PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kapı içlerinden gelen sesler

douu
26-10-2011, 01:43
arkadaşlar spor amortisör kiti ve 5 cmlik yaylarla aracımın kullanıyorum. fakat bilenler bilir Adana'nın yolları kesinlikle TR'nin en kötü yolları. aracın kapı kartonlarını falan 1 defa söküp vidalarını vs. gevşeyen eden yerlerini sıkarak falan bi süre kurtuldum bu işten. yalnız aracımın sertligi ve bozuk yollar yüzünden yine eskiye döndük. sinir bozuyo sesler. müzik dinlerken falan iyi hoşta kafa dinleyerek gezmek istedigim zaman gerçekten rahatsız ediyor. ne tarz bir uygulama yapmam lazım bu sesleri kesmek için ?

ErayCerit
26-10-2011, 01:54
pimapencilerin kullandıkları ince bir conta tarzı parça var camın araya kullandıkları siyah parça,ince olduğu için esteği bozmaz gözle görünmez ve elastik yapıya sahip olduğu için seside önler kanaatindeyim.Parçayı anlatabildimmi bilmiyorum ama :D güneş enerjisi panellerinde de kullanılır adı Cam fitili

Kadyr
26-10-2011, 04:54
Ah dou bende sinir oluyorum sol kpi dosemesi gicirti yapiyor esnemis herhalde sungermi koysam altina diyorum

douu
26-10-2011, 10:07
bir çaresi olmalı bunun ya

erhann
26-10-2011, 10:09
silikon sprey al plastik aksamlarda etkili cozum avni rexe yapmistim zamninda olumlu sonuc aldik ;)
kapiici icinde izolasyon ;)

Kadyr
26-10-2011, 11:23
Bu wurth te falan satiliyor ondanmi?

BRETE
26-10-2011, 11:33
bence döşemeyi sök öle bi dolaş yanına bi kanka al o sürsün arabayı sen sesleri ara seslerin nerden geldiğini bulduktan sonra gerisi kolay ses gelen yerlere ya sünger yada izolasyon malzemesi v.s bişeyler uygulanır ben olsam böyle yapardım tek başına o sesleri bulamazsın zamanında 38cm lik bass yüzünden az gezmedim araba bagajlarında :D:D

dgoo
26-10-2011, 11:42
fakat bilenler bilir Adana'nın yolları kesinlikle TR'nin en kötü yolları.

Bu konuda bu kadar iddalı olma işte :D geldin gördün bilirsin.

özgür67
26-10-2011, 11:44
Bu konuda bu kadar iddalı olma işte :D geldin gördün bilirsin.

bi o kadar da benden her yerde duble yol çalışması bunalttı iyice bitsede kurtulsak

<<buğra>>
27-10-2011, 06:40
kapı içine 2 kat izolasyon yapmak için bütün kapıları açmıştım, izolasyon iyi sonuç verdi ama tamamen kullandığınız malzeme ile ilgili bir konu. Kapıların pandizotlarını takarken würth sıktım, 7-8 ay sonra ses yapmaya başladı, muhtemelen gevşeme var, bu hafta tekrar açacağım, araya uygun pul koyulursa bencede etkili olabilir...