Orijinalini görmek için tıklayınız : Turbo Teg vs. Hpf stage 5
HPF stage 5 M3 vs. Turbo Integra
HPF Stage 5 M3 vs Integra GSR - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=-cZTP79hSwY&feature=player_embedded)
Integra'nın sahibi Myles Kerr
Integra 100-200 km/h 6,00 s
60-130 mph 6,85 s
Stage 5 in süreleri Teg ile kafa kafaya.... 1000 whp M3 ile..
dbn dosyasını ekleyebileceğim server söylerseniz Teg Turbo DBN dosyası ekleyeceğim.
ulen dedim noluyo izmit dönüşü cem abi hpf m3lemi denedi :D
ulen dedim noluyo izmit dönüşü cem abi hpf m3lemi denedi :D
+ M3 :p
harbiden başlığı görünce bende öyle sandım :D
bende öyle sandım :D ama denemek isterim m3 le
bende öyle sandım :D ama denemek isterim m3 le
espostan nedir, tech turbo ya ait dbn var elimde 4 adet.
Sahibi Myles Kerr garip bir adam, bmw forumunda yazıyor. Kafayı hpf ye takmış,
1 yıl önce bana hpf ile yarışmak istediğini yazmıştı. Aradan 1 yıl geçti, adam dediğini yapmış.
integra linkteki
Gringo's new build- Forward Facing 6262, E-85, Stock Sleeve - Honda-Tech (http://honda-tech.com/showthread.php?t=2798527)
hpfnin 1100rwhp m3 idiası komik olmus...
bide bir şey söyliycem adamın setupını biliyorum ve hemen hemen yakınız basınç daha fazla basıyorum 30 psi + %50 tolen benim setupda ..bu hpf biraz yalan gibi geldi ne biliyim ve bu araç kendi araçları sanırım türkiyeden giden bir arkadaş vardı bayilik için oda test için bu araca binmişti 1000 hp olduğundan bahsetmiştiler.çok entersan olmuş..:)
hobaa sen bu tegden daha güçlüsün teorik olarak o zaman 1000 teker hpf ye 2 direk açarsın abi :D
hobaa sen bu tegden daha güçlüsün teorik olarak o zaman 1000 teker hpf ye 2 direk açarsın abi :D
Benim düşüncelerimi okuyorsun korkmaya başladım :)
Ben denersiniz diye düşündüm o gün pistten peş peşe çıktınız ama M3'ün içi kalabalıktı.
Juggernaut
26-10-2011, 13:46
Videoda rwhp yazmışlar integraya arkadan itiş mi yapmışlar ki
H22Power
26-10-2011, 13:50
Cem abi sen sandım :S
integra yanlış yazılmış önden çeker
bu arada integranın degerlerini boşverin ben 6765 turbo ile 1.3 barda o TEG den daha hızlıyım
Şimdi anladım neden barış ile hala daha otobanda yan yana gelemedik :D:D:D
100 - 200 üm 5.42 benim
60 - 130 umda 6.3 gibiydi yanılmıyorsam :)
97 oktan 1.3 barcık :)
Mert abi benim dbn forumda var senden rica etsem o forumda paylaşabilirmisin bir zahmet biz Türklerin gücünü de görsünler honda da
SC6765 turbo
1.3 bar
K20Z1 engine
93 octane
1000cc meth injection
halilcakir
26-10-2011, 15:24
Turk Integra bundan daha hizliysa Turk tt M3lerden biriyle yarissin o zaman?
Yaris sirasinda iki aracdada pbox olsunki sureleride gorelim yurtdisida arabalarin ne kadar hizli oldugunu gorsun
varsa deniycek m3 ben denerim ben hazırım
Tholl-ga
26-10-2011, 15:51
Ben denersiniz diye düşündüm o gün pistten peş peşe çıktınız ama M3'ün içi kalabalıktı.
aracta 6 kisiydik dogukan i arabasina biraktik donus yolunda barisla beraber dönduk.yol kalabalikti zaten
çok kral adamsın biliyon dimi :icon_tup:
stlegal teg & M3 tt & hulk ne güzel olur ne güzel olur :eek:
34tb9544
26-10-2011, 15:55
Ben arkadan geliyodum tegin İzmit dönüşü bı ara bi porsche carera çıktı cem abi şoför degildi ufaktan gaza dokundu Porsche tan sonra tamam dedim seyredecek bı şey çıktı porsche çi kaçtı gitti :) kurtardı kendini
DetailEF
26-10-2011, 15:55
Turk Integra bundan daha hizliysa Turk tt M3lerden biriyle yarissin o zaman?
Yaris sirasinda iki aracdada pbox olsunki sureleride gorelim yurtdisida arabalarin ne kadar hizli oldugunu gorsun
Sen 1-1.5 yıl önce dbn dbn dedin millet senle dalga geçti, şimdi herkes dbn peşinde Allah sabırlar versin :D
halilcakir
26-10-2011, 16:08
Sen 1-1.5 yıl önce dbn dbn dedin millet senle dalga geçti, şimdi herkes dbn peşinde Allah sabırlar versin :D
:D:D:D:D:D
Sagolasin
Aslinda su andada bir kac tespitim var ama yoruldum artik
Siyah M3 daha büyük motor ile haftaya pazar hazır.
Pembe M3 şu anda hazır, özelden görüşelim.
beyler trde bmw s1000 rr gecıcek arac varmı cok merk edıyrm cıdden
denemeler videoya alınırsa biz tech üyelerinide sevindirirsiniz :D
Siyah M3 daha büyük motor ile haftaya pazar hazır.
