Orijinalini görmek için tıklayınız : Olay! Olay! Megane Tropy 265 HP Türkiye`de!
GokhanRS
28-10-2011, 23:35
Bi arkadaş renault fanda yayınladı resimler türkiye renaultda çalışan birinin çekimleri.
Burda bir kardeşimiz fuardan aldım demişti ilk o olacak sanıyorduk ama onunki gelmeden 4 tane gelmiş :)
İşte Megane RS Trophy 265 bg
4 tane Gelmiş.
2 tane Sarı renkli
2 tanede Denilene göre Williams mavisi
http://ressim.net/61/upload/1ab63ea5.jpg
http://ressim.net/61/upload/7038906e.jpg
http://ressim.net/61/upload/bf871012.jpg
http://ressim.net/61/upload/cfa09245.jpg
http://ressim.net/61/upload/ca5a30c3.jpg
http://ressim.net/61/upload/ac05092e.jpg
http://ressim.net/61/upload/21564d85.jpg
http://ressim.net/61/upload/0783c8b6.jpg
http://ressim.net/61/upload/a3f475e9.jpg
http://ressim.net/61/upload/0c970b5d.jpg
otv zammı ile gelmis 100 bin tl civarıdır hastası alır umarım korfezde goruruz sene icinde :)
Çokta extrem bi araba gibi durmuyo,bence RS ler gibi buda ilgisiz kalır
gumball da canlı görmüştüm bende abartılcak bi arac değil sanırım markayı cok sevmediğimden :D
çok güzel araç yahu içim gitti maşallah
Kadranı içi filan frenler çok iyimiş be
Ne olay ne olay önden çeker 100 bin tl lik bi renö sadece :D
GokhanRS
28-10-2011, 23:44
mesela bu gün yolda crz gördüm milletin çok beyendiği ama hiç mi hiç hoşlanamadım.
ancak buda öyle yani renault sevenler için olay sayılan ama renaulta kıl olanlar için aman yaw denilen bir araç tabiki.
28 EE 106
28-10-2011, 23:44
kadran ıcı bya ılgımı cektı ıyımıs:)
gumball da canlı görmüştüm bende abartılcak bi arac değil sanırım markayı cok sevmediğimden :D
oda enteresandı sen tut gumball a katıl filtre egzoz yapma ne sessiz bir araçtı :D:D
265bg 100bin Tl'lik toros ilgi görmedi :)
Bu çevreden birileri şunu alsa alçaltıp dağda bayırda prof foto çektirse veya bi pistte derece yapsa da dibi düşenleri görsek :D
Teknoloji,donanım,perf 3lüsü gene aynı çizgisinde Rs'de geldi güzel oldu resmi sitede de kategorisi açılmış.
Spy fotolar aldatmasın :)
GokhanRS
29-10-2011, 00:03
zaten gene nurnburning pistinde derece yaptı araç.
zaten gene nurnburning pistinde derece yaptı araç.
O artık sıradan oldu abi tat vermiyo :D :D
Hemen sabah soralim bakalim kac paraymis.
GokhanRS
29-10-2011, 00:11
bunlar megane 2 gibi değil. filtre egzos cooler stg2 chip 320 hpler alınıyor stok motor.
turbosuda bi tık daha büyük bunların. mesela bi yabancı forumda megane 3 turbosunu megane 2 rse taktılar direk 250 hpye yazılıma ellemeden çıktı araç. beyinde daha gelişmiş sanırım çünkü tüm chip firmalarının yazılımları çok güzel sonuçlar vermiş meganesport ingiltere forumunu takip ettiğimiz kadarıyla.
bu 318 vermiş 250 lik olan. tropy nasıl olcak acaba :D
i0gmmHQfWzA
videodakinin rengi de çok iyi sarıda güzel duruyo ben beğendim ama fiyat iyi tabi:)
Bence TR'ye gelmesi çok iyi oldu, fiyat uçuk olmasa kesinlikle alınacak araçlardan diye düşünüyorum
Forumdan birisi aliyordu bunlardan biri mi acaba :) gerci o kendisi getiriyordu.
sarı yı gördükte mavi de bombadır he. çok güzel araç bence renoya saygılar
oguzhan999
29-10-2011, 00:38
cokk iyi be :)
Gosterge ferro hesabi olmus:) yakiskli olmus
hondafit
29-10-2011, 00:41
oyşşşşşşşşşşş
reno sevmem ama beğendim harbiden,sadece direksiyon köfte sanki onuda yapsalarmış
yalnız cupra falan ezilir bunun yanında sanki görüntüde bunun kalemi golf r sanki
ranault sport yapmış gene çok iyi araç bence
Tholl-ga
29-10-2011, 00:55
gaza basınca fitesi oynamıosa almam
crazydog
29-10-2011, 01:01
oyy oyy sonunda getirdiler :)
Bartu_evo
29-10-2011, 01:05
Bunlar geliyorsa bir ekleme daha yapalım trophy kısmına 3 olsun :) yiğit de getirtti araçtan salı veya çarşamba teslim alıcaz hayırlısıysa ilk fotoları buradan paylaşırız.
Masallah...Amerika'dan donene kdr pert etmeseler bari:)
Oh bee. Sonunda.
İnşallah bol bol satılsın da, ilerde bakmaya araba olsun :D
izmire gidecek varmıymış içlerinden, eğer varsa bizim damat alacaktı birtane de :)
zekirdek
29-10-2011, 02:20
gaza basınca fitesi oynamıosa almam
Yarildim yaaa:D:D
ProdriveSTI
29-10-2011, 02:22
Nurbürgring rekoru kıran makine yahu R26R'dan sonra poffffff....
O frenler bile sınıfında ne kadar farklı bir araç olduğunu açıkça gösteriyor
Bayıldım
hakan_akin
29-10-2011, 02:56
valla 100 bine ne arabalar var alacağım son araba olur sanırım ama bi görmek lazım belki reno akıllanmmıştır bukadar ölen adamdan sonra!!!!!
ProdriveSTI
29-10-2011, 03:03
valla 100 bine ne arabalar var alacağım son araba olur sanırım ama bi görmek lazım belki reno akıllanmmıştır bukadar ölen adamdan sonra!!!!!
Nurbürgring gibi bi pistte rekor kıran arabaya değil 100,200 bin'de verilir...
hakan_akin
29-10-2011, 03:07
fanatik cevap pist mist hikaye o arabayı o pistte kullanan adam pro sen pro musun??? çok renoda ölen arkadaşım var al buda benim ön yargım!!!
ProdriveSTI
29-10-2011, 03:17
aynen fanatik :) reno kötüdür almayın sakın :)
Cliosportve
29-10-2011, 03:23
Herkez beğenmek zorunda değil...
Esas konuya gelince 10 sene sonra değilde Allah hemen bindirmeyi nasip etsin diyorum :)
hakan_akin
29-10-2011, 03:25
:bravo: :hehe: ölü numarası yapıyımmı??
