane da yanlıs hatırlamıyorsam chip vardı 1.1 bar defileri otuyordu :D tam basıncını bilmiyorum.sahibide siteden bir arkadas zaten cok iyi temiz bir arkadasımızdır.gorurse yazar tam specleri.
civic ici videodur.3 vites 140-150km gibi basıldı.ben baslar baslamaz kesiciye girdim.kadrana bakmıyordum o sırada.sonra 4 vitese atıp devam ettik.ben en son 220 km hızda bıraktım.videoda gorunuyor.bu video size az cok fikir verir.
turbo civic leon cupra turbo megan rs - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Q9Mqyecbcuo)
megane icindende videosu var yandaki linklerden bakarısınız.leon 1.8 t mus cupra yazıyor yanlıstır.
videodan pek anlayamadım hangi ara bastınız vites atma anları filan ...honda uzundamı aldı yani RS İ..??
Alicanrs
26-10-2011, 12:19
turbo ies alır bana göre heleki 4 e atınca aboww :D Kel abimizin kaçışı yok :D
Selcuk_RoL
26-10-2011, 12:22
bence fuat önde olur??
ahmetgurlek
26-10-2011, 12:27
bu vidyodaki rs uğurcan ın, bone stock tur kendisi. blow off ve son susturucu iptalinden başka hiç bir şey yok araçta.
sadece chip li bi rs bu rs e 5-6 boy rahat fark atar...
kelalper
26-10-2011, 13:31
deneme bu akşam olucak hava müsade ederse olmadı Ctesiye kalır ben yarın sabah bursaya geçiyorum ctesi akşamına kadar orada olucam.
İddiam yok zaten ama ağırlık dengelemek için arabayı boraya vericem yanına da 80 kilolarda bir kişi daha oturtucam. Benim ağırlığım büyük dezavantaj. Sub ı sökmeye uğraşırmıyım bilmiyorum stepnenin üstünde gömülü.
Videoyu bekliyoruz inşallah..
Alicanrs
26-10-2011, 13:33
deneme bu akşam olucak hava müsade ederse olmadı Ctesiye kalır ben yarın sabah bursaya geçiyorum ctesi akşamına kadar orada olucam.
İddiam yok zaten ama ağırlık dengelemek için arabayı boraya vericem yanına da 80 kilolarda bir kişi daha oturtucam. Benim ağırlığım büyük dezavantaj. Sub ı sökmeye uğraşırmıyım bilmiyorum stepnenin üstünde gömülü.
bora derken kim abi ? bizim borars mi
H22Power
26-10-2011, 13:38
Akşam aksilik olmazsa bizde geliriz sohbete :D
kelalper
26-10-2011, 13:39
bora derken kim abi ? bizim borars mi
Yok hayır laz bora. Tanımayabilirsin.
kelalper
26-10-2011, 13:42
Akşam aksilik olmazsa bizde geliriz sohbete :D
Bekleriz ancak denemeye habersiz karışmazsınız umarım. Daha önce arkadaş Turbo Type R ile denerken araya FAT plaka subaru kaynadı S2000 hepsini geçti ama Fat type R a kaza yaptırıyordu az daha.
H22Power
26-10-2011, 13:46
Bekleriz ancak denemeye habersiz karışmazsınız umarım. Daha önce arkadaş Turbo Type R ile denerken araya FAT plaka subaru kaynadı S2000 hepsini geçti ama Fat type R a kaza yaptırıyordu az daha.
Allah'ın izni ile kaza yaptırmayız ama ilk defa çıkıyorum rolling e heyecan var biraz :D
kelalper
26-10-2011, 13:49
denerken haber olduktan sonra sıkıntı yok ama sağından ya da solundan başka bişey çıkarsa sen önündekinden kaçarken ve haberin yoksa sıkıntılı oluyor. Valla durduğumuzda Type R daki arkadaşım elleri hala titriyodu.
H22Power
26-10-2011, 13:51
denerken haber olduktan sonra sıkıntı yok ama sağından ya da solundan başka bişey çıkarsa sen önündekinden kaçarken ve haberin yoksa sıkıntılı oluyor. Valla durduğumuzda Type R daki arkadaşım elleri hala titriyodu.
