PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ambulans nerde kaldı diye ver yansın edenlere...

CARBONDIZAYN
26-10-2011, 12:07
Bu bir Türkiye gerçeğidir,
kaza olduğunda herkes bağırır çağırır , bi kaç kişi çıkar belki iyi niyetinden belki televizyona çıkma hevesinden orda bulunan medyaya demeç verir aradık ambulansı 1 saat oldu gelemedi daha vs vs , fakat arkasına dönüp bakmaz hiç o konuşmayı yapan arkadş , arabasını yolun tam göbeğine bırakıp trafiği kendisi kitlediği için ambulansı gelemediğini farketmez.., veya meraklı ve gereksiz kalabalığın boş yere kitlediği emniyet şeridinden gelememiştir belkide ambulans...

http://vimeo.com/30953662

Engin Tepe
26-10-2011, 12:33
Gerçekten içler acısı bir durum bu.
Emniyet şeridi ayılarına söylenecek tek bir söz bulamıyorum.

golfcu0101
26-10-2011, 14:19
ya abi işte tam anlamıyla gerçekleri ortaya koymuş bu video yuh o emniyet şeridine varana kadar tıkayan eş...lere

Harunde
26-10-2011, 14:24
neredeyse motor bile gidemiyecek durumlara geldi... dikkat etmek lazım

Yogi
26-10-2011, 14:24
emniyet şeridini boş yere keyfi kullananların umarım kendi yakınlarıda ambulansı böyle bekler...

H22Power
26-10-2011, 14:34
Yurt dışında bir ülkede yanardağı patlamasından dolayı bir eyaleti boşaltıyorlardı adamın arkasından lav geliyor düşün ölücek trafikte kilit kıpırdamıyor ona rağmen emniyet şeridi bomboştu acil bir durum için biz Türkler ama bırak böyle durumu ilk trafik sıkıştığında atıyoruz kendimizi emniyet şeridine EDS geldi de azıcık korkar oldu millet girmeye.. Kaza yapan bir tanıdığımızda olabilirdi daha duyarlı olmak lazım ama nerdee? :(

redlinemst
26-10-2011, 14:35
Ciddi sinir bozucu bi durum,her kazada böyle

white light
26-10-2011, 14:39
gecen gun verılmıstı konu kıtlenır

aynı sey onların basına gelse tepkılerı ne olur acaba

skaratas2
26-10-2011, 17:22
helikopter şart.

CARBONDIZAYN
26-10-2011, 17:43
helikopter şart.

helikopter nereye inecek kardeşim , çözüm olmazki ,,

__FrK__
26-10-2011, 17:55
adamlar emniyete giriyor ve geçiş üstünlüğün oldugu halde sen yol isteyince bi de sana el kol harekleti yapıyor cahillik cahillik uyanıklık falanda degıl

28 EE 106
26-10-2011, 20:34
cok kotu bı durum:/

skaratas2
27-10-2011, 19:15
helikopter nereye inecek kardeşim , çözüm olmazki ,,

Yola inmesede sağa sola iner elbet, uçak kazasında tarlaların otasına inip duruyordu avrupada izlemiştim faydalı bi o kadarda seri hareket ediyor.Motorun bile giremediği aralıkları görünce alternatif düşünemedim :) anaca uçarak gitmesi lazım bişelerin. çok başarılıyız yol kapamada.

SekoLive
27-10-2011, 19:21
bu emniyet şeridi olayında cok hassasım.. dün okmeydanına giderken e5 de yokus yukarı emniyet seridinden insanlar akıyor... dedim yanımda duran ilk adama çatıcam. şansıma 45-50 yaşlarında bi hacı denk geldi baktım ne bakıyosn dedi açtırdım camı dedim kul hakkı yiyorsn hacı biz burda bekliyorz sen geçiyorsn emniyetten ve ambulans gelse geçemicek sonra vicdanın varsa ölecen azabdan adamın cevabı basitti... öndekiler giriyo peşine benden değil onlardan olur öyle bişi . dedim herkes kendinden sorumludur hacı hesabını veremezsin... adam da bi düşünceli yüzle g.t olma ifadesini gördüm sonra geçti arkama... nitekim hergün denk geldiğim birisine yapıcam bu foto olayınıda çekicem hepinizede öneriyorm sıkısık trafikde emniyete gireni yardırıp milleti geçeni çekip trafiğe mail atın

CARBONDIZAYN
27-10-2011, 20:40
bu emniyet şeridi olayında cok hassasım.. dün okmeydanına giderken e5 de yokus yukarı emniyet seridinden insanlar akıyor... dedim yanımda duran ilk adama çatıcam. şansıma 45-50 yaşlarında bi hacı denk geldi baktım ne bakıyosn dedi açtırdım camı dedim kul hakkı yiyorsn hacı biz burda bekliyorz sen geçiyorsn emniyetten ve ambulans gelse geçemicek sonra vicdanın varsa ölecen azabdan adamın cevabı basitti... öndekiler giriyo peşine benden değil onlardan olur öyle bişi . dedim herkes kendinden sorumludur hacı hesabını veremezsin... adam da bi düşünceli yüzle g.t olma ifadesini gördüm sonra geçti arkama... nitekim hergün denk geldiğim birisine yapıcam bu foto olayınıda çekicem hepinizede öneriyorm sıkısık trafikde emniyete gireni yardırıp milleti geçeni çekip trafiğe mail atın

faydalı olacaksa seve seve yaparım ,, :icon_tup: