Orijinalini görmek için tıklayınız : Game Of Thrones - Taht Kavgaları
CloudGrey
23-04-2019, 18:17
Yukledik ama yetisemedik sana :D
bide böyle olmasın tüketici mahkemesine giderim bu aralar alıştım zaten :D
tlgylmz106
23-04-2019, 19:52
Ben de link alabilir miyim lütfen :)
GökhanÖzkan
23-04-2019, 20:23
Beyler link alabilirmiyim bende
Day Walker
23-04-2019, 20:39
sanırım hareket 3.bölümden sonra başlayacak :)
Night king bekliyoruz :)
zOnstyLe
23-04-2019, 21:49
bide böyle olmasın tüketici mahkemesine giderim bu aralar alıştım zaten :D
Ahahahaha aman ya herkeste bizi mahkemeye veriyor ahahah
ahmet3425
23-04-2019, 21:58
Night king bekliyoruz :)
Onu bulacagiz, sen dur
Day Walker
24-04-2019, 07:57
Onu bulacagiz, sen dur ��
yolunu kaybetmiş pez.venk :hehe:
http://i1255.photobucket.com/albums/hh633/oguzdereli/B31B6B0F-F69C-4F7C-B35E-5F1B91C37B7D.jpg (http://s1255.photobucket.com/user/oguzdereli/media/B31B6B0F-F69C-4F7C-B35E-5F1B91C37B7D.jpg.html)
Aryada ölmeden önce vereyim gitsin dedi :D
barakuda26
24-04-2019, 21:36
İzlemek için geç kaldık bütün siteler patlamış yine. Varmı elinde güncel link olan?
MertSerhanÖ.
24-04-2019, 22:04
http://i67.tinypic.com/t7jt52.jpg
Mood - Muut on Instagram: “#muut” (https://www.instagram.com/p/Bwmzr6vB-6M/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1q13y3rhx7lqv)
AhmetKadir
27-04-2019, 20:54
ben de link rica edebilir mıyım
Onurkk06
28-04-2019, 11:40
arya da akgezen olmuş galiba :D
Son sezonu PC ye indirebileceğimiz bi site var mı idm ile
redbull35
28-04-2019, 17:45
Son sezonu PC ye indirebileceğimiz bi site var mı idm ile
Mesaj kutun dolu pm atamadım
Mesaj kutun dolu pm atamadım
Temızledım hocam size zahmet gönderirmisiniz
Bence Bran finalin belirleyicisi olacak.. night king filan hep yalan oldu )) At fava bekle..
ahmet3425
29-04-2019, 13:23
Bence Bran finalin belirleyicisi olacak.. night king filan hep yalan oldu )) At fava bekle..
spoiler vermeyin kardesim insanlar bolumun linkini sormaya giriyor konuya su mesaj nedir allah askına ?
abi oldu olacak arya'nın night king'i pıçakladığını da yazsaydın ayıp spoiler vermeyin.
mehmet6r
29-04-2019, 14:43
Kitaptan koptuklarından beri, Dizi hollywood klişeleri ile doldu. Spin off yapacaklar diye bir çok şeyi atlıyorlar. Arya da olmasa izlenecek yanı kalmadı resmen.
spoiler vermeyin kardesim insanlar bolumun linkini sormaya giriyor konuya su mesaj nedir allah askına ?
GoT dan spoiler yememek icin sosyal medyayla olan ilisiginizi kesmeniz lazim. Her an her yerde cikabilirken GoT tartisma konusuna girip spoiler yememek bence imkansiz. Kaldiki alintiladiginiz arkadas tahmin yurutmus.
Kitaptan koptuklarından beri, Dizi hollywood klişeleri ile doldu. Spin off yapacaklar diye bir çok şeyi atlıyorlar. Arya da olmasa izlenecek yanı kalmadı resmen.
Spin off diye degil, bolumden sonra anlattilar. Her seyi dahil etseydik bu sure zarfina sigdirilmazdi dediler ki haklilar, butun hersey dahil olsaydi bence 3-4 sezon gideri vardi.
ahmet3425
29-04-2019, 16:23
GoT dan spoiler yememek icin sosyal medyayla olan ilisiginizi kesmeniz lazim. Her an her yerde cikabilirken GoT tartisma konusuna girip spoiler yememek bence imkansiz. Kaldiki alintiladiginiz arkadas tahmin yurutmus.
konuya baktım sabah yeni mesaj var dedim simdi biri spoiler falan vermistir hic girmeyeyim konuya, nitekim bolumu izledikten sonra girdim konuya ap acık spoiler var detaya girmiyorum da yapmasınlar boyle seyler surda bi zevkimiz var icine ediyorlar.
hos tahmin yuruttugunu nasıl anladın dizi yayınlandıktan sonra atılmıs post, baya baya izlemis ve gordugunu yazmış.
ahmet3425
29-04-2019, 16:25
abi oldu olacak arya'nın night king'i pıçakladığını da yazsaydın ayıp spoiler vermeyin.
buda sıvama kısmıydı tebrikler neyse ben spoiler gormeden izledim sukur bu mesajları gorup sonra izleyenler kulaklarınızı cınlatacaktır heralde haklı olarak.
zOnstyLe
29-04-2019, 16:37
Son bolum yuklendi beyler haberiniz olsun, sonra haberim yoktu yapamayın :D
MertSerhanÖ.
