Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa deneme
kelalper
26-10-2011, 23:39
arkadaşlar ben Perşembe ve Cuma günleri bursada olacağım. Perşembe maç nedeniyle zor ama Cuma akşam deneme yapılacaksa özelden haber geçerseniz sevinirim.
Ben geliyim deneyek abi :D
kelalper
27-10-2011, 07:17
Bi kabusum turbo şahin vardı listeye seni de ekliyorum Fuat :D
Valla kap Gökhanıda gel yemekler benden. Bursadada seninle denemek isteyen arkadaşlar vardır. Otobanlarda müsait valla. :D
kanashibari
27-10-2011, 07:39
Alper abi hoş geldin. Görüşelim :D
alper abi hoşgeldin geldiğin belli oluyo :D
izlemeye gelelim ya tanışmış olalım abi :)
illa bulunur sana hızlı bi bursalı :D
kelalper
27-10-2011, 09:38
Hızlı derken. Bizde uçak kullanmıyoruz yaw.
Hızlı derken. Bizde uçak kullanmıyoruz yaw.
:icon_bla: :bravo: :Bravoo: :allaalla: :china: :nokta: :surucu:
tamm ozaman var bi 207 HDI uyar mı abi ? tam 75 HP ?
kelalper
27-10-2011, 12:50
tamm ozaman var bi 207 HDI uyar mı abi ? tam 75 HP ?
Denemeye gerek yok geçersin. :)
34tb9544
27-10-2011, 13:00
Bursa'ya gidiyoruz İstanbul dar geldi Alper abiyle bize
kanashibari
27-10-2011, 13:05
Gelin gelin güzel olur :) Bekleriz haberleşelim. ;)
kelalper
27-10-2011, 14:27
Ercan yarın buluşalım yaw. Kuru kuruya dönmiim istanbula. Şu cliocu arkadaşlarla konuşsana sende numaraları varsa.
Bursa'ya gidiyoruz İstanbul dar geldi Alper abiyle bize
olm bana haber vermeden nereye gidion bursaya sen__?
kanashibari
27-10-2011, 14:49
Ercan yarın buluşalım yaw. Kuru kuruya dönmiim istanbula. Şu cliocu arkadaşlarla konuşsana sende numaraları varsa.
Abi numaraları yok en son açtığın konuda tekrar geldiğinde onlarında katılabileceğini yazdılar o kadar. Edinirsem numaraları ararım haber veririm sanada mutlaka.
E.ORANLI
27-10-2011, 16:03
yengeden izin al :D :p
o yengeden alcakta , sen dolmuşu nasıl satcan :D
E.ORANLI
27-10-2011, 16:16
konuyu saptırmayalım lutfen :D
Ergün denemezmi acep :)
By_HaNNibaLL
27-10-2011, 16:16
o yengeden alcakta , sen dolmuşu nasıl satcan :D
:D dolmuşu taksi yapariz gene geliriz abi nolcak yani
Selamın aleyküm Hayırlı Aksamlar :)
kanashibari
27-10-2011, 16:21
Ergün sende getir bir araba :) biz toplaştık.
By_HaNNibaLL
27-10-2011, 16:23
Abi cuprayi getireceksen bende bi büyükle geleyim :D :D
Ergün sende getir bir araba :) biz toplaştık.
Olur Ercanım nezaman toplasıyoruz haber verın ben gelırım :)
Abi cuprayi getireceksen bende bi büyükle geleyim :D :D
Günayım Altınbaşla gelıceksen olurr vallaa :D
By_HaNNibaLL
27-10-2011, 16:30
Ben akhisardayim ne zaman olacak bu rolling ona göre altinbaşlari 2 litre olarak alayim :D
toz kaldırma kanka :D
kankam geliosa evo yuda ben çıkartayım :))
bursa nın hızlıları nerdesiniz siz yaaaaa
(yavaştan uyanıyolar :D)
bende tam ergünün hayatından şüphe ediyodum
aramaz sormaz oldu var bi sıkıntı ama hayır olsun :)
Ben akhisardayim ne zaman olacak bu rolling ona göre altinbaşlari 2 litre olarak alayim :D
Bilmiyorumkı Günayım ama buyuk ıhtımal cuma aksamı. Ona göre gelde canım cektı valla içelim hep beraber :D
kankam geliosa evo yuda ben çıkartayım :))
Gel kankacım kanbersız dugun olurmu hıc :P Hep birilıkte denerız yeni arkdaslarla tanısmıs oluruz hem.
bursadakı arabalar hızlıda sürücülerden şüpheliyim ben :D
Sayın imam kimden ne şüphen var :D
bursa nın hızlıları nerdesiniz siz yaaaaa
(yavaştan uyanıyolar :D)
bende tam ergünün hayatından şüphe ediyodum
aramaz sormaz oldu var bi sıkıntı ama hayır olsun :)
Yok be kanka ne sıkıntısı olsun işler yuzunden 1 aydır ıznıktydım yenı geldım daha bursaya :)
Yok be kanka ne sıkıntısı olsun işler yuzunden 1 aydır ıznıktydım yenı geldım daha bursaya :)
verilcek bi hesabın var biliyosun dimi ?
Sayın imam kimden ne şüphen var :Dergünden şüphem var senden eminim ahsuhaus :D
ergünden şüphem var senden eminim ahsuhaus :D
Abi biz esnaf spec ya öle atarlı şeylerı hıc sevmiyemm ben sonra ***** arkadaslıklar bıtıyor :D En ıyısı arkadas arası spec abeyy :D
Abi biz esnaf spec ya öle atarlı şeylerı hıc sevmiyemm ben sonra ***** arkadaslıklar bıtıyor :D En ıyısı arkadas arası spec abeyy :Dimam stayla dıyon ergünüm :D :icon_tup:
kanashibari
27-10-2011, 16:53
Yusuf benim sikletimde adam var mı? :D
kelalper
27-10-2011, 16:54
benim işlerim saat 8 gibi bitiyor. Haber verirseniz nerede toplanılıyor Kardeş otelde kalıyorum oradan gelirim. 0532 662 04 87
kifanhom
27-10-2011, 16:54
oo eğlence var
kanashibari
27-10-2011, 16:56
benim işlerim saat 8 gibi bitiyor. Haber verirseniz nerede toplanılıyor Kardeş otelde kalıyorum oradan gelirim. 0532 662 04 87
Bu seferki otelin ters abi yine görüklede buluşur aynı güzergahı kullanırız ne dersin o geçen senle denediğimiz güzergah en düzgün olan kısım hem giriş çıkışlar yakın dönemeç yok düzlükte var. ilk hafif çıkış bayır yukarı diğeeri hafif iniş bayır aşağı.