Pembe M3 şu anda hazır, özelden görüşelim.
telim bu mert bey 05326038730 cem ..sadece denemeden 1 gün önce haberim olsun yeterli..
kanashibari
26-10-2011, 16:48
Evet cem abi video olursa arabaya sabit bir kamera ile içerden çünkü seni takip edebilecek bir cam car yok :( çok güzel olur.
Cem bey ile konuştuk. Çıktığımız zaman çekim de olur.
konu nerden nereye geldi, teste başka turbo m3 (ler) de gelse?
Cem bey ile konuştuk. Çıktığımız zaman çekim de olur.
konu nerden nereye geldi, teste başka turbo m3 (ler) de gelse?
mert bey bu arada tekrar hayırlı olsun :)
3. gazlama daha net olmuş ama hız olarak çok erken bıraktılar gibi geldi
mert bey bu arada tekrar hayırlı olsun :)
Sizin de hayırlı olsun, Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.
Bende denerim benide çağırın
cidden şöle 3 ünüde aynı video da izlesek? :o
Bende denerim benide çağırın
aaaa gaz geldi :) hani çıkmıycaktın :)
b serisi forewer diyorum..
stock gömlek ile harika bir deger
cem başkan senin dbn var ise
mert beydi sanırsam ilave etisin hulk la beraber form!a
b serisi forewer diyorum..
stock gömlek ile harika bir deger
cem başkan senin dbn var ise
mert beydi sanırsam ilave etisin hulk la beraber form!a
malesef dbn yok gerekte yok bence şuan bide devamlı yol tutuşuna yönelik hareket ettik en büyük problem bu zaten şuan çok iyileştirdik bakalım denemelerde görülür ne kadar başaralı olduğu yol tutuşun.keşke başkalarıda gelse daha eğlensek..
TB turbo iken nerdeydiniz....
lannn yazdım yazdım sildimm :D :D :D
başkan tek birşey diyecegim eger traction bar almadıysan koş biran önce al:)
kıçırık efvtec de var inanılmaz bir çekiş gücü hissettiriyor ve sarma diye birşey yok..
koş cem koş:D
cem trantıon bar al..:D
başkan tek birşey diyecegim eger traction bar almadıysan koş biran önce al:)
kıçırık efvtec de var inanılmaz bir çekiş gücü hissettiriyor ve sarma diye birşey yok..
kanka cem abi onu 2 sene önce aldı bee :D sen yenimi tanıştın :D
yok kanka benim tanışıklıgım onunla 4 -5 senelere dayanır ama hiç birlikteligimiz olmamıştı:D
ilk defa yeni oldu çok mutluyum :D
Sizin de hayırlı olsun, Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.
@stlegal
@Mert abi
İkinizede hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bahtları açık olsun
3. gazlama daha net olmuş ama hız olarak çok erken bıraktılar gibi geldi
Bence 1 kere denemişler, 4 farklı kamerayla çektikleri görüntüyü sırayla veriyorlar :)
teg, hulk, m3tt ... sardırır sardırır tekrar izleriz :D
Beyler,
konu Teg ile hpf m3 stage 5 yarışı idi.
mahsuru yoksa rolling konusunu başka başlık altında açalım.
değinmek istediğim hpf stage 5 in yürüyemediği.
Teg'in dbn dosyaları var, 4 adet. En iyi 100-200 km/h süresi 6,06 saniye.
Stage 5 m3 demek 1000 üzeri teker beygirli M3 demek(miş).
Nasıl olur da 1000 whp M3 100-200 ü 6,06 olan araçla gidebiliyor?
Bu turuncu portakal M3 şirket aracı, hafifletilmiş, veee 345 lastik var, iyi yol tutsun diye.
Ancak süreler kötü değil, çok kötü.
Beyler,
konu Teg ile hpf m3 stage 5 yarışı idi.
mahsuru yoksa rolling konusunu başka başlık altında açalım.
değinmek istediğim hpf stage 5 in yürüyemediği.
Teg'in dbn dosyaları var, 4 adet. En iyi 100-200 km/h süresi 6,06 saniye.
Stage 5 m3 demek 1000 üzeri teker beygirli M3 demek(miş).
Nasıl olur da 1000 whp M3 100-200 ü 6,06 olan araçla gidebiliyor?
Bu turuncu portakal M3 şirket aracı, hafifletilmiş, veee 345 lastik var, iyi yol tutsun diye.
Ancak süreler kötü değil, çok kötü.
daha önceki postumda dediğim gibi bu turuncu şirket aracı yani hpfnin elinin altında olan en iyi yürüyen aracı diyebiliriz??? 1000whp m3 ün bu integrayı delik deşik etmesi lazım ama nerdeyse integra geçicek !!! gerçek 1000whp aracla 600whp aracın gerçek sonucu denediğimizde ortaya çıkar ama burdaki hpfde yanlış birşeyler var:..
2ıncı sayfada tekrar yazdım konuyla alakası yokama merak edıyorum bmw s1000 rr gecıcek arac varmı tr de
2ıncı sayfada tekrar yazdım konuyla alakası yokama merak edıyorum bmw s1000 rr gecıcek arac varmı tr de
mert bey o sürelerle s1000rr i rahat gecer.teoride tabi..
bide eagle kolun dandikliginden bahsedioduk diger konuda hondada eagle kol varmıs :D
denemek görmek lazım.
