Orijinalini görmek için tıklayınız : 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nız Kutlu Olsun
SOMEONESPECIAL
28-10-2011, 15:11
http://img580.imageshack.us/img580/4161/bayrak4cm3vqbbbbbbbbbbb.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/580/bayrak4cm3vqbbbbbbbbbbb.jpg/)
Unutmayalım ki ! Cumhuriyet şehadet mertebesine ulaşmış Atalarımızın
bize bıraktığı en büyük kazanımdır.. "Resmi" kutlamaları iptal edilen
Cumhuriyet Bayramı'nı "sivil" olarak kutlamaktan gurur duyuyorum!!!
Her ne kadar bizleri yönetenler kutlamaları iptal etse de;
Cumhuriyet Bayramı çılgınca eğlenilen bir yılbaşı kutlaması değildir. Cumhuriyet Bayramı üzerine bastığımız, şehit kanları ile Cumhuriyet olması için sulanmış her milim toprağa vefadır. Bastığımız toprağın bizim olması için, vatan olması için hayatlarını feda edenlere karşı verilmiş ahde vefadır.
Cumhuriyet Bayramı üzerimizde dalgalanan, şayısız şehidin kanı ile al rengini yeryüzünde görülmemiş bir parlaktıkta 7 düvele inat dimdik dalgalanan bayrağımıza vefadır.
Şehit mi verdik? Deprem mi oldu? Savaş mı çıktı? Yer yerinden mi oynadı?
İşte asıl bu zamanlarda 1 iken 1000 olup, 1000 iken milyonlar olup dimdik ayakta durabildiğimizin göstergesidir Cumhuriyetimizi kutladığımız bayram..
Bu sebeple değil başımızındakilerin emri, ayaklarımıza kurşun sıksalar yere düşmeden, gür sesle bağırarak kutlamalıyız bayramımızı..
SOMEONESPECIAL
28-10-2011, 15:20
Cumhuriyet bayramı eğlence değildir !..
Kutlamak için cumhuriyeti sevmeyenlerin izni de gerekmez...
abdullahçöllü
28-10-2011, 15:24
tüm türkiyeye kutlu olsun..töreni iptal etmeleri nelerin peşinde olduklarını göstermiyormu acaba...
bu ulkede artık hersey olur şaşmamak lazım durmak yok yola devam
Cumhuriyeti sevenlerin Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun.
fetocuların istediği oldu. iptal etmek için güzel bahane uydurdular.
içten kutlamadıktan sonra gösterişe GEREK YOK
http://schgmdtoabd.files.wordpress.com/2010/10/cumhuriyet-bayrami.jpg?w=400&h=333
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/378591_10150427957030549_513340548_10542625_774780 026_n.jpg
Emre İlbi
28-10-2011, 15:34
http://b1110.hizliresim.com/11/10/14/9114.jpg
boyutu çok büyük olmuş
6o kişilik gurubumla kac haftadır provadaydık bugun sabah ıptal oldugu acıklandı ne okullarda nede stadlarda kutlanmıcak van depremı dolayısyla garıp geldı bana dogrusu..bugun okulda guzel bı ıstıklal amrsı okuttum:)herkesın cumhurıyet bayramı kutlu olsun
Cumhuriyet cocuklariyiz ve bayramimiz kutlu olsun.
cumhuriyeti sevenlerin cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
+1453.............
lnd_samet
28-10-2011, 15:38
yazık yazık,88.yılımızda bugünü kutlayamamak-yapamamak-yaptırılmaması cok cok kötü...
SekoLive
28-10-2011, 15:38
gokan okadar emeğinizde zay olmuş... yazık...
Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan herkesin 29 Ekim CUMHURİYET Bayramını kutlarım inş nice seneler bu topraklarda, ay yıldızlı bayrak altında nice CUMHURİYET bayramları kutlamaya devam edeceğiz...
ruhunuz şaad olsun bu ülkeyi kurtaran yüce atalarımız.
hersene bi neden oluyordu birilerine bu törene katılmamak için bu senede deprem sebep oldu bunuda görmezlikden gelemicez.
Nice bağımsız, laik ve hür 29 Ekim'lere.
ulasoztas1
28-10-2011, 15:40
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun, aksini düşünenlere inat her sene kutlanmalı...
Bayramımız kutlu olsun...
bayramımız kutlu olsun...
+1000.........