29-04-2019, 17:31
aktif olarak sosyal medya kullanıpta,izleyene kadar spoiler yememek büyük başarıdır,helaldir,aslandır.
henüz izlememiş olan izleyene kadar her yerde offline kalmalı:)
mikelazi
29-04-2019, 17:34
link varmı beyler
3 bölümüde tek seferde izleyeyim
spoilerin hayatınızda önemli yer kaplamadığı yıllar dilerim herkese. tek derdiniz spoiler olsun.
link varmı beyler
3 bölümüde tek seferde izleyeyim
Attım.
Offlıne kısmına katılıyorum. Insta felan yıkıldı cunku 3.bolumde.
Her yerden bır keko cıkabılır
Kurtlar Vadisi 1-97 hala favorim
konuya baktım sabah yeni mesaj var dedim simdi biri spoiler falan vermistir hic girmeyeyim konuya, nitekim bolumu izledikten sonra girdim konuya ap acık spoiler var detaya girmiyorum da yapmasınlar boyle seyler surda bi zevkimiz var icine ediyorlar.
hos tahmin yuruttugunu nasıl anladın dizi yayınlandıktan sonra atılmıs post, baya baya izlemis ve gordugunu yazmış.
cunku izlemistim ve belirleyici olan Bran degildi :D Bran planin parcasiydi ve butun gun oturdu ama digerini beklemiyordum. Detaya girmeyeyim simdi, eger izleyip spoiler verdiyse o zaman olayi o arkadas yanlis anlamis :D yada ben hic anlamamisim :P
AhmetKadir
29-04-2019, 18:08
Son sezon icin link rica edebilir miyim :)
buda sıvama kısmıydı tebrikler neyse ben spoiler gormeden izledim sukur bu mesajları gorup sonra izleyenler kulaklarınızı cınlatacaktır heralde haklı olarak.
kulağımı çınlatanın interneti kopsun. oberyn martell ölümü etkisi yapmadı kimseye zaten.
ayrıca, hem başlığına girip hem spoiler yemek istememek çok garip bana mantıklı gelmiyor.
hareli köyün polisajcısı doğru söylemiş tek derdiniz spoiler olsun.
Son sezon icin link rica edebilir miyim :)
Attım. Afıyet olsun
AhmetKadir
29-04-2019, 18:27
Attım. Afıyet olsun
Tesekkurler :)
izlemeyeceğim :D
bütün bölümler geldikten sonra izleyeceğim olur mu :D
spoiler değil finali yazsalar umrumda değil benim
işin ucunda ölümde yok yaşamakta yok vaktimizi öldüreceğimiz dizi için çok da böyle şartlanmayın derim :D
phoenixs
29-04-2019, 20:00
Şundan artık emin gibiyim arya muhtemelen Kırşehir li
Bu kadar babayiğit delikanlı bi kız çıksa çıksa bizim topraklardan çıkar
Day Walker
29-04-2019, 21:34
Yaa amk night king gibi bir karakter böyle boktan bir şekilde ölemezdi :hehe:
Diziye dair umutlarım tükendi :D
Spoyler verdim gabaaa ahahahhaha
Arya sen nasıl bir kralsın
Aynen ölümü basit oldu arayanın piçağı ile:-D
Diziyi daha önce hiç izlememiş kişiler bu yorumunu görürse laneti üzerine olacak.
Shadow_Dancer
29-04-2019, 22:58
Şundan artık emin gibiyim arya muhtemelen Kırşehir li
Bu kadar babayiğit delikanlı bi kız çıksa çıksa bizim topraklardan çıkar
Şahsen ben Adanalı oldugunu düşünüyorum.. Neden diyeceksen damdan uçtu adamın üstüne..
Kelebek gibi uçarım Arya gibi sokarım :D
SULTANOGLU
30-04-2019, 08:43
Nasil olsun amk tekerlek icinde night king e mi yuvarlasinlar birini. :D
Game Of Thrones'ta şok olum! - Magazin haberlerş | Televizyon Haberleri (https://www.haberturk.com/game-of-thrones-un-son-bolumu-nefesleri-kesti-2446525-magazin)
Goy goy bir yana
Arya’ya kızıl karı kahverengi, mavi ve yeşil gözleri sonsuza kadar söndüreceksin dedi.
House Frey kahverengi göz, Night King mavi göz geriye kaldı yeşil. Sanırım cersei de yeşil göz olarak arya tarafından pıçaklanacak.
Arya’nın many face’den aldığı eğitim, yediği ekmek helaldir. Ya da demirci çırağı buna enerji vericem diyerek kandırdı badeletti kendini herşey olabilir
Goy goy bir yana
Arya’ya kızıl karı kahverengi, mavi ve yeşil gözleri sonsuza kadar söndüreceksin dedi.