İstanbul'da illa S1000 RR vardır, önümüzdeki yaz sayıları artar.
bide eagle kolun dandikliginden bahsedioduk diger konuda hondada eagle kol varmıs :D
test edip yorum yapmak lazım.
S1000 RR daha yavaş olsa, sadece ihtimal, çok güzel bir alet.
ya yakın bı abımızle bu konuyu tartsyrdukta motorcu kendılerı bayagı gıderlı konusyrdu ondan merk ettım bmw s1000 rr gecıcek arac varmı trde dıye onalr yok felan gıbı konusyrlarda
ya yakın bı abımızle bu konuyu tartsyrdukta motorcu kendılerı bayagı gıderlı konusyrdu ondan merk ettım bmw s1000 rr gecıcek arac varmı trde dıye onalr yok felan gıbı konusyrlarda
s1000rr gerçekten çok hızlı ama mert beyin 100 200 ü belli yarış anında o süreler çıkarsa basarken bile önde olurki o güçteki bi araba 200 den sonra atmosferik her makinayı çok üzer :)
s1000rr gerçekten çok hızlı ama mert beyin 100 200 ü belli yarış anında o süreler çıkarsa basarken bile önde olurki o güçteki bi araba 200 den sonra atmosferik her makinayı çok üzer :)
küçümsenecek bir motor değil, denemek lazım.
nette 100-200 değerini bulamadım.
yol şartlarında 4 lü sureler biliyorum
KSK-VTEC
26-10-2011, 22:30
HPF stage 5 M3 vs. Turbo Integra
HPF Stage 5 M3 vs Integra GSR - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=-cZTP79hSwY&feature=player_embedded)
Integra'nın sahibi Myles Kerr
Integra 100-200 km/h 6,00 s
60-130 mph 6,85 s
Stage 5 in süreleri Teg ile kafa kafaya.... 1000 whp M3 ile..
dbn dosyasını ekleyebileceğim server söylerseniz Teg Turbo DBN dosyası ekleyeceğim.
İyide burada m3 geçmemişki honda bildiğin saplamış en sondada frene basmış ayıp olmasın diye o honda 600whp ise m3 bence enfazla 650rwhp dir
kankacım, sana katılıyorum. bencede integra geçiyor. erken frene basma durumu var integrada. ha, video sonunda liste yapmış yapılacaklar diye. sonrası belk geçeçektir. ama ne kadar :)
berkay_aydin
26-10-2011, 22:40
ben anlayamadım ya basmıyorlar yada hpf m3 hiç yürüyemiyor.. eğer 2.şık olsa bu adam bunu neden yüklesin ?
Ya güzel kardeşlerim ben stock motor 500 whp aracım ile Stage 4 ü ile yakın gitmiştim
benim denemem de m3 700 küsür rwhp idi şimdi benim TR de barışla denemem de bir anormallik yok nedenine gelince KG farkı cok var dı arada yaklaşık 500 kg kadar :heyoo:
Fakat bu turuncu M3 kaç kg hafifletilmiş ? :soru:
ayrıca barışın arabasından tam 300 rwhp daha fazla :eek::eek:
Ayırca Teg öle bir saplıyorki sonunda frene basıp dalga geciyor:hahaha::hahaha:
Bu hpf cilerle mert daştan uğraşmakta haklı cünkü adama saygı duymuyolar :Deli:
Hilmi Üstadım,
Yıllardır söylüyorum "hpf show" yapıyor.
Özgün İstanbul'da Stage 3 tune edip iyileştirsin Hilmi ile denerler.
Bu arada ben de 400 shota dayanabilecek yeni makinemi bitirmiş olurum ve Hilmi ile denerim.
Karşılaştırma direk ortaya çıkar. Ne dersin Doktor OZ?
senle deneyelim boşver integrayı abi Crisin araabası gibi deil basrışın arabası Jeremy mi ne bilmiyorum yazılısını o gittikten sonra çok doğal böyle olmasının çöküşe geçti Hpf ondan dolayı
hpf nin ne yaptığını bilemem ama dün barışla idik gayet güzel arabasına biniyordu mesela sen binemiyorsun abi insanların görüşleri farklı Hee hpf lik bişiler kalmıyor barışta emme ve beyin hariç ama :D beyinde kalmayacak yakında neysee insanların bakış acısı farklı seninki yarış arabası adam arkadaşları ile cagdat caddesinde en yoğun polisli yerde bile gezebiliyor demek istediğimi yanlış anlamayında integrayı hondayı nie aşaladınız şimdi ? mert abi senle dedeneyelim hulk u istediğimiz gibi olsun ben seni çok şaşırtıcağına eminim
senle deneyelim boşver integrayı abi Crisin araabası gibi deil basrışın arabası Jeremy mi ne bilmiyorum yazılısını o gittikten sonra çok doğal böyle olmasının çöküşe geçti Hpf ondan dolayı
hpf nin ne yaptığını bilemem ama dün barışla idik gayet güzel arabasına biniyordu mesela sen binemiyorsun abi insanların görüşleri farklı Hee hpf lik bişiler kalmıyor barışta emme ve beyin hariç ama :D beyinde kalmayacak yakında neysee insanların bakış acısı farklı seninki yarış arabası adam arkadaşları ile cagdat caddesinde en yoğun polisli yerde bile gezebiliyor demek istediğimi yanlış anlamayında integrayı hondayı nie aşaladınız şimdi ? mert abi senle dedeneyelim hulk u istediğimiz gibi olsun ben seni çok şaşırtıcağına eminim
E46 M3 düz vitesi günlük kullanmak yerine 997 TT Tiptronic günlük kullanıyorum.