1937, Atatürk çok hasta. Doktorlar; "Gitmeniz intihar" diyor ama O "hayır" diyor. "Halkın morali bozulur, kutlamalar olacak ve ben gideceğim"
resmi törenler iptal edilebilir, geçitler iptal edilebilir, ama biz siviller, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan bugünlerde hepbirarada cumhuriyet bayramımızı yine kutlayacağız...
konuyla alakalı degil ama yardım için kıçını yırtan belediye baskanı....
Van'da meydana gelen 7.2'lik depremde devleti suçlayıcı ifadeler kullanmakla ve depremzedeler için herhangi yardım faaliyetinde bulunmamakla eleştirilen Van Belediye Başkanı BDP'li Bekir Kaya'nın, çatışmada öldürülen bir teröristin cenazesini aldırmak için belediyeye ait araçlarını seferber ettiği ortaya çıktı.
#20 :mad:
vallahi insanın kanına dokunuyor kanı bozuk şerefsizler :mad:
hakkımızda hayırlısı olsun milletimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.
Turkıye uyumaya devam.99 depremınde kac tane van yıkıldı olen ınsan sayısının haddı hesabı yok ıptal olan bır sey oldumu,bugun geldıgımız nokta ortada.
SOMEONESPECIAL
28-10-2011, 16:40
Baydemir trene katlmad, elenk braklamad - GAZETEVATAN.COM (http://haber.gazetevatan.com/baydemir-torene-katilmadi-celenk-birakilamadi/407714/1/Manset)
Arkadaş ne istiyor bu adamlar Cumhuriyetten ve ATATÜRK ten. Hiç düşünmüyorlarmı acaba ATATÜRK olmasaydı TÜRKİYE de Müslümanlık bu kadar yayılabilecekmiydi? Anzaklar atılıcaktı milletin anasına Müslümanlıkmı kalacaktı? milletin adı hasanoviç. kazmanoviç gibi saçma şeyler olacaktı! müslümanlara azınlık olarak bakılacaktı.
Oy veripte sevinenler bol bol kınalayın mabadınızı! Vatan elden gidiyor nerde kılacaksınız namazınızı? kimsenin Müslümanlığına dil uzattığım yok! elhamdülillah müslümanız elimizden geldiği kadar dini vecibelerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Ama VATAN uğruna , CUMHURİYET adına ve ATATÜRK ün yoluna ölmeyi biliriz.
Bayramımız Kutlu Olsun ! Ne Mutlu Türküm Diyene !
( sözlerim ağır olabilir çok sinirliyim aff olaa )
Bayramımız Kutlu Olsun ! Ne Mutlu Türküm Diyene !
konuyla alakalı degil ama yardım için kıçını yırtan belediye baskanı....
Van'da meydana gelen 7.2'lik depremde devleti suçlayıcı ifadeler kullanmakla ve depremzedeler için herhangi yardım faaliyetinde bulunmamakla eleştirilen Van Belediye Başkanı BDP'li Bekir Kaya'nın, çatışmada öldürülen bir teröristin cenazesini aldırmak için belediyeye ait araçlarını seferber ettiği ortaya çıktı.
adamlar için 40milyon tl para toplandı geçen gün tv de nankör köpekler umarım o paraları oraya yedirmezler..
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
"Cumhuriyetle sorunumuz yok" yalanının somut delilidir bu olay.. Sebep olanlar yarın acunu izlesin güle eğlene ne diyeyim..
SekoLive
28-10-2011, 16:44
okullardaki kutlamayı kaldırmak nedemekdir... cocuklara cumhuriyet önemsizleştiriliyor...
Okula giden çocuklar fetoculardan daha çok sevinmiştir eminim ki..
29 ekimde tören yapılmayacak dendi neden bulundu. fakat annemin görevli olduğu okulda b.ktan bir anasınıfı yapıldı okul bahçesine pazartesi günü davullu zurnalı folklor ekipli il milli eğitim müdürü ve büyük ihtimal emine ninde katılacağı açılış yapılacak bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
YavuzNaz
28-10-2011, 16:59
Her yıl olduğu gibi bu yılda Perpa'da yöneticilerimiz, esnafımız, ve diğer vatandaşlarla kutladık Cumhuriyet Bayramımızı Kutlu olsun herkeze.
