|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaslar s.a aracim 1.8T quattro a4 180 hp lik model chipledik birde turbo istiyor araba mecvut turboyu buyutmek ne kadar mantiklidir tskr ederim simdiden
__________________________________ acık yavaş sür lan şu arabayı eşşoleşşek |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Çok mantıklıdır
Çok ta fazla yapılmış örneğini görebilirsiniz.. (ben dahil)Önce bi tanışabilirdik tabii... Araç kaç model ? motor kodu nedir ?? __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
![]() Kayseriden ahmet ben Aracim 2000 model b5 kasa 1.8T Q motor kodunu bilmiyorum ama orjinal 180 lik motor __________________________________ acık yavaş sür lan şu arabayı eşşoleşşek |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: Kara Tren (Greenpeace) CUPRA :)
|
forumu araştırırsanız 1.8 t motorlar hakkında bir çok açılmış konu var çoğu sorunuzun cevabını bulursunuz bulamadıklarınıza biz yine burdan yardımcı olalım
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: CUPRA R
|
kardeşim içini büyüttüğün zaman basınçta kayıplar olabilir aracın auq motorsa sendeki turbo k03s turbonun tamir takımını değiş yeterli bence güzel bir yazılımla 240 hp civarı alırsın buda yeterlidir
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 1.8t gt35 ---e39 m5--audi s3 8L--octavia RS
|
elimde orjinal turbosu var çok temiz eğer düşünürsen...
__________________________________ 0-400 = 10.4sn. AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS = ![]() ![]() ![]() E39 ///M5 ![]() ![]() ![]() AUDİ S3 8L ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: bmw 320, Audi a4 1,8 t Quattro
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
Motor kodu gözle görülecek kadar açık şekilde yazıyor kaputu açınca (yavuzun arabadan hatırlıyorum), bi bakabilirseniz bi zahmet bilgililer/tecrübeliler daha çok yardımcı olurlar
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
turbonun tamir takımını değiştirmesi araca hp kazandırmayacak sonuçta herhangi bi yağlama problemi gibi bi sorunu varsa sadeceonu gidermiş olacaktır |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
Ahmet bey, Emrah beyin eski aracı olan siyah 1.8 T quattro şu an sizdeki araç herhalde? Plakada ED 411 olması lazım. Havalar düzelince ve arabanızın eksiği giderilince müsait bir zaman roll düzenleyelim olur mu? Aracınızla denemek istiyorum. Stock 180 hp polo gti.
__________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: MK4GTI212
|
150bg 1.8tlerde k03 180bg 1.8tlerde k03s var eğer araç yazıldığı gibi orjinalden 180ise k03s olması yanlız büyük turbo takmak sadece turboyu al tak şeklinde olmuyor. onun için değişmesi gereken biçok parça var . |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: CUPRA R
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Audi
|
mevcut turbonu buyutmeden once egzoz ve coolerda ıyılestırmeler yapmalısın egerkı henuz bır uygulama yapılmadıysa.ozellıkle coolerın orjınalse artık cok yetersızdır.masrafsız hıcbırseyı ellemeden sadece yazılım guncellemesı yapıp takabılecegın turbo k04 001 (k04 015te olabılır hangısı hatırlayamadım bırı duz bırı yan motor ıcın aynı turbolar).
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: clio rs 172, leon cupra tfsi
|
ekleme; a3 - golf için olan k04-001, a4 - passat için olan k04-015
__________________________________ if in doubt, flat out. |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 12:58 ::::

Çok ta fazla yapılmış örneğini görebilirsiniz.. (ben dahil)