Hergün 50-120-60 km gibi mesafeleri 997 TT ile alıyorum. Dün iş çıkışı Hilmi'ye uğradım, sor ona.
Sen bitir şu gri m3ü, suprayı çıkalım yola :)
Providence
28-10-2011, 11:17
senin e46 m3 ü günlük kullanman imkansız ki :D hatta her hangi bir kişinin o arabayı günlük kullanması imkansız , yokuşta kalkmaz , rölantisi rezalet kaldırırken stop eder ,her yeri her yerde , arabalıktan çıkmış zaten , birde bunu günlük kullanıcaksın , birde havalandırma sisteminden eser kalmadığından tüm yağ buharı içerde :D senin 10 yılda yaptığın araba , araba statüsünden çıkmış anca 10 yılda bunu başarmışsın :D Tabi birde maksimum 5000 km yapabiliyor araba motor dağılmadan :D
O hpp nin araba kaç bin mil yapmış durumda , dyno da stage 2.5 dan beri üstünde olan motor wardı aracın :D Adamlar o araçlar tracking de yaptı , drag de yaptı , dyno pull da yaptı :D aynı motor ile dikkatini çekerim :D Şimdi asıl başarı bu mu yani günlük kullanılabilen güvenli ve güçlü bir araba yapmış olmak mı yoksa her 3-5 bin km de motor kıran i ne hüdüğü belirsiz bir şekle girmiş , her tarafı dağınık , kliması olmayan , trafikte asla kullanılamıyan , yokuşta kalkamayan ve listenin böyle uzayıp gittiği bir mahlukat yaratmak mı :D
Ayrıca mört hpp nin seni taktığı yok hatta bmw forumlarından kimse seni takmıyor :D en son "mört u suck diye !!!" smiley yapılsın konusu geçmekteydi :D sen 60-130 u 0.1 de bile geçsen ne sana inanırlar ne de umursarlar , o kadar yerin dibine vurmuşsun ki insanların gözünde yaptığın işler sayesinde artık kimse umursamıyor seni :D sen anca oraya buraya saldır tırmala ama sesini duyurucağın kimse yok :D
Haa şu an hpf nin stage 5 de senin araban gibi dyno queen oldu , en büyük mallıkları bu oldu mağlesef , JP nin olmayışının acısını çekicekler bir süre artık bu da onların hatası :D ama senin hatalar listenle kıyaslandığında göz ardı edilebilicek bir hata :D
Bir arabayı günlük kullanamıyorsan , trafiğe giremiyorsan yazın en sıcak gününde uzun yola çıkamıyorsan ne anladım o arabadan , haa birde ancak toluen li benzinle kullanabiliyorsan benim için hiç anlamı yok o arabanın :D
Mört sen m3 le istanbul'dan ankaraya gidebiliyo musun :D çekici üstü sayılmaz ama :D sen bir buna cevap ver konuşuruz sonra .....
çok kral adamsın biliyon dimi :icon_tup:
Stlegal teg & m3 tt & hulk ne güzel olur ne güzel olur :eek:
+100000000
senin e46 m3 ü günlük kullanman imkansız ki :D hatta her hangi bir kişinin o arabayı günlük kullanması imkansız , yokuşta kalkmaz , rölantisi rezalet kaldırırken stop eder ,her yeri her yerde , arabalıktan çıkmış zaten , birde bunu günlük kullanıcaksın , birde havalandırma sisteminden eser kalmadığından tüm yağ buharı içerde :D senin 10 yılda yaptığın araba , araba statüsünden çıkmış anca 10 yılda bunu başarmışsın :D Tabi birde maksimum 5000 km yapabiliyor araba motor dağılmadan :D
O hpp nin araba kaç bin mil yapmış durumda , dyno da stage 2.5 dan beri üstünde olan motor wardı aracın :D Adamlar o araçlar tracking de yaptı , drag de yaptı , dyno pull da yaptı :D aynı motor ile dikkatini çekerim :D Şimdi asıl başarı bu mu yani günlük kullanılabilen güvenli ve güçlü bir araba yapmış olmak mı yoksa her 3-5 bin km de motor kıran i ne hüdüğü belirsiz bir şekle girmiş , her tarafı dağınık , kliması olmayan , trafikte asla kullanılamıyan , yokuşta kalkamayan ve listenin böyle uzayıp gittiği bir mahlukat yaratmak mı :D
Ayrıca mört hpp nin seni taktığı yok hatta bmw forumlarından kimse seni takmıyor :D en son "mört u suck diye !!!" smiley yapılsın konusu geçmekteydi :D sen 60-130 u 0.1 de bile geçsen ne sana inanırlar ne de umursarlar , o kadar yerin dibine vurmuşsun ki insanların gözünde yaptığın işler sayesinde artık kimse umursamıyor seni :D sen anca oraya buraya saldır tırmala ama sesini duyurucağın kimse yok :D
Haa şu an hpf nin stage 5 de senin araban gibi dyno queen oldu , en büyük mallıkları bu oldu mağlesef , JP nin olmayışının acısını çekicekler bir süre artık bu da onların hatası :D ama senin hatalar listenle kıyaslandığında göz ardı edilebilicek bir hata :D
Bir arabayı günlük kullanamıyorsan , trafiğe giremiyorsan yazın en sıcak gününde uzun yola çıkamıyorsan ne anladım o arabadan , haa birde ancak toluen li benzinle kullanabiliyorsan benim için hiç anlamı yok o arabanın :D
Mört sen m3 le istanbul'dan ankaraya gidebiliyo musun :D çekici üstü sayılmaz ama :D sen bir buna cevap ver konuşuruz sonra .....
