PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'e Otomobil Sporları Merkezi

Frid
27-10-2011, 21:30
İzmir'e Otomobil Sporları Merkezi

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Atatürk Stadı ve Halkapınar Spor Salonu'nun otoparkı olarak kullanılan alana ''Otomobil Sporları Merkezi'' kurulması için kazı çalışmaları başlatıldı.

Söz konusu alanın inşaat ruhsatının Konak Belediyesinden alınması için de çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Atatürk Spor Kompleksi içinde bulunan Halkapınar Spor Salonu önünde bir işletmeye kiralanan ve uzun süredir otopark olarak kullanılan bölümde bir süre önce yapılan hafriyat çalışmasının da zemin etüdüne yönelik olduğu öğrenildi.

Halkapınar Spor Salonu ve Atatürk Stadı'ndaki etkinlikler için otopark olarak kullanılan bu alan dışında spor salonunun 350 araçlık kapalı otoparkı bulunuyor

konu hakkında daha detaylı bilgisi olan varmı ?

PaSHa-brk
27-10-2011, 21:34
nasıl birşey olcakmış?

CRX
27-10-2011, 21:38
ne gerek var böyle şeylere ya önce doğru düzgün asfalt döksünler yollara,yılan gibi zik zak yapa yapa gidiyoruz yollarda, birileri yine para yicek anlaşılan :D

ACTPK
27-10-2011, 21:53
Güzel bir amaca hizmet eder umarım...

powERS
27-10-2011, 23:12
ne gerek var böyle şeylere ya önce doğru düzgün asfalt döksünler yollara,yılan gibi zik zak yapa yapa gidiyoruz yollarda, birileri yine para yicek anlaşılan :D

:D zaten yollarda slalom nasıl yapılır ogretıyolar sagolsunlar :D

kımle neyı planladılarda oyle bısey yapıyorlar acaba. madem boyle bı planları var caanım pistimiz var orayı aktif kullansınlar kullandırtsınlar. belediye sahip cıksın hem pist kazansın hem belediye.

sametozt
28-10-2011, 00:00
Bende okula giderken sürekli önünden geçiyorum ne yapçaklar diye düşünürken burda buldum cevabını takipteyim

ozKn
28-10-2011, 09:53
Aynen bende okula giderken görüyordum çalışma devam ediyor kazıyorlar bişey yapıyorlar ama bakalım nasıl bişey olucak

Starion
28-10-2011, 10:02
Karting pisti olur çıkar. :))

h.guroglu
28-10-2011, 10:03
ya yapılsa yapılsa bir bina yanınada gokart pisti yapılır heralde başkada bişey yapılmaz