Yusuf benim sikletimde adam var mı? :D
Siklett ??? :D
kanashibari
27-10-2011, 16:57
oo eğlence var
Ersin abi gel beraber olsun. ;)
kanashibari
27-10-2011, 16:58
Siklett ??? :D
He ya siklerlet? :D
imam stayla dıyon ergünüm :D :icon_tup:
En güzeli abi yukarıya yakın :D
He ya siklerlet? :D
Heaa ozaman TOP SECRET :D
ben yarın saat 5 gibi kadıköyden çıkıp gelicem bursaya tahminen aynı saatlerde bende bursada olurum hava kuru olursa s2k yı çıkartırım diğer koşulda evoyla gelicem toplanma yerini banada msj atarsınız sanırım....
oo eğlence var
abeeeeyyyy sende gelsende fn2 tadına baksak hani hala çıkıcaz bayramdan beri :)
kanashibari
27-10-2011, 17:02
Oo Ersin abinin banada sözü var :)
kifanhom
27-10-2011, 17:05
bayramda hakkaten çıkardık gecenin 3 ünde otobanım gelmişti
cuma akşamı biraz zor , haftasonu ailesel plan mlan ama belli olmaz ilerleyen saatlerde atarım kendimi belki
Arkadaşlar bu gece için uygunum. Yarın gece içinde şimdilik bir problem yok görünüyor benim adıma. Ama bu gece derseniz de güzel bir buluşma ayarlayabiliriz.
kelalper
27-10-2011, 19:20
Arkadaşlar bu gece için uygunum. Yarın gece içinde şimdilik bir problem yok görünüyor benim adıma. Ama bu gece derseniz de güzel bir buluşma ayarlayabiliriz.
Akşam maç var ama ben hala eğitimdeyim o yüzden maç yalan oldu. Otele gittikten sonra ararsan buluşalım. 0 532 662 04 87
yarın akşam rolleyecek herkes telefonunu açık tutsun saat 21.00 cıvarı görüklede olsun , baştan otrurur çay çorba içeriz sonrasında katliam :D
Beyler bu akşam için planları alayım Özlüce Kafkas'ta buluşalım mı? 21:30 - 22:00 civarı. Herkesten acil olarak cevap bekliyorum.
Akşam maç var ama ben hala eğitimdeyim o yüzden maç yalan oldu. Otele gittikten sonra ararsan buluşalım. 0 532 662 04 87
Organizasyonu yapıp telleşelim. :)
Bursa'lı arkadaşlar gelecek olan kimse yok mu? Herkes için ortak bir yer belirleyip Kelalper'i de oraya çağırmak istiyorum. Saat daha geç olmadan organize olsak iyi olur.
kelalper
27-10-2011, 22:14
engin bu akşam olmadı ama yarın akşam konuşalım yaw. Sende bıktın biliyorum sürekli R yapıorum gel dediğinde ama harbiden yorgun oluorum. 3 diye 5 e atarım 4 diye 6 ya çekerim yorgunluktan. :D
engin bu akşam olmadı ama yarın akşam konuşalım yaw. Sende bıktın biliyorum sürekli R yapıorum gel dediğinde ama harbiden yorgun oluorum. 3 diye 5 e atarım 4 diye 6 ya çekerim yorgunluktan. :D
Sağlık olsun yarın yaparız bir terslik çıkmaz umarım. Benim maksat muhabbet zaten, roll ile işim yok. Çekelim boşa bakalım keyfimize.:) Yarın daha kalabalık oluruz diğer arkadaşlarında haberi olur hem, şöyle kallavi bir toplantı yaparız.
yarın yarın :)) yarın ben ve ergünde gelicez imam denonda var ekip kalabalık olucak yarın :)
herkes görüklede çöreklensin bı yere , telle ırtıbat kurarız herkesle
kelalper
27-10-2011, 23:01
erkenden toplanıp saat 9 oldu mu dağılmayın ama . O saatlerde benim işler anca bitio.
erkenden toplanıp saat 9 oldu mu dağılmayın ama . O saatlerde benim işler anca bitio.yok abı zaten orda olmamız 9.30 falan olur
erkenden toplanıp saat 9 oldu mu dağılmayın ama . O saatlerde benim işler anca bitio.
alper abi biz bi çoğumuz bekar ve öğrenciyiz sonra gece ben uyuycam diyip erkenden sen gitmeyesin :D:D
alper abi biz bi çoğumuz bekar ve öğrenciyiz sonra gece ben uyuycam diyip erkenden sen gitmeyesin :D:D
Kanka sen bursaya gelınce birlikte gecerız gorukleye son durumlardan haberım yok :)
kelalper
28-10-2011, 09:00
telefonum var akşama haber veriiiin.
ıkı yenı arac daha katılacak olaya
206rc ve megane f7r
zevklı denemeler olacak emınım
kanashibari
28-10-2011, 11:19
Sağlık olsun yarın yaparız bir terslik çıkmaz umarım. Benim maksat muhabbet zaten, roll ile işim yok. Çekelim boşa bakalım keyfimize.:) Yarın daha kalabalık oluruz diğer arkadaşlarında haberi olur hem, şöyle kallavi bir toplantı yaparız.
Bu akşam sizde geliyorsunuz dimi?
Bu akşam sizde geliyorsunuz dimi?
