Orijinalini görmek için tıklayınız : Vanalı Egzoz Sistemi Hk.
Arkadaşlar,abiler egzoz konusunda yardıma ihtiyacım var. Durum şu aracım 1.4tsi egzoz sesi konusunda sonunda istediğim egzoz sesini buldum sevdiğim abimin yardımıyla :) ancak sorun şu araca annem babam kısacası ailem biniyor kızılay-bahçeli gibi polislerle sıkıntı yaşayabileceğim yerlere mecburi giriyorum. Vanalı sistemlerde anladğım kadarıyla ses belli yani benim yapacağım egzozun sesi olmayacak buna nasıl bi çözüm bulabilirim böyle bir sistem var mıdır?
Özetlemek gerekirse; egzoz benim istediğim şekilde olsun ve istediğimde sesi kesebileyim istiyorum,nedir bunun çözümü?
Bu şekilde bi ürün buldum bu aradığım şey midir?
Opel Son Susturucu 150 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 61347647 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-vanali-uzaktan-kumandali-slincer-61347647/detay/)
erhanarici18
29-10-2011, 23:05
http://www.techturkey.com/forum/modifiye-parcalari/97135-her-olcude-qtp-cut-out-satilik.html
bunu bi incele kesinlikle fazlasıyla işini görürür
şimdi ben bu cut out olayını şöyle anladım -ismine ve sistemin fotolarına dayanarak- egzoza istenilen bi yerden yapılıyo ister burdan çıkıyo gaz peki gaz çıkışı burdan olunca sesli olmaz mı egzoz
deniz bugün remusu söktüm.golf gt birebir egzozu.düşünürsen basını agrıtmaz tavsiye ederim.yok sesi ac kapa olsun diyorsan cut out.ama ugrastırabilir bizim araclarda yan geldiği için son susturucu.istersen bi de resonator var orta susturucu yerine.ikisiyle fazla olmayan,rolantide farkedilmeyen ama bastığında cıkan bi ses olur.
onur benim tsi da şuana kadar beğendiğim tek bi egzoz oldu birebir onu yapıcam,sorun şu ki istediğimde bu sesi kesebilmem gerek ama dediğim gibi ses benim istediğim ses olmalı. anladığım kadarıyla cut out da böyle bi imkanım yok?
erhanarici18
29-10-2011, 23:14
şimdi ben bu cut out olayını şöyle anladım -ismine ve sistemin fotolarına dayanarak- egzoza istenilen bi yerden yapılıyo ister burdan çıkıyo gaz peki gaz çıkışı burdan olunca sesli olmaz mı egzoz
cut out videoları da mevcut ben uygulamasını görmedim ama yorumlara bakarsak işe yarayan bişey bende düşünüyoeum bundan
yani benim esas istediğim egzoz da istediğim ses varken -cut out'un verdiği ses diil- vanalı bi sistem nasıl yaparım var mı böyle bi imkan
onur benim tsi da şuana kadar beğendiğim tek bi egzoz oldu birebir onu yapıcam,sorun şu ki istediğimde bu sesi kesebilmem gerek ama dediğim gibi ses benim istediğim ses olmalı. anladığım kadarıyla cut out da böyle bi imkanım yok?