ProdriveSTI
29-10-2011, 03:29
takıl kafana göre...
hakan_akin
29-10-2011, 03:30
kopuyoz hacı :D
ahmetbaha-drs
29-10-2011, 03:33
En azından son zamanlarda ki Honda,Toyota v.s gibi saçma sapan 1.5 hybrid arabalarla filan uğraşmıyorlar spor araç diye,piyasaya modifiyeye ve ya agresif kullanıma uygun araçları bir şekilde üretip,satıyorlar..Keşke Twingo RS'de gelse Türkiye'ye.
TolgaEsentepe
29-10-2011, 03:38
gerçekten 100 200 verilirmi bu renoya :D
hayatta 100 binin üzerinde para vereceğim 2 araçtan biridir bu Reno modeli :)
gerçekten 100 200 verilirmi bu renoya :D
+1 Ben vermem
S.Özeren
29-10-2011, 04:05
mesela bu gün yolda crz gördüm milletin çok beyendiği ama hiç mi hiç hoşlanamadım.
ancak buda öyle yani renault sevenler için olay sayılan ama renaulta kıl olanlar için aman yaw denilen bir araç tabiki.
moruk hoşlanamadım diye ucunu açık bırakmaa o araba bildiğin çirkin :D
Çokta extrem bi araba gibi durmuyo,bence RS ler gibi buda ilgisiz kalır
Cupra çok mu extreme duruyordu ibo yapma Allah aşkına , her virajda 10tane cupra sıçar bu ;) dragger smile
fanatik cevap pist mist hikaye o arabayı o pistte kullanan adam pro sen pro musun??? çok renoda ölen arkadaşım var al buda benim ön yargım!!!
s2000 cok kaza yapıyor , typerlar patır patır patlıyor diyip tüm markaya bunu mu vurmak lazım ? Bence sen fanatiklik yapma.. Renault NCAP testlerinde neredeyse her sınıfına 5 yıldız aldırmış önemli bir firmadır .. Sevmemek başka , hak yemek başka..
Allah nasip ederde ilerde bende binerim ins.ins rs gbi olmaz piyasasi
BurakCengizhanoğlu
29-10-2011, 07:43
hyundainin bile genesisine dünya paralar veriliyosa bu araca 100 verilir ;)
Guzel araba ya 100bin verip alinirda sonra 40bine falan satar heralde alan:D
aynen fanatik :) reno kötüdür almayın sakın :)
Sendemi brütüs :D hahahaha
halilcan9455
29-10-2011, 08:02
marka takınıtısını bırakıp teknoloji ye bakmak lazım birazda değilmi eğer honda atmosferik zihniyeti ile devam ederse diğer markaların gerisine düşecek.
SekoLive
29-10-2011, 08:31
sanki fotolar yurt dısı fotosu :D
Ben beğendim. Sahiplerine hayırlı olsun.
şu reno hala direksiyon yapmayı öğrenememiş.. öyle bi araca o direksiyonu yakıştırmadım sadece sarı dikişlerle sportiflik kazandırmaya çalışmış... göze hitap eden bişey göremedim.
Low-Rider
29-10-2011, 08:56
ötv'den önce 100bintl olan golf r satıldıysa buda satılır eminim
bence çok güzel
SekoLive
29-10-2011, 08:59
ötv'den önce 100bintl olan golf r satıldıysa buda satılır eminim
bence çok güzel
geçen otoparka birisi geldi özgür golf R line modeliyle motor hariç araba komple R Motoru TDI'dı geçici plakaydı 100km de adam 100bin verdim dedi dedim olay bitmiştir yaw... :D
Reno sevmem Lagunanın bendeki kasası ve bu megancoupe lerin kasaları cok güzel buda iş yapar
Low-Rider
29-10-2011, 08:59
ne kadar sığ bir yorum ya
hondaya biniyorsun , hondaya binenler immortal oluyor galiba
SekoLive
29-10-2011, 09:06
ne kadar sığ bir yorum ya
hondaya biniyorsun , hondaya binenler immortal oluyor galiba
en son fn2typer kazasını sanırm bilmiyor izmitte 2kişinin vefat ettiği.
uluckaban
29-10-2011, 09:11
Sarı iyiymiş yav :D
2 sene sonra bana düşer bu :D
kadranda at olsa ferrarı sanırdımmm valla
fake bu yaa aradım maisi yok öyle bi bilgi şuan ne deposunda ne yolda gemıde nede siparişi varmıs
hakan_akin
29-10-2011, 09:31
evet 30 la giderken yandan 200 araba girmesi!! ayrıca size honda savunmadıkki bide sığ derler :D fotoya bak cevap yapıştır :D siz elbiseylede arakadaş seçersiniz :D
dragstar
29-10-2011, 09:37
valla zevkli adammış alan adam
Bende tr'ye başka geldi diye görünce burda moralim bozuldu tek bende olmicak diye ama az önce aradım bende maisi tr'ye henüz araç gelmediğini ve şuan için sipariş veren veya getirten olmadığını duyunca çok sevindim :) fotolar fake zaten tr de çekilmemiş
Gerizekali corolla d4dlerin 50 bin tl ye satildigi bir ulkede, bu megane gibi bir araba da 100bin tl eder.
Gerizekali corolla d4dlerin 50 bin tl ye satildigi bir ulkede, bu megane gibi bir araba da 100bin tl eder.
aynen öle.... bakalım bu kasalar daha moda açık ve motoru daha gelişmiş diyolar. ben yinede bi cupra kadar olacağını sanmam ama eğlencelidir yine...
ygtkrmdnz
29-10-2011, 10:14
videodakinin rengi çok güzel olmuş bence bu araca sarı renk yakışmamış daha koyu agresif renkler ile nokta atışı olur hatları çok keskin :)
Bende tr'ye başka geldi diye görünce burda moralim bozuldu tek bende olmicak diye ama az önce aradım bende maisi tr'ye henüz araç gelmediğini ve şuan için sipariş veren veya getirten olmadığını duyunca çok sevindim :) fotolar fake zaten tr de çekilmemiş
senin aracın fotoları mevcutsa paylaşırmısın tr plakalı halını bı görelım
hernekadar da renoyu sevmesemde ,sarısına içim gitti sarı şeyleri seviyom :D
Shadow_Dancer
29-10-2011, 10:30
En azından adamlar elini taşın altına koyup iddialı modeller getiriyorlar.. Bence gayet güzel bir model, bu arada arabayı bu fiyata sattıranlara laf edin bence.. Darısı fiat'ın başına..
bence çok güzel.. siteden arkadas alsada detaylı güzel güzel resimlerine baksakk.
gurlekyasin
29-10-2011, 10:38
bence gayet güzel bir araç.brembo fren sarı devir saati hatları çok hoş bi araç,o hp ler bu araçta ne kadar sağlıklı olur onu bilemem,japon veya alman gibi olmayacağı kanısındayım...
senin aracın fotoları mevcutsa paylaşırmısın tr plakalı halını bı görelım
Aracımı henüz gümrükten çekmedim bu haftaiçi kısmetse çekicem fotoları koyucam hemen
SekoLive
29-10-2011, 10:57
Aracımı henüz gümrükten çekmedim bu haftaiçi kısmetse çekicem fotoları koyucam hemen
araç tr plakamı olacak yiğit?
NakkaSss
29-10-2011, 10:59
100bin im olsada versem :D Megane rs getirmeleri güzel olmuş gerçekten bu benzin pahalılığından ve ötv kazığından hep 1.5 crdi, dci, hybrid leri görmekten bıktık..
bende beğendim çok güzel..tecavüze uğrayan honda ya bineceğime pist rekoru kırmış reno ya binerim :D
araç tr plakamı olacak yiğit?
Evet bunuda büyük ihtimal 34 ygt .. Plaka alıcam
redlinemst
29-10-2011, 11:05
bende beğendim çok güzel..tecavüze uğrayan honda ya bineceğime pist rekoru kırmış reno ya binerim :D
:hehe: imza yapıyorum direk :D
Ayrıca renault a sağlamlık konusunda değil japonlar bi çok firma rakip olamaz.Hala neyin peşinde bazıları anlamsız gerçekten :)
Bence verilir çokta özel ve güzel bir araç yapmışlar yine.
kanka sesli güldümm :D 30 binlere çatır çatır 98 vtec ler satılıo onlara saygımız sonsuz :D
Sportline
29-10-2011, 11:28
10 numara makina ilerde ikinci elini kovalarım artık :D
MatraX_07
29-10-2011, 11:35
Renault'u hala eski toroslarla kıyaslayanlara sadece gülüyorum yaa başkada birşey demiyorum
Ayrıca bu araç şahsi fikrim gayet hoş ve tutar
Gözünü sevdiğim ülkesinde bazılarında para var akıl yok bazılarında akıl var para yok ne alacagımızı bılmıyoruz neye göre alacagımızı bılmuıyoruz
Ayrıca Renault'un sağlam olmadığı yçnundekı elestırelere de verecğim tek cevap Ncap testlerını açsın baksın Renault modellerine
GokhanRS
29-10-2011, 12:36
fotolar gerçek arkadaşlar. ama çekimler SPY çekim. yani yayınlanmaması gerekiyordu araçların. tanıtım gününe kadar kimi ararsanız arayın yok öyle bir bilgi diyecekler.
yiğit bu resimler gerçek araçlarda geldi ama merak etme ilk seninki çıkacak yollara. bunları henüz satmıyorlar. geldiğine dair bilgide vermezler kimseye. hem facebookta hem maisin sitesinde megane rs tropy ye hazırmısınız gibi yayınlar yapıyor mais yakında geliyor ayakları yapıyor. yani aslında araçlar geldi sadece görsel bi şölenle tanıtmayı düşünüyorlar supriz olsun diyede yalanlıyacaklar sorduğunuzda.
SekoLive
29-10-2011, 12:39
ozaman belkide bu gelenlerden biri yiğitin aracıdır.
GokhanRS
29-10-2011, 12:42
ozaman belkide bu gelenlerden biri yiğitin aracıdır.
o fuardan aldı ama maismi getiriyorki onunkini? kendi özel ithalat yapıyor sanıyordum.
renault facebook sayfasında satışta demişler. sayfa gerçek sayfaları çünkü hediyeler filan dağıtıldı. herangi birinin açtığı olsa bir sürü hediyeler kampanyalar yapılmazdı
http://www.facebook.com/photo.php?v=254649314581269
Megane RS yüksek performans ve ekstra güvenlik özellikleri ile Türkiye'de satışta!
http://www.facebook.com/renaultturkiye
Bu video Megane RS Trophy ile trafiğe kapalı güvenli alanda çekilmiştir.
o fuardan aldı ama maismi getiriyorki onunkini? kendi özel ithalat yapıyor sanıyordum.
renault facebook sayfasında satışta demişler. sayfa gerçek sayfaları çünkü hediyeler filan dağıtıldı. herangi birinin açtığı olsa bir sürü hediyeler kampanyalar yapılmazdı
Renault Türkiyes Videos | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=254649314581269)
Megane RS yüksek performans ve ekstra güvenlik özellikleri ile Türkiye'de satışta!
Renault Türkiye | Facebook (http://www.facebook.com/renaultturkiye)
Bu video Megane RS Trophy ile trafiğe kapalı güvenli alanda çekilmiştir.
Ben aracımı frankfurttan aldım maisle yada tr'de herhangi bir renault bayi ile alakam yok kendim yapıyorum ithalatını.normal rs gelebilir ama trophy nin trye gelmesi konusunda şüpheliyim açıkçası pek inandırıcı gelmedi ancak gözümle görmem lazm
mtahakorkmaz
29-10-2011, 15:03
bence gayet güzel araç ama neden bu kadar yüksek araçlar geliyor türkiyeye anlamadımki :(
freelife
29-10-2011, 15:18
şu anda seyrantepedeyim ve renaultun araçları depoladığı sahadada sarı rs ler var...
mmged_jan
29-10-2011, 15:19
http://arabam.ekolay.net/images/FotoHaber/3B-697D7Subaru-Impreza_WRX-STI-380S_1.jpg
açıkçası kimsenin eline su dökemeyeceği düşüncesindeyim :D
biz subaru mavisi hayali ile büyüdük renaultsa benim için
broadway den öte gidemedi sevemedik ne yapalım :D
freelife
29-10-2011, 15:19
Ben aracımı frankfurttan aldım maisle yada tr'de herhangi bir renault bayi ile alakam yok kendim yapıyorum ithalatını.normal rs gelebilir ama trophy nin trye gelmesi konusunda şüpheliyim açıkçası pek inandırıcı gelmedi ancak gözümle görmem lazm
normaller yok aslında hep trophyler var buda ilginç bende trophy gelmez diye düşündüm..
freelife
29-10-2011, 15:23
http://arabam.ekolay.net/images/FotoHaber/3B-697D7Subaru-Impreza_WRX-STI-380S_1.jpg
açıkçası kimsenin eline su dökemeyeceği düşüncesindeyim :D
biz subaru mavisi hayali ile büyüdük renaultsa benim için
broadway den öte gidemedi sevemedik ne yapalım :D
o zaman konuya yazma ihtiyacı neden duyuyorsun , bu konu sanırım renault severler için açılmış...( subarudan iyi olduğunu zaten yazan çizen yok,ama sen rakip görmüşsünki kıyaslama gereği duyuyorsun :))
Arasts61
29-10-2011, 15:26
:icon_tup:
Cliosportve
29-10-2011, 15:33
Hayırlı olsun
Aracını yakından görmek incelemek isteriz biz RS sevenlerdeniz :)
normaller yok aslında hep trophyler var buda ilginç bende trophy gelmez diye düşündüm..