House Frey kahverengi göz, Night King mavi göz geriye kaldı yeşil. Sanırım cersei de yeşil göz olarak arya tarafından pıçaklanacak.
Arya’nın many face’den aldığı eğitim, yediği ekmek helaldir. Ya da demirci çırağı buna enerji vericem diyerek kandırdı badeletti kendini herşey olabilir
Aynen şimdi hepsi Cersei grup yapar kalan son 3 bölümde
Aynen şimdi hepsi Cersei grup yapar kalan son 3 bölümde
Halasini seven jon tahta oturur cersei de euron ile pirates devam filmini ceker
At fava bekle
https://www.youtube.com/watch?v=__hVlMjuGrg
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=__hVlMjuGrg)
:D:D
son sezon için bir link de ben alabilir miyim
Elinize sağlık sıfır sıkıntı izledik. Reklam kapat ot *** stresi yaşamadan :D
ahmet3425
30-04-2019, 12:52
kızın eskisi kadar masum değil anne...
-arya stark.
Spoiler verme, bas karakterimdir kendisi :) bence bu savasta cok onemli bir rolu olacak. Dugumu bile cozebilir...
o iş tamam :)
Sonunda ak gezenleri gördük :D
Şu diziyi sadece onlar için izliyorum ;)
haaa rahatladın mı :D
Onu bulacagiz, sen dur ��
demiştim demekten nefret ediyorum :D:D:hehe::hehe:
spoilerin hayatınızda önemli yer kaplamadığı yıllar dilerim herkese. tek derdiniz spoiler olsun.
sagol rıdvancım, az ve oz lu sozlerine hayranım :)
Day Walker
30-04-2019, 18:22
Nasil olsun amk tekerlek icinde night king e mi yuvarlasinlar birini. :D
Jon snow la düello hayal etmiştim amk :D
SULTANOGLU
30-04-2019, 18:44
Jon snow la düello hayal etmiştim amk :D
Burasi winterfell burda adamin gotunu keserler :D jon resii ugrastirmadilar
BurakYozgat.
30-04-2019, 19:41
Son sezon için zahmet olmassa ben de bi link rica edebilir miyim
GökhanÖzkan
30-04-2019, 19:54
Beyler link verecek yokmu yaw
Day Walker
30-04-2019, 20:04
Burasi winterfell burda adamin gotunu keserler :D jon resii ugrastirmadilar
Ahahahha reis şimdi ejderya kraliçeye bafi bafi :hehe:
Arkadaslar numaram 553126955beş. Buraya pek bakmıyorum, watzuptan ısteyen yazar sallarım lınkı de genelde 4 5 saat sonra hd bulunuyor pzt pglene dogru
ahmet3425
30-04-2019, 20:28
O degil de snowun ejderhasina ne oldu acaba ?
Grimlord
30-04-2019, 20:29
Winter is coming dediler 8 senedir, 2 saatte bitirdiler işi. İyice moka sardı, hiç keyif alamadım
zOnstyLe
01-05-2019, 00:23
Elinize sağlık sıfır sıkıntı izledik. Reklam kapat ot *** stresi yaşamadan :D
Uğraşıyoruz abi :D
Merhaba,
Blu tv kazığı yemiş bir vatandaş olarak yazıyorum.
Blu tv 15 gündür gün saydırıyor sırf GoT izleyeyim diye abone oldum.
Dizinin eski bölümlerini bile kaldırmışlar. Dolandırılmış gibi hissediyorum.
Özetle bende link alabilir miyim
bir linkte ben rica edebilir miyim
Game of Thrones dizisinin yıldız ismi Emilia Clarke, dizinin sekizinci sezon beşinci bölümünün büyük bir savaşa daha sahne olabileceğini söyledi ve izleyicilere "Bulabildiğiniz en büyük TV'yi bulun" önerisinde bulundu
mehmet6r
05-05-2019, 13:52
Gece canlı altyazılı izlemek isteyen olursa link atarım.
tunerviper
06-05-2019, 09:48
8. sezon için link alabilir miyim? Teşekkürler.
Ahmetfikri
06-05-2019, 10:49
geriden geliyorum sırf sıfırbir ve got için blutv almıştım dün akşam girdim harbiden eski bölümlerde uçmuş ab vere blutv yaşasın krsn yayın
phoenixs
06-05-2019, 10:56
:-) party hard
https://i.hizliresim.com/5aW6oL.jpg (https://hizliresim.com/5aW6oL)
BlackMamba
06-05-2019, 10:59
Link isteyenler telifbox7 şuan güncel site googlea yazıp izleyebilirsiniz ama sürekli kapanıyor mesajı sonradan görenler 8-9-10 deneyebilirler :D
Winter is coming dediler 8 senedir, 2 saatte bitirdiler işi. İyice moka sardı, hiç keyif alamadım
Kesinlikle, en azından iki bölüm felan olsaydı beklentiyi karşılardı battle of bastards dan felan bi farkı kalmadı ki :D
8.sezonu indirme hususunda yardımcı olabilecek olan var mı acaba? :) Torrent link olur normal link olur teşekkürler şimdiden
exvitermini
06-05-2019, 16:54
sağlam torrent sitesidir
Game of Thrones – TV
| Zooqle: Verified torrents (https://zooqle.com/tv/game-of-thrones-12v/)
burdan tüm sezonlara ulaşabilirsin
Day Walker
06-05-2019, 21:09
Son bölüm pek iç açıcı değil boş yere indirmeye zahmet etmeyin :hehe:
Amk o ejderya nasıl ölür yaaa :D
rain man
06-05-2019, 23:32
İzliyorum izliyorum bir türlü içim soğumuyor. Bu nasıl son sezon arkadaş. Ejderhaya da kıydılar matmazel.