ac kapa ac kapa bilmiyorum oyuncak gibi :)
nasıl bi sesti o neler varmıs aracta,sade sonmu varmıs ara borular vs vs
nasıl tarif etsem,al devirlerde fazla bi ses yok üstlere oranla tok diğer duyduklarıma göre ve üstlerde turbonun üfürmesiyle karışıyo ses hafiften.. rölanti de belli ediyo kendini biraz falan.. tam olarak aradığım şey kısacası :D
nasıl tarif etsem,al devirlerde fazla bi ses yok üstlere oranla tok diğer duyduklarıma göre ve üstlerde turbonun üfürmesiyle karışıyo ses hafiften.. rölanti de belli ediyo kendini biraz falan.. tam olarak aradığım şey kısacası :D
ne takmıs sona,sadece sonmu vardı?orta filan
erhanarici18
29-10-2011, 23:19
Vanalı egzoz seat leon 2011 | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/vanali-egzoz-seat-leon-2011/3756669)
son 10 saniyeyi iyi izle cut out olayı tam manasıyla belli oluyo vana açıkken senin egzozdan ses çıkıyo abartılı şekilde kapalı iken sesiz bi şekilde çıkıyo ara borudan
ne takmıs sona,sadece sonmu vardı?orta filan
sadece son var ben belki üstüne bi de orta ekleyebilirim henüz ona karar veremedim
Vanalı egzoz seat leon 2011 | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/vanali-egzoz-seat-leon-2011/3756669)
son 10 saniyeyi iyi izle cut out olayı tam manasıyla belli oluyo vana açıkken senin egzozdan ses çıkıyo abartılı şekilde kapalı iken sesiz bi şekilde çıkıyo ara borudan
bunu izlemiştim,yani cut out benim egzozun üstüne takılıyo açınca sessiz kapayınca kendi egzoz sisteminin sesi oluyo? ya da açma kapama durumu tam tersi işte her nasılsa? :D
erhanarici18
29-10-2011, 23:24
sadece son var ben belki üstüne bi de orta ekleyebilirim henüz ona karar veremedim
bunu izlemiştim,yani cut out benim egzozun üstüne takılıyo açınca sessiz kapayınca kendi egzoz sisteminin sesi oluyo? ya da açma kapama durumu tam tersi işte her nasılsa? :D
senin aradığında bu değilmi
QTP nin bu güne kadar sorunsuz çalışanını görmedim. Çevremde en fazla kullanan 6 ay kullanabildi :) Onun için tercihine göre sesli yada sessiz bi eksoz yapıp kullanmanı tavsiye ederim
o verdiğin ilan aşırı dandikduruyor ya :/ gerçi görünmeyecek altta ama garip
gördüğüm kadarıyla bu sistem vanayı kapadığında gazı normal egzoza verip susturuculardan geçmesini sağlıyo vana açıkken gazı direk kendi dışarı verip sesli olmasını sağlıyo yanlış mıyım?
mtahakorkmaz
29-10-2011, 23:29
ee peki warex marka kullanan varmı oda sorun yaratıyormu?
Vanalı egzoz mersedes c 180 2011 www.egzozmarket.com | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/vanali-egzoz-mersedes-c-180-2011-wwwegzozmarketcom/3639535)
bu video galiba anlatmama yardımcı olucak,şimdi ben istiyorum ki bu zımbırtı takıldığında ses vermeye diil sesi kesmeye yarasın yani,ben egzozumun sesini seviyorum ama istediğimde sesi kesebilsin istiyorum. :D
golfcu0101
29-10-2011, 23:43
vallaha cut out larda bildigim kadari ile ister sesi son susturucunuz sesli veriyor ister cut out veriyor bende focusum icin kumandali olarak düsünüyorum adanaya ilk gittigimde yapacam kismetse deneriz mevcut ses bozulursa söktürür vazgeceriz:):)
valla sesi kesebiliyosa lazım olan şey o :) bi araştıralım bakalım..
golfcu0101
29-10-2011, 23:49
canlisini bi cok markada gördüm iyi kötü ama bildigim tek sey ekzozcunun isciligi abi verim alabilmek icin
Qtp yaptım araca 250 liraya mal oldu hatta 76 komple yaptırdım ortadan qtp li 76 lık direk cıkış araç turbo oldugu icin cok sevdi boyle sistemle şehirde kapalı şehir dışı fln polis yokken acık +16,4 beygir verdi dyno ile bunu belirledik =) gelelim varex konusuna polis illaki kıllık yapabilir egsoz ucundan araba baglanıyor bu devirde 76 lık tek cıkış görüp kıllık yapar ama cift cıkış daha cok avantajlı