Orijinalini görmek için tıklayınız : aramızda kaskocu var mı?
Beni ara yardımcı olayım ajan.
BosphorusBoys
27-10-2011, 08:55
0506 909 97 53 / Hüseyin
Beni ara yardımcı olayım ajan.
tamam hafız arıyorum aksam:)
0506 909 97 53 / Hüseyin
nerelıdır kımlerdendır?
abi ankarada kuzenim var sigorta shop 0312 440 20 30
20 taneye yakın acente var arar fiyat ögrenirisin.
Low-Rider
27-10-2011, 09:33
tünay,bosphorusboys hüseyin yardımcı olur , bir görüş
ben iki aracımında trafik sigortasını kendisine yaptırdım çok yardım etti sağolsun
konuya salca olmus gibi oldu ama benim arac icin sti kasko icin 3750 istdediler yardimci olabilecek varmi
konuya salca olmus gibi oldu ama benim arac icin sti kasko icin 3750 istdediler yardimci olabilecek varmi
ne kadar eksıgın var ayarlamaya calısalım:D
ne kadar eksıgın var ayarlamaya calısalım:D
kanka :D Allah razi olsun derim:cool:
ailenizin sigortacısı sitemize üyedir kendisi pnrkc pm atarsan yardımcı olur
SekoLive
27-10-2011, 11:50
ailenizin sigortacısı sitemize üyedir kendisi pnrkc pm atarsan yardımcı olur
adam haklı :D
sikortam.netten aradılar en dusuk 2000tl verdıler...30 lıratlık arabaya 2 lıralık kesko coook sacma daha dusuk bulun bana gencler...
SekoLive
27-10-2011, 14:24
tünay muafiyetlileri araştırmanı öneririm. ben bi ara yaptırcakdım araştırdım. yaptıgın senden sebepli kaza vs. durumlarda atıyorm bana önerilen sadece 250tlsini ben ödüyorm diğerini onlar karsılıyordu büyük kazalarda cok iyi :) çok hart süren durmadan kaza yapan yada yapmaya meili olan birisi değilsen tavsiye ederim. 1200 gibi cıkmstı lpg teyp tesisat v.s. dahil.
Aracımızı kasko yaptırmanın hükmü nedir? | Fetva (http://www.fetva.net/yazili-fetvalar/aracimizi-kasko-yaptirmanin-hukmu-nedir-2.html)
tünay muafiyetlileri araştırmanı öneririm. ben bi ara yaptırcakdım araştırdım. yaptıgın senden sebepli kaza vs. durumlarda atıyorm bana önerilen sadece 250tlsini ben ödüyorm diğerini onlar karsılıyordu büyük kazalarda cok iyi :) çok hart süren durmadan kaza yapan yada yapmaya meili olan birisi değilsen tavsiye ederim. 1200 gibi cıkmstı lpg teyp tesisat v.s. dahil.
hah ıste bana bunlarla gelın yawww:)cok sukur daha bı kazam yok ama hanım da kullanacak saga sola kanırtır kesın arabayı:D
Aracımızı kasko yaptırmanın hükmü nedir? | Fetva (http://www.fetva.net/yazili-fetvalar/aracimizi-kasko-yaptirmanin-hukmu-nedir-2.html)
ahahhahahhahahhahahhahahahhaa:dyardın benı olm:D
SekoLive
27-10-2011, 14:30
xoray abi bu konuda bi arkadaşla cok atıstık :D adam cok inanmıstı yaptımam diyordu 60binliralık arabasına dedim olm sen ozaman ssk primide ödeme :) aynı hesap :D
tünay muafiyeti bi araştır zaten 100-200 lira için kasko cok bozma taraftarı deilim :D 10binliralık hasardada zaten 250tl bişi deil :)
beyler bildiğiniz gibi kendi sigorta poliçemi kendim kesiyorum :D
kasko konusundada yardımcı olurum :D
ahahhahahhahahhahahhahahahhaa:dyardın benı olm:D
Ucuzkasko.com (http://www.ucuzkasko.com/) başkan bide burdan hesaplat :D
Sekonun dediği dalga bi arkadaşımdada vardı 300 liraya kadar ödemiyo kasko. Ama fena indirimli oluyo .