van depremı ıcın kendı okulumdan tam 3 kamyon esya topladık ve para tabı bunları cocuklarla beraber yaptık ama dıyemıyrsunkı gonderemeyız dıye cocuk ıste harclıgını gıymedıgı kıyafetı getırdı okula
VTec_king
28-10-2011, 17:09
Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun Ne mutlu Türküm diyene :)
burak35-
28-10-2011, 17:23
Bütün herkezin cumhuriyet bayramı kutlu olsun hayırlara vesile olsun :)
herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Bu bayram hepimizin bayramı!!! Sen kimin bayramını iptal ediyorsun? Maşallah her ipte cambazlık yapılıyor ama bu kadarına da pes demiyorsa bu millet gerçekten yazıklar olsun.
killererkan
28-10-2011, 17:26
Yarın akam saat 7 de bağdat caddesinde iptal yok-herkesi bekleriz bayraklarıyla
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
GokhanRS
28-10-2011, 18:10
http://statik.dijitalbayi.com/dijitalbayi/images/haber-resimleri/cumhuriyet%20bayrami%202.jpg
redbaron
28-10-2011, 18:33
van bahanesiyle kutlamaların iptal edilmesini kınıyorum pist seriatciler ! cumhuriyete leke süren yobazlar!
ATAM İZİNDEYİZ !!!
Makinist
28-10-2011, 18:39
Ben yardım etmedim vicdanımda çok rahat. Yapılan yardımlar biyerde toplanır ihtiyacı olana göstermelik dağıtılır, birazı yağma edilir, birazı da çalınır. Geri kalan da dağa gönderilir..!
Ben bu vatanı seviyorum diyen herkesin bayramı kutlu olsun. Allah vatanımızı milletimizi korusun.
GokhanRS
28-10-2011, 18:41
ben bayraklarımı haLâ sökmedim. ben yarın nereye gidersem gideyim bayraklarımla dolaşıcam.
allahtan tek dileğim şu adamlara ölmeden önce dünyada büyük büyük en büyük acıları yaşatsın şu başımıza geçenlere. artık akp chp ayrımıda yapmıyorum alayına bu acıları yaşatır inşallah. devlet adamı olupta vatanına sahip çıkan bir tane adam kalmadı. insanımız ne kadar yanlış insanları başımıza getiriyor.
Atam sen söyledin bize olacakları bunlara karşı dikkat edin dedin ama insanımız sadece medyaya kanarak oy verir oldu. Medyanın beyin yıkmasına engel olamadık. Kusurumuza bakma sahip çıkamadık emanetine ama elimden geleni yapacağım. inş. benim gibi düşünenler birleşirde emanetini kurtarabiliriz.
Senden çooooooook özür dilerim ATAM.
Shadow_Dancer
28-10-2011, 18:44
Cumhuriyetimizin 88. yıl dönümü kutlu olsun...
Aslında yazacak çok şey var ama sadece şunu yazayım artık her ne sebeple olursa olsun ANITKABİRE gidicek ATAMIN huzuruna çıkıçak yüz bulamıyorum kendimde...
Bayramımız kutlu olsun arkadaşlar...
Makinist
28-10-2011, 19:00
Bukadarmı allahsızsınız lan? Bukadarmı vicdansızsınız? Bukadarmı dinsizsiniz? Ülke sizin için seferber oldu bee..! Küçücük öğrenciler ceplerindeki harçlıkları verdiler..! Millet yiyeceğini, içeceğini, giysisini, paylaştı sizinle..! Ülkem şehitlerini kaybetmenin üzüntüsünde bile sırt çevirmedi size..!
Allah belanızı versin inşallah en yakın zamanda. HAİNLER..!
bayramımız kutlu olsun..
nice bayramlara...
Bluttbeton
28-10-2011, 19:19
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
İNADINA CUMHURİYET İNADINA ATATÜRK
ya niyetim siyasete girmek falan deil, şuan çok fena halde sinirliyim.
En çok koyanda şu o.ç fetocu tayfasının ohh be ipler bizim elimizde, istediğimiz oluyor demesi.
Kördür bizim millet, analarından içtikleri sütü burunlarından getirseler başbakana güveniyoruz derler başka bişe demezler Allahın belaları...