Kıvırma, erkek gibi gazlamaya gel.
Korkuyorsun.
Gel test edelim. Yemedi.
Adımı düzgün yaz. Serviste denk geliyoruz, sana adımı nasıl telaffuz edeceğini öğretirim.
Yemez. Burada atar tutarsın.
Dyno queen ancak senin m3 e yakışır o sıfat, unuttun mu en hızlı 60*130 bende. Hangi dyno queen?
1 senedir vbox süresi koyamadın.
volume81
28-10-2011, 12:04
şakir çekirdekleri al olm gider var...
H22Power
28-10-2011, 12:13
Turbonun büyüklüğü yada setup ın uyumlu parçalarla kurulmuş olması,şanzıman oranları, aktarma tarzı (ff/rwd/awd) önemli de hacim çok farklı bişi yani 2-3-4 yanyana olan araçlardan hacmi düşük olanın 5-6 da duvara çarpmış gibi yavaşlaması hayret verici..
Providence
28-10-2011, 12:14
Kıvırma, erkek gibi gazlamaya gel.
Korkuyorsun.
Gel test edelim. Yemedi.
Adımı düzgün yaz. Serviste denk geliyoruz, sana adımı nasıl telaffuz edeceğini öğretirim.
Yemez. Burada atar tutarsın.
Dyno queen ancak senin m3 e yakışır o sıfat, unuttun mu en hızlı 60*130 bende. Hangi dyno queen?
1 senedir vbox süresi koyamadın.
hpp aşağı hpp yukarı ne oldu ? sen 10 yıl cebelleştin şimdi millete atar yapabilir moda geçtin iyi hatırla ayrıca forumda tehdit içeren mesajlar sanırsam yasak , o nedenle o konuda gereken yapılır umarım :D Veysel Abi den telefonumu istemişsin ayrıca konuşucak bişeyimiz olduğunu sanmıyorum :D
Benim m3 yollarda otobanda , pazar günü pistte olucak mesela :D yani pek dyno queen değil :D Yaptığımdan beri kullanıyorum geziyorum , karda bile çıktım :D Gerçekler ağır gelebiliyor insana bazı bazı ....
ya alaksıs yok HPF nin salaklığı o oturboyu takıyorsan 9 dönüceksin !!!! bukadar basit
@Turbo M3
suprayla çıkıcaksınız abi bende izlliyicem :icon_tup:
ya alaksıs yok HPF nin salaklığı o oturboyu takıyorsan 9 dönüceksin !!!! bukadar basit
@Turbo M3
suprayla çıkıcaksınız abi bende izlliyicem :icon_tup:
Ozgun benide cagir o gun cam car olurum :) Hem ne kadar hizli olduklarini gorur ona gore kartlarimi oynarim...
Providence
28-10-2011, 12:28
stg 4 ün üzerindeki pt76 ile de çıkartabilirlerdi bu gücü 8285 gereksiz oldu
Providence
28-10-2011, 12:29
Ozgun benide cagir o gun cam car olurum :) Hem ne kadar hizli olduklarini gorur ona gore kartlarimi oynarim...
Kardeş rodajın bitsin çıkacam ben senle zaten sözüm war :)
Kardeş rodajın bitsin çıkacam ben senle zaten sözüm war :)
Eyvallah baris :) Benim RAKIP OLAMAYACAGIM arabanin gidisini Gormek icin cam car olmak istedim.Seninle her zaman deneriz sorun yok...
Providence
28-10-2011, 12:36
Eyvallah baris :) Benim RAKIP OLAMAYACAGIM arabanin gidisini Gormek icin cam car olmak istedim.Seninle her zaman deneriz sorun yok...
Senin rakip olamıycağın araba derken ? önce araba olması lazım sanırsam o arabanın :D Senin supra benim m3 gibi araba çünkü binip gezebiliyorsun :D
Bro formdasın yine bakıyorum :D
Providence
28-10-2011, 12:39
Bro formdasın yine bakıyorum :D
Eyw bro daha bizim forumda ki olaya el atıcam ama el atarsam gene kaçaçcak o elemanlar :D ondan bekliyorum biraz palazlansınlar diye sonra 6 ayda 1 geliyolar olmuyo :D
sadece denemeden 1 gün önce haberim olsun yeterli..
Tuttum bu lafı :icon_tup:
Barış,
Kar kış garip konulara girdin, ben karda Mercedes 4 Matic kullanıyorum. Turbo M3 değil. Mantık dışı konular yazmana ne gerek var?
Kar kış fırtına bırakalım.
Evet benim E46 m3 çok kötü, berbat, fena. araba değil.
Eee seninki çok iyi süper.
Eee daha ne gel deneyelim, senin istediğin aralıkta basarız. hangi devir istersen.
Söz nitrous kullanmam. Özgün de gelir, nitrous olmadan deneriz.
Ben de sana bayılmıyorum, gel deneyelim. Klavye kahramanlığına gerek yok.
Barış,
Kar kış garip konulara girdin, ben karda Mercedes 4 Matic kullanıyorum. Turbo M3 değil. Mantık dışı konular yazmana ne gerek var?
Kar kış fırtına bırakalım.