Gelir gelir Trophy
Yalnız tek bir yazılım 320 hp kıyamet olur bunlar :D
ProdriveSTI
29-10-2011, 15:42
renoyu kötüleyenlerde hep hondaseverler :)
pistte rekorlarınız yok mu sizin ehuehe :D
freelife
29-10-2011, 15:43
selçuk gel gidipbakalım şimdik istersen maslak a :) ( bekçiyi ikna edersekinceleriz :) )
Cliosportve
29-10-2011, 15:49
Bekçiye 1 paket sigara alırız gerekirse :D
şu anda seyrantepedeyim ve renaultun araçları depoladığı sahadada sarı rs ler var...
Yeri tam olarak nerde tarif edersen bi gidip bakim :)
freelife
29-10-2011, 15:52
seyrantepe oyak sitesinin yanında..,üstleri kapalı ( barakanın içinde :) ) ekzozlardan ve renginden belli oluyor..
1-2 saat sonra resmini ekliyeceğim :)
ÖmerF.Bayar
29-10-2011, 15:56
Bu laf tartisma cikartabilir :)
Bende cok begendim kadran videosunda da baya iddiali gibi ins tutar da istanbul sokaklarinda goruruz
SekoLive
29-10-2011, 16:02
bekciyi işten attırırsınz dikkat edin arkadaşlar gizli olayda bekci bi paket sigaraya işinden olmasn
freelife
29-10-2011, 16:02
renaultdan bir arkadaşla görüştüm büyük ihtimalle 90 civarı olacakmış fiyatlar ..
ProdriveSTI
29-10-2011, 16:05
Bu laf tartisma cikartabilir :)
Bende cok begendim kadran videosunda da baya iddiali gibi ins tutar da istanbul sokaklarinda goruruz
çokta fifi der geçerim,gerçekler bunlar :D :D
freelife
29-10-2011, 17:22
oğlum binmiş gidip annesiyle :),bekçiyi ikna etmişler ve şu anda reinada siyahı teşhirdeymiş tanıtım için.
ensoztrk
29-10-2011, 17:53
İmza yapıyorum abi bunu:D
Gidişide frenlemeside bence gayet başarılı + reno cidden eskisi gibi değil kendini hemen hemen her alanda ciddi anlamda geliştirdi
Honda alana at gözlüğü de hediye ediyorlar sanırım, başka açıklaması yok bu karalamaların. :)
onurgoyunc
29-10-2011, 18:27
mükemmel bir araba. önce ufak kardeşine sonra da buna sahip olmak isterim :D
bunlar 265 lik trophy mi yoksa 250 lik normal RS mi?
ingiltere fiyatı RS: 25.000 pound = 70 milyar
Trophy: 27.800 pound = 79 milyar...
almanya RS fiyatı: 27.290 Euro = 68 milyar...
Valla bu kasa cok hosuma gidiyor imkanim olsa extreme bi honda yapip trafik icin bunu alirim yalan yok
valla sanırım normal Rs onlar.. Trophy modeli sadece ve sadece ingiltereye ait.. sınırlı üretim..
ne almanyada ne de fransada var trophy'ler..
Shadow_Dancer
29-10-2011, 18:41
Ben fransada trophy gördüm yalnız abi..
Ben fransada trophy gördüm yalnız abi..
doğrudur da resmi web sayfalarında trophy modeli yok. acaba özel isteğe göre mi üretiliyor?
almanya ve fransa web sayfalarında sadece 250 lik RS var iken, UK web sayfasında 3 tip RS var. RS, CUP ve Trophy.. sanki fransız değil de ingil,iz malı bu renolar :D :D
freelife
29-10-2011, 18:44
bunlar trophy modeli , reinadada siyahı teşhirdeymiş,şu anda gelenler hep trophy..
freelife
29-10-2011, 18:45
doğrudur da resmi web sayfalarında trophy modeli yok. acaba özel isteğe göre mi üretiliyor?
almanya ve fransa web sayfalarında sadece 250 lik RS var iken, UK web sayfasında 3 tip RS var. RS, CUP ve Trophy.. sanki fransız değil de ingil,iz malı bu renolar :D :D
birde monaco gp var..
bunlar trophy modeli , reinadada siyahı teşhirdeymiş,şu anda gelenler hep trophy..
o zaman tebrikler Reno türkiyeye.. halbuki her zaman tam tersi olurdu. iyi ve daha güçlü modeller avrupaya, biraz daha zayıfları türkiyeye gelirdi. misal Audi S3 ler.. :)
valla sanırım normal Rs onlar.. Trophy modeli sadece ve sadece ingiltereye ait.. sınırlı üretim..
ne almanyada ne de fransada var trophy'ler..
Abi fransanın sitesine girersen var orda trophy'ler. 265lik bunlar.Emmesini falan mıncıklamışlar :D
Fransada 36bin euro..
bunlar 265 lik trophy mi yoksa 250 lik normal RS mi?
ingiltere fiyatı RS: 25.000 pound = 70 milyar
Trophy: 27.800 pound = 79 milyar...
almanya RS fiyatı: 27.290 Euro = 68 milyar...
normal rs dir trophy olamaz çünkü trophy sadece Fransa, Avusturya, Slovenya, Almanya, İspanya, İtalya, Portekiz, İsviçre ve İngiltere’de satılıyor ve dünyada 500 adetle sınırlı. bu fiyatlarda başlangıç fiyatları :)
Shadow_Dancer
29-10-2011, 18:47
Adamlara helal olsun, performansa yönelik pek çok modeli getirdiler Türkiyeye.. Fiat yıllarca Abarth'ı yok saydı.. Diger modellerin yok satacak motor aplikasyonlarını görmezden geldi.. turbo coupe ve palio sporting dışında dogru düzgün hiç bişe getirmediler.. sporting zaten başka bi ülkede yok bildigim kadarıyla..
Abi fransanın sitesine girersen var orda trophy'ler. 265lik bunlar.Emmesini falan mıncıklamışlar :D
Fransada 36bin euro..
link versene armağanım.. :)
freelife
29-10-2011, 18:49
normal rs dir trophy olamaz çünkü trophy sadece Fransa, Avusturya, Slovenya, Almanya, İspanya, İtalya, Portekiz, İsviçre ve İngiltere’de satılıyor ve dünyada 500 adetle sınırlı. bu fiyatlarda başlangıç fiyatları :)
araçlar trophy, oğlum gidip bindi içine seyrantepede ve resimlerini çektik ama şu anda yüklüyemiyorum ancak gece yüklerim..fiyatı kastediyorsan birşey diyemem ..
dış görünüş olarak; Trophy rs'ten nasıl ayırt ediliyor?
link versene armağanım.. :)
Renault Megane RS (http://www.arabam.com/haber/Son-Haberler-Renault-Megane-RSe-Trophy-dopingi/Detay-292934)
Nouvelle Mégane Renault Sport - Configurateur - Renault France (http://www.renault.fr/gamme-renault/vehicules-renault-sport/megane/megane-rs/configurateur/index.jsp?modelKey=M3D_RS&stepTo=2&userPriceType=TTC)
hakotech
29-10-2011, 18:53
çok güzel bi araç bencede,fıyat olarak bıraz makul tutarlarsa yeni gözde olur..
