Orijinalini görmek için tıklayınız : Volkswagen Bora Motor&Şanzıman takozları
Volkswagen Bora motor ve şanzıman takozlarına ihtiyacımız var serviste çok fazla ücret istiyorlar acaba servis dışında temin edebileceğimiz bir yer vs. varmı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
tdipower
29-10-2011, 22:00
kulakların foto varmı?
Şu anlık yok ancak çeker eklerim sorunun bununla alakası varsa araç 16 valf olan modelinden
tdipower
29-10-2011, 22:05
sorun nedir peki
Yok yok hani fotosu varmı diye sordunuz ya bende acaba 8 ile 16 valf lerinki farklımı diye düşündüm o yüzden söyledim.Fotoları çeker eklerim.
tdipower
29-10-2011, 22:07
yanlış anladınız sorunun bununla alakası varmı dediniz ya :) ondan sordum sorun nedir diye titreme falan mı var acaba?
:D
Aslında şöyle sorduğunuz sorunun valf lerle bir alakası varmı acaba diye düşünerekten 16 valf diye belirttim hani 8 valf olan modellerde belki farklı takoz 16 valf olan modellerde farklı takozlar kullanılmıştır belki diye düşündüm ama çorba oldu mevzu :)
Sorun motor kulağının birini koparmış.Araç sahibi zaten özel servis sahibi titiz biri hepsini değişmek istiyor yani sorun aslında sadece bir tanesinde oda kopuk
tdipower
29-10-2011, 22:15
özel servis sahibi bence uygun fiyata temin etmeli :D ilginç
Valla bilemiyorum burada servis dışında vw yedek parça satan bir yer yok belki o yüzdendir telefon numarası vs. olsada yeterli.
tdipower
29-10-2011, 22:30
benim sürekli parça aldığım yer var oraya uğrar sorarım haftaiçi :)
Çok teşekkür ederim haber beklicem
hddsheriff
30-10-2011, 01:12
0544 549 72 44 mehmet beye ulaş. uğurun selamı var de yardımcı olsun sana :)
Volkswagen Bora motor ve şanzıman takozlarına ihtiyacımız var serviste çok fazla ücret istiyorlar acaba servis dışında temin edebileceğimiz bir yer vs. varmı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
internette onlarca site var parça satan..
denenebilir..
İnternetten bir iki firmaya ulaştım elimizde yok - kalmadı dediler bir iki firma numarası daha aldım yarın onlarıda arayacağım.
hddsheriff teşekkür ederim yarın arayacağım.