Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara - Istanbul Trafigi arasindaki Farklar :)
Serencebey
07-11-2007, 13:58
arkadaslar herkes bisiler yazsında barı su Donut Sadık muhabbetınde gordum trafik kulturlerımız farklı baya :)
- Ankarada kırmızı ısıgı cogu kımse dınlemez yol bossa gecer trafıgı rahatlatır :)
- Ankarada sanayi tarafnda kımse kımseye karısmaz cizerler :D
- Ankarada plakan yok diye araba baglandıgını duymadım :beuj:
- Ankarada cam filmli diye cevirrenini gormedim :hahaha:
.........
Photographer
07-11-2007, 14:16
istanbulda her 100 metrede bir ankara yönüne tabela ve yol ayrımı vardır biz ankaraya geldik istanbul tabelası göremedik otobana çıkmak için ankarayı komple gezdik =)
Ankarada moda farklı İstanbulda kafayı basıyoruz onlar arabanın arkasını köküne kadar yukseltiyor gördüğümde cok komik gelmişti :)
Berent.t
07-11-2007, 14:44
neyse izmiri hiç devreye sokmiyim ben :D:D:D:D
Low-Rider
07-11-2007, 14:50
ankara trafiği güzel ya hep akıcı:)
Photographer
07-11-2007, 14:54
Ankaranın yollarına hasta oldum ben şehiriçi bile rollinge müsait :D
Berentçim İzmir'i sokma hakkaten bu aralar çok fena çünkü, ne etrafını takip ederek kullanan var ne de kurallara uyan... Resmen İzmir de kaos olmak üzere... :D
sportinger
07-11-2007, 14:58
ankarada cok lamba yok yerine bol bol alt geçit üst geçit falan var 25 km ışıksız yollarımız var yani; arabalar için ii de adam lar yayalar için köprü yapmayı unuttu unutmadıkları yerlerde köprülere asansör boşlugu koyup asansör koymadı özürlü vatandaşlar karşıdan karşıya geçer ken baya bi zorlanıyolar...
Serencebey
07-11-2007, 14:59
Ankaranın yollarına hasta oldum ben şehiriçi bile rollinge müsait :D
her an rolling yapılabılırıtesı var doru..
bırde ıstanbulda genelde mıllet cok daha agır kullanıo trafıgı Bır Ankaralı olarak ıstanbulda trafınde makas ATMADAN ama ara boslukları memur Makası (sinyallı ve yavastan makas :P) atarak cok guzel ılerleyebılıorum
Serencebey
07-11-2007, 15:00
ha bırde ankarada trafik sagdan daha hızlı akar genelde sag serıt bostur BKZ: Eskisehir yolu :D
Low-Rider
07-11-2007, 15:04
istanbulda da sağ şerit akar genelde trafik tıkalı oldumu e5 te , sonra herkes sağa geçmeye başlar orasıda tıkanır :D
O izmirde de öyle ben hep en sağ şerite geçip yapıştırıyorum millet patır patır öküz gibi bakıyor "biz duruyoruz bu nasıl böyle hızlı gidiyor, aaa en sağda bir şerit daha varmış!" edasıyla :D
İstanbul trafiğinde herkesin acelesi vardır, Ankara'da da böyle mi bu? :D
ozellikle halic koprusu üzerinde sag serit akar.. 2 dk icinde oraya gecen kazanır =)
Ankara Virajları geniştir rahattır bigün biri bana bu msj ı hatırlatıcak ama olsun;)
Serencebey
07-11-2007, 15:21
İstanbul trafiğinde herkesin acelesi vardır, Ankara'da da böyle mi bu? :D
Ankarada Sabah 7-8,30 arası ve aksam ustu 4.30-6.30 arası trafık gercekten yofundur ama istanbul gibi 7/24 degil :D Surekli tıkalı kardesım trafiginiz :D
Berent.t
07-11-2007, 15:29
O izmirde de öyle ben hep en sağ şerite geçip yapıştırıyorum millet patır patır öküz gibi bakıyor "biz duruyoruz bu nasıl böyle hızlı gidiyor, aaa en sağda bir şerit daha varmış!" edasıyla :D