Bir küsür saat bölüm yapıp boş kutlamayla doldurmak seyirci oyalamak falan. Helal olsun. Yapımcı senarist yönetmen alayınızın köküne kibrit suyu. Nerde o eski hikayeler.
Cercie yi ikizi indirecek..
ahmet3425
07-05-2019, 11:06
bu dizinin olayı o zaten, ne kral ne ejderha tanımıyorlar alayının kellesi anında gidebiliyor. 2. ejderhanın da gumlemesi beni sasırtmadı bekliyordum acıkcası cunku 7. sezon dan beri cersei eli ile planlar yapıyor ejderhaların da olebildiğini soylemlerle dile getiriyordu. son kalan en buyuk ejdere zırh falan yapmaları lazım yoksa o da gidici :)
AliGizda
07-05-2019, 13:19
Cercie yi ikizi indirecek..
O zaten indirmiyor muydu :)
Olay ejderhanın ölmesi değil ki nasıl öldüğü,
Greyjoy mübarek lazer güdümlü ok ile vurdu 1km öteden böyle bir şey olabilir mi ?
Iskası yok 2 okta bitirdi işi. Ya arkadaş ayıptır bari bi kaç ıska geç hedef al sonra vur. Tak tak ördek avlıyo sanki.
İyice boka sardı valla kusura bakmasınlar.
ardicli2000
07-05-2019, 14:16
Hanım hiç izlememişti. Dün TVye aktardım FHD izliyorum. "Bu nasıl dizi? çok ağır... hiçbir şey olmuyor sürekli konuşuyorlar" diye söylendi.
Dizin geldiği noktanın özetidir bence.
Hanım hiç izlememişti. Dün TVye aktardım FHD izliyorum. "Bu nasıl dizi? çok ağır... hiçbir şey olmuyor sürekli konuşuyorlar" diye söylendi.
Dizin geldiği noktanın özetidir bence.
1. sezondan başlatmak gerek sondan olunca sarmıyor :D
ardicli2000
07-05-2019, 14:29
1. sezondan başlatmak gerek sondan olunca sarmıyor :D
Eywallah hani de Allah için ilk 2 bölüm ne oldu?
3. bölüm dediler, en büyük savaş dediler, Yüzüklerin Efendisi'nin yarısı değil, ayrıca sekiz bin yıldır korktukları kış bu muydu dedirtti? En önden atlıları gönderen zihniyete de selam olsun...
4. Bölüm yarım saat muhabbet. Sonra hop ejderha havada ölür....
Kalite çok düştü çok...
VTec_king
07-05-2019, 14:32
bence oyuncular sıkıldı,yeter ömrümüz geçti burda diye kısadan alıp hızlıca bitirecekler demekki, mesela normalde 59 dk değilmiydi bir bölümün süresi ,geçen bölüm 76 dk sürdü
5. bölüm için büyük tv alın dedi oyunculardan biri :D
Çukur dan iyidir be yaaa :D
altugkocer
07-05-2019, 15:35
O zaten indirmiyor muydu :)
Yok o bindiriyordu :D
CloudGrey
07-05-2019, 15:44
basitleştirdiler.
herkes bitsede gitsek modunda...
son bölümde bi sahnede gemi vuruluyor , cüce denize atlıyor, öteki sahnede sahile vuruyor , öteki sahnede geri gelmiş ejderhalı kadınla savaşı nasıl yaparız diye tartışıyor ??
La gardaş sen ne ara bu kadar yol aldın...
gecenin kralı , bilmem kimin kralı diye diye kaç sezon gazladılar , herif masadan düşen vazo gibi kırıldı gitti..
sevmedim..
basitleştirdiler.
herkes bitsede gitsek modunda...
son bölümde bi sahnede gemi vuruluyor , cüce denize atlıyor, öteki sahnede sahile vuruyor , öteki sahnede geri gelmiş ejderhalı kadınla savaşı nasıl yaparız diye tartışıyor ??
La gardaş sen ne ara bu kadar yol aldın...
gecenin kralı , bilmem kimin kralı diye diye kaç sezon gazladılar , herif masadan düşen vazo gibi kırıldı gitti..
sevmedim..
ben cüceden sebep izlemeye başlamıştım anlarsınya kekili ye falan filan :D:D:D:D
CloudGrey
07-05-2019, 15:55
ben cüceden sebep izlemeye başlamıştım anlarsınya kekili ye falan filan :D:D:D:D
:D
ya bide bu redditçiler ,forumcular çok bokunu çıkardı..
herif yürürken sağa dönüyor vayyy burda sağa dönerken ne demek istedi acep ??
hemen 5 sezon öncesine gidiliyor orda sağa dönmüşmü araştırılıyor açılara bakılıyor 1361 sayfa yorum yapılıyor vs vs vs ...