Epicurus'a iki gündür telefondan ulaşamıyorum, kendisine forumdan ulaşabilecek arkadaşlar varsa haber verebilirler. Ben geliyorum siz daha kalabalıksınız bir buluşma yeri ayarlayın isterseniz orada toplanalım.
kanashibari
28-10-2011, 11:36
Buluşma yeri olarak şimdilik görükle tarafını düşündük planladık. ;)
Tamamdır, benim tel'i pm olarak atıyorum, 8 - 9 civarı telefonlaşırız.
BlackEmperor
28-10-2011, 11:39
Kanka sen bursaya gelınce birlikte gecerız gorukleye son durumlardan haberım yok :)
yaw şu otoban poliside olmasa :D ama topuklayınca güzel oluyo 10 araba birden :D
mesajları editleyin beyler Dikkat !!!
Alicanrs
28-10-2011, 12:47
demedi demeyin Kelalper yine R ye takar bu akşam :D
kelalper
28-10-2011, 12:49
Olm adım bundan sonra kelalpeRRRRR
Alicanrs
28-10-2011, 12:49
kabullenmekte güzel birşey :D
kanashibari
28-10-2011, 13:07
Yok yok Alper abi R yapmaz gelir. Zaman konusu geniş olsun yeter ;)
kelalper
28-10-2011, 13:38
Valla akşam polis basarsa millet benden bilecek valla. Bursa uyurken adamları uyandırdım yaw :D
Abi numaraları yok en son açtığın konuda tekrar geldiğinde onlarında katılabileceğini yazdılar o kadar. Edinirsem numaraları ararım haber veririm sanada mutlaka.
clio RS denmi bahsediyonuz bende bu cocugun arkadasın telefon numarası mevcut ercan eger lazım olursa telefonlasalım bu aksam bende musaitim otobana gidersen sinyal yap :)
kelalper
28-10-2011, 15:25
Bana yer bilgisi vermeye unutmayın telefondan saat 6 dan sonra başka müşteriye geçicem eğitime orada net yok haber alamayacağım olaylardan.
Sese doğru gel abi sen sese doğru.. :))
clio RS denmi bahsediyonuz bende bu cocugun arkadasın telefon numarası mevcut ercan eger lazım olursa telefonlasalım bu aksam bende musaitim otobana gidersen sinyal yap :)
Hangi Clio Rs'miş o?
kelalper
28-10-2011, 17:27
Hangi Clio Rs'miş o?
JGL heralde.
kelalper
28-10-2011, 17:28
Sese doğru gel abi sen sese doğru.. :))
Demirtaştan hangi sese yaw. Burası zaten gürültülü. Dokumaların sesi sağolsun.
hadi bakiyim güzel güzel deneyin ,dostluk kazansın
en hızlınızla ben deniycem :D
emirzukak
28-10-2011, 19:10
arkadaşlar bu akşam buluşma olucakmı olucaksa saat kaçta nerede toplanıcaksınız?
Beyler buluşma yeri bekliyoruz.
alisahin
28-10-2011, 19:24
hadi bakiyim güzel güzel deneyin ,dostluk kazansın
en hızlınızla ben deniycem :D
Sizide bu aksam denicek arkadaslarin aralasinda görmek isterdik kısmet arabanızda bi problem var galiba
denon -yusufu arayın 0532-7216572
Sizide bu aksam denicek arkadaslarin aralasinda görmek isterdik kısmet arabanızda bi problem var galiba
motoru daha koyamadık bikaç aksilik yüzünden yoksa ben başROLüm :D
JGL heralde.
Alper abi jgl yavaş kalır sana bence :D
dragon07
28-10-2011, 20:21
pazartesi salı orda olursanız ben denerim :D
pazartesi salı orda olursanız ben denerim :D
:D:D senın tarznı s....
dragon07
28-10-2011, 20:27
kanki bilion beni tekeri dönen hareket eden herşeyle sıkarız. :D sti ilede sıkarız kuzumm :sdsdfdg:D
kanki bilion beni tekeri dönen hareket eden herşeyle sıkarız. :D sti ilede sıkarız kuzumm :sdsdfdg:D
geldıgın gun sıkıcam beklıyorum...
kelalper
28-10-2011, 23:47
Saolsun arkadaşlarla Görüklede toplandık denedik. Herkes için güzel geçti. Cupra stage 2 ile denedik ki denemeden önce don lastiği yapacağını söylemiştim netekim 4-5 boy geçtilerde. 1.5 bar con basıolarmış ben 1.1 peak i tutamıorum. Gecenin komik olayı bütün herkes abi senin araba yağ yakıo dedi yaw görüklede de baktım yağ seviyesi normal. Kalabalıkta saolsun başkasıda geldi o da abi senin arabadan deli gibi yağ dumanı çıkıo dedi. Yaw yok bişey diyorum. Sonra çıktık Cliocu arkadaşlarla denedik. Benim ön camda biraz damlacık olmaya başladı Dedim heralde su silecekleri bi çalıştırdım anaa ön cam kapandı bir anda. Suyla gitmio bide. Saolsun arkadaşlarda sıka sıka gittikleri için durmadılar ben durunca. Bide iyi niyetliyim ya hala *** sürmüyorum kendi arabama içimden yaw çocukların arabadan yağ geldi diyorum. Durdum bezle sildim. Çevreyolundayım karanlıkta. Neyse biraz temizlendi çıktım öndekileri yakalayacam ya. Biraz sıkıştırmaya başladım anaaa A direğin dibi kararmaya başladı. Hah dedim motoru aldın Alper çocuklar haklıymış bloğu falan kırdın. Yanımda ışıkta yok göremiyorum Özgünleri aradım onlar olm mal mısın blok kırılınca motorun sesi değişmezmi dedi. Harbiden de ses gayet normal. Ulan kaputun içi vıcık ya ama ışık yok göremiyorum. Iphone 3G nin ekran ışığı kendine yetio o karanlıkta. Arkadaş dedi turbonun yağlama hortumu basınçtan gitmiştir dedi. Arabayı çalıştırdım bu sefer alttan düzensiz lakıt lukur edio. Hah dedim yağsız kaldı yatak sardı. Yağ seviyesine baktım araba normal diyo. Çubuğa baktım oradan da normal civarında. Sonra saolsun Ercanları Rahatsız ettim dedim Ercan ben motoru kırdım kaldım şuradayım. Saolsunlar geldiler ışıkla. Bir baktık yağ çubuğunun olduğu yer yağ içinde. Dedik ahanda buradan atmış. Anlık yağsız kalınca da yataklar gitti. Arkadaş tornavida ile motoru dinledi yaw ses gelio ama içeriden gelmio dedi. Sonra eğildiler egzostun oradan ses gelio cutoutunn oradan. Tamam abi dediler motoru sildi Ercan saolsun. Yağ çubuğunu teflonladık çıktık. Ben denemek için gene sıktım ercan abi duman yok bişey yok devam dedi. saolsun yanımdaki arkadaş abi sağda dur bakalım yine de dedi. Durduk bi baktık kaputta gene yağ var. Yağ çubuğu kendini dışarı atmış. Teflon sıcakla pert olmuş. Bu seferde dışarıdan tesisatta kullanılan bez bantla sardık. Öyle sağlam olduki çekme halatını oraya tak çek arabayı. İstanbula dönünce yağ çubuğunu değişicem. Beni bayaa panikletti ama.