Evet benim E46 m3 çok kötü, berbat, fena. araba değil.
Eee seninki çok iyi süper.
Eee daha ne gel deneyelim, senin istediğin aralıkta basarız. hangi devir istersen.
Söz nitrous kullanmam. Özgün de gelir, nitrous olmadan deneriz.
Ben de sana bayılmıyorum, gel deneyelim. Klavye kahramanlığına gerek yok.
Demin yazını neden editledin ??? bana yazdığını
Eyw bro daha bizim forumda ki olaya el atıcam ama el atarsam gene kaçaçcak o elemanlar :D ondan bekliyorum biraz palazlansınlar diye sonra 6 ayda 1 geliyolar olmuyo :D
Bende hayret nasıl kaçırdı diyordum :D Pazar geliyor musun ? Bir aksilik olmassa Halodayız.
Konuyuda manta-R yaptık.. Allah, Özgünün gazabından korusun :D
Demin yazını neden editledin ??? bana yazdığını
çok sert olduğu için editledim.
Providence
28-10-2011, 12:55
Bende hayret nasıl kaçırdı diyordum :D Pazar geliyor musun ? Bir aksilik olmassa Halodayız.
Konuyuda manta-R yaptık.. Allah, Özgünün gazabından korusun :D
pazar körfezde track day war bmwctr nin , ona katılıcam tabi patlamazsa , patlarsa damlarım yanınıza, X5 e başladık bu arada :D Özgün bişey yapmaz onu da sq cu yapcam ben X5 bitsin :D artık alpine f1 yada odr programlar :D
volume81
28-10-2011, 12:56
toplaşıp rus'a gitmeyecekmiydiniz siz noldu gidemediniz herkes kime denk getirirse mi oldu ?
Tholl-ga
28-10-2011, 12:57
pazar körfezde görüşelim baris olmadi pes pese gideriz
çok sert olduğu için editledim.
Yazımı imla kurallarını eleştirmeyin şimdiden söyleyeyim
Gerek yok yazdıkların düşüncelerindir Serti yumsağı yok abi. Bizde tanıyoruz insanları yavas yavas
eğri oturalım doğru konuşalım ozaman
2008mi 2009 damı 4.87 yaptık be sen nerdeydin ozamanlar twinmi taksak single mı taksak vsvsvs diye düşünüyordun konuşuyorduk değilmi? Gri ile Gri yanlış olmasın siyah deil
justinin bıraktığı halde o süre olabilirmiymiş acaba ?ozaman arbadaki eksikler çok büyüktü hepsi yapıldı hala eksik vardı ona ragmen sararak 2 kişi 4.87 yaptı keske deneseydiniz demek istediğimi anlardın :) ozaman araba yoktu daha ortada dimi pectel taktığımız günleride unutmadım Neyse
Siyah Supra olayına gelince Eksikleri fazlaydı Motor kırmadan cemal dediki sökelim bende dedimki sökelim sürekli yatak sarmasından bıktık evet boşluklar çok kötüydü DEWAmli gittiğin için sende baktığın için biliyorsundur.:)
Adamın işi gücü var zaman ayıramıyor çok napayım çıkıp benmi gazlayayım BOŞVER ABİ boşver biz arabayı araba şekline sokmaya çalıştık sabret az daaha resimlerinide koyunca anlarsın Supra yatmaz 3 yıl korkma sana supraları yada supra motorluları getrince lütfen araban bitmiş olsun gerçekten rica ediyorum bitmiş olsun ben sana lafmı söledimde bana saldırıyorsun moscova dedin amacını anlamıza ragmen seni destekledik :D neyse sıkıntı yok ... sen gene beni saf bellle sıkıntı yok canın saolsun
HPf ye gelincede gerizekalılar yorumumu söyledim yaptıkları işe kendileri 33 psi yerine 40+ basip alabilirlerdi aynı beygiri yada manifold dizaynıı değiştirdikten sonra tabiki, salaklık etti mühendis bir adamın bunu yapması çok ama çok salakca bişey bence Neyseeee Barışın olayına gelince Eksikleri var yapabilicek bişiy varmı yok 1kere olsu kafamız rahat olsun istiyoruz daha doğrusu kendi istiyor
anlamadığın sey su sende sorarsın sana fikrimi söylerimm barışta sorar sertan da sorar EEEe ben nie günah keçisi oluyorum ?:) tmm suprayı sewiorum o ayrı ama :icon_wack bana ne diğe saldırıyorsun suprayla alıp veremediğinmi var?
Gerçekleracıdır gerçekleride sen tahmin ediyorsun :) YAAa beni konuşturma simdi Drag yapan arabaların 1 coğunun CİVİCler S2000 ler dahil hepsini 60-130 mili hepimizin süresinden çok daha iyi neyin peşindesin? insan gibi yazıorum takılmışım acıklamışım eeee ne die böle bir sey düşünüyorsun onu anlayamaadım
pazar körfezde track day war bmwctr nin , ona katılıcam tabi patlamazsa , patlarsa damlarım yanınıza, X5 e başladık bu arada :D Özgün bişey yapmaz onu da sq cu yapcam ben X5 bitsin :D artık alpine f1 yada odr programlar :D
iyi bakalım haberleşiriz
ahahah bileydim benim carro yu verirdik, standalone ile takaslardım :D
Emre Ekrem
28-10-2011, 13:01
Konuyu okuyorum, bir şey takıldı aklıma.