Anlıyorum abi sıkıntı yok merak etme sen biz evli barklı çoluk çocuk sahibi adamlarla çıkıyoruz hiç riske atmamaya alıştık :icon_tup:
Yok hayır laz bora. Tanımayabilirsin.
bora the hans :D
rs alır gibime geliyo :))) ama belide olmaz
denemeyi bende çok merak ediyorum.. IES alsın istiyorum.. :)
H22Power
26-10-2011, 13:59
2-3 RS alıcağı kesin 4 sonu civic le yanyana olurlar da 5. viteste ne olur kestiremiyorum
Hacim mi? / Basınç mı? akşam görücez inş :)
bence tersi olur 2-3 ies kafa çıkarır sonra rs uzamaya başlar
H22Power
26-10-2011, 14:07
bence tersi olur 2-3 ies kafa çıkarır sonra rs uzamaya başlar
Civic te t3/t4 63 ar var ve o turbo 2.3 viteste tam kapasite basamıyor hacimin ve dolayısı ile egzoz gazının az oluşundan megane ın turbosuda ufak olduğundan ciğeri 4-5. viteste yetmiyor ama 1-2-3. vitesler çok iyi üst viteste küçük turbo handikapını hacimle kapatabilecek mi kestiremiyorum..
aslında bu deneme 0-220 yapılsa daha güzel olabilir...
kelalper
26-10-2011, 14:16
Civic te t3/t4 63 ar var ve o turbo 2.3 viteste tam kapasite basamıyor hacimin ve dolayısı ile egzoz gazının az oluşundan megane ın turbosuda ufak olduğundan ciğeri 4-5. viteste yetmiyor ama 1-2-3. vitesler çok iyi üst viteste küçük turbo handikapını hacimle kapatabilecek mi kestiremiyorum..
260 a kadar filtreli headerslı S2000 ile yan yana gidiyor hava sıcakken. 90 dan başlıyoruz sürekli yanyanayız. Bi o burun çıkarıo bir ben. O da vites değişimlerinden dolayı son viteste yan yana kopmadan gidiyoruz. Tabi bu cutout öncesiydi. Biraz rahatlamıştır belki ama Afr daha düzgündü 10.4 lerdeydi. Cutout sonrası AFR daha da sapıttı.
kelalper
26-10-2011, 14:17
denemeyi bende çok merak ediyorum.. IES alsın istiyorum.. :)
Seni kırmayız yaw geçecek gibi olursakta gazdan çekeriz ayağımızı aman kalpler kırılmasın :)
kelalper
26-10-2011, 14:18
aslında bu deneme 0-220 yapılsa daha güzel olabilir...
Drag a gerek yok arabanın canını almaya niyetimiz yok deneyip eğleneceğiz diye.
oyum RS den yana.
güzel bi deneme olacagı kesin sizden ricam kaliteli bi cam. ile çekim yapın :)
H22Power
26-10-2011, 14:25
260 a kadar filtreli headerslı S2000 ile yan yana gidiyor hava sıcakken. 90 dan başlıyoruz sürekli yanyanayız. Bi o burun çıkarıo bir ben. O da vites değişimlerinden dolayı son viteste yan yana kopmadan gidiyoruz. Tabi bu cutout öncesiydi. Biraz rahatlamıştır belki ama Afr daha düzgündü 10.4 lerdeydi. Cutout sonrası AFR daha da sapıttı.
Fazla zenginde araba boğuluyor gitmiyor 11.0 den aşağı performans kaybı ben zenginim arabamda zengin olsun diyosan elletme ayarını :D
34tb9544
26-10-2011, 14:31
Alper abi filtre ve komple eksozlu s2k ya 250 ye kadar 5-6 boy ondeyiz
He bu arada Alper abi senden bı şey rica edicem sen aradın bizi daha dogrusu Fuat'ı sen gel burdan açık açık yazıyorum passat Mustafa gelmesin karşısında cocuk yok seninle sabaha kadar deneriz gecsende gecilsende ama baskaları gelmesin heleki Mustafa hiç gelmesin
H22Power
26-10-2011, 14:38
Alper abi filtre ve komple eksozlu s2k ya 250 ye kadar 5-6 boy ondeyiz
He bu arada Alper abi senden bı şey rica edicem sen aradın bizi daha dogrusu Fuat'ı sen gel burdan açık açık yazıyorum passat Mustafa gelmesin karşısında cocuk yok seninle sabaha kadar deneriz gecsende gecilsende ama baskaları gelmesin heleki Mustafa hiç gelmesin
Arabanın sahibi Fuat da sana ne oluyor onu anlamıyorum bana roll teklif eden sensin geri vites yaptın diyen sensin arabanın sahibi hiç karışmıyor sen menejersin galiba aman Allah çarşınıza pazar versin rollinginizde sizin olsun kabahat bende muhattap oluyorum hadi kalın salıcakla...