freelife
28-10-2011, 23:53
geçmiş olsun alper,stressi yetmiştir ama tahmin edebiliyorum..
abı cok buyuk geçmısolsun allah korumus yıne daha kötusunden dıkkat et kendıne
kelalper
28-10-2011, 23:58
geçmiş olsun alper,stressi yetmiştir ama tahmin edebiliyorum..
Tabi canım aynen yan koltukta yusuf belirdi. :D
alper abi büyük geçmiş olsun allahın sevdiği kuluymuşsun çok ucuz atlattın o çubuğuda değiştirince hiçbirşey kalmaz gerçi söken usta bana küfürü basar ama olsun sağlam oldu baya :)
gelen arkadaşlara teşekkürler. güzel gece oldu. otobana baya kalabalık çıktık. tahminim 15 araba felan vardı. kendi aramızda denedik araçlarımızı.
alper abi megane hakkaten sandığımdan iyi gidiyomuş. ama 2 seferde hep 2. vites 60 gibi bastık, direkt öne çıkıyo seninki. 60 ölü benim için :( 1 kere 70-80 aralığında bastık ama onda da sen geç bastın sanırım.
bu arada umarım önemli bişi yoktur alper abi.
benim arabanın sonda orjinal egsozu vardı ceza tediğimden oda patladı zaten :) biraz o yüzden arabanın gidişi felan değişti gibime geliyo. neyse bakalım aşayım şu ufak tefek sorunları. umarın daha iyi olur.
imş. en yakın zamanda yine bir organizasyon olur. ii geceler herkeze.
kelalper
29-10-2011, 00:13
alper abi büyük geçmiş olsun allahın sevdiği kuluymuşsun çok ucuz atlattın o çubuğuda değiştirince hiçbirşey kalmaz gerçi söken usta bana küfürü basar ama olsun sağlam oldu baya :)
Patron ellerine sağlık. Ben bütün küfürleri senin yerine kabul ederim merak etme. :D Emeğine sağlık. Gecenizin içine ettim ama bi daha ki sefere telafi ederim artık.
kelalper
29-10-2011, 00:15
gelen arkadaşlara teşekkürler. güzel gece oldu. otobana baya kalabalık çıktık. tahminim 15 araba felan vardı. kendi aramızda denedik araçlarımızı.
alper abi megane hakkaten sandığımdan iyi gidiyomuş. ama 2 seferde hep 2. vites 60 gibi bastık, direkt öne çıkıyo seninki. 60 ölü benim için :( 1 kere 70-80 aralığında bastık ama onda da sen geç bastın sanırım.
bu arada umarım önemli bişi yoktur alper abi.
benim arabanın sonda orjinal egsozu vardı ceza tediğimden oda patladı zaten :) biraz o yüzden arabanın gidişi felan değişti gibime geliyo. neyse bakalım aşayım şu ufak tefek sorunları. umarın daha iyi olur.
imş. en yakın zamanda yine bir organizasyon olur. ii geceler herkeze.
Evet orada hem geç bastım hemde ASR çok tuttu arabayı kapatmayı unuttuğum için. Sizlerde saolun üzmeyip çıkardınız arabaları. Bu şekilde istanbula kadar idare etsinde detaylı bakacağız artık yarın belli olacak maslakta.
Patron ellerine sağlık. Ben bütün küfürleri senin yerine kabul ederim merak etme. :D Emeğine sağlık. Gecenizin içine ettim ama bi daha ki sefere telafi ederim artık.
ne demek abi seni orda acabalarla bırakacak değildik :)
millet pek dönmedi galiba evlerine. yazan yok daha.
kelalper
29-10-2011, 00:24
millet pek dönmedi galiba evlerine. yazan yok daha.
Bu arada senin RS inde maşallahı var gerçekten çok temiz. Ben çok beğendim.
sğlasın abi ama enginin araba daha temiz aslında. sanırım onu pek inceleyemedin. bizimkide iyi yaa ii bakılmış gene. 1-2 sorunu var bakalım zamanla halledeyim dahada güzel olur.
Cliocu arkadaşlarla denedik. Benim ön camda biraz damlacık olmaya başladı Dedim heralde su silecekleri bi çalıştırdım anaa ön cam kapandı bir anda. Suyla gitmio bide. Saolsun arkadaşlarda sıka sıka gittikleri için durmadılar ben durunca..