ahaha:D olmm izmir en rahatıı yaa :rolleyes:
Ankara'da trafik ışıklarına uyan adamlar gercekten zorluk yaşıyor :)
Köy hizmetlerinin önündeki yoldu sanırsam geniş bi yol gidiyorum ilerde
bi trafik ışıgı gördüm :) yavaşladım biraz millet dellendi :D Megersem sarı
yanıp sönüyormuş millet ışık mışık dinlemeden bayabi kopuyo :)
Heryerde öle koparlarsa bi gün yandan biri fena patlar haberleri yok :rolleyes:
Işıkta geçmekten övünenler için fena bir canlı örnek,
http://www.youtube.com/watch?v=9ZERsAev-EA
ahaha:D olmm izmir en rahatıı yaa :rolleyes:
Ciddiyim İzmir gibisi yok bi çok konuda,
En rahatı herşeyin ;)
Serencebey
07-11-2007, 16:11
Ankarada basılacak yerler var basılmıcak yerler var zaten absılacak yerde basılar sora tek kurtulusu ölüm oluo (Yine eskisekir yolu) basılmıcak yerde zaten kımse basamıo (kızılay tunus vs)
Ferhat_V
07-11-2007, 16:22
istanbulda ışığı takanda pek yoktur kırmızı ışık yanıp yol dolu olsa bile araya muhakkak girerler.
izmir çok güzeldir gitmedim ama az önce fena bi video izledim :) :D:D:D
Serencebey
07-11-2007, 16:34
izmire bak :)
http://www.youtube.com/watch?v=UsHJFT-OaVs
izmire bak :)
http://www.youtube.com/watch?v=UsHJFT-OaVs
İzmirin bazı yerlerinde asfalt sakattır. O kadar.Zaten alışırsın bi süre sonra ,
Ama emin ol sürücüler Ankara İstanbuldaki kada kaba degil var tabi davarlar.
hatta bazen kendinizi kaba bile hissedebilrsiniz :hahaha:
-O ankaradaki arabaların kıçı kalkık modasına özellikle her taksinin arka tamponlarında çift
nikelaj bişeyler vardı hep gülüyoduk .. :)
Bence arkayı kaldırıolar park sorununu ortadan kaldırmak için,altlarına giriyorlar birbirlerinin ama fena kaldırıolar takoz koyuyolar heralde öle bişi görmedm ben..Mantığınıda çözemedim.Hepsindede hella sis far ön tamponda genelde sadce kapak hepsi içinde far yok hauuahauh
Photographer
07-11-2007, 17:47
Önden çekerler için arkayı kaldırıp yükü öne bindirerek sarmayı önleyip akselerasyonu güçlendirmeye çalışıyo olabilirler :D
nie bilmiorum ama arabam 01 plaka die bahceli ve köroğlunda 3 defa durdurdular ve inanılmaz agresif tavırlar anlayamadım :) canları saolsun buyuklerimiz die saygıda kusur etmedik ona rağmen ceza kesmede direttiler bu egzoz ne müziğin sesi nie bukadar açık ses adanalısın kesin alkol vardır sende bagajını aç sopa varmı? ilginç muabbetler :) tipimizde bozuk değil ki nie bole kasıyolar anlamadım. ehueheu :) yani sözün kısası trafik polisleri bi hava içinde:icon_wack
ankara güzel.ben batıkentte kalıyorum.batıkentin yolları çok kötü.batıkentten eskişehir yoluna giden bi yol var gerçekten güzel yapılmış.sadece sonunda bi anda yol bitiyo,U şeklinde,neye uğradığını şaşırıyosun:)
bide geçen gelirken kuzen batıkentten otobana bi yol tarif etti.yol 10 şerit falan:D sakın basma radar var dedi.bende tın tın gidiyorum,yola çıkar çıkmaz ceza yemeyelim diye,her beni geçen mal mal bakıyo.biraz devam ettik neyse ilerde herkes radara düştü:hahaha: bende el salladım:heyoo:
Ankarada en nefret ettigim sey tabelaların olmaması...
Olan tabela da 10cm genislikte, okuyana kadar gecip gidiyorsun.
2 kere kayboldum o yüzden...
İstanbulda masallah heryeri tabeladan bulursun.
Ankarada cok güzel gazlanıyor yollar süper...
İstanbulda E5 gibi yerde kraterlere düsebiliyorsun.
İzmir kıyaktır kıyak asfaltı biraz kaygan gibi o kadar :)
ankaradaki sürücüler biraz daha uyuz hareket ediyolar. o yüzden boş yolda bile yavaş gidiyosunuz.
ama yolları çok daha iyi.
Serencebey
07-11-2007, 21:23
ankaradaki sürücüler biraz daha uyuz hareket ediyolar. o yüzden boş yolda bile yavaş gidiyosunuz.
ya walla ben buna katılmıorum banada Istanbul uyuz gelio
Ankarada cok yavas gidiyor trafik cidden...
En sol seritte 50 ile gidenler falan, 4 serit aynı hızlarda ilerliyor.
İstanbulda solda 50 ile gitsin bariyere sokarlar :)
ankara ve izmirinde nufusu 20.000.000 civarı olunca görürüm trafik nasıl olur :)
ALPER-VNS
07-11-2007, 21:49
bence de öyle, istanbulda neredeyse herkes seri araba kullanıyo.. güzel yani.. bide korna çalma olayı çok yaygın ankarada.. herkes birbirine korna çalar :D ist.da yok gibi geldi bana
valla ankaradaki bu yollara göre trafik oldukça yavaş.
çok tenha yollar da var. mesela birkaç ay öncesine kadar incek yolu. ama şimdilerde orası da baya kalabalık ve hatalı bir yol. insanlar çok tehlikeli kullanıyor orda.
sabah saatlerinde Kozyatağı carrefourdan kadıköy sapağına kadar e-5de müthiç bi mücadele var..Sanki kadıköye ilk varana büyük bi ödül verilcekmiş edasıyla yol alıyo herkes o sıkışık trafikte..Takip mesafesini bıraktığın anda arkadan kornayı yemekle kalmıyosun yandaki büyük bi hışımla orayı doldurmaya çalışıyo :D çok zevkli ya :)
ıstnabulda sartnameyı koymuslar yaw...temde mın hız 140...:D ben arabdab oturuken gerıldım wallaha...eskısehır yolunda 60 la gıtsen ortadan kımse bısey demez::)
İstanbul'umuzada trafiğimizede laf söyletmem kardeşim. hayatımda hiç ankaraya gitmedim. izmir dede çeşme dışını bilmiyorum. şehir dışı trafiği hakkında bilgim yok ama dünyada hiçbir yerin istanbul trafiği kadar keyif vericeğini sanmıyorum. tek sorun debriyaj ömürleri çok kısa oluyo bu şehirde. denize kıyısı var havadaki nem oranından mı acaba :D:D:D
Low-Rider
07-11-2007, 23:43
sabahları 7-8 arası e5'te merter yönüne doğru bir gidin bakiyim,yan yola sıra beklemeden girmek isteyen davarlar yüzünden anayolun 2şeridi kapanıyor.
Eheh İstanbulun efsanevi trafiginden çektigim bi görüntü gelsin o zaman,
http://img221.imageshack.us/img221/3930/photoshoot029xo1.jpg
Ben iyisiyle kötüsüyle seviyorum :) O zaman bende size cuma günü 17:00 ile 20:00 arasında Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçmeyi deneyin diyorum :D Heleki Ramazan ayında :D
Low-Rider
08-11-2007, 00:05
Eheh İstanbulun efsanevi trafiginden çektigim bi görüntü gelsin o zaman,
http://img221.imageshack.us/img221/3930/photoshoot029xo1.jpg
eheh aynı yerden bende çekmiştim bir foto , hergün daha sıkışık hale geliyor bu maslak yolu.kafayı yicem sonunda:Deli:
^^ANIL^^
08-11-2007, 00:23
sabahları 7-8 arası e5'te merter yönüne doğru bir gidin bakiyim,yan yola sıra beklemeden girmek isteyen davarlar yüzünden anayolun 2şeridi kapanıyor.
abi sorma ya bide başımıza o çıktı kardeşim istanbul trafiği en güzel saat sabah 5.30 ile 7 arası olan kısım geçen yaz sürekli hergün o aralıklarda kışa kadar floryadan ümraniye ordan tuzla ordan gebze git gel yaptım. ama o saatlerde yollar parkur gibi hep böle o saatlerde işe giden belli başlı insanlar var ve hep hızlı herkez acaib eylenceliydi temde 150nin altında giden yok o saatlerde :)
Low-Rider
08-11-2007, 00:31
Artık nerde arka yollar var onları keşfetmeye kastım,onları bulup aralardan kaçıyorum:D Sabahları cevizlibağdan dalıyorum edirnekapıya hoop çıkıyosun haliç köprüye ne trafik var ne başka bişi :D
[QUOTE=Serencebey;163458]arkadaslar herkes bisiler yazsında barı su Donut Sadık muhabbetınde gordum trafik kulturlerımız farklı baya :)
- Ankarada kırmızı ısıgı cogu kımse dınlemez yol bossa gecer trafıgı rahatlatır :)
- Ankarada sanayi tarafnda kımse kımseye karısmaz cizerler :D
- Ankarada plakan yok diye araba baglandıgını duymadım :beuj:
- Ankarada cam filmli diye cevirrenini gormedim :hahaha:
evet arkadaşlar beklediğim derin konu geldi.ben 1 senede ankara net 130 ytl polıslere rusvet verdım ve harbi cakallar laf bilmemnesi yapıolar ama kultur inanın 0 neyın ne oldunu araba ne marka üstünde duran parcayi bile bilmıolar.trafie gelınce İST den cok rahatlar bizimki kadar durma yok yollar adeta bomboş bence ve dene olmak için cok musaitler..ankara giselerden girdin ankaraya kadar gene 15 km tapa gaz sıkmaklık yer var..gecen geldm ankaradan inanın trafikte bekleme die bişey olmadı..gelsınlerde cuma günü maslak bjk arası trafık görsun yada osmanbey yada nisantasi...
Berent.t
08-11-2007, 01:09
bakın vallaa izmir kıyak :D:D:D
orayada cok gittim ordada cok trafik işiği var..zart zurt duruyosun..
Berent.t
08-11-2007, 01:15
sahil yolu işte.. trafik ışığı var normal olarak millet denize uçmasın diye ki yinede arada uçanlar var.. ama trafik yok :D
Cosmicboy
08-11-2007, 01:52
ankara' da serit kavrami yok herkes mal gibi araba kullaniyor uyuzluktan insani cildirdityorlar...
araba dikkat cekiosa plakan yok diye direk durduruldum ben damali haliydi arabanin tavandan kaput seridime kadar laf etmislerdi :D bagliyolardi konstum biraktilar :D
LAN 2005 STİ varken bende bigün beşiktaşta polis cevirdi yanımda hatun var durdurdu alkol 0 asla alkollü kullanmam prensip meselesi ama arabaya laf attı dediki marşpiyer yapmışın ooooo die bende siee dedim baya acık git başımdan dedim tam beşiktai çarşı karşısında ......
durdu 1 sn sonra efendim bunlar orjinal değil dedi benim arabam full servis cıkışlıydı bendede delikanlılık bitmedi tabi ispatla araba yı hediye ederim bi dur düşün dedim heriften ciddi bi ceza beklerken acık ve net su cevabı aldım abi ya araba on numara maşallah bi gazla da ses duyalım yaw tabi yanımda beni bilmeyen bi hatun ilk defa taklımışız :D selik 150 milyon :D zuhhahaha cufff cuf yollandım eve doğru :D iştanbul polisi biliyo artık subaru s2000 nedir nasıl arabadır neye benzer bilmeyenler bağlayım dio amir cağırınca aptal oluyo ....