210 lardan sonra rs ın yaklasması lazım ama o hızlarakadar fark enesın dedıgı gıbı 3 4 boy olur gıbım sankı galıba heralde :D
kelalper
26-10-2011, 14:41
beyler sakin yaw amaç makara kukara bu kadar hırsa gerek yok.
210 lardan sonra rs ın yaklasması lazım ama o hızlarakadar fark enesın dedıgı gıbı 3 4 boy olur gıbım sankı galıba heralde :D
O hızlardan sonra farkın açılması durur :) ies 5 e atana kadar açacağını açar zaten.
O hızlardan sonra farkın açılması durur :) ies 5 e atana kadar açacağını açar zaten.
hee bende ole didim olm :D
kelalper
26-10-2011, 14:50
Hanımla aramda biraz önce geçen konuşma aynen yazıyorum.
-Hayatım akşam ben yemekten sonra olmayabilirim havaya göre.
-Deneme yapmaya mı yine? Tanıdık var mı?
-Evet borada gelecek
-Ee iyi bari geçilirsen eve gelme :D
Valla Fuat ve Gökhan sizelere sesleniyorum geçerseniz hanımı üstünüze salarım valla :D
Hahahhaha İstanbul'da olsam gelirdim, eğlenceli olacağa benziyor :D
Alper abi güncel af ne durumda? Sen 10.6 10.7 leri çok seviyorsun, 11.5'in altı haram benden söylemesi :)
34tb9544
26-10-2011, 15:10
Alper abi sorun degil gecersin bizi zaten :) yengeyi salma üstümüze gözünü sewiyim bayanların dirdirini bilirim ben aman abi gözünü sewiyim bız ettik sen etme :)))
kelalper
26-10-2011, 15:16
Hahahhaha İstanbul'da olsam gelirdim, eğlenceli olacağa benziyor :D
Alper abi güncel af ne durumda? Sen 10.6 10.7 leri çok seviyorsun, 11.5'in altı haram benden söylemesi :)
AFR gayet zengin işi 10 ve 10.2 arasında. Para bol benzinle harcıyoruz. :D
kelalper
26-10-2011, 15:17
Alper abi sorun degil gecersin bizi zaten :) yengeyi salma üstümüze gözünü sewiyim bayanların dirdirini bilirim ben aman abi gözünü sewiyim bız ettik sen etme :)))
Hehehe evlenince anlarsınız gökhanım evlilik iyidir yaw. Ben evlenmeden önce boş vaktim yoktu evlendikten sonra rahatladım. :D
34tb9544
26-10-2011, 15:18
Arabanın sahibi Fuat da sana ne oluyor onu anlamıyorum bana roll teklif eden sensin geri vites yaptın diyen sensin arabanın sahibi hiç karışmıyor sen menejersin galiba aman Allah çarşınıza pazar versin rollinginizde sizin olsun kabahat bende muhattap oluyorum hadi kalın salıcakla...
Sanane Mustafa efendi sanane araba benim Yada Fuat'ın benim arabam sor bakalım Fuat ne diycek sana roll moll teklif eden ben değilim sen kendin yazdın yok Murat demiş dene diye diyen sendin denemek isteyipte bizim direksyona baskasını bindirmek isteyen sendin ben seninle istediğim yerde sıkarım istediğim yerde denerim dediğimde yok ben gelmem diyen sendin nooldu Mustafa bakkal hesabı mı yapicaksin araba benim arabam sanane menajeriysem benim arabamı Fuat kullaniyo belki fazla var bende veriyorum herkese benim bulunduğum roll de arabanı deneyemessin kardesim bu kadar basit
kelalper
26-10-2011, 15:19
Valla yanlış ata oynuosunuz gibi gelio. Fuat ve Gökhanın makine canavar gibi.
kelalper
26-10-2011, 15:20
Sanane Mustafa efendi sanane araba benim Yada Fuat'ın benim arabam sor bakalım Fuat ne diycek sana roll moll teklif eden ben değilim sen kendin yazdın yok Murat demiş dene diye diyen sendin denemek isteyipte bizim direksyona baskasını bindirmek isteyen sendin ben seninle istediğim yerde sıkarım istediğim yerde denerim dediğimde yok ben gelmem diyen sendin nooldu Mustafa bakkal hesabı mı yapicaksin araba benim arabam sanane menajeriysem benim arabamı Fuat kullaniyo belki fazla var bende veriyorum herkese benim bulunduğum roll de arabanı deneyemessin kardesim bu kadar basit
Gökhan sakin yaw. Gözünü seviim sakin.
34tb9544
26-10-2011, 15:23
Hehehe evlenince anlarsınız gökhanım evlilik iyidir yaw. Ben evlenmeden önce boş vaktim yoktu evlendikten sonra rahatladım. :D
Ben aksama uyuyorum diycem abi yalan yok anca o sekilde :)
megane rs alma arefesindeyim umarım rs alırda pişman olmam :D
34tb9544
26-10-2011, 15:28
Turbo ies satılık onu verelim sana :)
H22Power
26-10-2011, 15:29
Bak canım kardeşim sana son kez anlatıyorum seni de tanımam fuat ı da tanımam bana arabanızdan sword bahsetti dene zevkli olur dedi bende sen sürersen denerim dedim nerden dedim (samimi olduğunuzu zannederek) oysa ki samimi değilmişsiniz arabanızı vermez mişsiniz öylese ben denemek istemiyorum dedim bu kadar basit... kardeş biz sword ile samimi değiliz aracımızı vermeyiz bir yanlış anlaşılma olmuş demek bu kadar mı zor? Beni bu satten sonra kimse rezil edemez kardeş o yüzden bende tanımadığım adamla denemem çünkü deneyene kadar melek olan o insanlar denedikten sonra nasıl yardık moduna giriyorlar çok gördük örneğini ;) Her neyse sizin bir suçunuz yok bütün suç benim ki muhattap oluyorum tekrar söylüyorum şahs, bir sorunun da varsa yüzyüze konuşalım burdan değil numaram 0506 782 0 444 hadi eyvallah..
kelalper
26-10-2011, 15:31
Megane dan ne beklediğine bağlı. Leon Cupra gibi internal ı çok sağlam değil. Stock internal ile 300hp üstünü göremezsin. Ama kullanımı rahat sessiz ve donanımı yüksek bir arabadır. 8 hava yastığı yazıo kataloğunda. 6 tane buldum son iki tanesi koltukları tesisat için sökünce çıktı. Diz koruma için bile koltuk altına airbag koymuşlar.
kelalper
26-10-2011, 15:35
Bak canım kardeşim sana son kez anlatıyorum seni de tanımam fuat ı da tanımam bana arabanızdan sword bahsetti dene zevkli olur dedi bende sen sürersen denerim dedim nerden dedim (samimi olduğunuzu zannederek) oysa ki samimi değilmişsiniz arabanızı vermez mişsiniz öylese ben denemek istemiyorum dedim bu kadar basit... kardeş biz sword ile samimi değiliz aracımızı vermeyiz bir yanlış anlaşılma olmuş demek bu kadar mı zor? Beni bu satten sonra kimse rezil edemez kardeş o yüzden bende tanımadığım adamla denemem çünkü deneyene kadar melek olan o insanlar denedikten sonra nasıl yardık moduna giriyorlar çok gördük örneğini ;) Her neyse sizin bir suçunuz yok bütün suç benim ki muhattap oluyorum tekrar söylüyorum şahs, bir sorunun da varsa yüzyüze konuşalım burdan değil numaram 0506 782 0 444 hadi eyvallah..
İşte Mustafa sorun orada Fuatla Gökhan ı bu şekilde zan altında bırakıosun bu adamların o taraklarda bezi yok. TT ye geçildiklerinde bile buradan yazdılar geçildik diye. O tip adam olsalar bende denemeye çıkmazdım. Geçeceklerini bile bile çıkıcam.
