Orijinalini görmek için tıklayınız : Supra vs M Supra (Supra Onboard)
Tholl-ga
07-11-2007, 00:02
http://www.youtube.com/watch?v=7DbCr7-8gPc
Sertan ve İsmail abiye tekrardan başarılar diorum
Maaşallah...
Msupra'nın kaputa dikkat ;)
Maşallah ikisinede.
Seviyoruz Tholl-ga seni :) 2 araç ada Maşallah kazasılz belasız tşk ler paylaşm içn
Msupra'nın kaputa dikkat ;)
Maşallah ikisinede.
Araba burkuluyo :D
M_PROJECT
07-11-2007, 00:09
m supra o gunun arabasi oldugunu kanitladi bence aradaki guc farkina ragmen pump gasle anca bukadar olur diip gazlaya gazlaya geldigi istanbulda tam gaz denemeler yapip yine gazlaya gazlaya ankaraya donmesi bile cok sey ifade eder. masallah
o nasıl bır kafa kaldırmadır yaw...masaallah
arabayı kesin satıyorum e 30kasa bi araba alıp motor kycam üstüne bune be kardeşim fena gidiyolar maşaLLah ama bmv de zevki başka kaputun macunları atmiş ya kasılmaktan:D
^^ANIL^^
07-11-2007, 00:13
maşşallah msupra çok güzel yürümüş kazasız belasız
Low-Rider
07-11-2007, 00:14
Maşallah maşallah
emreekin
07-11-2007, 00:14
bmw nin kafa hiç yere inmedi....:D :D masallah ikisinede....
türkiye nerden nereye geldi ya :icon_tup: :bravo::bravo:
3 sene önce biri sölese inanmazdım hepimiz arkadaşız Denedik eylendik kimse altında buzağa aramasın kimsenin kimseyi rakip kimsenin kimseyi düşman olarak gördüğünü düşünmesin pls iki arabada başarılı maşllah naqzarlardan saklasın
arabayı kesin satıyorum e 30kasa bi araba alıp motor kycam üstüne bune be kardeşim fena gidiyolar maşaLLah ama bmv de zevki başka kaputun macunları atmiş ya kasılmaktan:D
e36 dan 1 tek klima söküldü saten herşeyi orjinal M3 :D 320 deil cnm :)
emreekin
07-11-2007, 00:16
like oz b16t& my d16t.....:D :D
Low-Rider
07-11-2007, 00:16
vallahi nerden nereye geldi türkiye bu konuda,inşallah çok daha iyilerini görürüz.
Maxiboost
07-11-2007, 00:19
Tolga @supra :p eheheh iki araçta gerçekten süperler maşallah ikisinede :)
İsmail abi kaputa bi mandal falan bişiler tak abi , çok burkulma var.
Her iki araca da kazasız belasız diyorum. Hakkaten Türkiye'de nerelere geldi Modifiye.
Gelişimde emeği bulunan herkese çok teşekkürler.
harbi nası şahlanıolar maşallah 2sinede
sonuncuda sanki biraz kesici hisssettim msuprada
gerçekten gurur verici.tebrikler,iki araçta çok iyi:icon_tup:
masallah masallah... Allah nazarlardan saklasın ınsallah...
daha ust suratlerı merak ederım acıkcası. supra cıddı sekılde hazırlanmıs bır arac. dıer yanda da el emegı goz nuru halıs mulıs turk yapımı msupra. valla supranın hakkını yemem ama msupra nın pt71 ıle nos da olsa bu sekılde gıtmesı gercekten guzel... sertanı da ısmaıl ıde kutluorum. Allah msupraya gt45 ler nasıp etsın ınsallah...
sonuncuda sanki biraz kesici hisssettim msuprada
ben tam bittigim yerde sertan gazladı ben beklicek zannettim
biraz yavaşlar diye düşündüm o gazladı
bende kesiciye düştüm
ama çok zevk aldım
keşke ankarada olsaydı yollar daha müsayit
gördünüz gibi arabaların arasında dolaştım durdum
ama genede iki tane emsalsiz arabanın orda güç denemesi harikaydı bence
hepinize teşekkür ederim
sertan kardeşim saygılar
bu hafta ankaraya gelınıyordu noldu?
bu hafta deil de 1-2 haftai çinde alemsel bişiler yapabilirs :)
isallah bakalım haberımız olur zaten bu sefer madoda oturursun herhalde hemen kacmak olmaz...ıkımız bır olup utkuyu doverız mesela:)
dokumayın len kardeşime :) bunalıma girer sona :)
güzel bi yariş ve bence msupra en buyuk projelerden bitanesi ve en ciddlerinden oLani..ve o gun yariş gunü yani bi abi benı aramiştı otobandaysan kacın die gişelere kadar kapatıcaklarmiş dedimabi yariş biteli 2 saaat oldu sağLam bi ihbar alinmiş yani..