LAN Bİ SALIN AAA
:D
ya bide bu redditçiler ,forumcular çok bokunu çıkardı..
herif yürürken sağa dönüyor vayyy burda sağa dönerken ne demek istedi acep ??
hemen 5 sezon öncesine gidiliyor orda sağa dönmüşmü araştırılıyor açılara bakılıyor 1361 sayfa yorum yapılıyor vs vs vs ...
LAN Bİ SALIN AAA
Gereksiz irdeleme izle geç değil mi
ben mesela özellikle spoiler kovalıyorum hem güncel kalıyorum hemde sabırsızlanıyorum bir an önce hepsi yayınlansın 2,3 günde izleyerek bitirmek istiyorum.
spoiler çok iyi oluyor :D
CloudGrey
07-05-2019, 16:27
Gereksiz irdeleme izle geç değil mi
ben mesela özellikle spoiler kovalıyorum hem güncel kalıyorum hemde sabırsızlanıyorum bir an önce hepsi yayınlansın 2,3 günde izleyerek bitirmek istiyorum.
spoiler çok iyi oluyor :D
bak bak kodumun delileri yakılan adamlardan şehrin nufüs sayımını yapmaya çalışıyor
https://i.hizliresim.com/8apqY1.jpg (https://hizliresim.com/8apqY1)
bak bak kodumun delileri yakılan adamlardan şehrin nufüs sayımını yapmaya çalışıyor
https://i.hizliresim.com/8apqY1.jpg (https://hizliresim.com/8apqY1)
şaka de allah aşkına :D:D
Ya beyler , son sezonun linkini pm atabilecek olan var mı ? Bulamadım bir türlü :D
CloudGrey
07-05-2019, 20:51
Ya beyler , son sezonun linkini pm atabilecek olan var mı ? Bulamadım bir türlü :D
bizim burda forumcu arkadaş var (nick :zOnstyLe ) onun ip tvsinde ertesi gün akşama hd yüklenmiş oluyo, aklına gelicek her kanalda mevcut bence değerdir.
şaka de allah aşkına :D:D
millet işsiz :D adamların ülkesinde siyaset ,döviz , yaşama strajeisi gibi dertleri yokki napsınlar oto boka sarıyolar :D
mehmet6r
12-05-2019, 22:10
Gece 4te Canlı izlerim diyen varsa dm'den yazabilir. Kaynak yollarım.
Buralar boş kalmış
İzlememe ragmen spoiler bogalim
Daenerys Targaryen ile Cersei Lannister'ın orduları karşı karşıya geldi.
Nefes kesen savas gerceklesti.
Ejderhalarin anasi koydu çocuğu...
Ölenlerin Listesi
Lord Varys
Euron Greyjoy
Qyburn
Gregor Clegane (Dağ)
Sandor Clegane (The Hound)
Jaime Lannister
Cersei Lannister
Katliam olmuş ejderha adalet dağıtmış.
Su artık bitsede izlemeye baslasam
Day Walker
13-05-2019, 14:05
Buralar boş kalmış
İzlememe ragmen spoiler bogalim
Daenerys Targaryen ile Cersei Lannister'ın orduları karşı karşıya geldi.
Nefes kesen savas gerceklesti.
Ejderhalarin anasi koydu çocuğu...
Ölenlerin Listesi
Lord Varys
Euron Greyjoy
Qyburn
Gregor Clegane (Dağ)
Sandor Clegane (The Hound)
Jaime Lannister
Cersei Lannister
Katliam olmuş ejderha adalet dağıtmış.
Su artık bitsede izlemeye baslasam
ahahahahah :D
Ben akşam izliycem son bölümü ama sana tavsiyem Lucifer izle 4. sezonda geldi.
konu klasik şeytan muhabbeti ama biraz kara mizah ile izletiyor.
Ok yalniz spoiler verince insan harbi ohhhhh diyor
Konuya spoiler veren ilk arkadasi suan daha iyi anladim :)
Day Walker
13-05-2019, 14:48
Ok yalniz spoiler verince insan harbi ohhhhh diyor
Konuya spoiler veren ilk arkadasi suan daha iyi anladim :)
:D spoiler verenin spoyleri düşsün :hehe:
zOnstyLe
13-05-2019, 15:03
Konu dagılmasın ama 2. sezonu bitiriyorum baslarda bu ne ya arka sokaklar gibi dedim ama ilerledikce daha guzelleşmeye başladı. Luciver benimde tavsiyem.