H22Power
26-10-2011, 15:38
İşte Mustafa sorun orada Fuatla Gökhan ı bu şekilde zan altında bırakıosun bu adamların o taraklarda bezi yok. TT ye geçildiklerinde bile buradan yazdılar geçildik diye. O tip adam olsalar bende denemeye çıkmazdım. Geçeceklerini bile bile çıkıcam.
Yahu abi doğrudur da ben nerden bileyim kim nasıldır sword deyince heralde bir yardımı filan dokundu biryerlerden tanışıyorlar sword ta tanıdığımız bildiğimiz adam neyse odur diye öyle ısrar ettim beni bilen bilir 3-4 kişi alır arabama öyle gaz açarım ben işin zevkindeyim ama artık bu satten sonrada olan neyse onu duymak istiyorum eskiden video koyardık biterdi şimdi birde burdan videoyu seyredin muhabbeti çıktı kime inanacağını şaşırdı millet haksız mıyım?
kelalper
26-10-2011, 15:45
Dalavereci adam çok sende haklısın Mustafa ama dediğim gibi bu adamlar o tip adamlar değiller. Kısaca yanlış anlaşılma olmuş. Ama baktığın zaman adamlarda haklı. Deneyelim mi deneyelim. Ok. Senin yazım hatandan dolayı onlar senin arabanı sword kullanacak sanmış. Sende onlar sword a Ok verdi sanmışsın. Sonra iş denemeye gelince yanlış anlaşılma olduğu ortaya çıkmış sende denemek istememişsin çekincenden dolayı ki haklı olabilirsin. Ama Onlarda haydaa bu adam bizi adam yerine koymuyor bizim arabamızı başkasına kullandırmak istiyor diye anlamışlar ki haklılar. Yani şu patırtı tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklanıyor.
Öpüşün barışın bakiim :D
kelalper
26-10-2011, 15:47
S70 T5 turbosu Mitsu 15G de olabilir 19T de. Yılına bağlı.
34tb9544
26-10-2011, 15:49
Mustafa seni ac zaminindan biliyorum banane senden senle ne sorunum olucakki olamaz zaten ben ac zamanında göreceğimi gördüm bizi şimdiye kadar denediğimiz adamlar anlatmış Ceco beni 20 boy gecti cokta fifi ben Ahmet'i Yada alıcani geçsem ne olucak yalansa ahmetle alican konuşsun ama konuşmalar yanlış neyse Mustafa bak dalgana konuyada başka bisey yazma artık
H22Power
26-10-2011, 15:50
Dalavereci adam çok sende haklısın Mustafa ama dediğim gibi bu adamlar o tip adamlar değiller. Kısaca yanlış anlaşılma olmuş. Ama baktığın zaman adamlarda haklı. Deneyelim mi deneyelim. Ok. Senin yazım hatandan dolayı onlar senin arabanı sword kullanacak sanmış. Sende onlar sword a Ok verdi sanmışsın. Sonra iş denemeye gelince yanlış anlaşılma olduğu ortaya çıkmış sende denemek istememişsin çekincenden dolayı ki haklı olabilirsin. Ama Onlarda haydaa bu adam bizi adam yerine koymuyor bizim arabamızı başkasına kullandırmak istiyor diye anlamışlar ki haklılar. Yani şu patırtı tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklanıyor.
Öpüşün barışın bakiim :D
Yanlış anlaşılma var işte abi tanışıyor olsak sıkıntı yok çok yaşadık biz problem bu muhabbetlerden sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yiyor malesef...
kelalper
26-10-2011, 16:07
beyler ben bi *** yedim. Bu akşam olur olur dedim ama şimdi hanım geri aradı sen denemeye 12 de falan gideceksin di mi dedi. Yok ya o kadar geçe kalmam dedim jeton düştü. Bugün hanımın teyzesinin doğum günü oraya süprüz yapmaya gidicez bacanaklarla. Kusura bakmayın yaw. Valla özür dilerim.
kelalper
26-10-2011, 16:07
Hemen RRRRRR yazmayın kafanızı kırarım hanım beni fena yapar bende sizi fena yaparım.