SekoLive
29-10-2011, 18:55
Reno Maisden Bildiri Yayınlandı arkadaşlar, GOKHANRS kullanıcı adıyla otomobil sitelerine üye olan kişiyi bulan yada bildirenleri RS trophyle ödüllendiriceklerms spy fotoları paylastıgı için
:hehe: :D :D:
M///maniac
29-10-2011, 18:55
fiyat nedir bilgisi olan varmı?
freelife
29-10-2011, 18:58
fiyat belli değil ama 90 diyende var 130 diyende :)
M///maniac
29-10-2011, 19:02
su renault un fiyat anlayısını bitiyorum ya az asagıya çekte wag lar gbi satsn su megane larda 100 ve üstünü kim vericek megane a:D
90 olamaz çok ucuz ötv zammından sonraki hesabıma göre yaklaşık 120-130 arası bi fiyata geliyo boşları yada normal rs ler belki daha ucuza gelebilir :)
normal RS motorunun (250 hp'lik) turbo basıncını 0.2 bar arttırarak 2.5 bar'a çıkartmışlar.. hava girişini de revize etmişler..
araçlar trophy, oğlum gidip bindi içine seyrantepede ve resimlerini çektik ama şu anda yüklüyemiyorum ancak gece yüklerim..fiyatı kastediyorsan birşey diyemem ..
fotoları merakla bekliyorum görelim bakalım nelermiş araçlar :)
Renault, Megane RS Trophy adındaki otomobilin hafifletilmiş R26.R’nin varisi olmadığını, ince bir şekilde modifiye edilmiş, sınırlı sayıda üretilecek bir model olduğunu söyledi.
Trophy’nin 2,0 litrelik dört silindirli motorunun gücü standart otomobile göre 15 bg artırılarak 265 bg’ye çıkarılmış. Tork da 20 Nm arttırılarak 360 Nm’ye yükseltilmiş.
Bu değişiklikler sayesinde Trophy’nin 0-100 km/s hızlanma süresi standart otomobile göre 0,1 saniye azalarak 6,0 saniyeye inmiş. Azami hız da 4 kilometrelik bir artışla 254 km/s’ye çıkmış.
Renaultsport mühendisleri standart 250’deki süspansiyonu ve şasiyi değiştirmemişlerse de, otomobil F1’den ilham alan Bridgestone Potenza RE050A tipinde lastiklerle donatılmış.
Tarz değişiklikleri arasında kırmızı detaylara sahip 19 inçlik parlak siyah Speedline alaşım jantlar, hava giriş delikleri ve kapılardaki Trophy çıkartmaları ve standart LED gündüz seyir farları bulunuyor.
Trophy’nin iç kısmına sarı renkte emniyet kemerleri ve detaylar içeren Recaro koltuklar ve motor performansı, hızlanma, tur süresi, g kuvveti hakkında gerçek zamanlı bilgiler veren bir ‘Renaultsport Monitörü’ eklenmiş.
Renault bu modelden 500 adet üretmeyi planlıyor.
orhanerdogan
29-10-2011, 19:20
Aracın özellikler hakkında sanırım herkez hem fikirdir, tasarımıyla motoruyla yol tutuşuyla vs tam anlamı ile bir spor araba örneği.
Fakat şahsi kanaatim Renault, Fiat, Citroen, Peugeot marka araçlar ülkemizde yüksek rakamlara satılamıyor, kimi zaman hakettikleri halde satılamıyorlar, kimi zamanda onlar rakamını haketmiyor diye düşünüyorum.
Renault, Megane RS Trophy adındaki otomobilin hafifletilmiş R26.R’nin varisi olmadığını, ince bir şekilde modifiye edilmiş, sınırlı sayıda üretilecek bir model olduğunu söyledi.
Trophy’nin 2,0 litrelik dört silindirli motorunun gücü standart otomobile göre 15 bg artırılarak 265 bg’ye çıkarılmış. Tork da 20 Nm arttırılarak 360 Nm’ye yükseltilmiş.
Bu değişiklikler sayesinde Trophy’nin 0-100 km/s hızlanma süresi standart otomobile göre 0,1 saniye azalarak 6,0 saniyeye inmiş. Azami hız da 4 kilometrelik bir artışla 254 km/s’ye çıkmış.
Renaultsport mühendisleri standart 250’deki süspansiyonu ve şasiyi değiştirmemişlerse de, otomobil F1’den ilham alan Bridgestone Potenza RE050A tipinde lastiklerle donatılmış.
Tarz değişiklikleri arasında kırmızı detaylara sahip 19 inçlik parlak siyah Speedline alaşım jantlar, hava giriş delikleri ve kapılardaki Trophy çıkartmaları ve standart LED gündüz seyir farları bulunuyor.
Trophy’nin iç kısmına sarı renkte emniyet kemerleri ve detaylar içeren Recaro koltuklar ve motor performansı, hızlanma, tur süresi, g kuvveti hakkında gerçek zamanlı bilgiler veren bir ‘Renaultsport Monitörü’ eklenmiş.
Renault bu modelden 500 adet üretmeyi planlıyor.
standart rs teki süspansiyon ve şase ile trophy'nin aynı fakat Trophy'de Cup şasi ve sport kilitli diferansiyel var amortisörler %7 daha sert ve önde %38 arkada %35 daha dayanıklı. ön viraj demiride normal rs'ten daha kalın (24.2mm),stabilizatörler %13 daha sert.Cup şase sayesinde gövde direnci %15 daha fazla.Ayrıca sarı renk emniyet kemerleri kumaş koltuklu olanlarda mevcut,deri koltuk opsiyonunda kemerler siyah renk oluyor. trophy modelinde cam tavan opsiyonu bulunmuyor.Trophy'de vitesin olduğu ön bölümde aracın seri numarasının bulunduğu plaket vardır. :)
freelife
30-10-2011, 00:08
http://img835.imageshack.us/img835/4533/borars.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/835/borars.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
http://img810.imageshack.us/img810/7917/borars1.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/810/borars1.jpg/)
İLK RESİMDEKİ OĞLUM ,ÖN HAVALANDIRMANIN ORDA YAZIYOR NE OLDUĞU :),YANDAKİ STİCKERLERDA MEVCUT :)
freelife
30-10-2011, 00:25
http://img254.imageshack.us/img254/8169/borars6.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/254/borars6.jpg/)
freelife
30-10-2011, 00:28
http://img256.imageshack.us/img256/691/borars5.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/256/borars5.jpg/)
güzel alet fakat buna 100bintl gibi bir fiyat vereceğime gidip ikinci el az kullanılmıs evo 9 veya 10 alırım
Cliosportve
30-10-2011, 01:37
Demek oluyor ki İstanbula gelmiş Trophyler :D
freelife
30-10-2011, 01:39
Ilk bu depoya geliyorlar sonra dağıtılıyorlarmış bursaya falan ..( hepsini öğrenmiş bora :) )
Cliosportve
30-10-2011, 01:42
yigit merak ediyordu baya inanmamıştı normaldir demişti şimdi o yok
freelife
30-10-2011, 01:44
Siyahıda varmış :)
normal RS motorunun (250 hp'lik) turbo basıncını 0.2 bar arttırarak 2.5 bar'a çıkartmışlar.. hava girişini de revize etmişler..