^^ANIL^^
08-11-2007, 05:11
istanbul polisi artık herşeyi biliyo bilmedikleri bişi yok eskiden herşeyi yiyolardı ama artık onlarda bilgili ben bunu şuna bağlıyorum özellikle bizim burda genç polis çok fazla benim arkadaşlarım içinden polis olan bile oldu adamla lisede beraber gazladığım adam yani polis oldu şimdi neyi yedircen adama yani bilgilenmesi aslında bir açıdan iyi yani eskiden subaruyu evoyu bu ne die karşılardı adamlar onlar için iyi ama egzoz u felan orjinal die yedirdiğimiz oluyo eskiden o artık bitti.. şölede bişi var abi dikkatinizi çektimi buğra artık istanbul polisi de azla yetinmiyo yani özellikle bizim burası adam 10 20 milyonu paradan saymıyo sürekli büyük paranın peşindeler sürekli 40 50 80 100 kimden ne alırsa o nereye varıcak anlamadım
Artık nerde arka yollar var onları keşfetmeye kastım,onları bulup aralardan kaçıyorum:D Sabahları cevizlibağdan dalıyorum edirnekapıya hoop çıkıyosun haliç köprüye ne trafik var ne başka bişi :D
aslında bu tarz bilgileri paylaşmak lazım saatleri ile felan :)
ankarada sağ şeritten 200le gidersin ama solda kesin 70le giden bi kangoo şayin v.s. vardır ankara trafiğini düzeltmenşn tek yolu 2 şeridin üzerindeki yollarda sol şeritte arkadan çarpan 8/6 haklıdır yasası hadi ezikler o zaman geçin önüme :D
istanbul trafiğine bayılıyorum en azından gerçekten sıkışık ve halen akıyo bazı yerlerse öndekine 1 metre arkadakine bi metre 140 150yle gidiyosun pist gibi :D duranı oyalananı sevmiyolar
ankaradan 1000 kişi al istanbul trafiğine serp 1 ay trafiğiniz pert olur söyleyim
bi de istanbulda da farklı plaka görünce sıkıştırma huyları var gerçi kendileri kaşınıyo ama ankara polisi gerçeken ayrımcı plakam 34 ken tunalı civrında haftada bir ceza keserlerdi 10 araba park etmiş bi tek bana :hahaha: ben de trafikteki bi tan ıdığa verirdim makbuzu iptal olurdu 06 alınca uğraşmadılar aynı yere koyamaya devam
istanbulu seviyorum trafik polisi görmek bile zor
bi de ankarada trafiği polis tıkar istanbulda açar
istanbul trafiğine bayılıyorum en azından gerçekten sıkışık ve halen akıyo bazı yerlerse öndekine 1 metre arkadakine bi metre 140 150yle gidiyosun pist gibi :D duranı oyalananı sevmiyolar
işte bende bundan bahsediyorum :D:D
ankaradan 1000 kişi al istanbul trafiğine serp 1 ay trafiğiniz pert olur söyleyim
mümkünse orada kalsınlar gelmesinler :D
Low-Rider
08-11-2007, 15:57
aslında bu tarz bilgileri paylaşmak lazım saatleri ile felan :)
sabah 8gibi bahçelievlerden çıkıyorum e5'in trafiği *****,cevizlibağdan edirnekapı istikametine gidip sonra haliçe iniyorum.Işıklar ve bazen olan kazalar dışında trafik olmuyor.
Akşamlarıda saat farketmeksizin dönüş yolunda da yine aynı şekilde geliyorum baya bi zaman kazancım oluyor:)
Serencebey
08-11-2007, 16:45
haha Ankarada bi kre bizim Hakan die bi arkadas s2000 aldı yalan olmasın yıl 2004 yada 2005 jandarma cevirdi bunun eksozlar nıe cıft cıkıs orginal deıl farlar orginal deil cart curt dıe yazıodu :D
adam arabyı aalı 1 hafta olmamıstı ıyımı :D
benm arkadasımın basına gelen baglanma en güseli heralde..ceviren polis basladı yıgdıramya bunda jant var kanat var marşpiyel var niye cift cıkıs egzoz var nası Ford bu böle bi modeli varmıdı.arkadasmında abi zaten bu Ford deil Honda Type-R...
benm arkadasımın basına gelen baglanma en güseli heralde..ceviren polis basladı yıgdıramya bunda jant var kanat var marşpiyel var niye cift cıkıs egzoz var nası Ford bu böle bi modeli varmıdı.arkadasmında abi zaten bu Ford deil Honda Type-R...