Meganın R'si iyiymiş onu da gördük :D :D
beyler ben bi *** yedim. Bu akşam olur olur dedim ama şimdi hanım geri aradı sen denemeye 12 de falan gideceksin di mi dedi. Yok ya o kadar geçe kalmam dedim jeton düştü. Bugün hanımın teyzesinin doğum günü oraya süprüz yapmaya gidicez bacanaklarla. Kusura bakmayın yaw. Valla özür dilerim.
abi tebrik valla ya :D ne güzel evdeki düzen :)
MAŞALLAH :)
bizimde hanım böle anlayışlı olabilir mi acaba düşünüyorum şuan :D
benimki denemeye gidiyorum dedigim de harbe gidiyomuş gibi dualarla yolluyo şuan ( afra tafrada cabası :D )
34tb9544
26-10-2011, 16:28
Alper abi senin Can'ın sagolsun istediğin zaman ara istediğin zaman deneriz teyzeyede hepi bört dey tu yu diyoruz şimdiden
kelalper
26-10-2011, 16:32
Meganın R'si iyiymiş onu da gördük :D :D
olm ukku egzosuna Hindistan cevizi tıkamazsam neyim. :D
Seni kırmayız yaw geçecek gibi olursakta gazdan çekeriz ayağımızı aman kalpler kırılmasın :)
abi bizimki latife yaa fanatiklik.. :)
kelalper
26-10-2011, 16:35
abi tebrik valla ya :D ne güzel evdeki düzen :)
MAŞALLAH :)
bizimde hanım böle anlayışlı olabilir mi acaba düşünüyorum şuan :D
benimki denemeye gidiyorum dedigim de harbe gidiyomuş gibi dualarla yolluyo şuan ( afra tafrada cabası :D )
Valla ben şanslıyım birazda. İkimizde rahatız o da hobilerine vakit ayırabilio bende. Hoşgörülüyüz karşılıklı o nedenle sıkıntı olmuo. Bide evde yemek faslı bana ait oradan yırtıorum. :D
Hemen RRRRRR yazmayın kafanızı kırarım hanım beni fena yapar bende sizi fena yaparım.
hahahah zıçtın olm :D
olm ukku egzosuna Hindistan cevizi tıkamazsam neyim. :D
İzmit'deyim, gel buyur çay demledim :)
DetailEF
26-10-2011, 16:43
Herkesten beklerdim senden beklemezdim abi, araban 6 geri 1 ileri galiba :D
megane RRRRRRs :D
kelalper
26-10-2011, 16:48
Herkesten beklerdim senden beklemezdim abi, araban 6 geri 1 ileri galiba :D
megane RRRRRRs :D
6 ileri 2 geri oldu.
Alicanrs
26-10-2011, 16:49
İzmit'deyim, gel buyur çay demledim :)
bende gelem mi ama çayla kurtaramassın bu günlerde :D:D
bende gelem mi ama çayla kurtaramassın bu günlerde :D:D
Sana rakı açmak lazım :D
Alicanrs
26-10-2011, 16:52
Sana rakı açmak lazım :D
ahahaha :D:D bi uyudum geldim neler olmuş yaw deneme yokmu şimdi noldu :D:D keltoş abimiz R mi yaptı
DetailEF
26-10-2011, 16:54
ahahaha :D:D bi uyudum geldim neler olmuş yaw deneme yokmu şimdi noldu :D:D keltoş abimiz R mi yaptı
Yenge darbe yapmış alpeRRRRRR abimize :D
kelalper
26-10-2011, 16:55
hahahah zıçtın olm :D
Sorma abi ağırından hemde.
kelalper
26-10-2011, 16:59
Yaw fuatlara acıdığımdan R yaptım çocuklar ne güzel yapmışlar etmişler önüne gelene saplıolar gidicez oraya beni görecekler korkudan basamayacaklar geçilecekler konusu olacak sonra bi dünya iş çocukların başına :D
Alicanrs
26-10-2011, 17:03
yaa abi bülbül gibi konuşuyorsun forumda bi çıktığını görmedik :D:D korkma en fazla 3 boy yiceksin gökhan fuatlardan :D
34tb9544
26-10-2011, 17:09
Ulan alican ne adamsın gecen zaten gördüm Alper abiyi hem izmitte hemde atasehirde soyluycektim deneyek diye tirstik gitmedik abi beni geç. Abi beni geç abi beni geç:) :)
gönüller rs'den yana..