Beklerim Kardeşlerimi Ben Hazir Ve Nazir Bir şekilde Bekliyorum
Emegime Saygi Duyan Ve Emek Harcayan Herkesi Seviyorum
Bu Işler Hiç Dişardan Görüldügü Gibi Degil
Bi Tane Motor Al Arabaya Koy Iki Parça Getir Oldu
Yok Arkadaşlar öyle Degil Zurnanin Sesi Uzaktan Kolay Geliyor
Harcadimiz Para 50000 Usd +araba {m3} Hadi Para Onemli Degil
Verdigimiz Emek Hiç Bir Bedelle ödenmez {gökhan Usta Sen Bir Harikasin Sana Teşekkür Ederim Yaptiklarindan Dolayi} Onun Içindirki Ben Hiç Bir Zaman Hiç Bir Insani Küçümsemedim Küçümsememde Sadece Saygi Duyarim Ve Sizde Emege Lütfen Saygi Duyun Saygi Kadar Güzel Hiç Bir şey Yok..............:icon_tup: NOT- DAHA MSUPRA BİTMEDİ ARKADAŞLAR YENİ BAŞLADIK ASIL BUNDAN SONRA ÇOK URAŞACAGIZ BANA GÖRE 200 HP DAHA EKSİK
cok güzel iki arabayada masallah sahiplerini tebrik ederim tr bu işte yavas yavas ilerliyo :)
ben de bmw yi tebrik ederim, fikir olarak çok değişik ve çok başarılı olmuş
Kesinlikle Türkiyede gördüğüm en Başarılı swap....
sıfırdan kalkar gibi 3.vitesde kafa kaldırıyor maşallah allahtan kazasız belasız günler projenin büyüyerek devam etmesini diliyorum...
Aerodinemik bikaç parça yeni modlar olabilir..
Son sürat nereye kadar cıktınız ?
streetracer_nos
07-11-2007, 01:31
mükemmel gerçekten de tr de böyle işler görmek gerçekten gurur verici ikisinede kazasız belasız sürüşler dilerim..
çok başarılılar, maşallah
Bana söyleyecek birşey kalmamış... Gerçekten TR'nin bu hallere gelebildiğini görmek beni nasıl duygulandırıyor anlatamam... Çok güzel turbo setuplar, NA setuplar, inanılmaz swaplar... Ülkemde olması gereken şeyler yavaş yavaş olmaya başladı, ne mutlu bize :)
Supra'ya da MSupra'ya sonsuz başarılar dilerim, emekleriniz büyük, bizim de bu emeklere duyduğumuz saygı büyük... Umarım önümüz hiç kesilmez böyle tam gaz devam ederiz TR olarak hepbirlikte :)
TURBO_S2K
07-11-2007, 01:50
iki arabayi da tebrik ederim. emek buyuk...
supra da ne debriyaj var bu arada, hafifyen siyiriyomu bana mni ole geldi
^^ANIL^^
07-11-2007, 01:53
araba lastikten dolayı kanımca sekiyo ordaki sekmeler debraj kaçırma gibi gelmiş olmasın abi sna :)
m supra o gunun arabasi oldugunu kanitladi bence aradaki guc farkina ragmen pump gasle anca bukadar olur diip gazlaya gazlaya geldigi istanbulda tam gaz denemeler yapip yine gazlaya gazlaya ankaraya donmesi bile cok sey ifade eder. masallah
Nokta. :icon_tup:
+ Helal olsun Ismail Abim
Berent.t
07-11-2007, 02:28
maşallah demekten başka birşey düşmüyor.. :)
-Çok güzel denemeler gene Msupra çok iyi gelmiş ..
