|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: JETTA
|
benim aracın güç ve tork eğrisi alttaki resimdeki gibi.
1750 den itibaren 4500 e kadar maks. tork yani 240 nm dun dynoya girdim vwtech bostancı da . ilkan ustanın orda guç ve tork eğrileri aşaıdaki gibi. guç fena değil, ama tork hem az hem de 4500 civarlarında başlıyor (teker torku 196 diyor. 1.15 ile çarpsan 225NM ediyor ) yorumlayabilir misiniz? araç DSG şanzıman 1.4 tsi twincharge 170 ps . ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
acaba SC duzgun basmıyor mu?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: clio rs 172, leon cupra tfsi
|
İlkan abi'ye sorsaydınız bi keşke, acaba wg de mi sorun var, sc de mi sorun var..
Belki hiç sorun yok, VW katalogda biraz iyimser göstermiş verileri.. Orda başka ölçülen stock 170 tsi var mıydı, grafikleri karşılaştırma imkanınız oldu mu? __________________________________ if in doubt, flat out. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 | |
![]()
|
burada sormayı düşündüm zaten dünkü denemelerde de altlarımın hepten boş oldugunu görünce iyice kıllandım
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
abi tork sanki biraz engebe yaşamış ama sonuç kötü değil gayet iyi çıkmış araba ama bi karşılaştırma olabilir ilkan abiyle konuşsaydın keşke onu
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: clio rs 172, leon cupra tfsi
|
Hala İstanbul'daysanız bir danışın derim.. Bir de başka standart 170 lik TSI ölçüldü ise onların grafiklerine bakmayı rica edebilirsiniz..
__________________________________ if in doubt, flat out. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
stock golf gt ler 193 hp çıkıyordu dyno'larda, bir kaç tane de paylaşılmıştı, anıl görürse hatırlar. Onur'un gt'de öyle cıkmıştı sanırım.
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#10 |
![]()
|
güç te sorun yok. tekerde 159 hp görünüyor. yaklaşık 180 civarı çıkıyor. gt lerde 185 civarı çıkıyor. katsayıya göre 193 de denilebilir.
araç maksimum gucunu sadece turbo ile veriyor normalde. 3500 den sonra zaten SC çalışmıyor. ama tork enteresan. SC nin daha fazla tork sağlaması gerekir diye düşünüyorum |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
1.1 onden çekis çarpan 1.2 çarpan arkadan itis
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: LeoN tsi, E39 530d
|
Birebir aynı şekilde çıktı bulamadım ama diğer tsi dyno verilerinde vw nin gösterdiği kadar ip gibi tork olmasada hatrı sayılır şekilde düz gidiyor grafikte ayrıca eğrilikten ziyade geç geliyor yani 2000lerde maksimuma ulaşması gerekiyorken 5500lerde oluyor bu durum.
Supercharged pek görevini yapmıyor gibi. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#14 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Aracı şehir içi kullanımda alt devirlerde sc nin sesi biraz kullandıktan sonra hatrı sayılır derecede gelmesi lazım sizde geliyormu ses varmı camı açtıgınızda duyulabilen bir ses vızıltı gibi...
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: VW Golf GT & Yaris D4D MMT
|
kardeş şu adamları severim. buna da bir bak istersen; Powertrain Performance Graph for Volkswagen Golf GT -06 (125 kW)
bu da 103 kwlık motorun Powertrain Performance Graph for Volkswagen Golf 1.4 TSI -06 (103 kW) __________________________________ 2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#17 | |
![]()
|
çok karışık motor bu yaaa. 80 turlu bileşen var. kafamı bi milyon yapıyor
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: sold: meggy 1.6 turbo, clio 182, mustang gt 4.6 V8 bought allroad 2.7 TT
|
araba normal turbolu gibi davranmis...
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#19 | |
![]()
|
dsg olmasından dolayı dynoda yanılgı vs bi durum olmaz heralde. yok hoca yok. dondum dondum en başa geldim. hatırlıyosan aylar once de vwturk de alt devirlerim ile ilgili konu açmıştım. unutmusum bile o mevzuları. o zamandan beri devaö ediyor belki bu durum |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |