PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Güvenparkta Patlama

yusufcan_k
28-10-2011, 18:31
Ankara'nın en işlek merkezlerinden Kızılay Güvenpark'ta patlama olduğu bildirildi. Patlamada en az 7 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Ayrıntılar gelecek

milliyetin sitesinde böyle birşey gördüm arkadaşımda mesaj attı 1 ölü varmış galiba nedir ne değildir bilgisi olan varmı :soru:

ProdriveSTI
28-10-2011, 18:35
Hamile kılığında kadın dolaşıyormuş,canlı bomba olabilme ihtimali varmış.Bahçelide ki esnaflar uyardı bizi dün.Ne kadar doğru bilmiyorum.

oç pkk'lılar.

yiğit205
28-10-2011, 18:56
yaklasık bır saat once eskısehır yoluna cıkacaktım kızılay tarafından onumden 3 tane ıtfaıye aracı gectı bakanlıklar ıstıkametıne dondu acaba orayamı gıdıyorlardı..dıkkat etmek lazım bu serefsızlerden hersey beklenır...

hak_on
28-10-2011, 19:09
miiliyette bole bi haber yok goremio muyum yoksa?

yiğit205
28-10-2011, 19:11
google dan arattım 5-6 sıtede yazıyo ama tam detaylı acıklama yok

cem06
28-10-2011, 19:11
patlama degil dolmus kaza yapmıs

yiğit205
28-10-2011, 19:12
dolmus kazasıda yazıyo ama patlama falan yazmıs sıteler ne kadar dogru bılmıyorum

Alican
28-10-2011, 20:24
varmı beyler aslı ben haber bulamadım

Sh4rk
28-10-2011, 20:25
dogru habermı yaw

overgc
28-10-2011, 20:46
polis fünyeyle patlatma yaparken dolmuş kaza yaptı. bi tane muhabir de onu bomba sandı vs.

bomba felan yok yani

MeRtCaN
28-10-2011, 21:05
Cihan Haber Ajansı'nın akşam saatlerinde Ankara'da patlama başlığıyla duyurduğu haber yürekleri ağza getirdi. Ajanstan "flaş" koduyla geçen haber, Kızılay'daki terör saldırısını hatırlatınca bir çok internet sitesinde de kısa sürede yerini aldı. Ajansın patlama diye geçtiği haber ise bakın ne çıktı!..

Ankara Milli Müdafaa Caddesi Başbakanlık yanında, yolcu dolmuşu ve 3 otomobilin

CİHAN'IN HABERİ ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI
Cihan Haber Ajansı, abonelerini bu kez ters köşeye yatırdı. Kızılay'daki kaza haberi, patlama başlığıyla duyrulunca İnternethaber dahil çok sayıda sitede flaş başlığıyla duyruldu.

BÜRODA KİMSE YOK!

Aradan yarım saat geçmesine rağmen haber doğrulatılamadı, işin kötü tarafı ise ajansın Ankara bürosu arandığında ise muhatap bulunamaması. Santraldeki görevli, ajansta kimsenin bulunmadığını söylerken gerçek; ancak 45 dakika sonra ortaya çıktı.

karıştığı trafik kazasında 9 kişinin yaralanması üzerine çok sayıda ambulansın sevk edilmesi, bomba paniğine yol açtı.

Milli Müdafa Caddesi'nde Başbakanlık binası yanında zincirleme trafik kazası oldu. 06 HBJ 71 plakalı otomobil, 06 J 0844 plakalı dolmuş minibüsünü sollamaya çalıştığı sırada araçlar kafa kafaya girdi. Dolmuş, çarpma sonucu kontrolden çıkarak kaldırımdaki ağaca vurarak durabildi. Aşırı hız yaptığı iddia edilen 06 HBJ 71 plakalı otomobil ise karşıdan gelen 06 TVZ 95 ve 06 ZJ 42 plakalı otomobillere de çarptı.

KAZADA 7 YOLCU YARALANDI

Zincirleme kazada dolmuşta bulunan 7 yolcu çeşitli yerlerinden yaralandı, 2 kişi de kazaya karışan otomobillerden yaralı olarak çıkartıldı. Yaralıların bazılarının durumlarının ağır olduğu bildirildi. Yaralılar gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

TERÖR SALDIRISI SANILDI

Bu arada olay yerine 10'un üzerinde ambulansın gitmesi vatandaşların paniklemesine yol açtı. Olayın hemen Başbakanlık binasının yanında gerçekleşmesi sebebiyle Başbakanlık korumaları da olay yerine koşuşturdu. Toplam 9 yaralının olduğu öğrenilen zincirleme trafik kazasının olduğu bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekiplerinin de gelmesi dikkat çekti. Polis olay yerinde güvenlik çemberi oluştururken, kaza hakkında inceleme başlattı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı'nın patlama diye duyurduğu haber meğer kazaymış! (http://www.internethaber.com/ankarada-guvenparkta-patlama-380609h.htm#ixzz1c6msnJJh)