bi terslik olmasın bu rakamda (2.5 bar)
2 litre motor 2.5 bar basınç ile 450 - 500 hp sınırına yaklaşır yani..
muhtemelen atmosferi de dahil etmişler :)
1.5 + 1 = 2.5 :)
he ama 1.5 de bence çok.
2-3 tane olsun sorun değil type r cupra gibi gazete kuponuyla dağıtılmasında:))
...like no other!!! o artık caddelerin fenomeni.
1.6 cacık rcz ler 85bine satılıyorsa,130bine kadar helali hoş olsun.
Soldan direksiyonlu trophy ler gercekten cok nadide parcalardır her zaman.
Bunlar gelirse düz RS lerin yolu açılmış demektir.
GP monaco ya gelince o başka bir hikaye Megane 1.5 dci kupe de bile o donanım alınabilir. İlla RS olması şart değil.
Parası olan için Trophy ler çok güzel tek sorunu şu olur sıfır 130 a alırsan, ilk sene sonu 100, 2. sene 75, 3.sene 50 şeklinde fiyatı olur :)
Soldan direksiyonlu trophy ler gercekten cok nadide parcalardır her zaman.
Bunlar gelirse düz RS lerin yolu açılmış demektir.
GP monaco ya gelince o başka bir hikaye Megane 1.5 dci kupe de bile o donanım alınabilir. İlla RS olması şart değil.
Parası olan için Trophy ler çok güzel tek sorunu şu olur sıfır 130 a alırsan, ilk sene sonu 100, 2. sene 75, 3.sene 50 şeklinde fiyatı olur :)
megane 2 rs e istinaden bu çizelgeyi çıkardıysanız vede bu araba bi yazılımla 320 hp oluyosa kimse o şekilde bi fiyat düşüşü beklemesin..megane 2 rs yazılımla yada ufak tefek işlemlerle 350 hp lere gelebilseydi o arabayışu anda en ucuz 40 liraya falan alıodunuz..hee hem modifiyeye elverişli hemde şimdiki gibi 27 28 olsaydı başka araba alırmıydınız?
bence bu araba tutar..100 etmez diyenleride anlamıyorum.100 etmezde kaç eder?böyle özel bi araç 50 liraya verseler iyimi?sen git orda fn2 nin 2. eline 50 iste buna 100 çok :) fanatiklik yapmıyalım fn2 nin 2. elinin 50 ettiği yerde bu araba herzaman 150 eder
100 bin olur demiştim
o civar da olur zaten:D
sonra da 3 4 sene sonra yarı yarıa düşer 2.elleri:)
Sportline
30-10-2011, 09:23
Bunu alan ikinci elini düşünmez zaten garajına koyar keyfine bakar...
hey masallh kadran dırek ferrarı :D
Bartu_evo
30-10-2011, 10:01
herkes fiyattan bahsediyorda fiyattan bahsedenler daha ÖTV den etkilenen araçların fiyatlarına bakmamış.Nurburgring rekoru kırmış bir araca göre fiyatı normal. Mitsubishinin evo dan sonra en pahalı aracı nedir ? arada ne kadar fark var ? sağlamlık konusunda mitsubishiyle renault'un ne farkı var ? bir kaç böyle soruyla aracın fiyatının normal olduğu anlaşılır diye düşünüyorum.
herkes fiyattan bahsediyorda fiyattan bahsedenler daha ÖTV den etkilenen araçların fiyatlarına bakmamış.Nurburgring rekoru kırmış bir araca göre fiyatı normal. Mitsubishinin evo dan sonra en pahalı aracı nedir ? arada ne kadar fark var ? sağlamlık konusunda mitsubishiyle renault'un ne farkı var ? bir kaç böyle soruyla aracın fiyatının normal olduğu anlaşılır diye düşünüyorum.
Yahu forumların genelinde var bu...İnsanlar toros broadway düşünüyor renault deyince... Reno'ya 100 bin mi verilir gibi SAÇMA yorumlar geliyor doğal olarak...İnternette bir yazınca bile insan aracın başarısını anlayabiliyor aslında ama işte.....
Arkadaslar renault bu araclari kar amacli getirdigine inanmiorum ben marka prestiji adina gelen araclar.
Fiyat 100 civarinda olucaktir otv zammindan sonra.
100bin liraya bu araci alacak olanlar zaten hobi amacli 100bin lira harciyabilicek adamlardir parayi zar zor toparlayan adamlar diil. o yuzden alicak adam zaten alicak
100tlye golf R alırımtıpı bıle guzel dııl bence arabanın
Trophy gibi sınırlı sayıda üretilmiş olan spor modelin türkiye'ye getirtilmesi Reno TR için büyük prestij olacak..
Bu demektir ki 1.6 DCi 130 hp lik modelleri de göreceğiz ülkemizde :D :D
100tlye golf R alırımtıpı bıle guzel dııl bence arabanın
Knka herkes golf r alirsa ne esprisi kalir ki otv den once golf r sifir 136 idi suan dusunmuk istemiorum
Bu arada sen drifte dogru ilerlesene birader takilma buralarda ahaha
megane 2 rs e istinaden bu çizelgeyi çıkardıysanız vede bu araba bi yazılımla 320 hp oluyosa kimse o şekilde bi fiyat düşüşü beklemesin..megane 2 rs yazılımla yada ufak tefek işlemlerle 350 hp lere gelebilseydi o arabayışu anda en ucuz 40 liraya falan alıodunuz..hee hem modifiyeye elverişli hemde şimdiki gibi 27 28 olsaydı başka araba alırmıydınız?
bence bu araba tutar..100 etmez diyenleride anlamıyorum.100 etmezde kaç eder?böyle özel bi araç 50 liraya verseler iyimi?sen git orda fn2 nin 2. eline 50 iste buna 100 çok :) fanatiklik yapmıyalım fn2 nin 2. elinin 50 ettiği yerde bu araba herzaman 150 eder
trophy cok ozel aractır eger normal megane rs 120 ıse buna hıc dusunmeden 130 verılır garaja kapanır.