Ne zmn başımızdan s.ktirolup gidecek şunlar :mad:
bora1311
28-10-2011, 20:23
cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun...
bayraklarımızı asmaktan başka çaremiz yok sanırım.kutlu olsun.
bu sene bende onlara inat daha çok kutluyorum.. cumhuriyetimizi kuranları başta ulu önder ATATÜRKÜmüzü dualarımızla ve saygıyla anıyorum
....Cumhuriyetimiz öyle zannolunduğu gibi zayıf değildir. Cumhuriyet bedava da kazanılmış değildir. Bunu elde etmek için kan döktük. Her tarafta kırmızı kanımızı akıttık. İcabında müesseselerimizi müdafaa için lâzım olanı yapmağa hazırız.
KEMAL ATATÜRK
Emre İlbi
28-10-2011, 21:56
"88.yılda bir ilk !
ATATÜRK ölüm döşeğinde iken iptal edilmedi !
ATATÜRK öldü iptal edilmedi ! İkinci dünya savaşında ve üçüncü ihtilal sırasında iptal edilmedi !
Kıbrıs savaşı sırasında iptal edilmedi !
1999’da 18.373 ölü ve 48.901 yaralı verdiğimiz Marmara depriminde iptal edilmedi!
... 28.Ekim.2011 TÖRENLER İPTAL EDİLDİ...."
fazla söze gerek yok,
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Artık doğal afetler bile siyasetçilerin minaresinin kılıfı oldu.. Diyecek başka bir şey yok.
Bayramımız Kutlu Olsun.
cagri-35
28-10-2011, 22:17
Yazıklar olsun . . .
Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatacağız , bazı kesimlere inat.
Ne Mutlu Türküm Diyene !
Bir Cumhuriyet ve Atatürk genci olarak yüce Türk halkımızın Cumhuriyet bayramımızı kutluyorum...
İnadına Cumhuriyet İnadına Atatürk...
Bayramımız kutlu olsun !!!!
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun...
Emre İlbi
28-10-2011, 22:54
http://politikadergisi.com/sites/default/files/imagecache/galleryformatter_slide/29Ekim_0.gif
http://www.ataturktoday.com/Resim/Foto2/29Ekim1929GecitToreniIzlerken.jpg
http://www.trabzon.org/blog/wp-content/uploads/2008/10/ataturk3.jpg
http://www.resimler.tv/data/media/437/Cumhurbakan_Gazi_Mustafa_Kemal_Cumhuriyet_Bayram_t reninde29_Ekim_1925.jpg
Böyle bir günde doğduğum için hep şanslı olduğumu söylerim..:icon_tup:
Ellerine bahane geçti ve iptal ettiler çok yazık..Herşey beklenir artık şaşırmamak lazım..Edilecek okadar çok küfür varki ama etsek neye yarar.Hepimizin bayramı kutlu olsun.
Saat: 00:00 29 EKİM 2011
Türkiye Cumhuriyeti Anayasası Madde 1 - Türkiye Devleti bir CUMHURİYETTİR...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYEBİLENLERİN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN...
uluckaban
28-10-2011, 23:06
Yazıklar olsun. Artık yeter böyle hükümetin a.q nedir bu ya şakamı.
mert_leon
28-10-2011, 23:08
Mustafa Kemal Paşa deselerki bana sen canının ver atan geri gelicek bir saniye düşünmeden veririm. Cumhuriyet Bayramı nın anlamını idrak edemeyen bunu bir karnaval olarak gören cahil cühela insanlar yüzünden kurduğun Türkiye Cumhuriyetini yarın sokaklar eskisi gibi coşkuyla kutlıyamıcaz. Allah a dua ediyorumki, o kahpe vatan hainleri, bayrağa rengini veren o kırmızı kanla boğulurlar inşallah.
crazydog
28-10-2011, 23:24
Herkesin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun arkadaşlar, NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
ygtkrmdnz
28-10-2011, 23:34
Bu tür bayramlarda en çok ülkeyi bölmek isteyen gerizekalı topluluklara gülüyorum olmayan devletleri için mücadele ediyorlar gerçekten kötü bir durum olsa gerek
Ne mutlu TÜRKÜM diyene !!
Bu arada google en iyisini yapmış yine
Google (http://www.google.com.tr/)
:)
Mesajlara bakmadan yazmak istedim bu gunun anlami unutulmasin neolur .
Bu vatani bize emanet eden Atamiz Gazi Mustafa Kemal Ataturk un ruhu huzur bulsun bu vatanin evladi olan bizler insallah 1 5 10 sene sonrada olsa bu vatana refahi huzuru duzeni mutlulugu getirirz insallah .