Bir ara benim cama bir su geldi ne oluyor dedim baktım sen fıskiyeleri açmışsın.:) Sonra aynadan bakıyorum bir garip gidiyorsun yavaş falan baya bir baktım aynadan elim telefona gitti, sinyal, selektör vs. görmeyince bir problem yok diye durmadım sonra. Valla üzüldüm kusura bakma.
kifanhom
29-10-2011, 01:15
Saolsun arkadaşlarla Görüklede toplandık denedik. Herkes için güzel geçti. Cupra stage 2 ile denedik ki denemeden önce don lastiği yapacağını söylemiştim netekim 4-5 boy geçtilerde. 1.5 bar con basıolarmış ben 1.1 peak i tutamıorum. Gecenin komik olayı bütün herkes abi senin araba yağ yakıo dedi yaw görüklede de baktım yağ seviyesi normal. Kalabalıkta saolsun başkasıda geldi o da abi senin arabadan deli gibi yağ dumanı çıkıo dedi. Yaw yok bişey diyorum. Sonra çıktık Cliocu arkadaşlarla denedik. Benim ön camda biraz damlacık olmaya başladı Dedim heralde su silecekleri bi çalıştırdım anaa ön cam kapandı bir anda. Suyla gitmio bide. Saolsun arkadaşlarda sıka sıka gittikleri için durmadılar ben durunca. Bide iyi niyetliyim ya hala *** sürmüyorum kendi arabama içimden yaw çocukların arabadan yağ geldi diyorum. Durdum bezle sildim. Çevreyolundayım karanlıkta. Neyse biraz temizlendi çıktım öndekileri yakalayacam ya. Biraz sıkıştırmaya başladım anaaa A direğin dibi kararmaya başladı. Hah dedim motoru aldın Alper çocuklar haklıymış bloğu falan kırdın. Yanımda ışıkta yok göremiyorum Özgünleri aradım onlar olm mal mısın blok kırılınca motorun sesi değişmezmi dedi. Harbiden de ses gayet normal. Ulan kaputun içi vıcık ya ama ışık yok göremiyorum. Iphone 3G nin ekran ışığı kendine yetio o karanlıkta. Arkadaş dedi turbonun yağlama hortumu basınçtan gitmiştir dedi. Arabayı çalıştırdım bu sefer alttan düzensiz lakıt lukur edio. Hah dedim yağsız kaldı yatak sardı. Yağ seviyesine baktım araba normal diyo. Çubuğa baktım oradan da normal civarında. Sonra saolsun Ercanları Rahatsız ettim dedim Ercan ben motoru kırdım kaldım şuradayım. Saolsunlar geldiler ışıkla. Bir baktık yağ çubuğunun olduğu yer yağ içinde. Dedik ahanda buradan atmış. Anlık yağsız kalınca da yataklar gitti. Arkadaş tornavida ile motoru dinledi yaw ses gelio ama içeriden gelmio dedi. Sonra eğildiler egzostun oradan ses gelio cutoutunn oradan. Tamam abi dediler motoru sildi Ercan saolsun. Yağ çubuğunu teflonladık çıktık. Ben denemek için gene sıktım ercan abi duman yok bişey yok devam dedi. saolsun yanımdaki arkadaş abi sağda dur bakalım yine de dedi. Durduk bi baktık kaputta gene yağ var. Yağ çubuğu kendini dışarı atmış. Teflon sıcakla pert olmuş. Bu seferde dışarıdan tesisatta kullanılan bez bantla sardık. Öyle sağlam olduki çekme halatını oraya tak çek arabayı. İstanbula dönünce yağ çubuğunu değişicem. Beni bayaa panikletti ama.
dedim ama duman atıyor diye, ilk gazda peco spx gibi duman çıkartıyordu erginde videoda vardır belki
alper abi benle denedikten sonra mı oldu bu olay? öncemi?
Benim RS'de de 2 kere yağ çubuğunun yuvası dibinden kırılmıştı. Nası kırılıyor hiç anlayamadım. Geçmiş olsun :)
Megane RS sizi geçtiyse, ben iyi ki gelmemişim :p
LUTFU CNGNS
29-10-2011, 01:57
Gecmis olsun Abı
kelalper
29-10-2011, 07:37
Benim RS'de de 2 kere yağ çubuğunun yuvası dibinden kırılmıştı. Nası kırılıyor hiç anlayamadım. Geçmiş olsun :)
Megane RS sizi geçtiyse, ben iyi ki gelmemişim :p
Olm sen beni geçio musun ki adama bak. Kendine malzeme çıkar ma len.
kelalper
29-10-2011, 07:38
Gecmis olsun Abı
Sağolasın ufak badireler atlattık. Ama dediğim gibi yusuf yusuf oldum.
kelalper
29-10-2011, 07:40
alper abi benle denedikten sonra mı oldu bu olay? öncemi?
Seninle denerkende ön camda vardı ama su diye dikkate almadım.
kelalper
29-10-2011, 07:48
Bir ara benim cama bir su geldi ne oluyor dedim baktım sen fıskiyeleri açmışsın.:) Sonra aynadan bakıyorum bir garip gidiyorsun yavaş falan baya bir baktım aynadan elim telefona gitti, sinyal, selektör vs. görmeyince bir problem yok diye durmadım sonra. Valla üzüldüm kusura bakma.
ben sizden geldi sandım silecekleri çalıştırınca cam karardı. Benden olduğunu anlamadım. Diyorum ya kendi arabama *** atmiicam diye :D Durdum temizledim. Yakalamak için bastım A direk kararında durdum sizide uğraştırmiim dedim.
ne adamsın kelim yau :) bide öle bantlamış etmiş, hala basıyosun :D
kurtezde olucam bende akşam ;) görüşürük
kelalper
29-10-2011, 08:06
Olm denemek için bastık atıo mu diye. Atıomuş :D
Bende yalovadan Yenikapıya inicem oradan alana misafiri bırakıp oradan direk Kurteze. Sabah çalıştırım yatak sesi ya da başka bi ses yoktu ama ben bu hafta motoru açarım bakarım bi kontrole. Yağ seviyesi normal ama basınç düştüyse oradan yağı dışarı atarken yatakları hırpalamış olabilir.
BlackEmperor
29-10-2011, 08:32
cupradan sadece 4 boy yediyseniz bence gayet iyi gitmiş aracınız
kelalper
29-10-2011, 09:16
cupradan sadece 4 boy yediyseniz bence gayet iyi gitmiş aracınız
Daha yolu var. 1.1 bar peak ve afr 10 ile bu kadar. Basıncı 1.5 lara çeksem AFR yi de 10.8 lere getirirsek 4 boy 1 boy a iner. Özgünün vakti olsa olmayacak şey değil.
kelalper
29-10-2011, 09:17
Video yokmu hiç ??
ben video çekmiyorum arkadaşım. Benim arabamında videosunun konmasını istemiyorum. Prensip meselesi.
kanashibari
29-10-2011, 09:43
Alper abi geçmiş olsun öncelikle. Allah tan önemli bişi çıkmadı.