CloudGrey
13-05-2019, 15:19
Konu dagılmasın ama 2. sezonu bitiriyorum baslarda bu ne ya arka sokaklar gibi dedim ama ilerledikce daha guzelleşmeye başladı. Luciver benimde tavsiyem.
akşama maçtan sonra 5. bölüm yüklenmiş olurmu Zons Bey , yoksa seri olarak fbi cia zimer bimmer ne varsa şikayet ederim :D
zOnstyLe
13-05-2019, 15:38
akşama maçtan sonra 5. bölüm yüklenmiş olurmu Zons Bey , yoksa seri olarak fbi cia zimer bimmer ne varsa şikayet ederim :D
Maça yogunlaşssakta maçtan sonraya kadar yuklenmiş olur, can damarımız şuan dişcide zor anlar yasiyor birazda onun pskolojisine baglı :D Dişci cok canını yakmaz diye dua ediyoruz şuanda :D
Maça yogunlaşssakta maçtan sonraya kadar yuklenmiş olur, can damarımız şuan dişcide zor anlar yasiyor birazda onun pskolojisine baglı :D Dişci cok canını yakmaz diye dua ediyoruz şuanda :D
Selam,
eskiden IPTV WEB PORTAL v3 (http://iptv4web.net) adresinden izleyebiliyorduk.1-2 aydır izlenemiyor.
Bu sorun ne zaman düzelecek acaba ?
zOnstyLe
13-05-2019, 18:15
Selam,
eskiden IPTV WEB PORTAL v3 (http://iptv4web.net) adresinden izleyebiliyorduk.1-2 aydır izlenemiyor.
Bu sorun ne zaman düzelecek acaba ?
öm attım kontrol edin.
VTec_king
13-05-2019, 19:05
bittin sen khaleesi
Spoiler spoiler
En sonunda çıldırttılar. Canını dişine takıp oraya kadar geldi. Yemediği kazık kalmadı. Son sahnede çılgın kralın vasiyetini yerine getirdi. Yakın tüm şehri yakın.
zOnstyLe
13-05-2019, 21:13
Aksam izledinmi kontrol edicem yukledik bolumu.
Day Walker
13-05-2019, 21:17
İyice bitsinde gidek moduna geçti dizi.
Yıllardır insanların dört gözle beklediği sezon böyle olmamalıydı bence
Ayrıca jon snow değil arya stark ölümsüzdür :D
CloudGrey
13-05-2019, 22:24
Aksam izledinmi kontrol edicem yukledik bolumu.
sen bitanesin. bir, 1 (yazıyla gene bir )
sen ve emeği geçen herkerse teşekküre derim ;)
diş problei yaşayan arkadaşada "burdan geçimiş olsun" yazayım :)
kimisi senaryo sızdırıldı tekrardan yazıldı o yüzden böyle oldu diyor kimisi de cgi yüzünden bütçe kısıldı ve bu yüzden böyle oldu diyor. Sezon güzel başladı gibi olsa da finale bu kadar kötü gidilebilirdi. Ben bir izleyici olarak 8.sezonu tabiri caizse kusarak izlememe ramak kaldı. Herşey birbirinin içine geçti karman çorman bir hal aldı. Bitse de gitsek moduna girmiş herkes. Ekran başında izleyiciye bile hissettirdiler bunu artık... Hala finale 1 bölüm var büyük konuşmak istemiyorum ama bunun için 2 yıl bekletmelerine gerek yoktu...
son bölümü hd izleyebileceğim link atarmısınız beyler? spoiler yememek için direk konuya girdim :)
Final e kaç bölüm kaldı şimdi
Dynatech
13-05-2019, 23:17
6. bölüm final, yani 1 bölüm kaldı.
güzel yakında başlıyor benim içinde GOT :D
spoiler ı izleme vakti :D
Day Walker
14-05-2019, 07:13
1. sezonu izle sonra porn.ub falan aç bi farkı yok :D
4. sezondan devam et bence arada kalanlar çok boş :D
CloudGrey
14-05-2019, 08:06
manitamla ortamlarda fransız kalmamak adına izleyelim dedik.
herkez got got got diyip duruyor.
resmen altkültür olmuş.
başları güzeldi,hergüzel şey gibi sonlarda s*ctı.
bi linkte ben alabilir miyim izleyemedim son bölümü halen :)
ahmet3425
17-05-2019, 22:20
8. Sezon yeniden cekilsin baslikli imza kampanyasi baslatmislar 1 milyona yakin vatandas kampanyayi imzalamis. Senaristin de yonetmenin de hepinizin taaa...
7 sezonluk saheseri 1 sezon da hic ettiler allah belanizi versin.
7.Sezonda kötüydü.Bu sezondan bir farkı yok. İlk 5 sezonu ile unutulmayacak bir dizi olacak kesin fakat popüler kültüre yenik düştü sanki, dizi çok yeterki siz izleyin fazla takmamak lazım :)
Güncel link var mı arkadaşlar elimi attığım patlak link
Güncel link var mı arkadaşlar elimi attığım patlak link
Güncel linke +1 benden
Watch the Latest Movies and TV Shows for Free on FlixTor (https://flixtor.to/)
63owen63
18-05-2019, 23:33
En son Breaking Bad' de Skyler için h******u demiştik, ama Cercei' de en kalitelisinden tam bir ..
emirzukak
19-05-2019, 16:15
Game of Thrones izle - yabancı dizi izle - Telifbox.com (https://www.telifbox10.com/) telif gelince 11 12 diye yeni site açıyor sezonu izletti adam helal olsun
emirzukak
19-05-2019, 16:24
Güncel linke +1 benden
Game of Thrones izle - yabancı dizi izle - Telifbox.com (https://www.telifbox10.com/)
Ahmetfikri
19-05-2019, 23:39
o linkte eski sezonları açamıyorum site patlak mı ki
GokhanRS
19-05-2019, 23:45
Var mı henüz yayinlaya bilen site
emirzukak
20-05-2019, 07:43
Game of Thrones izle - yabancı dizi izle - Telifbox.com (https://www.telifbox10.com/) akşama yükler ben hepsini burdan izledim aktif şu an
emirzukak
20-05-2019, 07:44
o linkte eski sezonları açamıyorum site patlak mı ki
8.sezom 5. Bölüme baktım acıyor jet player da dene
emirzukak
20-05-2019, 07:48
Popcorn Time | Dizileri ve filmleri anında izle (https://popcorntime.sh/tr/) bunu indir tüm sezonlar var diğer film ve tüm diziler
Final
1-Kraliçe'yi öldüren Jon Snow, Kuzey'e Gece Nöbeti'ne geri döndü.
2-Dany’nin ölümünden sonra kimin kral ya da kraliçe olacağını seçmeleri için konseyde oylama yapılmasını önerdi. Bu mantıklı bir fikir olsa da Westeros henüz lordlar ve leydiler dışında kimseye oy vermeye hazır değildi. Konseyde yapılan oylama sonucu Altı Krallık’ın kralı Bran Stark oldu. Tek kalan Kuzey’i, tacı alan Sansa yönetecek. Kralın ilk işi Tyrion’u Kralın Eli olarak isimlendirmek oldu.
Geçmiş olsun bu işte bitti çok şükür :)
9 senelik hikayenin bitisi boyle dramatik oldu... :)) yazik oldu bunca mucadeleye... 7.sezon sonunda sizan senaryolar bundan kat kat daha iyi idi...
MertSerhanÖ.
20-05-2019, 14:12
kim ne derse desin,son sezon beklentileri karşılamamış olsa bile bitmesi üzdü.Mal gibi ekrana baka kaldım.
Leş gibi bir final ile şimdilik veda etti, sanırım kitabı bekleyeceğiz R.r martinden.Sanmıyorum ki bu kadar popüler bir dizinin biraz daha ekmeğini yemeden bıraksınlar.spin-off lar farklı hikayeler görebiliriz.Çoğu karakterin hikayesi yarım kaldı.Senaryodaki o derinlik yerini görsel efektlere, gereksiz uzun sahnelere bıraktı bizi son sezonda, ne krallar öldüde, 20 sn kalabildiler kadrajda, yani anlamsızdı çoğu şey, 5.bölümde Arya ya gelen beyaz at ve bize izlettirilen sahne nerdeyse 5-6 dk idi.Bir anlamı var mıydı? bu kadar gereksiz uzun sahnelerin bilemedim şimdi.Neyse bitmesi üzücü, beklemek bile bir heyecan yaratıyordu bizde.
ahmet3425
20-05-2019, 15:23
korkunc bir hayal kırıklığı, arkadaslar bi hata yapmısız 8. sezonu bastan cekecez diye acıklama bekliyorum :)
VTec_king
20-05-2019, 15:42
koca dizi 6 bölümde nasıl rezil edilir adlı çalışma..
Sanırım Arya Stark'ın hikayesini izleyecez daha sonra belki başka bir dizide :) Yakışan bir final sezonu olmadığı konusunda herkes hemfikir zaten
ahmetbaha-drs
20-05-2019, 22:21
Bence ilerleyen dönemlerde, Game of Thrones "Arya'nın Yolu" izleyebiliriz. :) :D
Yiğit G.
21-05-2019, 00:03
Bence ilerleyen dönemlerde, Game of Thrones "Arya'nın Yolu" izleyebiliriz. :) :D
The Long Night yeni dizinin ismi.. Binlerce yıl öncesi anlatıyor (ak gezenlerin nasıl oluştuğu ne istedikleri vs)
Untitled Game of Thrones Prequel (TV Movie) - IMDb (https://www.imdb.com/title/tt6857128/)
bran stark - #90294603 - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/entry/90294603)
kunteper
21-05-2019, 09:11
bence fena final degildi, neden insanlar begenmiyor anlamiyorum :)
Birilerine spoiler yedirmisim
Basmış eksiyi hahahhahahahahaah
ahmet3425
21-05-2019, 12:57
Birilerine spoiler yedirmisim
Basmış eksiyi hahahhahahahahaah
insanları kendine ayar ettirmekten zevk mi alıyorsun ?
insanları kendine ayar ettirmekten zevk mi alıyorsun ?
Ben baslatmadim ama ben bitirdim.