Providence hazırladığı arabayı, yaz kış sıkıntı olmadan kullanabildiğini belirtmiş gibi geldi bana.
Hafta içi 997 TT Tiptronic, kışın 4matic merco, kuşluk vatki bugatti eb110, mor giyersem hedehödö gibi değilde, yaptığı aracın işlevselliği gibi anladım ben.
Muhtemelen yanlış anladım zira, araçlardan bahsedilirken bu araçların yanında başka neler kullanıldığını anlatmak konudan ayrılıp, bir parça görgüsüzlüğe girer gibi gelirdi, oysaki eminim siz görgüsüz değilsiniz.
Providence
28-10-2011, 13:02
pazar körfezde görüşelim baris olmadi pes pese gideriz
Walla anti yağmur duvası okumaya başlıycam bugün :D gideriz hep birlikte :) bugün doğan ustaya gidip pist için ayarları değiştiricem , yağmur yağmasın diye dua edecem sonra pazar günü :)
Providence
28-10-2011, 13:04
Providence hazırladığı arabayı, yaz kış sıkıntı olmadan kullanabildiğini belirtmiş gibi geldi bana.
Hafta içi 997 TT Tiptronic, kışın 4matic merco, kuşluk vatki bugatti eb110, mor giyersem hedehödö gibi değilde, yaptığı aracın işlevselliği gibi anladım ben.
Muhtemelen yanlış anladım zira, araçlardan bahsedilirken bu araçların yanında başka neler kullanıldığını anlatmak konudan ayrılıp, bir parça görgüsüzlüğe girer gibi gelirdi, oysaki eminim siz görgüsüz değilsiniz.
Aynen öyle aracım stock m3 gibi :) 4 kişi binmek zor nitekim 3 kişi biniliyo ben kullanırken :D ama yaz , kış , uzun yol vs kullanılıyor , araba kısacası :)
kimse sana hiçbişi demedi emeğine laf eden üden yok insanlara saygı duy abi biraz biz hepimiz senisewiyoruz sen bizimle sawasıyorsun gerek yok 2 cm uzağa işeyince bişiy olmuyor
Durup dururken ne var ne yok yazmadım.
Yarışma teklifi verdiğim m3 sahibi korktuğu için kar kış yazmış.
Neyse onu yazdım. Kuşluk vakti bugatti yok.
Çok güzel yazmışssın, benim de bir şikayetim var.
100-200 km/h sürem 3,61 s düzeltirmisin diye rica ediyorum, 10 gün oldu.
Japon markalar süre yapınca çok çabuk listeye ekliyorsun.
E46 M3 ne zaman kırık olur bilemem, limitlerini daha da zorlayacağım. 400 shot ciddi hasar verdi.
Bugün 500 shota dayanabilecek makine topluyoruz.
E36 M3 7/24 hazır.
Aynen öyle aracım stock m3 gibi :) 4 kişi binmek zor nitekim 3 kişi biniliyo ben kullanırken :D ama yaz , kış , uzun yol vs kullanılıyor , araba kısacası :)
evet stock m3 gibi aracın, hatta supercharger olduğu zamanlar bile stock gibiydi.
Providence
28-10-2011, 13:16
Mert aklıma geldi , ben sana zamanında sen devamlı motor kırdığın zamanlar bunlar hatta her kırdığında beni aradığın günlerdi " abi gel deniyelim ne zaman istersen , beni geçmen falan hiç önemli değil geçiceksen zaten sen geç harcadığın emeğe deymiş olduğunu göürürsün en azından " bile demiştim , ben zamanında bunu demişim zaten sana , onu bırak aracımın konusunda sana teşekkür ettim , şimdi biz bugün bu halde isek , bunun sebebi ne ? İlk olarak sen bunu bir düşün ondan sonra gel bana burda yazı yaz kardeş ...
Çok güzel yazmışssın, benim de bir şikayetim var.
100-200 km/h sürem 3,61 s düzeltirmisin diye rica ediyorum, 10 gün oldu.
Japon markalar süre yapınca çok çabuk listeye ekliyorsun.
E46 M3 ne zaman kırık olur bilemem, limitlerini daha da zorlayacağım. 400 shot ciddi hasar verdi.
Bugün 500 shota dayanabilecek makine topluyoruz.
E36 M3 7/24 hazır.
sen bana özelden alman die g...tlük yapıosun dediğin zaman düzelytttt im :)
kırılması önemli deil tabiki kırılıcak olmayanı yapmaya çalışıyorsun ben tutumuna tpki gösteriyorum abi sıkıntı yok ben seni forumdaki %99 kişiden çok sewiyorumdur kimsede aksini iddda edemez ama dediğin şey yanlış
Mert aklıma geldi , ben sana zamanında sen devamlı motor kırdığın zamanlar bunlar hatta her kırdığında beni aradığın günlerdi " abi gel deniyelim ne zaman istersen , beni geçmen falan hiç önemli değil geçiceksen zaten sen geç harcadığın emeğe deymiş olduğunu göürürsün en azından " bile demiştim , ben zamanında bunu demişim zaten sana , onu bırak aracımın konusunda sana teşekkür ettim , şimdi biz bugün bu halde isek , bunun sebebi ne ? İlk olarak sen bunu bir düşün ondan sonra gel bana burda yazı yaz kardeş ...