biz bunu honda diye almıştık ama fordmuymuş :beuj::icon_wack
ankara trafiginibilmem ama yabanci plkayim diye cok bulasan oldu ist'da..skstiranda oldu yabanci ulkeden gelmisin n ayaksin sen diip hicbiri sora yetisemedi skstiramadi o ayri:D bu arada istanbul trafiginde en sevdiim sey eger 2 arkadas kafaniza gore takiliosaniz gidiosaniz birisi size uyuz olup illa patates etmek istio,biz patateste ettik patateste olduk istanbul trafiginide istanbuluda seviyorum kim n derse desin...(:
Puahahahaahahaa cok iyi ya :D bitaneside benim arabamı kullanmak istemişti cevirip oturdu direksiyona falan..Bitarafından kan alıcaklar haberi yok neyse bıraktı dua etsin.Camları anlıyorum içi görünmüyorda kanada marşiper noluo yaa şimdi bişi derdimde sonra alınanlar olyor polis akrabası falan...Öttürürdüm burda yoksa ;)
adanada stock evo yu bağlıorlardı:D
ahmet abinin bagajındaki nosu gören jandarma lpg ruhsata işli değil dedi
HeartOfSilence
09-11-2007, 22:18
ahmet abinin bagajındaki nosu gören jandarma lpg ruhsata işli değil dedi ahahahahhhhhhhhh :D gülmekten yarıldım öldüm ya :D
ankarada en sewdiğim olay gündüz istanbul ve eskişehir yolunda 1 tane radar göremezsin ama gece 3 te istanbulve eskişehir yolunda radar wardır :D
Polise bırakması için diş dolgusu yaptırtdım :hahaha: (Ankara)
G R Unique
11-11-2007, 16:11
bayan olunca daha zor. diş dolgusuyla falan bırakmıyolar :D ben ağlayarak ve yalvararak kurtuldum en son. ama o günden beri korkudan rahat gezemiyorum :) (Ankara)
ovgu oyle diyorsun d,a polisin elinden ruhsati cekip alan da bir bayandi, eger erkek olsa memura muhalefetten 1 gece yatirirlardi 3. sd de kesin. NABER?
Attack_an_1218
11-11-2007, 16:47
Benim babam ankarılıdır ama biz istanbulda yaşadık (annem istanbullu) dolayısıyla bizim araba 34 plakalı ama babam 20 yaşına kadar ankarada büyümüş... bigün anraka trafiğindeyiz.. yeşil yandı ve arkadaki ankaralı bizim arabanın 34'ünü görünce ''YÜRÜÜ İSTANBULLUUUU!!'' dedi. E tabi ''O an'' babamı tutana aşk olsun :D:D '2sen kısa pantolonla gezerken ben burda bina yapıyodum'' dedi (babam müthait ve mühendisdi). Sonrasını hatırlamıyorum küçük o zamanlar:)
Ankara trafigine bayılıyorum, yayaların ve soferlerin kesinlikle trafikteki tavırları farklı.
Ayrıca angara poliside cok iyi niyetli
ziyarete gittigim arkadasımın aracı ile askeri okul olan yerin orda ısıklarda bayaa arabayı doldura doldura kalktık nöbet tutan polis oylece baktı.