Simdi senin deger dususu konusuna gelince cok uzatmadan yazayım. Bir defa markanın tuketici gozundeki degeri cok onemli. VW ve Honda ultra arabalar mı uretiyor hayır ama 2.elde deger kaybı az.
Modifiye edilebilirliği çok kafaya takma, Tr de en cok deger kaybı yasayan 2 firma reno ve pejo bu isin kendileri bas sorumlusu. Sorunu hıc baska yerde aramasınlar.
2008 de 45 TL olan 207RC yi 33 ten, 69 lira olan Clio RS i de 2 sene satamayıp 42.5 tan sıfırlarını fabrıka olarak sen satarsan. Ondan sonra o arabanın 2. elinden hayır beklemeyeceksın.
Hic 40 liraya, fabrika elinde kalmıs tayyar satın alan olmuş mu hayır.
100bin liraya bu araci alacak olanlar zaten hobi amacli 100bin lira harciyabilicek adamlardir parayi zar zor toparlayan adamlar diil. o yuzden alicak adam zaten alicak
aynen olayın ozu bu dur.
Bartu_evo
30-10-2011, 11:01
bir de renault'un motor sporlarındaki tecrübesi çoğu markalarda yok kesinlike bunu göz önünde bulundurmak lazım. Buarada hiç renault marka aracım olmadı :) çok savundum fiyatıda yanlış anlaşılmasın.
reno güzelmiş gerçekten ama 100 bin verilirmi tartışılır onada reno severler verir biz hondacılarda çok para deriz :) burdada dönmüş hemen konu honda reno olmuş aslında bakılırsa honda mühendisleri bilmiyormu ağır turbolu araba yapmayı tabiki biliyorlar prensip meselesi bunlar bu yüzden kıyaslamak reno şöyle honda böyle demek mantıksız olur kimisi araba yürüsün gerisi önemsiz der kimisi konfor iç aksam derdindedir kıyaslamalar cork farklı kulvarlarda olur ben honda sever birisiyim nedeni şudur devir dönmeyi küçük motor ile yüksek güç çıkarması yolda yürümesi hoşuma gidiyor ama renocular pek bi atarlı giderli :) bu aracın rabiki 2.0 turbo olması nedeniyle turbo type-r dır honda olarak buyrun yol orda :) bu benim kıyaslamamdır çünkü arabadan bunu beklerim kimside çıkar konfor der malzeme der ayrıdır.. :)
ben vermem 100 bin lira :)
trophy cok ozel aractır eger normal megane rs 120 ıse buna hıc dusunmeden 130 verılır garaja kapanır.
Simdi senin deger dususu konusuna gelince cok uzatmadan yazayım. Bir defa markanın tuketici gozundeki degeri cok onemli. VW ve Honda ultra arabalar mı uretiyor hayır ama 2.elde deger kaybı az.
Modifiye edilebilirliği çok kafaya takma, Tr de en cok deger kaybı yasayan 2 firma reno ve pejo bu isin kendileri bas sorumlusu. Sorunu hıc baska yerde aramasınlar.
2008 de 45 TL olan 207RC yi 33 ten, 69 lira olan Clio RS i de 2 sene satamayıp 42.5 tan sıfırlarını fabrıka olarak sen satarsan. Ondan sonra o arabanın 2. elinden hayır beklemeyeceksın.
Hic 40 liraya, fabrika elinde kalmıs tayyar satın alan olmuş mu hayır.
renonun değer kaybı tutulmayan modellerinde var..ona kalırsa honda city de güzel değer kayıplarıyla satılıyor bunlar her firmada var.wv demişsin toureglerin fiyatlarını bilirsin daha büyük bi değer kaybı olamaz heralde...marka olarak değil model olarak değer düşme olur bence.sen elinde dizel megane yada clio kalan yada buyuk zararla satılan gördünmü ben görmedim..
modifiye edilebilriliği kafaya takma derken?sence megane 2 rs tipi konforu vede güvenliği yüzündenmi o kadar değer kaybetti?onun gibi fren mesafesi olan bi honda varmı?bugün megane 2 rs in değer kaybındaki en büyük etken motorunun modifiye için çok uygun olmamasıdır bu bir gerçek.
renonun değer kaybı tutulmayan modellerinde var..ona kalırsa honda city de güzel değer kayıplarıyla satılıyor bunlar her firmada var.wv demişsin toureglerin fiyatlarını bilirsin daha büyük bi değer kaybı olamaz heralde...marka olarak değil model olarak değer düşme olur bence.sen elinde dizel megane yada clio kalan yada buyuk zararla satılan gördünmü ben görmedim..
modifiye edilebilriliği kafaya takma derken?sence megane 2 rs tipi konforu vede güvenliği yüzündenmi o kadar değer kaybetti?onun gibi fren mesafesi olan bi honda varmı?bugün megane 2 rs in değer kaybındaki en büyük etken motorunun modifiye için çok uygun olmamasıdır bu bir gerçek.
megane 2 rs le megane 3 rs in motorundaki farklar hakkında bilgin var mı?
neyse megane 2 rs buranın konusu degil.
Modifiyeye çok uygun degil derken, Tr deki 2005-2008 arası bazı talihsiz uygulamaları soyluyorsan evet ama bu anda megane 2 rs ler 400 HP seviyesine cok rahat geliyorlar.
GokhanRS
30-10-2011, 11:59
boşuna araştırmayın ben turbo ile detayı yazayım.
megane 2 rs
9.0:1 sıkıştırma 14T turbo 0.8 bar 225 hp
megane 3 rs
8.5:1 sıkıştırma 15T turbo 0.8 bar 250 hp
megane 3 rs tropy
8.5:1 sıkıştırma 15T turbo 1.0 bar 265 HP
ayrıca ingilterede megane 2 rs araca megane 3 rsin 15t turbosunu taktılar ve 0.8 barda oda 250 hp civarı verdi. yani megane 3rs egzantrik ve turbosu biraz değişime uğramış ve ecu mapi chiplenmeye daha uygun olduğunun bilgileri paylaşılmış meganesport co uk forumunda
megane 2 rs le megane 3 rs in motorundaki farklar hakkında bilgin var mı?
neyse megane 2 rs buranın konusu degil.