Spoiler işini
Ben bugun spoiler yedim simdi izlemeye basliyacagim
Uzulecek kahrolacak bir durum yok aslında :)
Alternatif dizi finali :D spoiler yoktur ama çok hoştur :D
merve auf Twitter: "YAV KEŞKE BOYLE BİTİRSEYDİNİZ BE #GameOfThrones #GameOfThronesFinale… " (https://twitter.com/merveecirit/status/1130455008812720128)
Yiğit G.
21-05-2019, 14:00
valla son bölümü izledim sonra konuya girdim. Direkt dizinin konusu olduğu için spoiler olması doğal. İzlemeyenlerin bu konuya girmesi pek mantıklı değil.
ahmet3425
21-05-2019, 14:07
Final
1-Kraliçe'yi öldüren Jon Snow, Kuzey'e Gece Nöbeti'ne geri döndü.
2-Dany’nin ölümünden sonra kimin kral ya da kraliçe olacağını seçmeleri için konseyde oylama yapılmasını önerdi. Bu mantıklı bir fikir olsa da Westeros henüz lordlar ve leydiler dışında kimseye oy vermeye hazır değildi. Konseyde yapılan oylama sonucu Altı Krallık’ın kralı Bran Stark oldu. Tek kalan Kuzey’i, tacı alan Sansa yönetecek. Kralın ilk işi Tyrion’u Kralın Eli olarak isimlendirmek oldu.
Geçmiş olsun bu işte bitti çok şükür :)
tamam spoiler illaki yeniyor ustu kapalı da olsa, ama ustteki postun amacı nedir mesela ? yigit-y bu kadar acık secik yazarak tek amacı dizinin takipcilerinin keyfini kacırmak moralini bozmaktan baska birsey değil. bu kadarına ne gerek var kim ne yaptı sana yigit kucukken sekerini elinden mi aldık? misketleri mi çaldık ? nedir bu amacsızca hareketler ?
valla son bölümü izledim sonra konuya girdim. Direkt dizinin konusu olduğu için spoiler olması doğal. İzlemeyenlerin bu konuya girmesi pek mantıklı değil.
Bende dün izleyene kadar konuya girmedim başımıza bir iş gelmesin diye :D
İşi bilen adamları severim :)
Carmageddon
21-05-2019, 15:44
dün ekşiye girdim özellikle de dikkat ediyorum spoiler yemeyeyim diye.
adamın biri John Snow'un Dany'i öldürmesi diye entry girmiş, sol frame de gözüme çarptı hemen. Bu kadar insafsız olunmaz. :)
Ben ne White King'in ne Cersei'nin ne de Dany'nin öldürülme anlarını beğenmedim, zayıf buldum. Kalanı bence anlaşılabilirdi.
Bran'in tahta geçmesi olmadı bence. Özellikle belli bir noktadan sonra izleyicide Bran'e karşı bir beklenti oluştu, sonuçta adamın ulvi güçleri var. Ama gel görki bir *** yapamadı, onu gördüm bunu gördüm diyip yalandan ifadesiz soğuk soğuk konuşuyor.
Olan yine gariban John Snow'a oldu, o kadar savaş kazan ama git sürgüne olacak iş değil.
CloudGrey
21-05-2019, 15:53
dün ekşiye girdim özellikle de dikkat ediyorum spoiler yemeyeyim diye.
adamın biri John Snow'un Dany'i öldürmesi diye entry girmiş, sol frame de gözüme çarptı hemen. Bu kadar insafsız olunmaz. :)
Ben ne White King'in ne Cersei'nin ne de Dany'nin öldürülme anlarını beğenmedim, zayıf buldum. Kalanı bence anlaşılabilirdi.
Bran'in tahta geçmesi olmadı bence. Özellikle belli bir noktadan sonra izleyicide Bran'e karşı bir beklenti oluştu, sonuçta adamın ulvi güçleri var. Ama gel görki bir *** yapamadı, onu gördüm bunu gördüm diyip yalandan ifadesiz soğuk soğuk konuşuyor.
Olan yine gariban John Snow'a oldu, o kadar savaş kazan ama git sürgüne olacak iş değil.
dedilerya buna sen duvara gidicen gece bekçisi olucan
buda ağlamaklı bakıyodu hala gece nöbetimi var mk ya dioyduuu jhajhahahjah çok güldüm.
Carmageddon
21-05-2019, 15:57
dedilerya buna sen duvara gidicen gece bekçisi olucan
buda ağlamaklı bakıyodu hala gece nöbetimi var mk ya dioyduuu jhajhahahjah çok güldüm.
Hayır işin saçmalığı gece nöbeti mi kaldı allah aşkına. Neymiş suçluları oraya göndereceklermiş falan filan. Duvar mı kaldı sanki ortada.
Ejderha, John Snow'u yaksa daha gerçekçi olurdu. Ama genel düşüncem bence 2-3 bölüme daha ihtiyaç vardı final sezonu için.
Şu ejderha bi geğirmedi ya kaç sezondur hep bekledim :D
Day Walker
21-05-2019, 19:23
Şu ejderha bi geğirmedi ya kaç sezondur hep bekledim :D
Bizim ejderya geğiriyor hacı bunların ki elit :D