Doğru söze ne denir, ağzına sağlık.
sen bana özelden alman die g...tlük yapıosun dediğin zaman düzelytttt im :)
kırılması önemli deil tabiki kırılıcak olmayanı yapmaya çalışıyorsun ben tutumuna tpki gösteriyorum abi sıkıntı yok ben seni forumdaki %99 kişiden çok sewiyorumdur kimsede aksini iddda edemez ama dediğin şey yanlış
Doktor sen aradığında telefonumda kalp işaretleri yanıp sönecek ;)
Emre Ekrem
28-10-2011, 13:20
Durup dururken ne var ne yok yazmadım.
Yarışma teklifi verdiğim m3 sahibi korktuğu için kar kış yazmış.
Neyse onu yazdım. Kuşluk vakti bugatti yok.
kızma gücenme yok, naçizane gördüğümü söylüyorum, tamam bugatti yok, pardon :)
Tamda dediğim bu, korkmak değil de, sizinkinin artık günlük kullanımdan çıkmış olduğunu anlatmak istiyor gibi sanki.
Neyse ben karışmayayım, umarım sadece burada tartışılır, denense de denenmese de
olması gerektiği gibi seviyeli gider her şey. Anladığım kadarı ile herkes tanışıyor, gereksiz olmuş sert ve fevri çıkışmalar.
Providence
28-10-2011, 13:20
bugün düz vites araç istanbul trafiğinde kullanmak?
Neyse ..... :)
Providence
28-10-2011, 13:24
Walla ben düz vites kullanıyorum :D köprü trafiği , merter trafiği , sıkıntı yok :D
Analışalamayan bir nokta var bunu herkes iyi bellesin
Bir araç sürekli yolda kullanılınca en iyi olmuyor o araç Kullanışlı oluyor
Ama mertin M3 benim civic gibi araçların sadece tek bir amaç için hizmet etme lüksleri var oda yarışmak
bizim araçlarımız ile günlük gezme kullanma gbi bir düşüncemiz yokki
Ayrıyetten şunu da bilin ki kategorisinde en hızlı olucak araç asla yol şartlarında hergün bin gez caddeye çık şeklinde olamaz
öle olan araçların limiti bellidir
kimse kimsenin arbasına yok seninki çöp arabalıktan çıkmış bilmem ne demesi yakışık olmuyor
herkes emek harcıyor he benim arabama çöp diyin farketmez 10000 tl lik kasa ama Mertin kisi 60 bin tl lik M3
bir kere kulvarlar farklı amaçlar farklı
barış arbasını nargile içmeye giderken kullanıyor
mert sadece 60 - 130 için
adamın günlük o arabayı kullanmasına gerek yokki 997 turbosu günlük kullanım için bildiginiz 97 turbo yani adam onu da boşaltıp kesip bicmemiş ki :)
komik olmayalım yarış amaçlı hızlı olmak için yapılan araçların bazı şeylerinden ödün vermeniz gerekir
he vermesseniz hızlı olabilirsiniz ama hızlısının yavaşı olursunuz
o degilde gtr geldi şak diye rekoru ele gecirdi hemde o agırlıkla demekki trendleri iyi takip etmek lazım eger en hızlı olmak isteniyorsa :)
Emre Ekrem
29-10-2011, 07:11
Analışalamayan bir nokta var bunu herkes iyi bellesin
Bir araç sürekli yolda kullanılınca en iyi olmuyor o araç Kullanışlı oluyor
Ama mertin M3 benim civic gibi araçların sadece tek bir amaç için hizmet etme lüksleri var oda yarışmak
bizim araçlarımız ile günlük gezme kullanma gbi bir düşüncemiz yokki
Ayrıyetten şunu da bilin ki kategorisinde en hızlı olucak araç asla yol şartlarında hergün bin gez caddeye çık şeklinde olamaz
öle olan araçların limiti bellidir
kimse kimsenin arbasına yok seninki çöp arabalıktan çıkmış bilmem ne demesi yakışık olmuyor
herkes emek harcıyor he benim arabama çöp diyin farketmez 10000 tl lik kasa ama Mertin kisi 60 bin tl lik M3
bir kere kulvarlar farklı amaçlar farklı
barış arbasını nargile içmeye giderken kullanıyor
mert sadece 60 - 130 için
adamın günlük o arabayı kullanmasına gerek yokki 997 turbosu günlük kullanım için bildiginiz 97 turbo yani adam onu da boşaltıp kesip bicmemiş ki :)
komik olmayalım yarış amaçlı hızlı olmak için yapılan araçların bazı şeylerinden ödün vermeniz gerekir
he vermesseniz hızlı olabilirsiniz ama hızlısının yavaşı olursunuz
e tamam işte ne güzel söylemişsiniz, kimse kimsenin ne emeğini nede yaptığını hakir görsün, amaçlar aynı olabilir fakat bakış açısı farklı.
Amaçlar aynı değil
bakış açısı da aynı değil
cümlen yanlış olmuş
Emre Ekrem
31-10-2011, 08:06
Amaçlar aynı değil
bakış açısı da aynı değil
cümlen yanlış olmuş
peki, öyle olsun
bu arada zaten bakış açısı farklı demişim ama neyse...
onursoytam
31-10-2011, 12:18
yurt dışında desinlerki 600+ whp japonlar almanlar araba yapıyorlar gazlıyorlar desinler izlesinler ibret alsınlar ANLASINLAR TÜRKLERİN GÜCÜNÜ BİLGİSİNİ TECRUBESİNİ
kendi içimizde birbirimizi yiyip duruyoruz
EN HIZLILAR ÇIKSINLAR DENESİNLER diğerleride en hızlı olabilmek için hesap kitab yapsınlar