+1 kanka:D benimde oyum rs e ies le nereye kadar devam etçekler merak ediyorum video kaliteli ve araç içi olursa çok güzel olur
kelalper
26-10-2011, 17:43
Gökhan gördüyseniz neden gelmiosunuz olm yanıma yiyecek halimiz yok ya. Şahin olmadıktan sonra sıkıntı yok :D
kelalper
26-10-2011, 17:45
+1 kanka:D benimde oyum rs e ies le nereye kadar devam etçekler merak ediyorum video kaliteli ve araç içi olursa çok güzel olur
Arkadaşlar yanlış ata oynuosunuz ben kaç boyla yırtarımın peşindeyim siz parayı megane a basıosunuz :D
Arkadaşlar yanlış ata oynuosunuz ben kaç boyla yırtarımın peşindeyim siz parayı megane a basıosunuz :D
fazla yürüyen rs görme isteğimiz var sizinde bunu göstermenizi bekliyoruz rs alıcaklar vardır belki meraklanıyorlardır :D şaka bi yana ies a maşallah ancak sizin aracı ben dahil elbet merak eden vardır deneme yatmış sanırım bugünlük video sıkıntınız vardı daha önceden öle hatırlıyorum ilerleyen zamanda denerseniz video çekilmese bile burda ne olup ne bittiğini yazarsanız seviniriz
Evet tahminimi düzeltiyorum. Bence dostluk son 400 metrede 4 boy açarak kazanacak :hehe:
Akşama bir ihtimal ben de uğrayabilirim eğer fiks mekanda olacaksanız ;)
fazla yürüyen rs görme isteğimiz var sizinde bunu göstermenizi bekliyoruz rs alıcaklar vardır belki meraklanıyorlardır :D şaka bi yana ies a maşallah ancak sizin aracı ben dahil elbet merak eden vardır deneme yatmış sanırım bugünlük video sıkıntınız vardı daha önceden öle hatırlıyorum ilerleyen zamanda denerseniz video çekilmese bile burda ne olup ne bittiğini yazarsanız seviniriz
aynen. bunca iyi niyet elçisi ile rs 4 boy hızlanacaktır.)
şaka bi yana umarim istediginiz sonuca ulaşirsiniz.
gündüz çekilen roll rocks=)
Evet tahminimi düzeltiyorum. Bence dostluk kazanacak :hehe:
Akşama bir ihtimal ben de uğrayabilirim eğer fiks mekanda olacaksanız ;)
Deneme ertelendi okumadın mı, megandan RRRR geldi :D
Deneme ertelendi okumadın mı, megandan RRRR geldi :D
Yapma be :D Ya ben biliyodum Alperin geri vites yapacağını :D Alper bazen şu evde elini masaya vurmasını öğren :hehe:
Alicanrs
26-10-2011, 18:19
Yapma be :D Ya ben biliyodum Alperin geri vites yapacağını :D Alper bazen şu evde elini masaya vurmasını öğren :hehe:
kafa rahat tabi :hahaha::hahaha:
kelalper
26-10-2011, 18:23
olm bak darlamayın beni hanımı salarım valla forumun üstüne. Tech Turkey biter valla. :D
Hahaha sen elini vurmuştun di mi..
Akşamları arayabiliriz artık seni :)
kelalper
26-10-2011, 19:23
eli vurdu 4 platin var şimdi kolda. Parmak ucundan omuza kadar yırtmış hanım :D
TURBO CİVİC
26-10-2011, 21:51
videodan pek anlayamadım hangi ara bastınız vites atma anları filan ...honda uzundamı aldı yani RS İ..??
uzunda basalım dendi , 3 viteste basıldı korna calındıgında basar basmaz civic kesiciye girdi yani 3 vitesin sonuna denk geldi.( kadrana bakmadıgım icin gafil avlandık.)neyse hemen 4.viteste basmaya davam atıldı zaten civic 4 te 220-230 goruyor.ara acık oldugu icin bıraktım.zaten Rs i tanıyan birisi yazmıs arac stokmus.gecmis zaman 2008 yılı ben pek hatırlamıyorum.buda rs in icinden video
turbo civic leon cupra turbo megane rs(in) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0Z-kAHcwf5E) 52. saniyede basılmaya baslanıyor.