Seni orda o şekilde bırakmazdım ;) Bir şekilde yardımcı olurduk.
Gece güzeldi. Fakat ön grup çok koptu Alper abilere yetişip cupra ile denemelerini görebilmek için. Ayrıca güzergah olarak Mudanya kavşağından dönecektik fakat kestele kadar bastı millet.
Rs ve Rc ile deneyecektim kaldı sadece F7R ile deneyebildim.
Bir dahakine kısmet. :D
Ayrıca güzergah olarak Mudanya kavşağından dönecektik fakat kestele kadar bastı millet.
Hiç sorma neredeyse Yenişehir'e gidecektik.:)
kelalper
29-10-2011, 10:04
Gece güzeldi. Fakat ön grup çok koptu Alper abilere yetişip cupra ile denemelerini görebilmek için. Ayrıca güzergah olarak Mudanya kavşağından dönecektik fakat kestele kadar bastı millet.
Ercan tekrardan sağolun . Bir daha ki sefere herkese yemek borcum olsun.
F7R ile nasıl oldu sonuç. Bir daha ki sefere yazılımı halledebilirsem cupra ile yeniden denemek isterim.
sormayın valla abarttık dün gece 2 rs + 1 rc kestele kadar sıktık :D güzeldi ama yaa. ön taraf koptu ilk başta dediğiniz gibi ama bi dahakine daha güzel olur.
Gelen yarışan herkese teşekkürler, alper abi sanada geçmiş olsun , güzel geceydı tekrarını yaparız aracındakı sıkıntıları giderdiğinde
Öncelıkle gecmıs olsun , ben 1-2 video paylastım facebookta ama sanırım problem olmaz sonuçta yalan yanlış bişey koymadım. Bu arada RS'lerın standart basıncı nedır ?
ben video çekmiyorum arkadaşım. Benim arabamında videosunun konmasını istemiyorum. Prensip meselesi.
:cool: 10 krktr
Öncelıkle gecmıs olsun , ben 1-2 video paylastım facebookta ama sanırım problem olmaz sonuçta yalan yanlış bişey koymadım. Bu arada RS'lerın standart basıncı nedır ?
meg rs sahipleri daha iyi bilir ama ben 0,8 diye biliyorum rs lerin standart basıncına....
Olm sen beni geçio musun ki adama bak. Kendine malzeme çıkar ma len.
Alayınıza giderim. Videoları da ntvspordan izlersiniz. :heyoo:
kelalper
29-10-2011, 19:01
standart basıncı 0,8 bar. Forumlara düşmediği sürece sıkıntı yok. Sıkıntı da eşimde bu arabayı kullanıyor. Camlarda film var ben diye ona bulaşıp sıkıştırırlarsa diye video çekilmesini istemiyorum. Yoksa denemeden önce de geçeceğinizi söyledim 4-5 boyda geçtiniz. Yazılımı düzenledikten sonra yeniden denemek isterim. Geçemem ama en azında bu sefer TIR girmez araya. :D
kelalper
29-10-2011, 19:03
Alayınıza giderim. Videoları da ntvspordan izlersiniz. :heyoo:
Utkuuuuu :eek:
r1 bülent
30-10-2011, 00:34
biraz kaptırıp biz dengimiz cok sevdiğim clio rs ler ile bastık öyle kaptırmışız soluğu kestelde aldık ben rc ile 2 kişiydim 90 kilo bir hayvan yanımda oturuyordu çok güzeldi zaten öyle kaptırdık kestelden cıktık enginin muazzam temiz rs i beni şaşırttı 2 clio cuya teşekkür ediyorum
r1 bülent
30-10-2011, 00:40
müsahit olduğumuz bir zaman denemeyi isterim ama f7r seninle bayağı tutundu oyüzden clio cularla kapılıp gittik f7r samimi kardeşim şansın biraz düşük geldi bellide olmaz f7r ile denediğim için söylüyorum :)
müsahit olduğumuz bir zaman denemeyi isterim ama f7r seninle bayağı tutundu oyüzden clio cularla kapılıp gittik f7r samimi kardeşim şansın biraz düşük geldi bellide olmaz f7r ile denediğim için söylüyorum :)f7r ıle türker kullanarakta denedik vtı ıle bende kullandım fark max 3 boy , f7r da sıkıntılar var, hem vtı ın sahıbı ercan hemde f7r ın sahıbı türker ufak düzeltmelerını gerçekleştirdiğimde tekrar deneme yapılacak
r1 bülent
30-10-2011, 00:58
:)fanatikliğim yoktur honda peugeot ama fransız arabalarını daha çok severim senin hondada baya diri duruyordu hoşuma gitti aslında birazda organize olamadık otobana cıktık yanında kimi gördüyse herkez kornaya bastı ben bile şaşırdım
kanashibari
30-10-2011, 01:01
Hiç sorma neredeyse Yenişehir'e gidecektik.:)
Evet Engin bir süre sonra sizi kaybettik zaten.
sormayın valla abarttık dün gece 2 rs + 1 rc kestele kadar sıktık :D güzeldi ama yaa. ön taraf koptu ilk başta dediğiniz gibi ama bi dahakine daha güzel olur.
Keşke deneyebilseydik ölçü alırdım kendime şu ana kadar çok fazla honda dışı araçla deneme fırsatı bulamamıştım. İyi olurdu.
f7r ıle türker kullanarakta denedik vtı ıle bende kullandım fark max 3 boy , f7r da sıkıntılar var, hem vtı ın sahıbı ercan hemde f7r ın sahıbı türker ufak düzeltmelerını gerçekleştirdiğimde tekrar deneme yapılacak
2 de F7R güzel tutunuyor sonra benim devir çevirmem bize avantaj oluyor ve 3. 4. vites sonralarına doğru ara açılıyor. F7R ın daha sonraki iyileştirmiş hallerini merak ediyorum güzel denemeler olur.