Low-Rider
27-10-2011, 14:41
sigortam.net'ten almıştım bende
1600lira gibi bir fiyat vermişlerdi , muafiyetle 1050tl'ye düştü fiyat
Aynen katılıyorum.Ben aracımı yaptırdım 99die kimse yanaşmadı , yanaşan 2500TL. istedi.%2 muafiyetle 1550TL. ye düştü.
Kimi muhafiyetli neden yaptırdın kazada görürsün ebeninkini dedi , Kimi çok fiyat farkı warmış iyi yapmışsın dedi.
Bende bilmiyorum doğrumu yanlışmı yaptım ama yaptırdığım yer 3-4senedir ewi kaskoluyo bana güwen herhangibişeyde %2den fazlası çıkmicak senden dedi bende yaptırdım.
Bu arada subaruya 3750 isteyene yuhhhhhhh diyorum.:eek:
BosphorusBoys
28-10-2011, 08:06
nerelıdır kımlerdendır?
Ta kendisiyim.
BosphorusBoys
28-10-2011, 08:07
tünay,bosphorusboys hüseyin yardımcı olur , bir görüş
ben iki aracımında trafik sigortasını kendisine yaptırdım çok yardım etti sağolsun
Tşk Ederim Abi.
Elimden Geldiğince Yardım etmeye çalı$ıyorum Site üyelerine.
Low-Rider
28-10-2011, 08:09
Aynen katılıyorum.Ben aracımı yaptırdım 99die kimse yanaşmadı , yanaşan 2500TL. istedi.%2 muafiyetle 1550TL. ye düştü.
Kimi muhafiyetli neden yaptırdın kazada görürsün ebeninkini dedi , Kimi çok fiyat farkı warmış iyi yapmışsın dedi.
Bende bilmiyorum doğrumu yanlışmı yaptım ama yaptırdığım yer 3-4senedir ewi kaskoluyo bana güwen herhangibişeyde %2den fazlası çıkmicak senden dedi bende yaptırdım.
Bu arada subaruya 3750 isteyene yuhhhhhhh diyorum.:eek:
Sigortam.netten bir bayan aramıştı kasko için bu %2den bahsetti ilk başta inanmadım güvenmedim defalarca aynı soruları sordum,telefonu kapattık arada mailleştik sonra tekrar aradı yine aynı soruları sorunca bezdi artık merak etmeyin %2'nin üstü kesinlikle gelmez elinizde zaten mail kanıtlarınız var dedi rahatladım:D
Tşk Ederim Abi.
Elimden Geldiğince Yardım etmeye çalı$ıyorum Site üyelerine.
dostum e maıl adresını verırmısın aldıgım teklıflerı yollayım sana belkı daha asagıda bıseyler yaoabılırsın...
<<buğra>>
28-10-2011, 08:26
araç bedelinin %2'si ne kadar olan hasarları cebinden ödüyorsun, %2'sini aşsa da yine %2'lik bedeli (30.000 TL'lik araçta 600 TL) hasar durumlarında araç sahibi ödüyor, doğru mudur? :)
ha bu arada kaskonun pahalı olma sebebı arabanın performaslı olması dedı telefondakı kadın 20 dk. guldum:D:D:D:D
Low-Rider
28-10-2011, 09:02
araç bedelinin %2'si ne kadar olan hasarları cebinden ödüyorsun, %2'sini aşsa da yine %2'lik bedeli (30.000 TL'lik araçta 600 TL) hasar durumlarında araç sahibi ödüyor, doğru mudur? :)
hasarın boyutu önemli değil , 200liralık masrafta olsa 20bin tl'lik masrafta olsa o%2yi ödüyor araç sahibi
aracın pert oldu , arac bedelini verirken o %2yi yine kesiyorlar
beyler sigortam.net ten yaptırdım kaskoyu hakıkaten acaıp ılgılendıler bı ıkı sıkıntı oldu en basta kendılerını affetırmek ıcın baya bı ındırım yaptılar...walla cok ıyı bı kurulus sukularını verdım:d
+rep