neyse konuya fikrimi soyliyeyim :D civic in ayarı vs. duzgunse 2 vites 5000 devir gibi basılırsa ( turbosunu bilmiyorum kacda dolar vs.tahmini konusuyorum ) 220 ye kadar civic hep onde olur diyorum.
her iki aracın icindende video cekerseniz cok guzel olur.
uzunda basalım dendi , 3 viteste basıldı korna calındıgında basar basmaz civic kesiciye girdi yani 3 vitesin sonuna denk geldi.( kadrana bakmadıgım icin gafil avlandık.)neyse hemen 4.viteste basmaya davam atıldı zaten civic 4 te 220-230 goruyor.ara acık oldugu icin bıraktım.zaten Rs i tanıyan birisi yazmıs arac stokmus.gecmis zaman 2008 yılı ben pek hatırlamıyorum.buda rs in icinden video
turbo civic leon cupra turbo megane rs(in) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0Z-kAHcwf5E) 52. saniyede basılmaya baslanıyor.
neyse konuya fikrimi soyliyeyim :D civic in ayarı vs. duzgunse 2 vites 5000 devir gibi basılırsa ( turbosunu bilmiyorum kacda dolar vs.tahmini konusuyorum ) 220 ye kadar civic hep onde olur diyorum.
her iki aracın icindende video cekerseniz cok guzel olur.
Basınç neydi peki? 0.6 sanırım ben 0.7 basıorum 0.1 bar baya farkedıyo oncekı basıncım 0.6ydı cunku
Hahaha sen elini vurmuştun di mi..
Akşamları arayabiliriz artık seni :)
Ben Okeye dönüyodum sonunda bittim artık geceleri siz rollcü gençlerinim :D
kelalper
26-10-2011, 23:35
Basınç neydi peki? 0.6 sanırım ben 0.7 basıorum 0.1 bar baya farkedıyo oncekı basıncım 0.6ydı cunku
Fuat turbolarda da değişir o, benim 0.1 ile senin 0.1 fark eder. 15G ve 19T iyi turbolardır. Bunlardan birinin 0.6sı bile ciddi fark eder ufak hacimde. S70 T5 o sıkıştırmaya 0.6 bar ile 225 hp ve 330 nm tork verio. Sıkıştırma bayağı düşüktür.
Fuat turbolarda da değişir o, benim 0.1 ile senin 0.1 fark eder. 15G ve 19T iyi turbolardır. Bunlardan birinin 0.6sı bile ciddi fark eder ufak hacimde. S70 T5 o sıkıştırmaya 0.6 bar ile 225 hp ve 330 nm tork verio. Sıkıştırma bayağı düşüktür.
Abi o konularda çok bi bilgim yok fakat ben gözlemlerimi ifade ettim bana baya farketti gibi geldi hızlanması sankı..
kelalper
27-10-2011, 07:31
Yok yok o konuda haklısın. Benim söylemek istediğim iki turbo arasındaki güç vermedir. Yani mesela senin araban senin t3t4 ile 1 barda atıyorum 60 hp alıyorsa Gt30 ile 1 barda çok daha fazla güç elde eder. Örnek vermek gerekirse arkadaşım S2000 de Gt3076 ile 0.8 barda sıkıştırması 0.5 düşük piston kullanmasına rağmen 500hp civarında güç alıyor ki arabada dereceli egzantrik falan yok.
TURBO CİVİC
27-10-2011, 08:08
o donemdeki basıncım 0.6 idi.agırlıklı olarak 2 yıl kadarda hep 0.7 de kullandım.rs in sahibi abimizin soyledigi gibi tamamen turboya baglı..
o donemdeki basıncım 0.6 idi.agırlıklı olarak 2 yıl kadarda hep 0.7 de kullandım.rs in sahibi abimizin soyledigi gibi tamamen turboya baglı..
yuruyordu bro senin makine, ben 1 bar basiyordum 215ten sonra nasi yuruyordun:) gittim sanziman deistirdim uzunda yuruyeyim diye:) sen sattin denemek nasip olmadi...
TURBO CİVİC
27-10-2011, 09:29
benim araba bi garipti kanka :D istanbula geliyorum die soktum kanka vede cok pismanım.1 sene sonra arabayı getirdim istanbula cunku ... kısmet bakalım insallah yaparız yeniden proje varda ekonomi yok :D GBS 10 sahalara geri donıcek :D