Orijinalini görmek için tıklayınız : Hadi Arkadaşlar Oya! McLaren ve Türkiye Armalı Tulum
Formula1 bizim ülkemizde çok kişi takip etmesede bütün dünyanın yakından takip ettiği bir spor dalı, bu sezonun son yarışında (brezilyada) McLaren takımı pilotlara tulum tedarik eden firma (hugo boss) 13 ülkenin bayrağını oylamaya sunmuş aralarında Türkiye'de mevcut burdaki linke DRESS ME FOR THE FINALE DRESS ME FOR THE FINALE (http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/) (Türkiye kısmına) oy atarsanız ve birinci olursak sezonun son yarışında mclaren pilotları Türkiye armalı tulumları giyebilecek. Nekadar oy okadar şans
Sadece Türkiye işaretli bayrağa tıklayıp vote demeniz yeterli mail adresi yazmanıza gerek yok ... 5dk da birde oylanabiliyor Tekrar ....
SekoLive
26-10-2011, 10:29
foruma bunla iligli açılan sanrm 3. konu mevzu nedir hala çözemedim bi ilerdeyiz bi gerideyiz noluyor bu gerçekmi yoksa sallamasyon bişeymidir
Valla açıldıysa dikkatimden kaçmış neyse artık verelim oylarıda faydası olur inşallah ...
macaristanın 79000 oyu var. bizim 1800 :)
şuan 83küsür bin macar 2111 Turkiye :D
eraslanb
26-10-2011, 14:47
incici arkadaşlara haber verebilecek yok mu?
berkay_aydin
26-10-2011, 14:47
bir ara biz çok öndeydik oyları mı sildiler acaba ?
bi yere kaydol maydol diyor ya orda üşeniyordur bizimkiler :)
Engin Tepe
26-10-2011, 14:55
hungary 80 bın kusur turkıye 2200 kusr gerı kalanı 200 un altında
+1 de benden de face si olanlar eklesinler. daha iyi oy toplanır...
individual
26-10-2011, 15:55
foruma bunla iligli açılan sanrm 3. konu mevzu nedir hala çözemedim bi ilerdeyiz bi gerideyiz noluyor bu gerçekmi yoksa sallamasyon bişeymidir
Macarlar siteyi kırmış.kendi oylarını yükseltmişler ondan inceleme altına alındılar.
Trance-R
26-10-2011, 16:17
oy verildi +1
iş yerindekilere de söyledim :D
oy yağacak inş :)