bu arada ankarayı geceleri sabunlu su ile yıkıyolar galiba :)
gecen aylarda her hafta sou istanbuldaydım 160la giden belediye otobusu gordum dehset korkunc bir arkadaş yazmısya ankaradakiler ankarda kalsın die kesinlikle katılıyorum ankaradakiler ankarada istanbuldakiler istanbulda kalsın ankaranın trafigini seviorum ben:)
gecen aylarda her hafta sou istanbuldaydım 160la giden belediye otobusu gordum dehset korkunc bir arkadaş yazmısya ankaradakiler ankarda kalsın die kesinlikle katılıyorum ankaradakiler ankarada istanbuldakiler istanbulda kalsın ankaranın trafigini seviorum ben:)
herkez yerinde kalsın işte. :D dediğim gibi :D
Ankarada moda farklı İstanbulda kafayı basıyoruz onlar arabanın arkasını köküne kadar yukseltiyor gördüğümde cok komik gelmişti :)
Baran sen lastikleri atlamışsın traktör gibi geziyorlar :) Lastikler arabanın 2 metre dışında duruyor Ankara' da :)
Ankara' da hız yapıyorsan hep sağ şeridi kullanmak zorunda kalıyorsun :)
Kırmızı ışıkta durdun mu arkandan küfür ediyorlar :)
34 plaka gören polis hemen yanımda bitiveriyor :)
Bayanlardan çok korkuyorlar :hahaha:
İstanbulda yollar Ankaraya oranla kaymak gibi :)
Burda ben sürekli yokuş çıkıp yokuş iniyorum yaaa :)
Amaaaaa Ankara trafiğinde araba kullanmayı çok sevdim :) Arada bir alkışlıyorlar beni gururumu okşuyorlar :) :icon_tup:
Baran sen lastikleri atlamışsın traktör gibi geziyorlar :) Lastikler arabanın 2 metre dışında duruyor Ankara' da :)
Ankara' da hız yapıyorsan hep sağ şeridi kullanmak zorunda kalıyorsun :)
Kırmızı ışıkta durdun mu arkandan küfür ediyorlar :)
34 plaka gören polis hemen yanımda bitiveriyor :)
Bayanlardan çok korkuyorlar :hahaha:
İstanbulda yollar Ankaraya oranla kaymak gibi :)
Burda ben sürekli yokuş çıkıp yokuş iniyorum yaaa :)
Amaaaaa Ankara trafiğinde araba kullanmayı çok sevdim :) Arada bir alkışlıyorlar beni gururumu okşuyorlar :) :icon_tup:
alkış mı :D:D:D
alkış mı :D:D:D
aynen...
İstanbulda bizim şerit değiştirmek adını verdiğimiz basit ama seri hareketler burada zigzag ( yani makas ) oluyor...
Bir diğer sebebi de pıstırılmış ( yaylı ) arabam :hahaha:
Bayanız ya o açıdan :icon_tup:
kırmızıkız
05-12-2007, 11:23
-İstanbul trafiği daha düzenli ankarada bir diplomat geçio olsa kırmızı fln hak getire :o
-İstanbulda kavşaklar kavşak tadında ankarada e-5 tadında en sağdaki hoop sola atlıo ;)
-İstanbulda arabalar ya öncen vuruktur yada arkadan ankarada da ya sağda yada soldan :p
-İstanbulda kurallara pek uyulmaz trafiğin kendi içinde kuralları wardır Ankarada kurallara uyulur ama hep karışıkıtr.:rolleyes:
-İstanbulda saat ondan sonra bile trafik hep youndur günün her saaati gazlayan tipler wardır ankarada akşam ondan sonra yollarda tintintinimini hanım oyunu oynanır :D
-İstanbulda çukur wardır yollar fena sayılmaz aama hız sınırları yukardadır Ankarada yollar kaymak (gördüğümkadarı ile) hız sınırı aşağılarda (ben oarada olmadığım zamanlardayani)
:hahaha:
şimdilik benden bu kadar .....
bu arada yeşim hanım orlarda değil buralarda da alkışlanan bayanlar war bilginize buraya geldiğiniz zaman sizi piste davet etmek isterim :hahaha:
-İstanbul trafiği daha düzenli ankarada bir diplomat geçio olsa kırmızı fln hak getire :o
-İstanbulda kavşaklar kavşak tadında ankarada e-5 tadında en sağdaki hoop sola atlıo ;)
-İstanbulda arabalar ya öncen vuruktur yada arkadan ankarada da ya sağda yada soldan :p
-İstanbulda kurallara pek uyulmaz trafiğin kendi içinde kuralları wardır Ankarada kurallara uyulur ama hep karışıkıtr.:rolleyes:
-İstanbulda saat ondan sonra bile trafik hep youndur günün her saaati gazlayan tipler wardır ankarada akşam ondan sonra yollarda tintintinimini hanım oyunu oynanır :D
-İstanbulda çukur wardır yollar fena sayılmaz aama hız sınırları yukardadır Ankarada yollar kaymak (gördüğümkadarı ile) hız sınırı aşağılarda (ben oarada olmadığım zamanlardayani)
:hahaha:
şimdilik benden bu kadar .....
