Orijinalini görmek için tıklayınız : saxo2 vs type r vs vtec...
taze taze vıdeolar bu geceden..
http://www.youtube.com/watch?v=VZuo_X-pCzs
saxo2 vs type r...
http://www.youtube.com/watch?v=-HZlBH-xjOE
yıne saxo2 type r
http://www.youtube.com/watch?v=M4GflkZ6W9M
buda artık klasıklesen saxo2 vs vtec:D
Shadow_Dancer
09-11-2007, 00:20
maşallah saxo güzel yürüyor
aaa helal bnm eski velete ii tutunmuş typer a :)
tunbullah
09-11-2007, 00:23
masallah masallah saxo gusell gıdıyor kımınn elıı deydıyse elıne saglık:):)
cai var bıde 16 jant var...
cai var bıde 16 jant var...
maşallah dielim o zmn çağlara
yahu o vts bi garip güzel yürüo ya harbi maşallah tütütü :D
Istilldo
09-11-2007, 01:03
eyv. arklar sagolun,,
typer 2004 model,, 2 deneme hariç hep 2 kişi vardı içinde onu da belirtiyim,,
tütü senin ses de fena oldu valla :)
15" leri takınca ölümsüz bitmeyen denemelerimiz de başlıyacak herhalde :)
eyv. arklar sagolun,,
typer 2004 model,, 2 deneme hariç hep 2 kişi vardı içinde onu da belirtiyim,,
tütü senin ses de fena oldu valla :)
15" leri takınca ölümsüz bitmeyen denemelerimiz de başlıyacak herhalde :)
haftasonuna ne kaldı surda ben artık her gun vıdeo kayarım bı uc hafta gectıkten sonra vıdeolar kesılır buyuk ıhtımal...:) arabalarda sekman komp. yatak kalmayacak sayemde:D
gusel tutunmus typere saxo:)
keske az daha net olsaydı.:)
bi tebrıklerde benden gelsin...
Sinan'S2k
09-11-2007, 03:44
Çağlar ne gidio be senin alet öle type-r la fln, hoşuma gitti, tünay sen ne zaman geçicen
çağları artık ayıp oluyor ama vtec dedik bağırmıza bastık :D
ben şu typerı ayarlıyım ya camı gelmiştir herhalde artık :D:D:D
tunay gerçekden de klasık bı vıdeo saxo ve vtı goruntude hep aynı :D:D:D:D:D olsun sevıyoruz hondayı
goruntu hep aynı mı ? naptın kaan basa mı aldık headersı :D dıger vıdeolarla olan farka baksana...
sınan bugun 15 lerı takıyorum bu aksamda bı vıdeo cekerız artık yanayana gıttık gıttık...yoksa umutlar tukenıyo:D
tunay gelınde pazar gene çağlarla oturalım sonra sıkmaya çıkalım bıdaha
ben bilmiyodum headers olayını
çekimler hep gunduz olsa :D:D:D
tunay dur ya videoyu tam izlemedım başına bı baktım şöle typerdan çekilmiş hehe ben senın araba sandımdı ama trafik engel olmuş sankı bidaha ısterız
Istilldo
09-11-2007, 22:10
eyv tenk u :)
eyv tenk u :)
çağlar videodan çok anlaşılmıo hangi viteste bastınız kaça kadar bastınız bide kaç boy geçildin
PROMINENT
10-11-2007, 00:02
video görüntüsü zor ama saxo işte :)
çağlar videodan çok anlaşılmıo hangi viteste bastınız kaça kadar bastınız bide kaç boy geçildin
+ben
ayrıntılı bi yorum alalım;)
vtec saxo denemeleride bizim bi zamankı denemelere benzedi :hahaha::p
Öncelikle cagların araba gerçekten normal saxolar gibi yürümüyor fark baya var. güle güle kazasız belasız kullan abicim..
Çok saglıklı bi deneme olmadı aslında benim typeR degil gerçi ama sahibi bu siteye üye degil, onun adına yazıyorum.1 .vitesde basıldı hep. TypeR ın 3. vites çort oldugu için kullanan arkadaş biraz vitesleri atamıyor..tünaylarda biliyor :) Ayrıca TypeR da maşşallah arka koltuklara kadar doluymuş yaylar amörtisörler kolon falan vardı araba, önceden planlı bi deneme olmadıgı için. bu şekilde 2 3 boy falan tabi bide artı yanı typeRın 16 jant olmasıydı..
Istilldo
10-11-2007, 12:14
ilk 3 vites gayet güzel yanında kalıyorum ,, ben 4 e atınca ufaktan gitmeye başlıyo 4ü bitirdiğimde ben 180lerde 1.5-2 boy oluyo devam ettikce gider sonra.. gerçi bütün denemeler birbirinden farklı oldu çok sağlıklı olmadı,, biz çevreyolunda 2 dende bastık 1'den basmak benim için daha avantajlı oluyor,, typer ın vitesler çok kısa :)
teşekkür ederim fatihcim,, senin araba oldugu zaman onlada gazlarız,, maksat action olsun :)
çağlar tak bi kısa çoştur makıneyı:)
ilk 3 vites gayet güzel yanında kalıyorum ,, ben 4 e atınca ufaktan gitmeye başlıyo 4ü bitirdiğimde ben 180lerde 1.5-2 boy oluyo devam ettikce gider sonra.. gerçi bütün denemeler birbirinden farklı oldu çok sağlıklı olmadı,, biz çevreyolunda 2 dende bastık 1'den basmak benim için daha avantajlı oluyor,, typer ın vitesler çok kısa :)
teşekkür ederim fatihcim,, senin araba oldugu zaman onlada gazlarız,, maksat action olsun :)
tabi abi önümüzdeki hafta bakalım güzel bi gün ayarlayalım ;)
maşallah çağlar, akının anlattığı kadar varmış
caglarin arabasi yurumesi gerektigi gibi gidiyor;
masallah,
ayarsiz bakimsiz gti ve vtsleri baz alirsaniz yanilirsiniz...
Buğra A.
24-11-2007, 14:56
Valla tebrik ederim.Saxo VTS ve 106 GTI gerçekten başarıyla üretilmiş Fransız araçlarından bir tanesi.Doğru yüklendiği zaman güçleri beni bile şaşırtıyor açıkçası.