Orijinalini görmek için tıklayınız : Şehitler İçinde Bir Gece
Arkadaşlar az önce Oya Başar dile getirdi yayalım arkadaşlar şehitler içinde bir gece yapılsın..
aynen katılıyorum oya basar'A
drummer582
26-10-2011, 22:44
şehit ailelerinin ihtiyaçlarını gidermek yardım etmek amaçlı bi org. düzenlenmeli bence
En son verdiğimiz şehidimizin annesi elektriği olmayan baraka bir yerde evladını karşıladı. Aklıma hep o anne geliyor keşke o gariban ailelere de yardım edilse. Elimizden geleni bizde yapabilsek
şehit ailelerinin ihtiyaçlarını gidermek yardım etmek amaçlı bi org. düzenlenmeli bence
+1 Çok güzel bi düşünce
PPR engineering
26-10-2011, 23:05
kesinlikle katılıyorum oya başar a cok güzel yere değinmiş..akıllıca
burak_skry
26-10-2011, 23:08
belkide hayattaki tek umudu şehit düşen evladı olan ana baba çok bencede onlar için birşeyler yapılmalı mutlaka:(
bazı aileler tüm umutlarını o şehit olan abilerime bağlamıştı ve bir gecede bütün umutları yok olmuştu van'ın yaraları sarılır 5-6 senede ancak o şehit ailelerinin umutlarını geri getirmek için çok uğraşmak lazım böyle bir gece düzenlenirse rekoru görürüz bu arada oya başara teşekkür ediyorum
omercanilica
26-10-2011, 23:16
sozu geldı yapıcaz edıcez dedıler sımdı ınsallah yaparlar .
yapılacakmıs cok sevındırıcı bı haber ...
azına saglık cok guzel dedı ıyı alkıs aldı.ınsallah unutulmaz...
Ahmet Saraçoğlu
26-10-2011, 23:22
Tv yi açınca ilk aklıma gelen bu oldu , helal olsun Oya başar hepimizin düşüncesini dile getirmiş oldu...İnşallah en kısa zamanda yapılır.
Ant yapinin sahibide oya basari kutladi ve beyazda soz verdik sehit gecemizide en kisa zamanda yapiyoruz sozunu verdik dedi :) sehit ailelerimizede bagislarimizi eksik etmeyelim
güzel bi düşünce inşallah en kısa zamanda gerçekleşir
Yapılsında bi rekor kırılsın kardeşlerimiz rahat uyusun gözleri arkada kalmış olmasın
Muharrem C.80
26-10-2011, 23:37
bu olur.. yapılırsa gitmesemde alabildiğim kadar bilet alırım.
kesinlikle yapilmalı çok yerinde bi karar olmuş
Elimizden ne gelirse yapmaya hazırız...