bu arada yeşim hanım orlarda değil buralarda da alkışlanan bayanlar war bilginize buraya geldiğiniz zaman sizi piste davet etmek isterim :hahaha:
İstanbulu da biliyoruz müge hanımcığım pisti siz seçin ben her zaman gelirim :hahaha:
kırmızıkız
05-12-2007, 11:28
İstanbulu da biliyoruz müge hanımcığım pisti siz seçin ben her zaman gelirim :hahaha:
anlaştık izmit pisti diorum ozaman profesyonel bi çekişme olsun sizi misafir etmektende keyif alırım anahtarınız almaktanda tabiiiii ;)
anlaştık izmit pisti diorum ozaman profesyonel bi çekişme olsun sizi misafir etmektende keyif alırım anahtarınız almaktanda tabiiiii ;)
Memnuniyetle sizinle piste çıkarım Müge hanımcığım... Masraflara gelince ben de karşılayabilirim Bükemediğim bileği öpmesini bilirim ve sizden de aynı olgunluğu beklerim. Bir polonun nesi iki polonun sesi var değilmi :hahaha:
Nazik teklifiniz için teşekkür ederim en kısa zamanda :icon_tup:
kırmızıkız
05-12-2007, 11:38
Memnuniyetle sizinle piste çıkarım Müge hanımcığım... Masraflara gelince ben de karşılayabilirim Bükemediğim bileği öpmesini bilirim ve sizden de aynı olgunluğu beklerim. Bir polonun nesi iki polonun sesi var değilmi :hahaha:
Nazik teklifiniz için teşekkür ederim en kısa zamanda :icon_tup:
rica ederim masrafın adı olmaz ....burada davet ettiğimiz konuğumuzu rahat ettirmek boynumuzun borcu siz zaman bildirin gerisini ben hallederim ... yarış bahane bakalım hangi polo şahane :hahaha: sizden hbr bekliorum :heyoo:
rica ederim masrafın adı olmaz ....burada davet ettiğimiz konuğumuzu rahat ettirmek boynumuzun borcu siz zaman bildirin gerisini ben hallederim ... yarış bahane bakalım hangi polo şahane :hahaha: sizden hbr bekliorum :heyoo:
:) Memnuniyetle teşrif edeceğimden emin olunuz. Size ne zaman geleceğimi de en kısa zamanda bildireceğim... Ankara'da da görmek isteriz sizi :rolleyes:
Pistlerde kavuşmak dileği ile :heyoo:
Serencebey
05-12-2007, 12:25
Bayanları bu dayanısmasını ınanılmaz takdir ettim ama kafama 1 yer takıldı :)
Bu izmir korfez pistini kapatmanın yaklasık maliyeti 7 bin YTL rica etsem aranızdan hangınız karasılıycaksa bızım gıbı ogrencı ve oraya parası yetmeyenlerde gelebılrımı sızden sora takılalım :D :hahaha:
kırmızıkız
05-12-2007, 12:39
Bayanları bu dayanısmasını ınanılmaz takdir ettim ama kafama 1 yer takıldı :)
Bu izmir korfez pistini kapatmanın yaklasık maliyeti 7 bin YTL rica etsem aranızdan hangınız karasılıycaksa bızım gıbı ogrencı ve oraya parası yetmeyenlerde gelebılrımı sızden sora takılalım :D :hahaha:
camiyi çalan kılıfını hazırlar .... üstelik bazı yerlerde insai krediler geçerli olabilir bunu es geçmeleyelim bence :D
Serencebey
05-12-2007, 13:02
tamam ben bişi demedim zaten sadece rica ettim bizde siz bayanlarız kozlarını paylasmasından sora bırazcık eglenebilirmiyiz diye :)
camiyi çalan kılıfını hazırlar .... üstelik bazı yerlerde insai krediler geçerli olabilir bunu es geçmeleyelim bence :D
:icon_tup:
kırmızıkız
05-12-2007, 13:10
tamam ben bişi demedim zaten sadece rica ettim bizde siz bayanlarız kozlarını paylasmasından sora bırazcık eglenebilirmiyiz diye :)
tmm zamna belli olduğunda ben yetkililerle konuşu buradada topic açarım kabul ederlerse gelmek isteyenleri tabiki davet ederiz ama yönetimle konuşmam gerekli şimdi ne desem yalan olur :confused:
topici merakla takip eder olucam :D:D:D:D
bu sabah felaketti istanbul:(