Orijinalini görmek için tıklayınız : Yavru alman kurdu için yer ?
Bayrampaşalı
28-10-2011, 11:32
arkadaslar köpegımı satılık ilanına koydum fakat hiç vermek ıstemıyorum evde tadılat yapıcam 1 yada 2 haftalık bıyere bırakmam gerekıyo öle bıyer bulursam satmak zorunda kalmıcam köpek panzıyonlarına bırakmak ıstemıyorum daha önce kötü bi anım oldu öle yerlerde.....
sizden ricam fabrikasında catıda iş yerinde koyabılıcek durumu olan varmıdır yada kıralık yerı olan varsa kıralıyabılırımde
evin içinde olmaması gerekıyo neden dıye sorarsanızda cekme katta beslıyorum köpegımı evın ıcıne alısınca balkona koymak olmuyo durmuyo yerınde susmuyo hıc
yardım edebılırsenız cok sevınırım
yada tanıdıgınız ciddi sekılde guvenebılıcek pansıyon varsa orasıda olur ama son ıhtımal olarak öle biyer duşunuyorum
konu buraya uygun degılse sılınebılır
şimdiden tesekkurler herkeze
http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/99671-65-gunluk-alman-kurdu-safkan.html
resimlere burdan bakabılırsınız
Alicanrs
28-10-2011, 11:36
kanka bayram gelio gelmese 6-7 gün bakardım ben senin için:) 5-6 gün diosan bakiyim
Bayrampaşalı
28-10-2011, 11:38
kanka bayram gelio gelmese 6-7 gün bakardım ben senin için:) 5-6 gün diosan bakiyim
kankam allah razı olsun benımde o yuzden sıkıntı oluyo zaten bayram hazırlıgı var evde bıde 2 köpek daha oldugu ıcın hepten sıkıntı walla :)
ben bakarım isterseniz. bayrama kadar evde bakarım bayramda fabrikada yatar. diğer köpeklerle.
Alicanrs
28-10-2011, 11:39
kankam allah razı olsun benımde o yuzden sıkıntı oluyo zaten bayram hazırlıgı var evde bıde 2 köpek daha oldugu ıcın hepten sıkıntı walla :)
bu geceleri havlamıosa 6 7 gün bakiyim :D 4 kasıma kdr:D
bu geceleri havlamıosa 6 7 gün bakiyim :D 4 kasıma kdr:Dlen yürü git bi goldene bakamadın kurdamı bakacan.:D:mad:
Alicanrs
28-10-2011, 11:48
len yürü git bi goldene bakamadın kurdamı bakacan.:D:mad:
golden 6 ay kaldı oğlum :D seninki salaktı lan biraz havlıo paso yerinde durmuyor ramazanda top atılıo kucağıma koşuo korkudan ahaha:D
golden 6 ay kaldı oğlum :D seninki salaktı lan biraz havlıo paso yerinde durmuyor ramazanda top atılıo kucağıma koşuo korkudan ahaha:Dahauah dişiydi kanka normal korkması küçüktü daha ya:D Ama ne olursa olsun çok kaliteliydi.:icon_tup: Benzer bitane bulursam tekrar alacam.
Bayrampaşalı
28-10-2011, 12:05
ben bakarım isterseniz. bayrama kadar evde bakarım bayramda fabrikada yatar. diğer köpeklerle.
tesekkur ederım ama evde bakılmasını istemıyorum sonra gerı aldıgımda catıda durmıcak tek basına o yuzden fabrıka tarzı tek basına kalabılıcek yer arıyorum
Bayrampaşalı
28-10-2011, 12:06
bu geceleri havlamıosa 6 7 gün bakiyim :D 4 kasıma kdr:D
kanka havlamasa zaten depoda bakıcam ama havlıyo serefsız tek kalmak ıstemıyo o yuzden fabrıka falan özellıkle sesten rahatsız olmasın kımse dıye :D
SekoLive
28-10-2011, 12:06
ya mesut 4-5 günde eve alısırmı :D
bide kardeşim araban v.s. olsa alalımda köpek bu ölür bişi olur canımz sıkılır yoksa bi dükkan var hiç kullanılmayan oraya koyarız cıkarkende temizler köpeği alırsın :D
Bayrampaşalı
28-10-2011, 12:09
ya mesut 4-5 günde eve alısırmı :D
bide kardeşim araban v.s. olsa alalımda köpek bu ölür bişi olur canımz sıkılır yoksa bi dükkan var hiç kullanılmayan oraya koyarız cıkarkende temizler köpeği alırsın :D
kanka bı abı ben alırım dedı otekı köpegımı verdım ona 3 gun sonra gerı aldım hayvan kudurdu eve gırmek ıstıyo bılıyo rahat yer oldugunu :D o yuzden catı fabrıka tarzı yer arıyorum yaaa
tesekkur ederım ama evde bakılmasını istemıyorum sonra gerı aldıgımda catıda durmıcak tek basına o yuzden fabrıka tarzı tek basına kalabılıcek yer arıyorum
fabrikamızda güvenlikler bakıyor. benimde iki tane köpeğim var biri kangal biri golden.
bayramda fabrikada köpekler için kulübeler var. siz bilirsiniz.
Bayrampaşalı
28-10-2011, 17:20
fabrikamızda güvenlikler bakıyor. benimde iki tane köpeğim var biri kangal biri golden.
bayramda fabrikada köpekler için kulübeler var. siz bilirsiniz.
tesekkur ettım bu taraflarda daha yakın bı yer bulamazsam senınle konusalım tesekkurler tekrardan
Makinist
28-10-2011, 18:11
İnan burada olsan 2 hafta bende kalsın diye para bile verirdim sana. Apt son kattayız zaten. Ailedeki herkes çok seviyor. Annem almamıza izin vermiyor ama 2 hafta misafir etmemize o bile sevinirdi. Keşke yakın olsaydı diyorum :)
GokhanRS
28-10-2011, 18:15
getir büyükçekmeceye. bizim ev villa tarzı bahçesi geniş. 3 tanede efendi köpek var. oyun oynarlar bol bol.
34tb9544
28-10-2011, 18:19
Mesut benimkine sorarım ewe alır belki lan Yada aşılın yanında kalır
Bayrampaşalı
28-10-2011, 18:58
İnan burada olsan 2 hafta bende kalsın diye para bile verirdim sana. Apt son kattayız zaten. Ailedeki herkes çok seviyor. Annem almamıza izin vermiyor ama 2 hafta misafir etmemize o bile sevinirdi. Keşke yakın olsaydı diyorum :)
kısmet keske yakın olsaydık ıstedıgınız kadar kalırdı :)
getir büyükçekmeceye. bizim ev villa tarzı bahçesi geniş. 3 tanede efendi köpek var. oyun oynarlar bol bol.
abi tesekkur ettım ama tek kalması gerekıyo ötekı turlu alısınca catıya gerı aldıgımda durmuyo sabaha kadar havlıyo hıyar sıkıntı oluyo sokakta :)
Mesut benimkine sorarım ewe alır belki lan Yada aşılın yanında kalır
kanka asil bunu parcalar walla dengesız o köpek :D
Bayrampaşalı
29-10-2011, 06:23
edit................