Rs lerden biriyle deneyebilseydik çok güzel olacaktı Rs beni geçer biliyorum fakat ilerde ekleme veya düzeltme yaptığımda Rs e ne kadar yaklaştım bunu görmek adına. Dynoda çıkan güce inanmıyorum malesef. Yol herşeyi değiştiriyor. ;)
r1 bülent
30-10-2011, 01:01
denemek isteyen arkadaşları bekliyorum
kanashibari
30-10-2011, 01:03
:)fanatikliğim yoktur honda peugeot ama fransız arabalarını daha çok severim senin hondada baya diri duruyordu hoşuma gitti aslında birazda organize olamadık otobana cıktık yanında kimi gördüyse herkez kornaya bastı ben bile şaşırdım
Keşke ilk görüklede konuştuğumuz gibi olsaydı Alper abi ve Cuprayı önden salacaktır arkadan sırayla denerdik fakat herkes onların sonucu merak etti sanırım ve ileri attı kendini ben arkada öndekilerle ara açılsında yanıma biri gelsin diye bekledim iletişim kopukluğunun vermiş olduğu sonuçla sadece F7R ile denedik. Eğlenceliydi.
r1 bülent
30-10-2011, 01:06
rs ci arkadaşlarla 50 km ye yakın yürüdüm benim arabama yakın olan hatta dengi sadece egsoz var filtre bile yok jg rs ben iki kişiydim rs ci arkadaşlar tek güzeldi
r1 bülent
30-10-2011, 01:11
herşeye rağmen güzeldi
kanashibari
30-10-2011, 01:13
Rc bildiğim kadarıyla 2.0 180 Hp Standartı dimi?
r1 bülent
30-10-2011, 01:14
bazı arkdaşlar laf yapıyorlar benim yanımda 90 kilo olduğunu söyleyen bir adet öküz vardı bende 80 arkadan yetişebilip takip ettiğini söyleyen arkadaşlar ona göre yorum yapsın
r1 bülent
30-10-2011, 01:15
doğrudur rc egsoz arka stoplar ve yaylar hariç herşeyi standart
r1 bülent
30-10-2011, 01:16
gelecekte yazılım ve filter bekliyor
r1 bülent
30-10-2011, 01:21
ayrıca araban 1.6 motora göre gayet iyi yürüyen bir makina 98 yılın da arkadaşım sıfır aldı 1.6 160 hp dediğinde dudağımız uçuklamıştı
r1 bülent
30-10-2011, 01:25
hiç birşeyin benim için önemi yoktur önemli olan arkadaşlarımla yada yeni tanıştığım insanlarla nasıl eğlendiğimdir gerisi boş Yusuf güzel bir organizasyon yaptı eğendik gerisi boş
kanashibari
30-10-2011, 01:27
ayrıca araban 1.6 motora göre gayet iyi yürüyen bir makina 98 yılın da arkadaşım sıfır aldı 1.6 160 hp dediğinde dudağımız uçuklamıştı
Bol bol deneriz artık bişiler yAptıkcA:)
r1 bülent
30-10-2011, 01:33
ok skıntı yok
r1 bülent
30-10-2011, 01:35
Ayrıca rsci arkadaşlra benimle kaptırıp nerdeyse yenişehire geldikleri için teşekkür ederim güzeldi
denemek isteyen arkadaşları bekliyorum
ben denerim herzamn her arabamla dizeller hariç
96 VTI ımda var stock:) s2km da var sadece egsoz lu :)
Ayrıca rsci arkadaşlra benimle kaptırıp nerdeyse yenişehire geldikleri için teşekkür ederim güzeldi
RSci arkadaşlar zaten eğlenme amacıyla ordaydı....
güzel denemeler oldu f7r hızlanınca denemeleri yine yaparız ercanında dediği gibi devir dönmenin güzelliği çıktı ortaya bunlara ek olarak vti ın daha 4-5 boyu var araba şu anda zenginde bu şekilde karşılıklı hızlanarak sonuçları görmek herşeyden güzel önemli olan zevk alabilmek geçtim geçildim fantazisine kapılmadan yürüyebilmektir güzel denemeler bakarsınız kafam eser b16 tıyı koyarım yine rexe bende katılırım aranıza :)
206 rc ile baya eğlenceli oldu hakkaten. kimse anlamadı bi baktık kestele gelmişiz :) bu arada bende yakında orjinal yazılıma dönmeyi düşünüyorum. o şekilde de deneriz.
Cliosportve
30-10-2011, 09:51
Geçmiş olsun kelalper
Araban o kadar güçlüki motorun yağcubugu dibini kırıyor :D
Clio Rs ler içinde söyliycek söz yok ...
Yazılımlı Megane rs e tutunmak gerçekten zor bastıgı gibi ayırır CLio Rs leri
Defalarca denedik bunu zaten
Tüm herkezin ayaklarına sağlık diyelim
RC - RS denemesi nasıl sonuçlandı
valla rc benim tahnimimden de çok daha iyi gidiyordu. sadece son susturucu var kalanı komple stock. filtre dahil. 200e kadar en fazla 1 boy öndeydim ama oda en fazladır yani. ayrıca rc 2 kişiydi ben tek. 1 vs 1 olsaydı kafa kafaya giderdi çok rahat. uzunda deneyemedik yol biraz virajlıydı bende ilk defa girmiştim o yola o yüzden çokda basamadım açıkcası. ama bülent hocanın rc ye maşallah hem çok temiz hemde hakkaten baya ii gidiyor.
bu arada enginin rs ile denediler onda da aşağı yukarı aynı şonuç oldu ama 200den sonra rc direkt 1 boy önüne geçti. uzunda rc hakkaten ii gidiyo.
r1 bülent
30-10-2011, 12:09
araçların hepsi harika idi sanıyorum en çok biz eğlendik gruptan koptuğumuzun farkında bile değildik öyle gitmişiz Kestelden çıktık bir ara yol kenarına çekip nerdeyiz diye birbirimize sorduğumuzu hatırlıyorum:D
Alicanrs
30-10-2011, 12:10
valla rc benim tahnimimden de çok daha iyi gidiyordu. sadece son susturucu var kalanı komple stock. filtre dahil. 200e kadar en fazla 1 boy öndeydim ama oda en fazladır yani. ayrıca rc 2 kişiydi ben tek. 1 vs 1 olsaydı kafa kafaya giderdi çok rahat. uzunda deneyemedik yol biraz virajlıydı bende ilk defa girmiştim o yola o yüzden çokda basamadım açıkcası. ama bülent hocanın rc ye maşallah hem çok temiz hemde hakkaten baya ii gidiyor.