Modifiyeye çok uygun degil derken, Tr deki 2005-2008 arası bazı talihsiz uygulamaları soyluyorsan evet ama bu anda megane 2 rs ler 400 HP seviyesine cok rahat geliyorlar.
bi yazılımla ne kadar güçlendirilebiliyor?
komple egzoz cai + yazılım + intercooler vs ne kadar artı veriyor?
megane 3 ün motorunu tabiki bilmiyorum ama yazılımla aldıkları gücü izledik ona istinaden söylüyorum..megane 2 rs de o şekilde bişey görememiştim
hakan_akin
30-10-2011, 12:03
hakikatenn bu forumda anlayamadığım insanlar var :D komedisiniz ben o kadar etmez dedim renoya olan güvensizliğimi söyledim ama sanki ben honda fanatiğiyim ki hiç honda falan yazmadım yada kıyaslama yapmadım hiçbi arabayı şu araba bu kadar bu araba bu kadar da demedim avatarıma bakan bana salça oluyo yok fn2 imiş yok beygirler yok paralar can sıkıntısınamı sarıyonuz bana anlamıorum
not: ben fn2 ye 75 istiyom kardeşim :D
bi yazılımla ne kadar güçlendirilebiliyor?
komple egzoz cai + yazılım + intercooler vs ne kadar artı veriyor?
megane 3 ün motorunu tabiki bilmiyorum ama yazılımla aldıkları gücü izledik ona istinaden söylüyorum..megane 2 rs de o şekilde bişey görememiştim
stage 2 yazılım ile 295-300 HP
yazılım + hibrid turbo 340 HP
yazılım + forged internals + turbo 400 HP
dunyanın en verımlısıdır demıyorum ama bu anda ibre megane 2 rs lehine dondu artık.
Bir de megane 2 rs in kısmetini kapayan, kapatılamayan ASR siydi, şimdi o sorunda çözüldü yazılımla istediğin gibi ayarlıyorsun.
Konuyu dağıtmayım, megane 2 rs le ilgili bilgi istersen memnuniyetle yardımcı olurum
Ufak bir megane 2 rs videosu ekleyim
S7uvFlNklcw
GokhanRS
30-10-2011, 12:09
ozan abi resimler için teşekkür ederim.
neyse benim yalan söylemeyeceğimi bi nebze anlayanlar oldu umarım :)
aradık reno yok diyo. yok gelmemiştir feyk haberdir v.s ben geldiğinden emin olmasam konuşurmuyum konu açıp rezil edermiyim kendimi. esnaf adamız.
Turboğuz54
30-10-2011, 12:20
Bence cok güzel bi arac hakkını verir yani :)
bak ne güzel diyosun kardeşim şimdi yani bu olaylar daha yeni çözüldü bu araba çıktıgında bu olaylar olsaydı bi yazılımla 290 hp olabilseydi inanki bu araba şimdi bu paralara alınamazdı..
Cliosportve
30-10-2011, 12:28
Video çok güzel yav 10 kere izledim :)
Focus rs de siparişle getirttiliyordu....
Kaç liradan satıyordu otokoç? Golf r daha çok sattı ondan sanki
freelife
30-10-2011, 13:09
ozan abi resimler için teşekkür ederim.
neyse benim yalan söylemeyeceğimi bi nebze anlayanlar oldu umarım :)
aradık reno yok diyo. yok gelmemiştir feyk haberdir v.s ben geldiğinden emin olmasam konuşurmuyum konu açıp rezil edermiyim kendimi. esnaf adamız.
boraya borçluyuz bu teşekkürü 10 yaşındaki bilgi birikimiyle gidip bekçileri ikna edip trophy e bindi yaa ,allah oğluma daha iylerini nasip etsin inşallah ...
reno'nun bana kötü süprizi oldu bu durum.trophy'nin kodu kaç acaba biliyomusunuz kaçıncı seri olduğunu?
Özgür Ozan
30-10-2011, 14:02
fiyatı pahalı bulanlar sadece açıp şu listede nürburgring i hangi arabalardan daha hızlı dönmüş bi baksınlar:)
List of Nürburgring Nordschleife lap times - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nürburgring_Nordschleife_lap_times)
ProdriveSTI
30-10-2011, 14:11
fiyatı pahalı bulanlar sadece açıp şu listede nürburgring i hangi arabalardan daha hızlı dönmüş bi baksınlar:)
List of Nürburgring Nordschleife lap times - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nürburgring_Nordschleife_lap_times)
Arkasında honda var o da nsx-r :D
Renault Megane R.S. Trophy - Caméra embarquée - Record at the Nürburgring Nordschleife - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=TKyfmUJUzK8)
Gerçekten çok dengeli bir araç yüksek hızlarda bile direksiyon nereyi gösterirse o yöne gidiyor körfezde napar acaba:)
Cliosportve
30-10-2011, 14:14
Arkada kalanları görünce baya şaşırır çoğu insan doğal olarak :)
çok iyi zaman yapmış alınır bu araç :)
sarı toros bu sarı toros
Bire bir aynı :D :D
http://www.renault15-17.net/r15r17/r12ts.jpg
http://www.topgear.com/uk/assets/cms/1be1c016-eb05-40a9-8a43-ee2ed501731f/Large%20Image.jpg?p=110613_04:44
GokhanRS
30-10-2011, 15:01
hahaha bu çok iyidi. ama sırayı bozmayalım bu var arada.
http://www.allvehicles.co.uk/liquid_yellow_r26lux_004.jpg
Arkada kalanları görünce baya şaşırır çoğu insan doğal olarak :)
sarı toros bu sarı toros
Biri çıkar şimdi eşşeğe altın semer vursalar eşşek yine eşşek der :D
Focus rs de siparişle getirttiliyordu....
Kaç liradan satıyordu otokoç? Golf r daha çok sattı ondan sanki
Evet siparişle geliyor.120 liralı rakamlar telaffuz edilmişti yanlış hatırlamıyorsam.
Tr'de 3 tane var.serdar bostancıda birisi diğeri fordun özel günlerde kullandığı festival aracı diğerinin sahibi bilinmiyor(yada ben hatırlammıyorum kesin olmamakla birlikte bir kiralama şirketinin sahibindeydi). Golf r daha çoktur.Ama rs daha özel hissettiriyor.
dizel golf R paketli 90 bin ediyorsa kusura bakmayında bu araca 100 bin verilir
reno nun övündüğü araç bu olsa gerek :D enteresann nerde o eski renolar :)
pistte typerdan 40 sn daha ıyı megane tropy
Güzel araç, para olsada alsak...
toro-S'e bak hele pistte neler yaparmış :D :D
bence alınabilir ama alper abinin eklediği videodaki beyaz rs ne trophy ne megane 3 bırakmadı gözümde video süpermiş gerçekten :p
Megane ları hiç beğenmezdim ta ki bunları görene kadar. Bence şidmiye kadar üretilmiş en güzel megane...
orhan_guney
22-08-2012, 16:14
çok can yakarmış gibi görünüyor.
konunun tamamını tek tek okumadım belki konuşulmuştur,facelift rs ler trophy ile aynı oldu güç olarak.mekanik olarak bir farklılık yok hatırladığım kadarıyla normalle trophy arasında? tekrar özel versiyon çıkaracaklardır muhtemelen yakın tarihte..
emretorlak
22-08-2012, 18:44
sasuta iyi hortlaşmışsın 1 yıl önce konuşulan bir arabayı
erhanarici18
22-08-2012, 21:01
motor nasıl acaba önü açık mı
stage 3-4 cupra golf r ile yürüyebilirmi ki
PashaVTS
23-08-2012, 16:06
Reno nedense beni pek cezbetmiyor ....