Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda sahiplerine bilmem ne sigortası
Honda sahiplerine bir kampanya yapılmış galiba 1 senelik bir kart dagıtıyolarmış tamamen ücretsiz dediler 1 sene boyunca ceşitli yerlerden indirim alabiliyomuşuz neyse tamam dedim gönderin sonra dediki bayan yanlız ptt kargonun 9 tl bir ücreti var bizle alakası yok
dedimki kalsın nasıl sizle alakası yok ptt sizin için tahsil ediyor işte :)
kargo ile gönderseniz 5 tl tutar dalgamı geciyosunuz ben safmıyım dedim kapattım
varmı başka honda sahibi aranan ?
34tb9544
28-10-2011, 10:24
Yeni dolandiricik sistemi abi
Hayırlı Olsun Yeni Bir Dolandırıcılık Şekli :)
berkay_aydin
28-10-2011, 10:27
İyide hondayı nerden biliyorlar :D
Serhat Y.
28-10-2011, 10:29
yıllar önce aynı kazığı İstanbul ticaret rehberinde kendimde yemiştim hemde ozaman parası 10TL olarak. bir nevi dolandırıcılıkda denebilir.
İyide hondayı nerden biliyorlar :D
Hulk'u Bilmeyenmi Var :D :D
beni de aynı şekilde aradılar ama ben reddettim
Emre Ekrem
28-10-2011, 10:40
ne yaratıcı insanlar var yahu, peki nereden temin ediyorlar Honda sahiplerinin bilgilerini?
ne yaratıcı insanlar var yahu, peki nereden temin ediyorlar Honda sahiplerinin bilgilerini?
honda yetkılı servısınde herhangı bırıne ufak bı ates etmıslerdır...cok kolay...
Moruk sahibinden com dan da ulaşabilirler
benim hiç bir serviste cep telefonlu kaydım yok cünkü hayatımda servise girmedim :)
benim hiç bir serviste cep telefonlu kaydım yok cünkü hayatımda servise girmedim :)
telefon teroru yasanıyor zaten su an telımdekı mesajlara bakıyorum...
turkcell hotıc, calvınkleın,teknosa,superonlıe,paracard,mendos,fle xibonus,oto pratık,network,akut, mavı dusler masaj salonu....hıc bırınede numaramı fln vermedım:Dadamlar buluyor...
SekoLive
28-10-2011, 11:22
arac ilanında ciftkurtlarda selete oturtulmstur yazıyor ordadamı almadılar :D
ama dediğin gibi sahibinden.comda kovalıyorlar artık dolandırıclar.
bir çok büyük site bu bilgileri satıyor diye duymuştum
telefon teroru yasanıyor zaten su an telımdekı mesajlara bakıyorum...
turkcell hotıc, calvınkleın,teknosa,superonlıe,paracard,mendos,fle xibonus,oto pratık,network,akut, mavı dusler masaj salonu....hıc bırınede numaramı fln vermedım:Dadamlar buluyor...
Bana da geliyor.. Gerçi mavi düşler masaj salonu enteresanmış.. Bi geri dönüş yapsaydın hauah :D
Bana da şeyden gelmişti mesaj.. İnnovia.. Sanırım emre yeşil'in şirketi.. Yanlış hatırlamıyorsam.. :)
arac ilanında ciftkurtlarda selete oturtulmstur yazıyor ordadamı almadılar :D
ama dediğin gibi sahibinden.comda kovalıyorlar artık dolandırıclar.
Savaş yaptırttı onu faturasını da oan kestiler )
cRc Ramo
28-10-2011, 13:13
aynı muhabbet i renault için yaptılar banada, bekliyorum gelsin kurye diye neyin nesi kimin fesi olduğunu öğrnip iptal edicem:mad:
Arabanın ilanı vereyimde benide arasınlar eskiden aran kazan vardı ne güzel :D
BarışArdalı
28-10-2011, 15:49
şimdi de beni aradılar :) hondanız var mı diyor.olduğu için aramadın mı dedim.evet diyor :)
biriniz kabul edip postacıyı geri döndürdüğünde parayı yıne adamlar odemek zorundamı?
bizim arkadaşıda mazdası var diye aramışlar mazda sahiplerine özel kampanyamız diye 1 sene ücretsiz sigorta yapıcaz demişler oda kabul etmiş ama ptt den bahsetmemişler bakalım ne olucak bekliyoruz :D