Ayrica bu vatan icin askerligini yapan tum yigitlerimizden Alllah razi olsun, kanini doken tum gazilerimizin Allah yardimcisi olsun , ayrica vatan topragi icin canini vatan topragina vermis olan tum sehitlerimizden Allah razi olsun hepsinin mekani Cennet olsun insallah...
Tum milletimizin Cumhiriyet bayrami kutlu olsun.. Ins ileride kutlayacak bir Cumhuriyetimiz kalir...
onn_dear
28-10-2011, 23:51
Herkesin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun beyler,
"Cumhuriyeti bizler kurduk O'nu yaşatacak olan sizlersiniz"
M.Kemal ATATÜRK
HepimizinCUMHURİYET bayramı kutlu olsun.
turbo&quattro
29-10-2011, 07:45
Hernekadar uzaklarda da yasasam, sevmesemde yonetim seklimizi utanmadim hicbirzaman Turk oldugum icin. Her zaman gurur duydum ve ovundum turklugumle. Sesimi, ne kadar gururlu oldugumu herkes duysun diye yazdigim tum portallarda This is the greatest day making the 88th year of our Republic. As a proud member of the great Turkish nation, I feel the deepest joy and excitement for having achieved this happy day. How happy is the one who says " I ** TURK dedim... Burdan da soylemek istiyorum, Hayatta oldugum surece Atamin izinden gdecegim ve vatanimi bolmeye calisanlara asla izin vermeyecegim . Her ne kosulda olursa olsun NE MUTLU TURKUM DIYENE !
Ozan Özer
29-10-2011, 07:47
Ne mutlu Türküm diyene! Herkesin bayramı kutlu olsun.
Tüm TÜRK halkının bayramı kutlu olsun...
Hepimizin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene..
"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." -
Mustafa Kemal Atatürk
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
5ani5 mk3
29-10-2011, 08:59
http://i956.photobucket.com/albums/ae50/sekolive/izmit%20Korfez%2023%20Ekim/DSC_0358.jpg
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun arkadaşlar,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Istilldo
29-10-2011, 10:44
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Herkese iyi bayramlar
1937, Ataturk cok hasta... Doktorlar "Gitmeniz intihar" diyor ama kendisi "Hayir" diyor. "Halkin morali bozulur, kutlamalar yapilacak ve ben gidecegim."
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurluşunun 88.yılı kutlu olsun....
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN..
Bugun nerelrde kaçta kutlama var bilgisi olan varmı ?
SekoLive
29-10-2011, 10:51
mehmet resmi olarak malesef yok... ama aslında toplanıp bi kutlama yapılmalı ... yapmalıyız...
Cumhuriyet cocuklariyiz ve bayramimiz kutlu olsun.
Cumhuriyetin çocuklarıyız !
mehmet resmi olarak malesef yok... ama aslında toplanıp bi kutlama yapılmalı ... yapmalıyız...
vallahı ben caddeye gıderım muhtemelen ama nceden organıze edılse olurdu bu saatten sonra zor bence akşam cadde gayet guzel olur ben oralarda olucam..
Tüm TÜRK aleminin bayramı kutlu olsun...
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene!
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
poşetçay
29-10-2011, 11:27
unutturulmaya ugraşılan CUMHURİYET BAYRAMIMIZ kutlu olsun arkadaşlar...
Bu kutlu gün, cumhuriyetin önemini bilen herkese kutlu olsun!
TolgaEsentepe
29-10-2011, 11:48
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.....
CinAli_06
29-10-2011, 12:34
Cumhuriyet Bayramımı Kutlu Olsun.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN..
Bugun nerelrde kaçta kutlama var bilgisi olan varmı ?
Yasakçı zihniyete inat bağdat caddesinde her sene olduğu gibi bu sene de kutlama olacak.
imprezaWRC
29-10-2011, 14:18
Yasakçı zihniyete inat bağdat caddesinde her sene olduğu gibi bu sene de kutlama olacak.
Evren, konuştuğumuz gibi bende eşimle her Cumhuriyet Bayramı'nda olduğu gibi caddede olacağız, görüşürüz. Özelden nömremi atıyorum :)
http://b1110.hizliresim.com/q/x/6vp0.jpg
Ulusumuzun bu en güzel günü kutlu olsun!