Arac sarıyor
büyük ihtimal u vardır aracta http://www.tiltonracing.com/pdfs/driveline07.pdf
İki araçta çok emek verilmiş bu gelişmeleri görmek sevindirici ayrıca dayanıklık konusunda toyota varsa işin içinde sorun yok ;)
Geçekten her iki araç için de harcanan maddi manevi emekler çok ve fazlasıyla karşılığı alınmış alınıyor.İkinizede kazasız belasız sorunsuz kullanımlar diliyorum.Merak ettiğim bir şey var her iki aracın hp ve nm değerleri nedir ve bu roling"lerde kaçta baslanıp kaça kadar denenmiştir!
maşallah maşallah iki aracında çok ciddi emekler sarfedilerek yapıldığı ortada.
Böyle bir denemeyi bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
türkiye nerden nereye geldi ya :icon_tup: :bravo::bravo:
3 sene önce biri sölese inanmazdım hepimiz arkadaşız Denedik eylendik kimse altında buzağa aramasın kimsenin kimseyi rakip kimsenin kimseyi düşman olarak gördüğünü düşünmesin pls iki arabada başarılı maşllah naqzarlardan saklasın
:bravo::bravo::bravo:
gerçekten iki araçta inanılmaz başarılı.tebrik ederim.türkiye,de böyle araçlar olduğunu bilmek gurur verici
MSUPRA ya maşallah emegine saglık kardeş. supra ya zaten söylenecek laf yok. tekrar tekrar maşallah ikisinede.
supra 1200 hp + (bir sene önce 1200 falandı cünkü)
Msupra tahminimce nosla beraber 750 hp yada az biraz fazlası
her iki aracta birbirine cok yakın agırlıktalar
tork olarak hiç bir tahminim yok
Maşallah ikiside çok iyi tebrikler
sportinger
07-11-2007, 12:17
supra 1200 hp + (bir sene önce 1200 falandı cünkü)
Msupra tahminimce nosla beraber 750 hp yada az biraz fazlası
her iki aracta birbirine cok yakın agırlıktalar
tork olarak hiç bir tahminim yok
kilolar yakın arada bi ferrari kadar güç var arabalar nerdeyse kafa kafaya gidiyo:beuj::beuj::beuj:
iki arabayı da tebrik ederim süper yalnız yurdum için degil dünyada da emsalleri az olan arabalar allah kaza bela vermeden binmek nasip etsin...
ismail abi sen ilk o nosa bi battanitye almakla başlayalımistersen:)
kilolar yakın arada bi ferrari kadar güç var arabalar nerdeyse kafa kafaya gidiyo:beuj::beuj::beuj:
iki arabayı da tebrik ederim süper yalnız yurdum için degil dünyada da emsalleri az olan arabalar allah kaza bela vermeden binmek nasip etsin...
vallahi benim sölüyeblceklerim bunlar daha fazlasını bilemicem
ama Msuprada 5 ileri şanzuman var biraz daha uzun o avantaj olabilir
team_k20
07-11-2007, 20:23
Emegime Saygi Duyan Ve Emek Harcayan Herkesi Seviyorum
Bu Işler Hiç Dişardan Görüldügü Gibi Degil
Bi Tane Motor Al Arabaya Koy Iki Parça Getir Oldu
Yok Arkadaşlar öyle Degil Zurnanin Sesi Uzaktan Kolay Geliyor
Harcadimiz Para 50000 Usd +araba {m3} Hadi Para Onemli Degil
Verdigimiz Emek Hiç Bir Bedelle ödenmez {gökhan Usta Sen Bir Harikasin Sana Teşekkür Ederim Yaptiklarindan Dolayi} Onun Içindirki Ben Hiç Bir Zaman Hiç Bir Insani Küçümsemedim Küçümsememde Sadece Saygi Duyarim Ve Sizde Emege Lütfen Saygi Duyun Saygi Kadar Güzel Hiç Bir şey Yok..............:icon_tup: NOT- DAHA MSUPRA BİTMEDİ ARKADAŞLAR YENİ BAŞLADIK ASIL BUNDAN SONRA ÇOK URAŞACAGIZ BANA GÖRE 200 HP DAHA EKSİK
kazasız belasız aracın çok güzel ama hp den çok tutunmaya önem göstersen daha ii olur abi dragda izledim yılan gibiydi maşallah
SubieGuy
08-11-2007, 06:55
Ellerinize sağlık, çok güzel işler bunlar, hepimiz gurur duyuyoruz.
Supra+MSupra= "KamaSupra" hahahaaa harika gidiyor araçlarınız...