öle bişi olmasının imkanı yok normalde :)
Cliosportve
30-10-2011, 12:13
Normal eksoztlu bir RC bu kadar gelmemesi lazım
Ortalık karışmasın
Fikrimi beyan ediyorum
Alicanrs
30-10-2011, 12:14
Normal eksoztlu bir RC bu kadar gelmemesi lazım
Ortalık karışmasın
Fikrimi beyan ediyorum
yok kanka öle bişi olamaz ztn sıkıntı var diyorum :) bizim bp rc filtre egsoz headers klima sökük filan benim eski ur ile yan yana gidiyorduk ve sağlıklı bi rc halada iyi gidio .. böle stock rc zor yani ... rsler ve önceki rsler gibi deil kapak yazılım alt üst emme kelebek vs imkanı yok :)
Cliosportve
30-10-2011, 12:16
RC ler tam tersi uzunda çok kötüdür
Son vites aralıgı oldukça uzundur o sebeple 200 den sonra gelmesi daha bir ilginç geldi bana
r1 bülent
30-10-2011, 12:38
Arkadaşlar yalan yanlış yorumlar yapıp durmayın araba Bursada merak eden gelen kaputu açar bakar olmaz gitmez yok böylesi yürür şöylesi yürümez bu tarz yorumlar yapmayalım ayrıca rc lerin 5 vites oranı kısadır aracımda en ufak bir extra yoktur egsoz harici aksini idda eden ruhsatını ve anahtarlarını atar ortaya bakar ıspatına bulamazsa gideriz notere birde clio rs ekleriz kolleksiyonumuza:D
r1 bülent
30-10-2011, 12:42
yok kanka öle bişi olamaz ztn sıkıntı var diyorum :) bizim bp rc filtre egsoz headers klima sökük filan benim eski ur ile yan yana gidiyorduk ve sağlıklı bi rc halada iyi gidio .. böle stock rc zor yani ... rsler ve önceki rsler gibi deil kapak yazılım alt üst emme kelebek vs imkanı yok :)
demekki sağlıklı bir rc değilmiş :D
Alicanrs
30-10-2011, 12:44
demekki sağlıklı bir rc değilmiş :D
sağlıklı rc deilmiş dediğin feh typerla yürüyordu :) halada hızlı şimdi seninki stocktur ona kesinlikle lafım yok benim demek istediğim rs te sorun vardır senin klasmanın filtre egsoz yazılımlı rs -- alt üst emme kelebek kapak işli rs deil çok çok geçer bizimkiler kdr sağlıklıysa eğer ;)
r1 bülent
30-10-2011, 13:05
Rs lerde sorun var yok bilemem biz zaten bir idda üzerine cıkmadık eğlenmek için cıktık vede eğlendik kim nerdeymiş öndemiymiş arkadamıymış hiç sorun değil birbirimizin motor ve egsoz seslerini bile duymak yeterli biz tatmin olduk lütfen farklı yorumlar olmasın cliocu arkadaşlarda temiz çocuklar
Alicanrs
30-10-2011, 13:31
Rs lerde sorun var yok bilemem biz zaten bir idda üzerine cıkmadık eğlenmek için cıktık vede eğlendik kim nerdeymiş öndemiymiş arkadamıymış hiç sorun değil birbirimizin motor ve egsoz seslerini bile duymak yeterli biz tatmin olduk lütfen farklı yorumlar olmasın cliocu arkadaşlarda temiz çocuklar
yaa tabiki işin esprsi o zevk aldınızmı aldınız güzel bi gece geçirmişsiniz sohbet muhabbet Allah kaza bela vermesin
BthnKrkt
30-10-2011, 14:25
benim rc de klima sökük deil :) headers derken orjınali ne ise o farklı bişey yok:) saglık konusuna gelince maşallah ciğeri yerinde bayram dönüşü bol denemeli geri döncem inş. bu arada benim aem filtre fenalarda imiş hks taktım araba yerinde durmaz oldu ama bariz fark oldu. Ben aldığımdada filtre iyi deildi bi kaç kez çamur felan olmuştu demekki o dönem çok kötü olmuş filtre.
Alicanrs
30-10-2011, 14:43
benim rc de klima sökük deil :) headers derken orjınali ne ise o farklı bişey yok:) saglık konusuna gelince maşallah ciğeri yerinde bayram dönüşü bol denemeli geri döncem inş. bu arada benim aem filtre fenalarda imiş hks taktım araba yerinde durmaz oldu ama bariz fark oldu. Ben aldığımdada filtre iyi deildi bi kaç kez çamur felan olmuştu demekki o dönem çok kötü olmuş filtre.
söküktü zamanında:) onu diyorum batu biz denediğimiz zamnlar bp iken
BthnKrkt
30-10-2011, 14:49
anladım abi:) benim acil lastik almam lazım:) tutunamıyorum arkalar iyi gibi idi ama öne aldım 60 70 kactan basarsam basıyım çok sarıyo 2 sonuna kadar.Birde iltreden sonra çok değişti arabaya eziyet ediyomuşum resmen:) Bayyram dönüşü sen ve ev rc ile denemek istiyorum:) Bakımlarıda tam bundan sonra herşey hızlanmak için:)
kanashibari
30-10-2011, 16:04
Eksikler giderilip tekrar denenir sorun değil. ;)